dobro jutro!
jutros zwow 65 opet :mrgreen:
mozda bude i nesto za trbusnjake veceras. vidim da cemo cili dan biti u kuci pa da se malo zabavim :mrgreen:
Printable View
dobro jutro!
jutros zwow 65 opet :mrgreen:
mozda bude i nesto za trbusnjake veceras. vidim da cemo cili dan biti u kuci pa da se malo zabavim :mrgreen:
da, 4 runde: 10 burpija (sa sklekom naravno), 15 jumping lungesa, 20 sklekova, 30 climbersa i 40 čučnjeva.
danas novi zshred i još nešto.
odlican ti je rezultat! Ja sam zadnji put napravila tri runde i nisam mogla vise.
Evo, napravila sam ga i ja! Time: 22:42 i mali disklejmer- kad sam radila 20 sklekova, njih 70% su bili pravi, 30% na koljenima. Burpee sam radila puni i s pravim sklekom.
Moj cilj je bio napraviti 4 runde.
I da se utjesim, kad tatianna radi sklekove u onom izazovu dozvoli ti pauzu od dvije sec i ako ne mozes, da naravis off your knees :mrgreen: pa ces s vremenom sve vise raditi pravih. I ja isto mislim da nema smisla da usred zwowa uzmem pauzu od pola minute ili minutu.
flopice, dobro nam se vratila :love2:
sasa, s tobom je postalo nemoguće držati korak :klap:
a mamite me skroz da se koji dan podružim sa Zuzi, ali neću nipošto. tvrdoglavo furam Ins dok ga ne završim. to mi jedan od ovogodišnjih ciljeva :-)
jutros prekrasno vrijeme za trčanje (ako zanemarim da je nasip zarastao u travu i skroz mokar pa sam šljapkala cijelo vrijeme)
8,6 km, pejs 6'04''
pazila sam na hr (vikki :-*), da trčim brzinom topljenja masti, treba mi nakon uskrsnih delicija :mrgreen:
Prijavljujem 1,5 km. :-)
Djeca spavala po tuđim kućama tako da smo bili slobodni. MM predložio šetnju, otišli na Marjan pa, kao, da probam. Istrčala sam 'prvu' marjansku dionicu. Zadnji put sam trčala u srednjoj školi.
Potjerala nas kiša, došli doma mokri do kože.
Focus po rasporedu.
E ja sam anci napravila za 22 minute u drugom mjesecu, i onda sam krenul u subotu i jako mi je bilo tesko, mislila sam da cu radit 30 min... Sklekovi su mi najgori na kraju, radila sam 5-5-5-5 sa par sekundi odmora inace.
Kavice ja ne znam sto se ti javljas, zaboga, gledaj si pace i kilometre, svaka cast!!
Ja sam uvijek brijala da je ins cisti cardio, grijesim?
Maruška, bravo za 1,5 km :klap:
Čim možeš 1,5 u cugu, moći ćeš i 3, 4, 5 :)
Meni je jednako teško i 3 i 5 i 8. Ustvari je "problem" samo u glavi, tijelo može mnogo više.
Sasa, jesi probala izdržaj u planku? Baš me zanima koliko bi mogla. Za sad nam Danči drži rekord preko 6 min :)
Je, Insanity je cardio based, barem prvi mjesec, do drugog još nisam došla. Ima nešto i snage; drilovi sa sklekovima, jump lungesi, power squatsi... ali naglasak je stalno na cardio komponenti.
svašta ste napisale, a bome me i nasmijale do suza :lol:
sve pohvale cure za treninge, pejs, plank, Marjan, Nizozemsku (ZAVIDIM :-D)!!!! i ino....
kavi, taj moj rekord pada jako skoro kako napreduješ ;)
sasa, moj najdraži - 57-ica, morala bi ga i ja ponovit ;)
meni je danas rest day, putujemo, jutros sam samo malo core sa stability ball, 2 runde: 10x feet elevated PU + 15 miostatic side crunch + 20 hip thrusts + 15 roll ins.
I ja sam za uplatiti unaprijed, za maslace, samo recite kome.
Odlično izgleda ova vježba na lopti za trbušne. Sad si moram i loptu kupiti :lool:
Danči, baš bi i ti mogla ponovno plank izdržaj, davno je prošli put bilo :)
odvježbala w11
ja još imam malo bademovog maslaca pa sam u dilemi jel da naručim ili ne. Jel se netko sjeća kad smo uzimale zadnju pošiljku ? Da izračunam hoćemo li ga potrošiti do ljeta 8-)
Danči, super su ti ove biciklističke rute po okolici Pule :klap:
Mi po ljeti u Rovinju idemo do plaže i natrag s biciklima. Ovisno na koju plažu idemo, vozimo se do pola sata u jednom smjeru.
flopica, dobro nam se vratila :-)
larmama, zavidim na putovanju...
Ja sam ljeti lijena. Ne bih mogla biciklirati na plazu i natrag, svaka vam cast!
Larmama, super putovanje :))
Ja ne mogu vjerovati, trpeza sa uskršnjeg stola se nije niti ohladila, a one samo o vježbanju pričaju :mrgreen:
Meni su ojačali bicepsi i tricepsi od prinošenja pune žlice i vilice k ustima, sutra idem u teretanu ojačati i ostali dio tijela :mrgreen:
Ja se spremam popodne baciti kolače: ukoliko to ne učinim, sve ću sama pojesti. Koma...
ja nisam radila nego jedan kolac ali zato sirnice :padaunesvijest:
sva sreca pa je uskrs jednom godisnje! :lool:
Mb, za sirnicu bih se prije prodala nego za kolace!
Mi to svejedno zovemo burek sa sirom :P koliko god Bosanci ne daju :mrgreen:
Ja to tako obozavam pa si priustim jednom u dva tjedna otprilike. S jogurtom, naravno.
burek sa sirom :facepalm:...
:mrgreen:
ja sam pojela tonu pince......srećom pa je jedem samo za Uskrs i Božić :mrgreen:
Larmama, super vam je to po Rovinju!!!!! Mogla bi ja ovo ljeto jednu turu do tamo opalit, valjda ću biti u stanju :) Planiramo na Parenzanu ovo ljeto, kažu da je mrak!!
Boli me donji dio leđa za poluditi.
Jedva sa se digla iz kreveta. :(
ajme Cubana... je od vježbanja ili si nekako loše spavala? Meni pomaže child's pose, istegne me i sve mi kralješke namjesti. u zadnje vrijeme ga često moram radit. Možda pomogne.... :love2:
Prijava: 32,5km, avg speed 23 km/h :mrgreen: ali bilo je malo creepy... cijeli južni dio Jaruna je bio u magli i vidjelo se nekih 20-30m uokolo...
anci :lool: mislila sam na pincu :lool:
kod mene se kaze sirnica :lool:
cubana ~~~~~~~~~~~~
:lol::lol:
hahaha mislim da je mislila na pincu, tako sam i ja u dalmaciji trazila a di im je sir u tome :lol:
ja sam napravila sam madjaricu i jednu pincu/sirnicu za dalmatinski dio familije. nista se nije bacilo, ali nije ni puno u mene uslo 8-)
mene je neka hunjavica ulovila, kisem i kasljucam, a nos pusem.
a joj Cubana ~~~~~~~~~~~~~~~
mene ledja bole cim pocnem zabusavati i to mi je motiv vjezbanja.
a vidim da je i mb pojasnila sirnicu.
Jutros Ins Plyometric Cardio Circuit, taj mi je omiljeni insanity trening. Poslije podne je u planu trčanje, vidjet ću hoće mi vrijeme biti sklono.
Danči, bome je creepy s tom brzinom u maglu :drama:
Cubana, drži se!
Cubana :hug:
Nisi biciklirala valjda? :)
Zhang, ja sam isto zaradila upalu, ne znam jel od onog MMX ili kakovec ili od jucerasnjeg dont throw up. Boli me sve izmedju lakta i ramena :lool:
U prvom ima puno burpeeja, u drugom i burpeeja i sklekova. U throw upu je ukupno 120 sklekova!
ma to i nije neka brzina..... da imam trkačicu, eeee, onda bi već bilo lijepo :)
čuj, ti i ja možemo skupa na bic bez beda, ovdi one brzine nema šanse ostvarit, nema takvih brda u blizini :mrgreen:
Zapravo, slijedeće bi godine mogle skupa i na maratone - one cikloturističke naravno :rock:
Evo ih još malo: ~~~~~~~.
Uopće se nisam sitila ponit ih na posal. :facepalm:Ali eno ih još u frižideru.
Cure, ako ja ovo dobro čitam, isplati vam se odmah naručit maslace.....
http://www.myprotein.com/all-offers/...affil=thgemail
I ja se prijavljujem za bademov maslac :-)
Danči, možda se onda i vidimo u Rovinju :-). Odmah sam išla guglati Parenzanu i hvala za ideju :-)
Cubana :love2: