jao jao jao
tipfelera :škartoc:
Printable View
jao jao jao
tipfelera :škartoc:
Nije bilo mene da vas podsjetim :lool:.
MB čuvaj se :mrgreen:!
Flopi sretno :lool:.
Kako pišete o tim upalama, dođe i meni da odradim taj guzni izazov, ali nemam kad. Ako ne preskočim nijedan dan, do godišnjeg bi trebala završit P90X3 pa mi je to sad prioritet.
J-la, bas sam jucer raheli rekla kak sam ja stalno s malom visila po tim spravama.
A da, s utezima to nije to. Jer ovdje vuces, odnosno dizes svoju tezinu a kod utega dizes samo njihovu kilazu.
Bravo za upper!
Mene ruke danas malo bole. Osjeti se neka lagana upala.
S tim da kad radim challenge, koristim svo vrijeme. Cak malo i odmaram viseci ;-)
Mb, bas mi je drago da si se uspjela malo odmoriti i opustiti. Zasluzila si :-)
Ajme, summer, u ponoc mi stosta moze pasti na pamet, ako sam budna, ali yoga sigurno ne. Bravo za volju!
Ginger, fotku friza lijepo molim. Jer kad krenes radit izazov nece od friza nista ostati.
Jadranka, nasa fit trudnice, tebi naklon do poda!
Kjb, super za jutarnje trcanje i sretan put!
Druzenje je bilo lijepo. Cure su drage i vrlo simpa. :-)
Palci, sretan ti rođendan!!
J-la, nemoj :lol:
Palci, sretan rockas!
Kavica je bila super, i iako nije bilo pipanja, sve cure su vidljivo i ocigledno utrenirane
Ja se probudila s glavoboljom, pa sam sva bljakasta. Idem se natocit vodom, pa ako ne popusti, posegnut za drogicom u vidu ibuprofena :lool:
Danas do 10.30 moram odradit izazov, jer idemo mala i ja kod zubara. Malca vodim mami, pa smo popodne kod nje.
Palcice, sretan rodjendan!
Jogu sam vjezbala sinoc oko osam. Prije toga sam pola sata nagovarala md-a i malog da se okane corave namjere da mene gledaju kako vjezbam (uz pripadno "mama vidi mene") i odu se bavit necim drugim... pomoglo je tek kad sam se izderala :evil:
super za druženje! drugi put evo i mene, jučer sam imala dogovor za gornjogradska Dvorišta - čarobna su!
Palci sretan rodjendan!
hej, ja jučer od tri planirana treninga nisam odradila NIJEDAN!! srušila sam se u 22.00h gotova. inače u to vrijeme tek krećem. jednostavno nisam imala snage. ove pripreme za put me iscrpiše psihički i fizički. jučer na krevetu tri torbe, jedna za djecu, jedna za mene samo za viken na moru, treća za mene i dva tjedna kod mame (znači roba za posao i roba za trening i za po doma) a di je sve ostalo osim robe ...igračke, oprema...uz to, mazi,pazi, kuhaj,peri, pričaj.....i cijelim putem mama, mi sutra idemo na more jel da? znači sutra ujutro kad se probudimo? ne, znači sutra kad poručamo? ne, znači jošjedan dan iidemo na more?.....draga moja dječica..
Bas nam je bilo lijepo i posteno smo se ispricale. Moramo ovako malo cesce organizirat, jednu fino odmah poslije ljeta.za razmjenu dojmova :-)
Kako vi spavate po ovim vrucinama? Ja se vrtim ko pile na raznju i jos mi sincica bolio zub (prije mjesec i pol na kontroli sve bilo zdravo) pa sad moram i na Stomatoloski jer su im od pon godisnji a nasa dr.je zatrudnila i nema je a zamjene su navodno ono ne bas. :/
Konacno koliko toliko se mogu ustati. Jucer sam se jedva dovukla. Ostavila vas i onako pregladnila uzela neku malu tortilju u kfc. Dok sam dosla do kvarta, bubnjalo mi u glavi i zjevala sam citavim putem. Danas cu samo istezanje, ipak da ne pretjeram opet
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris tortilju, a Willow sa sladoledom preko zebre, a meni crveno. Mislim si hocu li joj trubit, al nisam, da ne poplasim sve ljude okolo
Lili, za malisa ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovdje cak i nije toliko vruce po noci, sirom otvorim balkonska vrata i vrata od sobe, pa stalno nesto pusika... no, slabo spavam, jer moram stalno na wc.
Kad je bio prosli toplinski val, bilo mi je uzasno sparno, pa smo spavali s upaljenom klimom. Al od toga je mali poceo kasljat... pa sam je morala gasit.
Nema druge, na ljetovanje u Bosnu, Liku il Gorski Kotar! :)
Tigrić tako i moj stalno nesto broji, zadnje je brojio koliko jos dok ga teta odvede vozit neke autice, pa je bilo, jos 10 dana, pa cim se ujutro probudi, jos 9 dana... i tako stalno... Sad je poceo brojat koliko jos do odlaska na Hvar :)
Palci sretan rockas!
I potpisujem post od Sani kad je tako fino pregledno sve navela.
ginger i meni fotku.
palči, sretan rođendan
cure, baš mi je drago da vam je bilo lipo na kavi :)
ja nisam uspila jučer ni petominutni nigdi ugurat, bili smo na jednom druženju dobar dio popodneva i večeri
što se tiče djece i brojanja, reći ću samo da je moj sin umjesto famozne zašto-faze imao fazu -a koliko je to sekundi?
Lili kod nas na selu se spava snom pravednika, sem u 1:20 kad krene natapanje trave. no i nakon toga opet san pravednika. to je jedan od velikih velikih pluseva naseg preseljenja. kad se sjetim stana kojeg nikako rashladiti. mada sam ja obozavala taj stan.
naravno da zivot na selu ima i negativnosti puno.
rahela, super je bio sladoled - iz one torterie, e to mi više po guštu od Mcdonaldsa ;)
baš ste simpa cure uživo :)
nije bilo potrebe za pipanjem kad se mišići vide iz aviona ;)
Palči, sretan rođendan! I vibram da rasturiš na štiklama! Jel to sutra veliki dan?
Cure su divne, baš smo se fino napričale i nasmijale :heart:
Jutros se nisam digla trčati iz totalno glupog razloga, išla sam spavati skoro u 2 jer sam odrađivala nešto za posao da sve završim prije go a skroz zaboravila skinuti leće koje moraju 6 sati biti u otopini do jutra! Bar sam izmjerila puls u mirovanju, onako školski prije ustajanja i iznosi 48. Kad sam mjerila prije godinu dana bio je dosta viši.
Summer, kako se spava poslije joge u ponoć? :-)
Kod nas na selu je noc divna.
Pred jutro se cak i pokrijem.
Nekima je i m&m sjeo poput slatkaca.
Doduse, jos 100 grama bi bilo taman do kucne adrese. :lol:
Odradjen 4. dan izazova
Pistolse na kraju nisam mogla na stoli, nego kraj stolice. Umrla sam to na kraju, a pocetak je bio zabrinjavajuce lagan.
Odoh pod tus, pa kod zubara
ja ću izazov nastaviti u ponedjeljak, u miru. večeras putujemo na more, vikend kupanje.a od ponedjeljka nove pobjede.
Willow, tvoje linkove vise ne otvaram. Umirem, majke mi. Radila sam prvi link.
Power, uffff
Lako za cucnjeve i iskorake, modificirala sam kako znam i umijem, a i stavila steznike.
Ali row s 5 kg u planku je izmislio sam vrag! Odatle naziv inferno!
Odoh pit vode i umrijet.
Sani :-D ja sva gorim poslije tih inferno-workouta, pa sam si smislila da je zato takav naziv :lol:
ja ću vjerojatno danas rest, osjetim još fino mišiće od jučer ujutro
sad sam se sjetila...
ivana s i trkačice, za vas bi bili dobri ovi najfriškiji workouti , to je čista snaga, škicnite kad stignete
to je isto Daily burn, zove se serija Live to fail (mišići rade do otkaza ako sam dobro skontala), to nisam još probala
https://rutube.ru/video/person/814566/
Spajka i Sani zavidim na finim svježim noćima, naš stan je čak i ugodan al meni je svejedno po noći prevruće jer tad otvorim sve prozore i udje vrućina a ne mogu spavat u hermetički zatvorenom.
Ja jutros obavila zubara sa sinom, ma sin mi je baš pravi frajer: u 8:30h je bio kod logopedice u Prečkom a u 9:30h kod zubarice u centru. Sve je on to stoički odradio a i nema mu druge jer na Silbi nema zubara i doktora :-)
ja ko pregažena jer par noći zaredom ne spavam, večeras ću nešto krknut da me baci u trans :lol: i nemam pojma kad odradit moj vikend trening (trčanje sat i pol) jer muž ode a danas popodne nema šanse da stojim a kamoli trčim. Hmm možda u nedjelju naveče kad dođe al to će mi smrdat onda trening u ponedjeljak ...a nešto ću smislit a i ako ne smislim (bar jednom) neće svijet propast :-)
jako ste vrijedne bravo curke!!!
lili, nemoj please linkati automatski jer ovo je npr. već linkano :)
ma to je onaj link gdje su svi workouti, najgornji je sad Live to fail ali svako malo nadopunjuju vježbe pa će to potonuti dolje i
ne vrijedi više link, kužiš :lol:
A joj miša mu a ja stavljam sve te tvoje komentare da se kao lakše mogu snaći gdje su koje vježbe.. :-)
Willow, inferno ima neki program ili onak kak mi se svidi vjezbam?
Malo cu skicnuti po netu.
Ovo cu sigurno opet ubaciti. Danas sam umjesto cvx-a.
I challenge nakraju mi je zanimljiv. Bila sam toliko uspuhana i mokra da sam zaboravila brojati. Ali radila sam cijelo vrijeme.
I onaj metcon mi se cini dosta tezak.
Hvala cure! :kiss:
Drago mi je da ste se podružile i vjerujem da su sve vježbačice prave zgodnice! :)
ivanas, je, sutra je veliki dan. Ne trebam rasturiti, samo da dođem s oba čitava gležnja od točke A do točke B. Sve nas je oprala žešća trema i uzbuđenje. I vilenjak nosi prstenje pa samoinicijativno vježba hod nosača prstena. Ozbiljno je shvatio zadatak. :lol:
Danas mašem kbellom, sutra necu. Sljedeci tjedan ce mi mm malo promijeniti vježbe pa natipkam novi program.
Palci, uzivajte i lijepo se provedite!
sani, ima negdje ali nedostupan...
to je inače super intenzivan program koji traje samo 21 dan
u nekim komentarima sam čitala da većina vježba nasumično što ti paše, tako vježbaju i Black fire i Inferno, puno ih kombinira oboje...
ja se držim zasad kombiniranja s Black fire i tu ne pratim program, pokušavam imati 2 dana "više" snage, 2 dana HIIT cardio i 1-2 dana pilatesa ili istezanja tjedno
to mi najbolje paše
Jasno mi je zasto traje samo 21 dan.
Zbilja mi nije jasno da bi ovo itko mogao duze.
Mislim na nas rekreativce, naravno.
Mene je iznenadilo koliko mi je bilo tesko. Jer ipak vjezbam svaki dan, i zbilja dosta mogu.
Hvala na odg :-)
meni je drago da ti je bilo teško :lol:
i oni njezini vježbači su puhali i zastajali da si uzmu zraka a turbo su fit, očito :)
takav je workout, začudo malo osjetiš poslije mišiće, nema neke silne upale, bar kod mene ;)
to su ti HIIT treninzi s naglaskom na ovo HI...
i kod nas je vruce, upalimo klimu pa je poslin gasimo i tako u krug (ne mogu spavat kad je sve zakapijano).
danas me svi pitaju zasto imam ovolike podocnjake :unsure: a cak sam spavala ok (osim sta sam sanjala sama sranja, bice me to i iscprilo)
žao mi je da je i tebi tako al mi malo lakše kad znam mi nije jedinoj tako :/
ja sam upalila klimu dok mi hladnoća nije došla do kostiju i onda sam je ugasila kao stignem zaspat dok ode ta hladnoća iz kostiju :lol:
Baš ste nam falile jučer još i vi curke van ZG :-)