Ne bih znala, ne kupujem na placu.:)
Printable View
ima li shoebedo neki drugi krug sniženja? sad su neke stvari na 40% pa me zanima hoće li biti i na 50%
Nakon godinu dana članstva u Orsay klubu na mail stiže bon 45kn koji treba potrošiti unutar mjesec dana, za kupovinu više od 185kn
Danas DM u West gateu ima popust od 15% na kupnju iznad 200 kn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na samo 185 kn popust od 45 kn je jako puno
Mislim ipak da u prvom broju fali najmanje jedna 0
Meni je ok, sad su sniženja, kupit ću sigurno 2,3 stvari i isplati mi se :-)
Orsay je samo ženski?
Zato jer je strogo ograničeno trajanjem; tjedan- dva.
Zato što mi haljina za krizmu ne treba ili eventualno treba jednom u životu.
Zato što C&A i masa drugih dućana daje popust od 50% na već sniženo i bez kupona, kartica.
Samo dođem, kupim s popustom i to je to.
Zato jer se meni ne isplati potrošiti cca 50 kn goriva da bih došla do P&C u CC1 (onog u WG više nema)
I “dobila” tih istih 50 kn popusta na potrošenih 500kn.
Itd.
Odgovarala sam Cathy bez citata.
Ispričavam se.
A od kad od Zaprešića do ccwesta treba s autom dvadeset pet kuna,Doru ali malo puno si rekla i busom treba do tam 8 kina u jednom smjeru
Shoebe do ima 60%,ali ne znam na sto, vidjela plakat iz tramvaja na frankopanskoj
Sad vidom na viber da danas krece rasprodaja u shoebedo, traje do 13, ali samo online
Snizenje havaianas :( http://tinypic.com/r/1zcmtl3/9
Evo meni od P&C danas došao kupon, 20% popusta na sve sniženo. Meni se to čini dovoljno dobro da odem do dućana provjeriti da li ima nešto zanimljivo.:)
Do kad su popusti?
I kad je onaj famozni popust u ča na sve sniženo -50%
..u ca ....
Našla sam negdje da su sniženja do 26.2,jel to točno?
Roses outlet u Svetom Križu Začretje ima odlična sniženja.
Nike ima na sve dodatni popust od -50%.
Za ulazak se čeka u redu. Nisam čekala jer smo zaključili da nam ništa ne treba.
Calvin Klein -50% i -70% traperice već po 230 kn, a muške majice 56 kn.
Tommy Hilfiger -70% na njihove muške kultne pulovere pa je sada pulover s kašmirom 256 kn, a od pima pamuka 233 kn.
Shooster ima odlične popuste na sve plus dodatnih -20%.
Timberland ženske čizme s krznom, žute, meke i prefine sam platila 688 kn sniženo sa 1850 kn.
XYZ, The Core, Tom Tailor... svi imaju -70% popusta.
Stvarno se isplati otići.
Muller akcija -15% na baby asortiman
Samo u utorak 19. veljače 2019. u Muller trgovinama ostvarite -15% popusta na cijeli baby asortiman.
U ovu akciju uključene su i pelene, dječje kašice, sokovi, sječje grickalice, dječja kozmetika, dječje igračke, …
Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, multimedijska izdanja, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE te darovne kartice.
Popust vrijedi i na igračke za bebe do 36 mjeseci starosti.
Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju.
01-03.03., C&A, 50% na već sniženu robu
samo kaj je zadnji put bilo malo stvari u ca sniženog, a sad je valjda i manje, ali treba vidjeti
Ima gdi sad kofera velikih i kabinskih na popustu?
Gloria kuponi: https://www.gloria.hr/moda/novosti/p...posto/8751899/
Kupila sam tam veliki
A ja cabin size [emoji4]