hvala marincezg,ne odustajem ja lako :yes:.
svima puno puno srece u postupcima
Printable View
Cure meni je danas 8.dpt i sve do danas sam se osjećala izvrsno,medjutim jutros...krvarenje prvo pomalo smedje i ja se uspanicila,zvala dr,on mi je dao terapiju duphastone ,popila 4odjednom a zatim mi je terapija 3puta po 1.Rekao mi je da prestanem vaginalno utrice stavljat jer se nece apsorbirati uz krvarenje.Tijekom dana bilo je to i obilno krvarenje a sad se malo smanjilo vjerojatno od tih tableta.Betu trebam vaditi tek iduću srijedu,ali mi je rekao neka izvadim sutra pa da ga nazovem.trbuh me ne boli pa mi je i to cudno?!? a sad čitam da neke od vas piju te tabl da dobiju menstr ?! nista ne kužim...:/
Sta vi mislite jel moja priča za ovaj pokušaj zavrsila??
Saan moja nikad neću zaboraviti tvoj izraz lica kad si izlazila sa betom iz labosa:-* drži sad ti svoju mrvicu !!!
Ostale cure kako ste?
vrtirepkaaaaa a gdje si ti??
nova sretno!
noemi, mestruaciju dobivamo nakon sto prestanemo s duphastonom, ne za vrijeme pijenja.
nazalost, nemam dobre vijesti, ja sam u prvom postupku prokrvarila 7dpt i zavrsilo je nulom.
Jutrooooo.... Uzivo sa brda....
Jutros lijepa guzvica , sretno nam svima
sretno danas curama na brdu,javljajte vijesti
ja danas imam blijedu crticu,nije bil prvi urin i još je blijeda,ali se ipak vidi....strah me nadati se
lberc super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Došlo je i tvoje vrijeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Decapeptyl nije hcg, s tim so bez brige! Koji je danas dan od punkcije i o kojem je testu rijec?
danas je 10 dan,dvodnevnih embrija,a test je onaj ne znam kak se točno zove,nešto na gran...tak nekak ,bacila sam kutiju,košta nekaj na dvadeset kuna,nije skup,piše da se može napravit i par dana prije m,ja bi m trebala dobit u ponedjeljak,i da nije bio prvi jutarnji urin...gle kak bu,na negativnu betu sam već navikla,a ak bu pozitivna to bu pozitivni iznenađenje,neću se prerano veseliti.
Drage moje i dalje vas pratim i razumijem frustracije ovim štrajkom.
Moj odlazak na brdo po smrzliće mora pričekati jer mi se perforacija bubnjića ponovila tak da mi je operacija izgledna (a zbog štrajka se nemogu naručiti na kontrolni pregled na Rebro) tak da ne želim riskirati ostati trudna pa na operaciju. :evil::evil:
Svima u postupku i beto čekalicama želim happy end, a nama ostalima da ovaj štrajk više prestane.
lberc to je super vijest...i nije bitno dali je blijeda bitno da je tu...želim ti veliku betu :fige:
Lberc gravignost mozda? Bit ce to lijepa beta :-)
Evo prijavljujem da sam pikalica od sutra.. Opet menopur.. Možda ovaj put bude dobitni:)
lberc generacijo, to je to :) bit će beta debela
kika super,držim fige da je ovaj put dobitni!
a ja krivo napisala,sad sam išla tražit kutiju,sign test je,crtica je još tu,pa bumo vidli..nema veselja prerano,a da je već vrijeme da budem debela,je.
Iberc.....
izgleda da su se tvoje mrvice primile:-D
Kad vadis betu? pozitivan test je dobar znak:-) ja ne mogu docekati pon.da vidim jel se dupla
sretooooo
trebala bi vadit u petak,al možda bum kaj prije...i ja sam nestrpljiva ko ti
mislila sam da ti danas vadiš opet betu?
Trebala sam ali mi soc. Gin. Nije htjela dati 2 uputnice, onda sam oodlučila čekati ponedjeljak jer tada moram javiti betu dr. A.
Držim fige za dobru betu:-D :-D:-D
Cure da vam javim update-Beta je jutros bijednih 0,4 :(
Slijedi čekanje siječnja i novi postupak..
Jad jad jad i tuga ogromna..a sve je bilo tako obećavajuće..
Iberc,Bubekica,Ajvi,nova,Saan ,vrtirepka i sve ostale puno pusa!
sign test je iz iskustva vrlo osjetljiv test, ja drzim fige moja Iberc za lijepu betu, a ne sumnjam da ce biti pozitivna beta ako se crta pokazala makar slabasna u zadanom vremenu (maks 10 minuta).
Ja ti potiho cestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za dalje
saan, cestitat cu na odbrojavanju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedecu betu
[QUOTE=Kadauna;2501368]sign test je iz iskustva vrlo osjetljiv test, ja drzim fige moja Iberc za lijepu betu, a ne sumnjam da ce biti pozitivna beta ako se crta pokazala makar slabasna u zadanom vremenu (maks 10 minuta).
Ja ti potiho cestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za dalje[/QUOTE
hvala,nemam ja mira pa napravila još jedan,neki quickvue,i druga crtica se lijepo vidi,samo kaj nije plava ko kontrolna već roza,al to je valjda takav test...užasno me strah malo se ponadati i poveseliti,ipak mi je to 11 postupak,skoro 7 godina u mpo vodama,3 godine pokušavanja prije,puno je to vremena
noemi,užasno mi je žal,dobro znam kak se osjećaš
Iberc došlo je tvoje vrijeme!!!!
i ta ti potiho čestitam od srca!!!!
može samo čestitanje u tišini,da se lagano spustim na zemlju,ak bu trebalo
Iberc dva pozitivna testa... Odlično,:-D ja sam radila neki clarblue taj mi je pokazao debelu plavu crtu.
Naomi draga moja nemogu ti opisati koliko mi je žao:-(:-(
Drži se, znam da te ničim ne mogu utješiti. Pusa velika, najveća
Mag hvala ti!
Želim ti svu sreću i da postupak bude dobitan:-)
Javi tijek događaja...
sretno
To je to bas mi je drago ja sam radila sa clear blue i odma je pokazo plus sretno
Tko je pio klomifene, od kojeg dc. ja nemam blage jel mi dr reko od 3dc
klomifen se pije ili od 3dc ili od 5dc. zar ti ne pise u papirima?
ne ništa mi nije pisao danas sam sam dobila uputnicu za folikolometriju, i 3 tab pijem dnevno, a nemam blage od kojeg je dana rekao, al kontam si od 3 dc pošto e prije napisao da se ovaj ciklus dođem 3 dc i ponesem klomifen
Iberc:-D :-D bit će to super beta;)
Iberc,čestitam ti onak potiho,ali od srca:klap:
Iberc,saan cestitke od srca
evo da se i ja konacno javim, (mj dana nisam mogla na net pa tako ni vidjeti sto je novog) evo nas u postupku - 4 dan pikalica menopurim. vidim da ima novih trudnica cestitke svima, i hrpetina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve suborke za uspjesne postupke, idem citati sto ima kod vas da sam barem kolko tolko u toku
Cure boli me mjehur:-( šta smijem piti osim busnice ?nju već pijem
Svim curama želim puno sreće... Čestitke našim trudnicama!!!
Jučer sam bila na punkciji (joj), a sutra transfer. Naravno ako dođe do transfera :fige:
saan mislim da ti je brusnica najbolja za mjehur i urino infekcije, za uvin caj sam cula od nekih da se smije a od nekih da se nesmije u trudnoci, mozda netko zna vise ...sretno i cestitke za lijepu betu
Vaki sretno sutra, ~~~~~~~~ za transfer
Kjara... Hvala ti<3