Marijaxy bas sam htjela pitat kako si?jel prošao prvi sok?
Printable View
Marijaxy bas sam htjela pitat kako si?jel prošao prvi sok?
Sam šok je prošao, ali da sam euforično sretna s trojkama, nisam. Da, postoje slučajevi da bude sve ok, ali velik je rizik. Bumo videli. Imala i krvarenje, ali kratkotrajno, sad imam smeđi iscjedak. Pretpostavljam da je hematom. Ma stalno nesto.
Marijaxy, samo hrabro naprijed. Dan po dan. Okruzi se sretnim ljudima i mislima ❤❤❤
Marijaxy- Čestitam,sretno :-)
Jedno pitanje ,poslje svakog stavljanja utrića dosta me boli nisko lijevo ili desno,zna onako i probadati,baš dosta u zadnjih par dana . Betu vadim u utorak , malo oprištavila i poživčanila pa nisam baš optimistična,ali malo me zabrinjava ova bol,jer zna biti dosta jaka (onako da ostaneš bez daha , ali brzo prođe)
Curee,
Moze pitanje??
Sutra bi mi trebao biti potencijalni transfer ako mi endo bude ok.
I pretpostavljam da ce mi ET raditi dokt.koja radi transfer bez uzv.
I sad, koliko je to pouzdano???
Da li mogu biti mirna da ce transfer dobro proci i bez uzv?? Ili se sad i oko toga moram brinuti???
Kako je vama radjen transfer? Sa uzv ili bez??
Svaki transfer bez uzv. Prvo mi u ordinaciji izmjerili endometrij i dr nesto mjerila za transfer. Onda u salu na transfer bez uzv.
I to bilo u dvije klinike. Nisam ni znala da se moze uz uzv radiri
Vrci,
Nadam se da ce dobro proci ! Bas sam paranoicna oko svega...
Prijavljuje betu od 2410,6 ...srce do neba :-D:zaljubljen::heart:
Pitanjce,nastaviti s utrićima ili ne?
Hvala Rominka , morala sam uzeti nalaz na posao da svako malo pogledam u njega jer ne mogu vjerovati .
Već sam čitala neke stare teme i odlučila sam nastaviti s njima. Sretna ko prasica :-D:-D
Hadasa oooooodlicna beta!!!!cestitam!!!
Wow koja beta. Hadasa Čestitam!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Hvala cure , velika je da. Nadam se da to nije nikakav problem
Dvije su mi vratili petodnevne, beta je na 14 dana , ipak vadim još jednom i u petak . Pretpostavljam da ću morati jednom i kod njih na pregled u Zg?
:bye:
danas sam imala transfer, jedna petodnevna blastica, tako da i ja odbrojavam do 14 dnt tj. 12.07. :fige:
Neka je sa srećom Mala28....:-)
Nazalost moja trudnoca se zavrsila sa miscarriage
Jesam doma. Prestala sam sa inekcijama i sad cekam da pocnem krvariti
Edina, žao mi je. U kojem tj si bila? Jesi li imala krvarenje? Bolove?
Zao mi je Edina
Trebala sam biti u 9 sedmici ali bebe prestala rasti u 7 sedmici. Nemam nikakvo krvarenje jos
Evo i mene napokon na odbrojavanju do bete... Moram biti jakooo strpljiva jer je nešto manje od 3 tjedna do bete, nadam se da ću dočekati jer je ovaj put vraćen jedan savršeni zametak :-)
Rominka,
Ja sam uz estrofem prokrvarila rekordno brzo vec 24dc..
Ja sam evo tek danas pocela malo krvariti
:-/:-/Hej cure da se i ja javim. Danas mi je 6dan od transfera blastociste. jučer me bolilo kao pred M., da bi se navečer pojavilo malo krvi na gacicama, i kad bih se obrisala. Jutros gotovo i nije bilo da bi se danas popodne opet pojavilo. Znam da moze bit implatacijsko, al nekako mi sve miriše da je to M. koja ne može da krene normalno od utrogestana. Jel moguće da je došla tako rano??
Mami, meni je tako došlo, 6-7dnt blastice. Prvi puta u životu ikad tako rano, inače dođe danima nakon zadnjeg utrića
Nazalost moguce je. Meni je krenulo tako 5 dan dvaput, ali vec 12h od pocetka krvarenja je bilo jako obilno (cak obilnije od obicnog menzisa). Nadam se da tvoje nije kao moje. Do negativnog testa 10dana od transfera, nije gotovo
Ma ni meni nikad tako rano ne dođe al ko zna možda se od svega više i to poremetilo. Ne mogu prestat uzimat utrogestane a opet 6 dan rano mi je i za betu i za test. Za pop..dit
Znam da. Ja sam koristila crinone i prestala sa njim jer ga nisam imala kako stavljat, tako da meni je brzo krenulo. Pravi se da nije uspjelo, a test napravi i onda se ili ugodno iznenadi ili vec biti vec pripremljena. Ja sam bila i na hitnoj (uvjerena da je implatacijsko), ali me doktor tamo pitao da li liči na menzis koji imam inace i kad sam potvrdila, rekao je da to neuspjeh. Napravili su mi i test tamo i bio je bijel. Betu nisam vadila jer bi me dotoklo da se narucujem za betu 0. Moji ciklusi su oko 26 dana, a tada su bili 24.
Ma već sam se isplakala, a najgore mi je to šta moram čekat još koji dan da bi mogla il betu izvadit ili test da bi bila sigurna
Mami, može biti, iako po tome sto si napisala iskreno ne izgleda mi, tako da ri zelim uspjeh.
Cure, sta kazete na kupanje u moru? Pitala na punkciji i dobila zeleno svijetlo, ali na transferu nisam i sada ne znam... Brisevi uvijek čisti ko suza, i samo sam se malo smocila, bez da diram kritično područje :-) ali neću dugo moći tako...
Mamiblue mi se pratimo
I ja sam danas 6 dnt blastice i ja sam jutros vec oplakala.
Nemam krvarenje ali sam se ispuhala, pala je bt, prestala sam pisati po noci i tak..
Da, pratimo se. Nemoj se nervirati radi temp. Ona zna biti zavaravajuca radi utrogestana stoga glavu gore. Meni krvarenje i dalje, onako u tragovima na ulosku i kad se obrisem, baš crvene boje. Koliko god se trudim i ne želim nadat puno kad ulazim u postupak opet je ta nada i velika želja tu i dalje prisutna.
Upravo to što kažeš... Pitala danas i nije mi zabranjeno nego čisto u vidu mog mira ako nešto ne bude u redu da se ne grizem, no kupat ću se jer znam da neće biti ono "krivo je more"... Zatrudnila sam vec ljeti i bilo je sve ok pa i ako ovaj put, nedaj boze, ne bude, ne smatram da je radi mora... Kupanje mi godi i opusta me pa možda mi i pomogne dodatno, a more je super čisto i nema gužve na plažama gdje idemo...