Spajka, kaj ti to opet ne daš svom čovjeku spati???
Ustanem ja, spremam curke, a ona već živahno skakuće punom parom. Ne mre to mene probuditi u susjednoj kući, al muža ti sigurno može u susjednoj sobi.
Printable View
Spajka, kaj ti to opet ne daš svom čovjeku spati???
Ustanem ja, spremam curke, a ona već živahno skakuće punom parom. Ne mre to mene probuditi u susjednoj kući, al muža ti sigurno može u susjednoj sobi.
Ja se nadam sutra trčati, ak se ne probudim prekasno. Bojim se da hoću jer sam mortus.
Lili, pa ti opet odradi trening dok ti dječica kite bor s cvjetićima. :lol:
Sani, hvala. :)
Samo da prijavim prisilnu dijetu narednih dana.
Zubarica mi jutros razrezala jezik s donje strane :-/
Kako sam imala anesteziju nije nis bolilo, nego tek sad kad je sve popustilo. Nije duboko, ali skoro 1cm dugacko. Mislila je staviti cak i jedan sav.
Uglavnom, sad me boli ko sam vrag, popila sam Neofen i oprezno pijem kavu. Nadam se da ce sutra biti bolje
Rahela cuvaj se :love:
Ja sam nadrkana danas, valjda sam stvarno premorena.
Dica su me naljutila na plazi, ma najradije bi se pokrila preko glave par dana
rahela, uf, baš mi je žao, nadam se da će brzo proć
ja sam išla probat onaj petominutni s loptom, i nema šanse! umirala sam od straha da ću past na koljena i ozlijedit se
umjesto toga, napravila sam 2. dan tatinog butt izazova, tako da sam ipak upotrijebila loptu, ali ne toliko freaky
Tang :lool:
Ja sam napravila summer shred #8, umrla sam!
i ja sam strategic endurance, uf, uf, uf
bolja sam za tridesetak ponavljanja no zadnji put, ali umrla sam
burpees, triceps dips i sit ups, tri runde po dvije minute svake vjezbe, bez odmora
rahela ~~~~~~~~~~~ zvuci bas gadno
Rahaela ~~~~~~
Mi smo najmladji zeljeli odvesti da vidi fontane. Nazalost ne rade. Usput smo stali nesto pojesti, neki rustica grill na vukovarskoj kod fine. Nesh ti cheatdaya, mm i ja podjelili burger i ubili se :mrgreen: mala prckala po pomfritu i ja sve to fino zalila cajem od mente. Sasvim lijepa vecer.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Joj rahela, bas zvuci gadno.
Tang, super za izazov. Ovo ces drugom prilikom.
Summer, bravo! Ti si isto kandidat za onaj inferno koji je Willow linkala :-)
Summer zvuci gadno :naklon:
Moram pogledat taj wo, nisam jos stigla.
Kris neka si uzivala :)
Ja sam peglala, sad cekam MM-a. Zva me da idemo na pice al meni se neda pa cemo ostat kuci.
mb, izaberi jedan Black fire ili Inferno, ne možeš pogriješiti ;)
ja sam jučer ipak odradila yogu X, malo da se družim s Tonyjem i rastegnem
sparina je koma... jedva čekam kišu...
summer, super to tebi ide :)
rahela, drži se, ajd jezik je brzo-obnovljiv, proći će to začas
ali vjerujem da je neugodno
Rahela koma, bas mi ke to nekako ufff..
Al imam i ja zanimljivu anegdotu od jucer. Spremili se mi sinoc za more, krenuli na put u 21h racunajuci da ce djeca spavati putem i tako vozimo se jedno sat vremena i onda nam auto stane. U mraku. Bogu iza nogu u nekom selu. Zvali prijatelje da dodju po nas (srecom otisli smo jedno 60km samo). Auto ostavili. Jutros mm otisao vidjet sto se moze i probati ga odvuc do mehanicara. Jeeeeeiii.
I sad me jedino muci sto sam u koferu ostavila torbicu sa djecjm sirupima i to. Jel se bude to danas pokvarilo cijeli dan u gepeku?
Tigric, koma.
Pise na sirupu za snizavanje temp da se smije cuvati do 25 stupnjeva.
Neka sad tm uzme tu torbicu kad ide vidjet kaj se dogadja s autom.
On se necw vracati doma dok ne popravi auto. Ko zna koliko ce to trajati.
Rahela, uh, zao mi je za jezik, danas je valjda vec bolje!
tigric, bas koma za auto! Nadam se da ipak nije neki veliki tj. skupi kvar.
Saljem pozdrave s mora!!! Jutros otrcala sad idem buditi djecu da idemo na plazu, da ih je pustit valjda bi do 11 odrapili. Mm otisao do teretane izvidit kakvo je stanje, napomenula sam mu da vidi imaju li girje, iako je 12 samnom stigla a stedila sam max prtljagu! Samo 2 para cipela i tenisice ponijela :-)
Rahela drzim fige da brzo prodje :hug:
Tigric dobro da niste daleko otisli ocako je jos i dobro proslo.isto fige za popravak.
ivana a sad uzivancija na kub.bravo za jutarnji trk!
Svima zelim ugodan vikend!!!
Ivana s, uzivaj na odmoru :-)
Curke, zelim vam lijep vikend!
Tigric drzim fige za popravak!
Ivana bravo za trcanje!
Ja nisam jutarnji tip ali trcanje na godisnjem zasluzuje posebni :naklon:
U mene uvik veselo, gosti dosli a stari jos nisu izasli jer mogu do 10 bit u apartmanu. Poslala ih na plazu i rekla u podne da se vrate :)
Srecom, sparkirali smo ih nekako. To nam je u sezoni najveci problem.
trkačice bar znaju što će na moru, ja se baš razmišljam što ću vježbati na godišnjem...
isprintala sam neke kombinacije vježbi pa ću možda to + malo pilatesa/callaneticsa što znam napamet...
danas u pauzi kuhanja i pospremanja odradih Inferno Intervals, huhuuu još jedan u nizu...
https://rutube.ru/video/e1bbdca7e305...r&pl_id=814566
ubi me najviše to što oni u infernu i BF ponavljaju istu vježbu u više serija pa rikneš,
ovdje ima i skok iz planka koji sam uspjela po 3-4 u svakoj rundi a poslije sam modificirala, ajme vježbe :-o
nego, vidjeh da je dysfunctional parrot napisao review za 21 day Metashred, koga zanima nek škicne,
veli on da je to više za žene :uteg:, sve u svemu dosta je pozitivan
http://dysfunctionalparrot.com/healt...day-metashred/
day 5 izazova odrađen!
nek se nosi, crkla sam!
I od čišćenja ove kuće također...
oodh sad ručati pa na kupanje!
rahela viiiibre, drži se...
tigrić popravit će se, otići ćete I sve će biti baš kako treba!
pusa svima
Saljem vam suncane, sumske pozdrave s Japetica (pl.dom Zitnica 843m nad.visine) s mojim malim planinarima sam.
Vjetric pirka, bas je lijepo :heart:
Samo da prijavim otrcanih 5,47 pace 7,14 jutros u 6.30 :mrgreen:
Izazov danas nisam stigla, niti cu, sad gibamo po najstarijeg koji je bio u kampu ovaj tjedan i na rockas
Willow, ja sam na moru imala s fb skinute one girly fitness kartice koje su bodyweight. A imas i tu ideja: http://www.building-body.com/aktivan...ning-na-plazi/
aaaa,ne stižem vas čitat štancate stranice nemilice...
ko radi redovno Zusku,onaj shread od neki dan mi je bio najteži,hebala sam joj sve zadnju rundu i stenjala sa svakim skokom reverse burpeeja...onaj motivation govor sa ratnicima u Afganistanu joj nije trebao,baš me snervala....
meni je tempo i dalje takav da me nema puno doma ali vježbat se mora i uguram ga svaki dan pod must
zaova mi rekla da mi se vidi napredak na nogama i da mi se guica podigla u zadnjih mjesec otkako je došla na more...i odma i ona oće radit Zgym....:)
jutros u gradu,mi stojimo u autu na crvenom a ispred prolazi neki trkač bez majice,ajme...em tijelo em faca...al' vidi se da je svjestan da svi pilje u njega...MM je samo uzdahnuo a cura mi sa stražnje klupe kaže:vidi tata dundu mišića,hoćeš li i ti takve imat?:lol:
što se tiče hrane-jel'da da je dinja/lubenica sama obojana vodica,pojest 2-3kg navečer samo čini dobro za mjehur? :mrgreen:
Skuli ja čvrsto vjerujem da je lubenica obojena voda jer je jedem kao i ti :mrgreen:.
Drugačije ne želim ni znat ni vjerovat :lool:.
Rahela je l bolje?
Juče triometrics, danas pilates. Toliko je sparina da je sve kapalo s mene i na pilatesu.
Sinoć smo išli na nekakavu noć šopinga u lokalni trzni centar, načinila sam grešku roditelja malog djeteta. Poveli je sa sobom, ništa nisam uspjela probati. Izgubljeno dva sata bezveze, osim što smo se umorili i na kraju pojeli pizzu.
Je, bolje je, hvala sto mislis
Sad smo dosli sa rockasa od sogora, stol pun delicija, bila sam pristojna
Vagala sam se, imam 59,2kg. Udebljala sam se kilu otkad trcim :lool:
Rahela, uf, zvuci grozno! Meni je doktor jednom razrezao jezik (zbog medicinskih razloga), ajme koliko je to bolilo :/
Palcice, kako je prosla prosetavanje stikli? ;)
Ja sam se prvi dan godisnjeg probudila s prehladom, ogromnim umorom, i nekim totalno losin raspolozenjem. Vecinu dana sam prelezala i najradije bi jos tri dana tako... bas sam nesto bez volje :/
skulirana, pa koliko lubenice možeš pojest?!?
ja sam malog kapaciteta, pojedem 1 krišku i meni dosta, a da pojedem više, mislim da bi se budila svaki sat i morala na wc :lol:
btw. 100 g. ima 30 kalorija i puno zdravih sastojaka tako da... slobodno po lubenici
tua, hvala za preporuku, nisam ni znala za tu stranicu girly fitness, simpa su cure
Jadranka, samo ti odmori i preleži ako treba ;)
rahela, pa to ti je taman kilaža (iako bi tvoja građa trpila komotno još koju kilu više ;) )
j-la, jel se nazire kraj P90x3? čini se meni da je to kod tebe više od 90 dana :lol:
danas kod mene laganini, vidjet ću što ćemo od vježbi... možda samo pilates (nemam plan :-P )
Jucer rest.
Slavili smo necakov rockas pa nisam imala ni vremena ni volje za vjezbanje.
Ali sam zato imala pravi cheat day. :-)
Jadranka, samo odmaraj. Od dosta ljudi sam cula da su im zadnja dva dana koma. Valjda je nesto u ovom vremenu.
Willow samo ti zezaj :P! Imala sam perioda kada nisam vježbala po 4 dana, tako da je od 90 postalo 120 :lool:.
Ako se budem držala svog plana, a to je da do 1.8. ne preskočim nijedan dan to bi onda bilo to :-D.
Gledam da su zadnja dva dana dynamix sto mi je bezveze, već mi je dosadio, a i ne da mi se dva dana po istom.
Rahela ako si se navečer vagala, ne vrijedi. To se radi ujutro, poslije ustajanja i wc-a, na tašte :mrgreen:.
Jadranka vibram da te prije to popusti pa da uživaš u zasluženom godišnjem.
J-la, uskoro si gotova :-D
I kakve su promjene prije i poslije?
Jadranka :love: ja sam takva u petak bila. Krivim tesko vrijeme :mrgreen:
Rahela drago mi je da si bolje :love:
J-la jos malo :klap:
Jucer zwow #60 jer njega znam napamet ali 5 rundi umisto 3 i onu prvu vjezbu sam s girjom radili da si otezam :)
J-la, nemam vagu doma, pa se ne mogu vagati na taste :-p
A i zadnji put kad sam se vagala nit je bilo jutro, a sigurno nije bilo ni na taste, pa je bilo kila manje. Al pusti da se veselim, ja sam jedna od onih koje pokusavaju dobit koju kilu.
I sad bih bas opet otisla tamo u onu apoteku da vidim razliku misicne mase i masnog tkiva od onda do danas. Samo jos da iskopam kad sam to bila
Nasla sam, 18.5. sam bila na mjerenju. 2 mjeseca je ok vrijeme za vidjet jel stojim na mjestu ili sam nesto poboljsala/pokvarila?
ja se vagala unutar tjedan dana na 2 različite vage i pokazuje skoro 3 kg razlike :lol:
isto nemam vagu doma, ma meni vaga više onako orijentacijski, bitno mi je ogledalo
rahela, ma ona vaga di si bila laže :lol:
barem što se tiče tvog postotka bf,
možda da odeš u Arenu, ono što je Lili linkala čini se bolje (samo treba vidjet jel se plaća)
https://www.farmacia.hr/farmacia-sav...avjetovaliste/
Rahela, mi smo na slicnoj kilazi.
Ja pokusavam dobiti oko 2 kile.
A nemam pojma kak stojim s body fatom.
Fakat je fora kako razlicito izgledamo s istom kilazom ja sam isto trenutno na 59 i sitno a recimo rahela i Sani mi izgledaju tanje od mene.
Je rahela sigurna sam da ce ti se vidjet razlika ajd bas otidji i provjeri. Istina vjerujem da je u Areni pouzdanije al se tamo nesto placa.
Al buduci da si i 1.put mjerila u toj svojoj ljekarni onda ti je to ok ako radis radi usporedbe (preciznost je vjerojatno bolja u Areni).
Dodje mi da nam jednom istestiram ta mjerenha s razlikom od jednog dana :lol:
Ja cu isto skoknut kad ulovim vremena vjerojatno do Arene a u utorak sam si platila kompletan sistematski jer ipak puno treniram pa se trebam prekontrolirat a jesam odgovorna :-)