Za to treba imati 4 kotača. :)
Printable View
Za to treba imati 4 kotača. :)
Da, taj princip....
Tanči, su takvi? Si zadovoljna?
Ali je lakse voziti one s dva s dva kotaca
One s 4 možeš vozit i na dva.
I bolje je uzet one kofere u kojima su kotači " ugrađeni" - imaju nešto više mjesta za stvari ( ak se gledaju vanjske dimenzije)
Moze ali je nespretno
Uglavnom veliki iz name je s 4 kotaca
Mali iz torbe i to na dva
Je ako vozis po super podu tipa aerodrom. Na svakom drugom je vise koma
ne znam, moji koferi idu po cesti, stepenicama, kaldrmi... svuda bez problema
Idu svi. Idealni ne postoji. Biraš kaj ti paše. I ne kompliciraš
arena park je otvoren jučer. pitarosso - uz kupnju jednog para cipela, popust na drugi 50%, ili ženska torba za 79kn. ima dobrih torbi.
jysk - ogromno sniženje ogledala, nadmadraca, jastuka i slično. cijene za otvorenje vrijede i na rotoru i u zapruđu.
ostale dućane nisam gledala, nisu mi trebali :mrgreen: .
Danas samo zbog otvorenja
DM branimir centar
Probiotic Panda (i ostalo od VIP-a)
20% na dva kupljena
+15% na ukupnu kupnju
Probiotikje oko 1500 kn mozes uzeti bilo sto od kolekcije vip
Carpisa u Ilici blizu Trga,50 posto sniženje...ima svega,od torbi do novčanika,torbi za plažu,ljetnih torbi...
Ima gdi stapnih miksera na akciji?
Ja sam prije desetak dana kupila štapni mikser u Lidlu za 80 kn. Možda ih još ima.
Onaj zeleni s posudom i sjeckalicom?
Ne. Samo štapni mikser. Moj je crni.
Pogledam sutra
S time da ga nisam još stigla koristiti pa ne znam kakav je. Uglavnom sam na maturalcu :mrgreen: pa ne kuham.
A jel ti bqr njepo na maturalcu?
pa naravno zato se i zove maturalac 8-)
Zna netko kad je u ca 50 popusta na snizeno?
Mislim da je prošle godine bio sam početak 8mjeseca, obično objave koji dan ranije na FB pa ako ugledam staviti ću info.
Danas počelo sniženje u Muelleru na dio škol.pribora i bilježnice.
Imaju i 25% na torbe i ruksake.
U Promingu su omoti za knjige na 10% do kraja kolovoza, općenito papirnica s odličnim cijenama.
Akcija za školu u Lidlu od danas no bezvezarija.
Imate li iskustva sa Lidlovim piši-briši kemijskama? Vidjela sam da 2 kom koštaju 11 kn što je stvarno povoljno (ako vrijede:-)).
Cathy ja sam se pitala što kad se potroše “mine“ takvog šestara,a ne mogu tu matku naći u nrkoj običnoj papirnici, pa je otpao. Kupujem ih u Muelleru, izbor ogroman, a odlični omjeri cijene i kvalitete, za svakoga po nešto
Pa mine za sestare su sve iste debljine jos otkad sam ja isla u skolu
Cathy ja sam se pitala što kad se potroše “mine“ takvog šestara,a ne mogu tu marku naći u nrkoj običnoj papirnici, pa je otpao. Kupujem ih u Muelleru, izbor ogroman, a odlični omjeri cijene i kvalitete, za svakoga po nešto