Trudnicama saljem iskrsne čestitke! ~~~~~~~ za školske trudnoće!!! Tužnicama šaljem zagrljaje, držite se!!! Svima koji ste u postupcima ~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Trudnicama saljem iskrsne čestitke! ~~~~~~~ za školske trudnoće!!! Tužnicama šaljem zagrljaje, držite se!!! Svima koji ste u postupcima ~~~~~~~~~~~~~
Saan ja ti imam konstantno bakterije u mokraći i upale, pila sam antibiotike ali uvijek bi mi se vratilo.. Onda sam pročitala domaći recept od jedne časne i evo već 5mj hvala Bogu niš!!!
Napraviš smjesu od 2dcl maslinovog ulja, 25dkg korjena peršina,25dkg meda( ja stavim malu flašicu od 400ml), i 25dkg limuna(sa korom) to si zmiksaš u blenderu i čuvaš u frižideru! Uzima se 1velika žlica ujutro i navečer prije obroka!!!
Probaj, nek ti je sa srećom!!!
saan ako je urinoinfekt u pitanju peklo bi te pri mokrenju, ovako moze biti posljedica rane trudnoce (boli maternica, ne mjehur). zatrazi socijalku uputnicu za urinokulturu sutra da bi se rijesila nedoumica i ako je slucajno urinoinfekcija da ti da antibiotik.
Kika hvala na receptu, napravit ću jednom, prošlo me brzo. Popila čaj od koprive i brusnice.
Bubekice ne peče me samo me bolilo!
Aj, aj, aj, maknula sam se preko vikenda malo od kompa i moba i interneta i sad vidim da se svašta izdogađalo.
Noemi, mila moja, beskrajno mi je žao! :love2: Želim ti da se rekuperaš do nove godine i da onda bez živciranja uslijed raznoraznih odgoda kreneš u dobitni postupak. :kiss:
lberc, vjerujem da će te razveseliti prekrasna beta, jer te tvoje crtice nisu za zanemariti. :fige: Osim toga, to mi daje nadu da će se i moje 2dn 4st mrvice, kao kod tebe i kod saan, pokazati pravim fighterima i ostati s nama još dugo, dugo...
Svim curama koje su krenule u postupke, puno, puno sreće.
Vaki, :fige: za uspješan transfer.
Ja danas brojim 7dpt, i osim što me (.)(.) bole za pop...., nema nikakvih drugih znakova ni na ovu ni na onu stranu.
Ima li kakvih novosti s brda vezano za strajk?
Izvadili smo dvije stanice koje su se lijepo oplodile pa su mi obje i vraćene. :-D
Danas je bila velika gužva i neke cure su bile na prvom pregledu pa mislim da više ne štrajkaju.
Vaki bravo za dvije mrvice!!! Nek se lijepo tebe drže:-)
Nadam se da je stvarno gotovo sa štrajkom pa da možemo gore gužvu raditi:-D
vaki super sad ih samo čuvaj
Bravo Vaki, čuvaj svoje mrve!
Svima koji još nisu želim da što prije krenu, a onima koji su krenuli da što prije stignu do cilja.
Hvala vam! :-*
Piki,kad ti krećeš?
Ajvi,kak tvoji simptomi?;)
Uf, da simptomi! Ima ih, ako čovjek pažljivije pogleda, za jedno 20 različitih boleština i stanja. Zato, do nekih konkretnih dokaza, reklo bi se - nezahvalno je prognozirati.
evo i ja se pridruzujem ponavljacima. Vidimo se u cet gore, nadam se da nece biti guzva.
Bok, zanima me ili ima možda neka druga tema na kojoj se to spominje... dal je moguće kod nas sam dokupit određene hormone ( s obzirom da su smanjili broj ) ako se liječiš preko HZZOa u bilo kojoj od naših bolnica?
kika,u petak se vidimo na brijegu
i ja sam u petak na brijegu
ovo je odlično pitanje, ali bi isto trebalo adresirati prema dotičnom liječniku u bolnici?
Postoji li mogućnost da se potreban broj lijekova dokupi kako bi se išlo na neku idealnu stimulaciju potrebnu za dobivanje nekog prosjeka jajnih stanica kakvog znamo od ranije i iz inozemstva 10-15 j.s.?
da ti tako nesto predlozi doktor u bolnici mislim da bi ga odmah mogla prijavit inspekciji.
mozemo inzistirat na tome da se izjasne imaju li financijski limit lijekova po pacijentu i onda da to udje u zakon, tek ako je tak nesto u zakonu moguce je pacijentima ponuditi opciju dokupa. ovako je samo - muljanje na crno.
trenutno čekam termin za ragovor al kad to obavim mogu javiti... mislila sam možda već netko zna :-) bubam na slijepo, ak ide ide, ak ne ne, nikom niš
da stvarno,prije smo imali limit od 30 ampula po postupku,ja sam mislila da i sad imamo i da nam zato ne daju više
Dobro pitanje je postavljeno. Ja sam razmišljala sama to predložiti dr, pogotovo ako idem u prirodni. Više mi se isplati dokupiti menopur ili gonal sad (nego kasnije plaćat sve privatno) pa da barem nešto js dobijem ako već imam pravo na 2 prirordna pa da ih pretvorim u polustimulirane u kojima možda nešto i bude. Jer s mojom reakcijom ja ću ispucati svih 6 postupaka prije nego dođem do 42 rođendana. Čak sam i uz 30-ak menopura ili gonala imala slabu reakciju.
Bubekica, dobro ti pišeš nek se izjasne o financijskom limitu i ako je besplatno nek bude sve besplatno, ali s obzirom na njihovu brzinu i moju situaciju ja ne stignem čekati pa ću rađe sade doplatiti.
Netko je pitao: sljedeći ciklus sam gore, za manje od 3 tjedna:-D
meni bi pasalo :mrgreen:
Drage moje ja prijavljujem još jedan neuspjeh u nizu, današnja beta 1.2. Dr predlaže dijagnostičku histeroskopiju pa da vidimo dal ima tu kakvih problema. Savršene blastice koje se ne primaju. Zaaašto?? :cry:
Prozerpina, grlim. Nadam se da ćete što prije saznati ako nešto ne valja pa da prvi sljedeći postupak bude i dobitni.
:love2::love2:Prozerpina,draga zao mi je
Hvala na podršci..... grlim vas sve :shykiss:
Prozerpina,evo i ovdje :hug:
Piki,ja sam pitala ;)
Znači brzo si gore
prozerpina, žao mi je :cry: kako to da ti do sada nitko nije preporučio histeroskopiju? a jesi li bila na laparoskopiji?
Ifkaa nije bilo indikacija za histero - nemam polip ni miom,barem mislim! Dr A preporučuje dijagnostičku histeroskopiju kako bismo isključili neke priraslice i sl. Pa da barem od nekud krenemo, jer se sve odvija onako po školski do poslije transfera.
prozerpina, žao mi je :cry: kako to da ti do sada nitko nije preporučio histeroskopiju? a jesi li bila na laparoskopiji?
i kod mene je manje više sve školski, nikad ništa, nit sam ikad pila pilule, svaki mjesec menzis ok ( osim što mi je znao biti ciklus od 30-37 dana ) nikad ni mioma ni ciste ma niš niš, al do trudnoće nikako, jednu biokemijsku i to je to... godinama. krenula sam u ovo sve 2. mj 2012. i odma su me poslali i na laparo i na histero da ne moram dva put pod nož. raspitaj se da ti odma i to naprave kad te već šalju na histero. to si samo par dana u bolnici, od dva reza vidi se samo jedan kod pupka i nakon par mjeseci možeš opet u akciju :)
Hvala ti,ifkaa, viddjet ću još sa dr A kaj on kaže. Što se tiće mog soc gina on ne bi ništa od toga ne da mi ni uputnicu za histeroskopiju jer smatra da to nema smisla pa se još i sa time moram boriti... Ma, u svemu ovome predstoji samo borba, borba a kako mi se sve više čini to je ona sa vjetrenjačama...
prozerpina mogu samo reci - imas srece! doktor te nakon samo 3 pokusaja salje na dodatne pretrage. kazem "samo" jer ima tu puno cura koje se muce s dobivanjem preporuke za dodatne pretrage. kod tebe je rijec samo o jednoj stimulaciji, ako se ne varam.
a u slicnoj smo situaciji, meni je dr.a rekao da cemo kopat dalje ako sad svjezi ne uspije, jer i meni vracaju savrsene blastice pa nis.