I Željkice, kakve su novosti?
Printable View
I Željkice, kakve su novosti?
sve je ok kaže dr da će bebica bit velika!a nismo spol vidili tek za 4 tjedna.
željkica super za bebača,koliko si tjedana trudna,ja idem u črtvrtak i stalno mislim šta će mi reći za spol. Mi čemo u čet. biti 17tt.
Zeljkice super, bitno da je sve ok :-)
Malo off, nama stigle prve ovogodisnje prinove neki dan, imamo 6 malih štenaca, plodna nam ova godina :lol:
Bubimitka :-) bas vas je krenulo.
jedan veeliki pozdrav svima a najvise dragoj Mare41 , mislim da me se ona ovdje jedina sjeca...ne mogu vjerovati da je preko 2 i pol godine od kad sam bila trudna i u slatkom iscekivanju:-)
draga jesen, ljubim te!! bome brzo vrijeme ide
drage da vas na brzinu pozdravim dok moja ljepotica spava.
mi smo se vratile kući. još pijemo antibiotik ali sve je uredu i osip se povukao. sutra ćemo u našu prvu šetnju-vožnju kolicima. omele nas te bolnice pa se sad nadamo da će biti dobro vrijeme za to.
pusa svim trudnicama uz ~~~~~~~~~~~~ za lijepe vijesti na svim pregledima.
onima koje odbrojavaju želim da im porod bude kratak i da u ekspresnom vremenu drže svoje mrvice u naručju.
mah mah od moje slatkice koja raste kao gljiva.
Dobro jutro, drage dame! Želim vam predivan dan pa se za početak poslužite kavicom i čokoladnim kolačem! :)
Mi bili na moru za ovaj produzeni vikend i bila sam sigurna da su bar 2 rodile, a nista. Vi ste sve na cekanju. ~~~~~~~~~~~za mare i anndu vi ste prve kolko mi se cini. Da vam sve prode super. I btw super se bucnut u moru, samo se kupajte vi koje smijete. Vidjela sam puno trudnica da uzivaju, i moja sogorica je jedna od njih :)
MalaMa prekrasna je tvoja ljepotica, uživajte sada doma i u šetnjicama....sada nije onako pakleno vruće pa će šetnjice biti ugodne(barem tu kod nas)
123beba jutro,kavu sam već srknula ali kolač- mmmmmmmljac
Ja sutra 17tt, idem na uzv i nadam se napokon velikom saznanju,spolu! Pozdrav svima
mare41 - došla sam te zagrliti, vas tri srećice. Još samo malo i bit će ti ruke pune ljubavi :heart:
javljam se ja za kavu.... danas bi mi baš trebala jedna jača da mi malo tlak podigne... išli jutros na amniocentezu pa mi poslije tlak bio toliko nizak da mi se non stop crnilo pred očima... doktor nam je potvrdio da je dečko :trep: radili smo anomaly scan i sve je uredno te se ne vide malformacije. Veli dr. Kos da očekuje dobar nalaz amniocenteze i da ne vjeruje da će pokazati bilo kakve malformacije.
sam postupak acz-a je bio ok i kratko je trajao.. cca 1min, osim što sam bila beskrajno uplašena, lagano sam osjetila pritisak i to je bilo to. nisam imala hrabrosti gledati na uzv iglu iznad bebine glavice pa sam žmirila. plodna voda mi je smečkaste boje, a trebala bi biti žučkasto-zelenkaste pa su doktor i sestra bili malo iznenađeni, ali vele da je to od krvarenja i hematoma i da u pravilu ne znaći ništa, ali može uzrokovati slabiji razvoj stanica. Doktor je rekao da ne brinem po tom pitanju jer je sve ok :?: a ja se nadam da je tako.
sad doma odmaram, sutra popodne imam kontrolni uzv.
pusa svim okruglicama :kiss:
BB, znači definitivno gimnastičar :mrgreen:
Samo ti odmaraj, biti će sve ok, ne sumnjam u rezultate, a što se plodne vode tiče - pouzdala bih se u dr. Kosa, zbilja je stručnjak, i mene je oduševio pred kojih 5 tjedana; dok sam čekala uvz radio je amnio jednoj gospođi i baš sam razmišljala kako bih u takvoj situaciji, da baš moram na AC - odabrala njega.
Sretno i javi se iza kontrole!
Pusa svim okruglicama!
bluebella super da je sve ok, sad ste barem na miru i kad ti dr.Kos tako kaže onda stvarno ne morate brinuti. Evo i to si riješila!
Odmaraj i kiss malom dečku!
ja dobila nalaz od triple testa i OK je!!!!!!! :-D
butterfly i bluebella bravo za dobre nalaze!:klap: naravno da je sve ok, nisam drugačije ni mislila
ja sam bila prekjučer kod mog gina i on me dodatno umirio za te kontrakcije i pojasnio da uloživost za vrh prsta je gotovo isto kao i da je zatvoreno jer ono što je bitno je da je cerviks čvrst ko kamen i da teško da budem se otvorila "preko noći" :mrgreen:
u dogovoru s dr iz TA dao mi je i normabel od 2mg da pijem 1 poslje ručka i 1 navečer, i mogu reči da su kontrakcije skoro potpuno nestale! zapravo imam ih par dnevno, ali onih "bezbolnih" koje samo izobliče trbuh(za razliku od prošlog tjedna kad sam se uplašila jer su se znale zaredati nekoliko i to dosta bolnih da sam već mislila da je to "TO":-o)
ali danas sam ga zvala da bi ja to smanjila na 1 dnevno, jer mene to tako "ušlagira" da samo spavam i to onako "mrtvački" - može biti tulum oko mene, ne reagiram... naravno ako se onako pojačaju kontrakcije pijem i drugi...
naravno moju dječicu nisu normabeli smirili ni malo! ne znam kako kod vas, ali kod mene nema faza spavanje-budnost, meni prođe max 10ak minuta bez bubanja, rastezanja, naguravanja... ako će biti takvi, jadna im majka kad se rode:mrgreen:
pusa svima, budite mi dobro! :kiss:
Bluebella bravo za dečkića :-D
Butterfly super za triple test :-)
Medonija drago mi je da je sve ok i da si mirnija nakon pregleda, nek sad ostane tako još neko vrijeme :-)
Pusa ostalim curama od mene i mog pišonje koji aktivno lupka iznutra ;-)
Bit će dječaka :-D
Butterfly super za nalaz
Bluebella, butterfly101 bravo cure! :-D Lijepe vijesti danas, a sutra očekujemo još jednu dozu! Uživajte gledati vaše zdrave i aktivne bebice! I očekujem da tvoja beba butterfly neće biti sramežljiva...vrijeme je za otkrivanje piše!
medonija :love2: samo mirno dalje! Nek su dječica živahna! Ima nas koji jedva čekamo da se bebice počnu javljati :raspa:
pusa svima, lijepo je čitati ovako lijepe vijesti
baš krasne vijesti danas! Volim ovakve dane!!!!!!!!!! :) Uživajte mi i dalje i to još više kada vidite da su i vaše mrvice odlično! Ja sam danas čitav dan u pogonu pa je moja curka mirna... ona se počne javljati kada ja odmaram :) zna da mi je onda najljepše maziti ju i pričati sa njom :)
butterfly i bluebella bravo za dobre nalaze! naravno da je sve ok!:-D
Bluebella valjda se bebica neće sramit mogu mislit kako si uzbuđena!
to je curica.. one su sramežljive. moj je odmah rašriro noge i pokazao šta ima, dobro je da nije još i ruku ubacio među noge pa da bude baš pravo muško, još kad bi nekako do daljinskog mogao doći .. to bi bilo to. možda sliku piše stavim za avatar da vide buduče udavače s čim raspolaže :lol: iako ga je frka već rezervirala za svoju N. a dr. Kos je kod piše nacrta strelicu i napisao MUŠKO (da nebi bilo zabune :-D)
cure koje ste u tjednima kao i ja .... dali ste kupovale što od stvarčica za bebu?
ja sam si prošli tjedan dala malo oduška pa sam kupovala bodiće i benkice... u nekim neutralnim bojama.... (nisam pretjerala :mrgreen:)
Joj drage moje ja danas necu moc spavat....tako sam uzbujena zbog sutra,a sta ce tek bit kad budem isla rodit....
Ja nisam jos nista kupila, ako sutra bude sve ok nagradit cu se/nas, a tako me vuce svasta pa stalno po netu svrljam umjesto po trgovinama.
Javim se sutra,lijepo nanajte
Moja cura i ja smo evo očito prešišale današnji termin. Jutros sam bila na CTG-u i amnioskopiji, nalazi uredni, otvorena sam prst, ali usko pa sam na amnioskopiji i prokrvarila (a i bilo je pomalo bolno). Ako se ništa ne pokrene u petak ponovno na kontrolu. Bebica možda želi i po rođenju odmah postati EUropljanka :)
Anddu, želim vam da lijepo provedete još ovo vrijeme koje se curka odluči u komadu, a da vam onda porod bude što lakši i bezbolniji pa da možete lijepo nastaviti uživati i u dvoje! :) Javljaj nam novosti!
Butterfly, nadam se da ipak spavas bez problema! ;) a danas te čeka jedan lijepi susret... Uživaj i javi koga ćemo iščekivati u društvu! :)
Mene je moja frajerica probudila još prije sat i ona je nastavila spavati, a ja više ne mogu... No, dobro, treniramo za poslije :) odoh kuhati kavu...
Vidjela bab jucer u bolnici , prekrasna je trudnica!!
a isto tako i Runa!
Cureeeee, kad su pregledi? Čeka se izvještaj :cekam:
Heeeej drage moje...evo jos jedan mali frajer;-)
Butterfly čestitam na sinčiću, sad će nam pofaliti snajki ubrzo :-)
butterfly bravo!!! :-D Da, izgleda da se u zadnje vrijeme prijavljuju dečki. A ja baš mislim (a i bapske priče glase :drama:) da će moja bebica biti cura. Vidim da će imati za birati među frajerima, he he. A dok sad i mene opali piša kroz 2 tjedna :lol: