betty, probaj trinu, pomiješaj tahini s malo soli, malo vode i malo limunovog soka. može i češnjak ako voliš. i onda miješaj i dodaj vode da bude ko jogurt konzistencije. to je meni omiljeno.
Printable View
betty, probaj trinu, pomiješaj tahini s malo soli, malo vode i malo limunovog soka. može i češnjak ako voliš. i onda miješaj i dodaj vode da bude ko jogurt konzistencije. to je meni omiljeno.
meni je najbolja homemade nutela ona s coolinarike, zove se domaci nougat namaz, tako nekako.
moja nutella je puno jednostavnija od ovog nugat namaza
lješnjake ispečem, oljuštim i blendam do maslaca
dodam otopljenu čokoladu i malo vrhnja
i gotovo
marta, probat ću trinu sigurno! koji ti tahini koristiš? ja sam zadnji put uzela tahini kremu, ne znam ima li razlike u kremi i pasti?
Plaćeno :)
20% je baš zgodno.
kavofob, kakav ti je insanity?
jel jako teško?
Kavo a ja :(
badem i indisjki, daj mi cifru i broj računa odmah ti uplatim
kavice, mm će uplatiti večeras.
Poslije poroda sam bila i mentalno (još uvijek sam dapače) i fizički raštimana unatoč carskom. Sva sreća na mm-ovom naštimaču koji mi je sredio jako zarotiranu zdjelicu.
Danas trčanje.
uplatila, i bademov i kikiriki bih crunchy
Koliko si platila ta dva, toliko ce i mene doci?
Edit: ja cu indijski i kikiriki.
Anci indijski ti je 10.99
liliriki 5.99
po mom racunu je oko 165 kn
ribice, oprosti, ispustila sam te negdje u c-p-anju :oops:... pošaljem ti uskoro :-*
moram vidjeti jel možemo uloviti ovaj popust. već sam poslala narudžbu i prihvaćena je s popustom, ali nema novčića na kartici (još) pa sam poslala upit hoće nam ostati popust ako kojim slučajem platim nakon 12 sutra (ne znam hoće li novci sjesti na vrijeme).
betty, insanity mi je odličan, moj najnaj program ikad :zaljubljen:
je, naporan je, ali ni blizu kao prošle godine. i osjećam se fenomenalno, mislim da sam sad u najboljoj formi ikad :)
Cure, tko je ono iz Dubrovnika?
S2000
jpisite W10 jedan manje :D
Ja platila ali sam privredna tak da ne bude ništa do sutra :(
Danas cardio i ovaj tjedan završavam alfu.
I zaboravih, u vezi maslaca... popust je samo na indijski i bademov, na kikiriki nema popusta
Javim čim dobijem info jel nam popust osiguran. Viškove uplata vratim, ofkors :)
ja sam platila 165 kuna, zagrebačka banka je moja.
javi ako što treba još :)
i hvala ti!
Dobila sam i grozno mi je, bolno i užasno iscrpljujuće, možda zbog ovog blagdanskog žderanja. Možda se sutra uspijem natjerati u teretanu... Nikako da se vratim na tračnice.
Ja bolesna
Samo javljam da uplcujem veceras
mamice i ja dobila
+ bolesna = u banani
Meni je malo bolje.
Popušta, al još zateže na lijevoj strani.
Vibre su djelovale :)
Al ne vježbam dok ne popusti skroz.
vibre svim bolesnima i onima u banani :)
a sad malo vježbalačkih prijavaka :lool:
danas p90x3, triometrics. ako želite bolove u gluteusima, go for it :)
Ja triometrics jos nisam radila. Jel treba rekvizita? Da sad ne cackam po kompu :lijena:
Ja sam danas yogu. Nakon 7 sati voznje do Du, bas mi je pasalo. Sutra bih mogla pilates.
bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~
dica su legla, idem i ja neke trbusnjake odvjezbat pa u krevet :)
anci, pogledala sam vidio, bome virujen da te bole gluteusi :lool:
Spajka, hvala. :-*
vibrice bolesnima.
Ne trebas nista.
Odlicno. Thx.
~~~~~~ bubanima!!!!
Zhang, triometrics je mrak: one leg ovako, onako, svakako. Odličan ;)
Ma što vas više čitam ,sve se pitam zašto sam ga se ostavila :zbunj: valjda one boleštine u nizu....
nadopuna za danas: 250 swing (16kg) + 100 sklekova (naizmjenično 25S + 10sk) + malo feet elevated planka na poslu.
bravo kavi :klap:
i sad sam spremna za krpe...spava mi se užasno već par dana...
Danci, meni se isto svidio. Na onom cvx sam bas umirala, ovo je malo drugacije. Nisam toliko dahtala :lool: ali onako lijepo polako te iscrpi.
No ima i tu burpeeja i to postrani, puno cucnjeva raznih vrsta i nije nimalo lagano.
jutros me ova poplava vani omela a i boli me sve živo od jučer. Ne znam što ću danas :unsure:
ajmo dosta tih bolestina is is,
Cubana, odmori.
Zhang zaboravih i skulirana ti je iz Grada koliko mene pamet sluzi.
Nasla sam 6w6p level 2. Izgleda brutalan :shock:
Imam jos par dana levela 1 da bude ukupno 21 dan, jer sam imala par dana u ova tri tjedna kad nisam vjezbala (mislim 4 dana).
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Jutro!
Treba li kome što sa sportsdirect-a?
Jutros Ins Power Cardio&Resistance. To mi je sad najteži trening prvog mjeseca. Bio je Pure Cardio, ali sam tu ulovila korak, ova snaga me zeza... ubiše me walking push-ups nakon globe jumpsa :drama:
Vrijeme mi ne izgleda obećavajuće za poslijepodnevno trčanje, ali ako ne bude baš jako padalo u planu je 6x800 metara.
Betty, ćeš mi se pridružiti s ins-om? :)
E da, zaboravih nahvaliti moj novi i obožavani Shock Absorber, sad je na sniženju 50%. Najbolji sport bra kojeg sam ikad imala (nije da sam ih imala more, al svejedno :mrgreen:). Topla preporuka svim curkama s boobsima D +
Sto je ono kao narukvica, a u biti je neki sat tj uredaj sto mjeri svasta nesto u tijelu tijekom vjezbe ili hodanja, i povezan je s aplikacijom na mobu. Ima li to itko, sluzi li to icem?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk