maritas
tko radi/prodaje te "prirodne vaginalete"? nadam se da se kupuju u ljekarni, a ne negdje drugdje... cure budite oprezne s različitim supstancama u trudnoći. "prirodno" nije nikakva garancija sigurnosti.
Printable View
maritas
tko radi/prodaje te "prirodne vaginalete"? nadam se da se kupuju u ljekarni, a ne negdje drugdje... cure budite oprezne s različitim supstancama u trudnoći. "prirodno" nije nikakva garancija sigurnosti.
Svaki Utrogestan se otopi, apsorbira, a dio iscuri, bez obzira na kupanje u moru.
Slazem se sa Inesz, zaista treba biti oprezan .
Koristim samo ono po preporuci doktora, a ako mi padne neka " luda ideja" na pamet zvrcnem svog doktora pa ga pitam za odobrenje.
Toliko muke da dodjemo do ovog trenutka ( pa makar i dani cekanja bete prolazili najsporije moguce ), da zaista ne zelim nista riskirati bez zelenog svjetla.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Kod mene sve isto , krvarenja nema i nadam se da nece biti sljedecih 9 mjeseci. :)
Jako sam napuhana i dalje , beta za 3 dana :))))
iva, sretno, tvoji simptomi mi zvuče jako obećavajuće ;)
Iva, drago mi je čuti da je sve čisto, neka tako ostane jos 8 i pol mjeseci : -)
Maritas, nek se onda obje ulove pa da i to rješite :-)
Kod mene nema niceg, sto je ustvari dobro, jedino ujutro znam imati kao laganu nelagodu u donjem trbuhu, no ne zelim jos raditi test, ne znam da li cu ga ni raditi...
Ne brinite. Radi se o magistrici farmacije koja ih prodaje u ljekarni sa racunom.
Bila mi je složila jedne jače za streptokok koje nesmiju u trudnoci i jedne blage za nakon pregleda (jer mi je bila krenula jedna upala nakon pregleda). Ako nekom vjerujem, to je ona. I doktor mi je rekao da više vjeruje vaginalnim nego oralnim probioticima (vezano uz lactogyn i vrste lactigyna). Necu sigurno na more do bete, iako bi bila opustenija da idem.
Cure, jedva cekam prvo vase, pa onda moju poz betu :)
Maritas, kad je beta ovaj put, koliko jos? Ne bi me cudilo da je prije moje :-) Gdje uzimaš te vaginalete? Mozes i na pp
Za 13 dugih dana.
Ti?
Poslala pm
Iva :) čekamo s tobom i šaljemo dobre želje ...
Maritas ide vrijeme sporo,ali nadam se da će ti se isplatiti :)
moja beta je 0,13
Mala, šaljem zagrljaj, nemam nista pametno za reći
Mala drži se ... :ghug:
Ima tko iskustva s krvarenjem u ranoj trudnoći,jučer sam malo krvarila i poslije onako roznasto. Ništa me nije grćilo,malo bolucka i šarafi ali tako stalno.
Doktor mi je rekao da hoće tako,ali nije ništa zabrinjavajuće,osim naravno ako se ne ponovi i ne pojača.
Mala28 zao mi jako :(
Uhh...svaki dan,hvala Vrci , jučer sam malo spaničarila,dobro da mi je mm staložena i mirna osoba,do sada sam bila zbilja mirna,ali ovo me baš uzdrmalo.
Kaže doktor ponašajte se normalno...svakako budem probala.
cure na kojoj temi piše marianxy? pobrkale mi se teme, a htjela bi znati da je ok
ja pokusavam kulirat doma, iako nekim sa mog posla to nije bas jasno. ne moram ni rec da su zene u pitanju. i to starije od mene. mladje su ok i vecina muskih.
Meni su tad rekli da se smirim, mirujem. I jesam, jer me bilo strah kretati se kad je krv krenula.
Na kraju mi otkrili hematom
https://s22.postimg.org/lorq4opu9/image.jpg
Cure, što bi mislite o ovome. Test je first sign iz dm-a, danas je 11dpt morula (4.dan). Ne znam što da mislim
Hvala vrci... :)
Još radim,ali nemam težak posao pa mi je ok,odmaram doma. :)
Pitanjce za neke vitamine , kad početi i koje preporučate ili da se savjetujem s liječnikom?
Ne mogu postaviti sliku. Uglavnom jako blijeda druga crtica
Hadasa, biti ce sve ok, samo lagano i probaj mirovati.
Stela, ja ne vidim sliku ako si stavila uopce? Je li pozitivan?
Maritas, sta si rekla da si kod privatnika? Ma pusti ih, ja se nikom ne bi objašnjavala, nek komentiraju ako nemaju svoj život.
Slika je možda prevelika,ali dok se klikne na ikonu ja ju vidim .
Vidi se blijeda crta , možda je još prerano....želimo puno sreće i pravu debelu crtu čim prije
:-)
Napravila i neki geratherm. Pozitivan odmah. Ne mogu vjerovati. Ovo mi je 1. Pozitivan test nakon 6 god borbe. Totalno sam u šoku
Cestitam, neka ti je sa srecom i neka beta potvrdi test :)
Stela cestitam :)))
Sva se najezim kad netko uspije i nakon kratke borbe, a ti si pravi borac :)
Želim ti svu srecu svijeta :)
A moj posao je takav da moram se javiti i odgovoriti na pitanja. Ako dobijemo penale, cijela firma pati. Mi smo neko udruzeno vlasnistvo, nije da lova ide jednom gazdi, nego samo za place.
Čestitam Stela10 :-D:-D
To uopće nije slaba crta, nego već lijepi plus. Ja očekivala da se ništa ne vidi, a ono crveno iz aviona
stela10 i ja vidim blijedu curtu.nadam se da je to to! neka beta potvrdi! :)
Hadasa , samo pozitivno , sve ce biti u redu sigurna sam ! :)
Hadasa, kako uspiješ dobiti sliku? Ja uopće ne mogu :idea:
Stela, baš mi je dragoooo!!! Neka bude sve u redu do kraja!!
Stela čestitam, to je jaka i jasna crta ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sutra idem betu vaditi. U soku sam cijeli dan. Ovo je bio 6. Transfer
mala-bebica svaki dan sam u iskusenju da odem vaditi betu, nekako sam se suzdrzala .ali otici cu sutra jer u cetvrtak sam na poslu skoro cijeli dan pa cu izvaditi betu dan ranije.
Malo sam danas umornija nego ostalih dana , malo me ledja bole ali nemam klasicnih pms simptoma .
Kakvo je sta je kod tebe?
Pa sutra je četvrtak :-)
Leđa me zakljestila jutros, pa popustilo, a večeras takvi bolovi kao da ću svaki cas procuriti, inace neki simptomi drugi 0 bodova... ako do petka ne dobijem mozda napravim test upravo zbog ovakvih bolova da znam na cemu sam. Muz je već htio, no nisam se dala, ali cini se da cu trebati jer veceras me bas boli pa da znam stanje...