Liebe a koja je terapija?
Printable View
Liebe a koja je terapija?
a joj moja liebe :( pa jel znaš šta je mogao pojesti?koliko znam sad ćete morati često nositi stolicu na analizu jel se navodno beštija začahuri :x
Ma gdje bi ja tebe ignorirala?! Nije te bilo poslije ročkasa par večeri pa si mi falila :love:
fali nam i Danijela...gdje je ona?
Odoh, uspjela sam speglati nešto robe, jurim starcima i svom sunašcu.
Tipkamo se navečer, pusa svima!
Stvarno ne znam. Sve što jede je skuhano tren prije. Ništa se ne ostavlja i ne podgrijava. Piletinu je jela, ali mislim da je bila svježa - barem je tako izgledala. Ne jede po vani sladolede, ne pije iz tuđih čaša. Stan nam je čist, a opet igra se u parku s drugom djecom, uzima tuđe igračke, naravno da je moguće da je polizala prse prije nego sam ih uspjela oprati.
Ne znam ni sama. Sasvim sam u komi jer mislim da jako pazim na takve stvari, a onda mi se ovo desi.
Užas!!!
Ja mislim da je ona na moru, e sad da li je Dubrovnik, nisam sigurna, rekla je da je neće biti 3 mjeseca, da je kod svojihCitiraj:
loonalee prvotno napisa
yavanna je kraj sibenika!!! ;)
ivonna,mi najvjerojatnije idemo sutra u maribor u H&M!!kaj ti treba da ti dofuramo???
Hi!Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Nitice, potpuno te razumijem kako ti je, i ja sam se tako osjećala prije nego što je Lana krenula u vrtić.
Sada se skroz privikla, najdraže mi je kada ju nađem dobro raspoloženu, totalno razigranu.
Bit će sve dobro, budeš vidjela. Teško je prvih par dana, kad se navikne na novu sredinu i kad shvati da ćeš se vratiti po njega bit će sve bolje i bolje. :)
Liebe, baš mi je žao.
:love: malenoj da što prije ozdravi.
Danas je Lana bila prava mala pospanka!
Ujutro je zaspala u autu na putu u jaslice, tako da smo ju u jaslicama odmah stavili u krevetić.
I opet je zaspala kad smo se vratili kući, jednom se probudila, nije željela večerati, bila je totalno neraspoložena tako da sam ju vratila natrag u krevet i uspavala puno ranije nego inače.
Nadam se da je to bio samo takav dan!? :?
I meni se danas cijeli dan spava.
Pozdrav svima!
Liebe, znam da ti je tesko i da preispitujes situacije u kojima je bila i mogla da dobije salmonelu, ali mislim da samo niste imale srece. Evo novi stalno stavlja prljave rukice u usta, to je nemoguce skroz kontrolisati kod tako male
dece (kad samo pomislim na ceskanje zubica...).
jos jedna :love: za sto brze ozdravljenje.
btw, mislim da je lutonjicina zara imala salmonelu, pa mozes da potrazis po forumu kako je teklo i koliko brzo se izlecila (mada koliko se ja secam bilo je brzo). Pisala je i o analizama koje su svi ukucani morali da urade zbog vrtica, ili kako vec.
e, a i meni se cini da je yavanna pominjala sibenik i okolinu, cini mi se nesto i vodice.
videcete kad se vrati punih baterija! (njoj je more zivotni izbor, zar ne?).
Mi danas bili kod jedne devojcice koja je starija od novija 3 nedelje, a trebalo je da se rodi dan posle njega, pa je mama nju rodila 18 dana ranije, a novi se rodio 4 dana kasnije. Njena ma je moja koleginica s faxa. Super su se slagali, mada je mala bila pospana, a njena mama mi je pricala da ovih dana puno spava, zbog vremena. Inace kod nas je prava jesen, temperature oko 11, i pada kisa.
kovke, nitice, za vas ovaj put posebne :love:!
je,yavanni je more i bica u njemu zivotni izbor!! ;)
ajme kakve su vas to beštije spopale... puse i vibre svim bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bili smo u mariboru i ima ok stvari... nismo našli ono po kaj smo išli ali smo novce uspjeli potrošiti :roll:
onak kak je loona rekla, još uvijek ima dosta ljetnih stvari pa je sve pomiješano, lara je 74/80 i bilo je brojeva... nismo našli dvodjelne pidžame, a trebaju nam za jaslice, čarapa nema broja većeg od 50/56, uspjeli smo iskopati jedne štramplice...
kupili smo 4-5 bodića, troje hlače, jedan donji dio trenirke, vestu, prsluk, par majci i još kojekakve gluposti (špangice za kosu :roll: )...
negdje kod ptuja su nekakvi radovi na cesti pa smo prema tamo bili nekih 45min u koloni, a za nazad smo zgubili 20ak min... ne znam jel postoji neki puteljak da se to zaobiđe??!!
Kli_kli, citala sam sto je Lutonjica naisala na Zaru. Poslat cu joj pp za neke detalje.
Sad sam maloprije na cybermed - u procitala takav horoh o bebi od mj. koja je dobila encefalitis od Salomonele. Uglavnom horor.
U pon se prijavljujemo u epidemioloski ured, a pedijatrica je rekla da od tada slijedimo njihove naputke veza kontrole i ostalo.
Tia je super volje, super jede, vesela je, nema ni tako puno stolica.
Joj, ne znam. Poslala sam mm po dezinfekcijsko sredstvo u KC i sad se spremam dezinficirati stan, a ni to nije garanacija. danas mi je teta u ljekarni rekla da su neki ljudi dobili salmonelu od cokolade. Necu navoditi marku, ali uglavnom ja bi takvu cokoladu rado smazala.
Jos sam u soku. Toliko pazim na to sto jede, na higijenu stana i svega ostalog i onda me ovako strefi.
Tako se osjecam bespomocno, kao da uopce ne mogu zastiti svoje dijete.
Joj Liebe, pa ne mozes zastititi dijete od mikroba, taman da zivis u laboratoriju
al ja imam dobar feeling, bit ce sve ok :love:
Znam, znam, ali jednostavo si ne mogu pomoci.
Hvala za puse i podesku i dobre vibre i sve ostalo.
I mi smo planirali do H&M, ali za sada ne ostavljam Tiu ni zbog vaznijih stvari, a kami li radi sopinga.
moja Anita svako malo ima osipanu pisu jer skoro svaki put kad joj skinem pelenu uvati ju tuc i grebat ko da nije njena.... :roll: i perem joj ruke, i obrisem prije presvlacenja i rezem nokte, al neke stvari jednostavno ne mozes, a kak ima temperature od zubi mos mislit kad dobije proljev pa po tome....uzas
mene samo strah da ne pojede macju dlaku...imamo ih 8 oko kuce...kako TO sprijecit?
joj liebe... baš mi je žao... evo ti :love:
a za mačke je i mene frka... moja svekrva ima dvije...
preslatko... :heart:Citiraj:
bucka prvotno napisa
:heart:
To i moja Lana radi , i još se smije ... nije mi jasno :?Citiraj:
Storma prvotno napisa
nego sta, prsti od veselja...Citiraj:
Ena prvotno napisa
nika ju isto cese i grebe,ali nju to fakat svrbi!Citiraj:
Ena prvotno napisa
vec se dugo mucimo sa tim nekim osipom!! :/
jeste probale Deflamol kremicu? Nama je pomogla..
Liebe..jako mi je žao što se toliko mučiš....
nikad cula za deflamol!budemo probali!thanx loona!
vec smo 2 ili 3 x mazali sa kortikosteroidom i tad se smiri,ali cim prestanemo-odmah nastupa pogorsanje!! :/
nama je pedica savjetovala da uopće ne koristimo vlažne maramice jer da djeci od tog zna izbiti alergija. Mi ih u biti i ne koristtimo, osim kad smo negdje vani...inače vatica i voda rules! :mrgreen:
Uf! :/
Lana se zna češati ali nikad nije imala osip.
I mi također... 8)Citiraj:
loonalee prvotno napisa
odoh! sutra moram rano ustati..(u pol 6)
laka noć svimaaa! :love:
laku noć! :love:
Hvala, danas sam mrvicu bolje, a tvoje mi riječi dođu ko melem na ranu.Citiraj:
Ena prvotno napisa
Ivonna jeste kupili papučarice?
Ena koliko djece ima u Laninoj grupi? Kod nas ih je 18, a logopedica nam je rekla kad smo bili na razgovoru da uglavnom nema svaki dan sve djece jer ih je barem 3 do 5 bolesno.
jutro cure
joj kad vas citam kak se mucite/brinete oko vrtica odmah mi nije drago sta me dogodine ceka :/
nitice, papuce nisam kupila jer nisam stigla otici pogledati..mozda danas. prosli put kad sam bila vidjela sam nekih froddica sa ciferslusom naprijed, ali mi i nisu bili bas neki modeli (boje). nadam se da im je stigla nova kolekcija.
ih buckic, nisam stigla na internet jucer..nadam se da ste nekaj lijepo upecali u HMu..meni nije nikaj hitno, mozda se i ja zaletim u nekoj skoroj buducnosti malo obnovit SVOJU garderobu :mrgreen:
Dobro jutro...
Evo mene između dva sastanka na poslu. T je OK. Čekam daljnju proceduru od epidemiološkog - to ću u ponedjeljak ići srediti.
Teta čuvalica opalila godišnji, tako da će idući tjedan biti trčanja, malo posao, malo doma...
Pusa kikićima, a i mamama off course
Dmi, sretan ti rođendan!
mi ti idemo tek za 1,5 sat pa imaš još vremena nekaj naručiti :)Citiraj:
ivonna prvotno napisa
PA IMAM I JA CAJTA ZA NARUČIT NEKAJ :mrgreen:
SRETAN ROĐOŠ :DCitiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
a di nam je dmi u zadnje vrijeme?