Samo virim jer smo mi otišli među starije, klinci su vam mraaaak :lol:
Printable View
Samo virim jer smo mi otišli među starije, klinci su vam mraaaak :lol:
Karlo: Mama, ja volim tvoje ruke, tvoje lice,....hm, tvoje sise,....ma ja volim cijelo tvoje tijelo! :heart:
To mi ni MM nije nikada rekao. :mrgreen:
Danas mi jedna žena oduzme prednost prolaza.
Ja: Pa, dobro ženo, kuda ćeš?! Joj, kad netko ne zna voziti...
Karlo: :roll: Pa to je stvarno užasno.
:love: kako drži mami stranu
Danas poslije kupanja...
Karlo: :shock: Pogledaj mama, koliko mi se pišo digo! :roll: Sad neću moć spavati na stomaku.
Na ručku u restoranu, pitam AA što mu se jede. Odgovor: "Lignjeći krakovi."
Karlo: Mama, ti si mama-majmunica!
Ja: Kako to misliš?
Karlo: Imaš te kanđe na rukama, odreži ih, šta će ti to?! :roll: Pa mi se ne penjemo po drveću!
Evo malo i od nas:
Jučer G. krene s tatom u prodavnicu i vrati se za nepun minut.
Kaže: samo da te poljubim!
Ja kažem : pa sine ideš samo do prodavnice, vratit ćeš se brzo.
G.: ama samo da te poljubim, da ne budeš sama, da te moj poljubac čuva.
Doslovno :zaljubljen:
jutros me Zvrk budi pusicom, a ja ništa..
nakon nekoliko pokušaja kaže - ajde uspavana jepotice, budi seeeee :lol:
Mejra u zadnje vrijeme non stop prica kako ce ona imati svoje bebice. I tako pricamo neki dan i veli ona: znas mama? Ja cu imati twins, i bice ih ovoliko (pokaze cetiri prsta) i zvace se puri puri i puri.
"jeli?" velim ja. "Jeste" veli opet ona. "Jesti ce moje mlijeko, al' ja necu pumpati!"
Večeramo. Zvoni telefon. Čim sam ja uzela slušalicu, oni ko da dobiju zeleno svijetlo za izvođenje gluposti.
Ja: Čuj prijateljice, ne mogu pričati, moram uhvatiti konce u ruke.
Karlo: Nismo ti mi konci! Kakvi konci? Vidiš kakav ti raspašoj radimo?!
:shock: :lol:
Neki dan, kad sam došla po Fionu u vrtić, dočekala me zabrinutog izraza lica, pokazala mi neke točkice (= zrnca pijeska s igrališta) na koljenima i rekla mi:
- Mama, molim te, makni mi ove bakterijice s koljena. Znam da su jako male i skoro se ni ne vide, ali ti dobro znaš da su jako, jako opasne, pa me strah da se ne razbolim.
(Mrvicu krivo shvaćeni silni razgovori o bakterijama, pranju ruku i sl. :mrgreen: )
U autu upalim radio, kad ono "Gas, gas" od Severine.
U pola glasa kažem: Katastrofa.
Karlo: Mama, mooooliim te, ja bi slušao ovu užasnu pjesmu. :roll:
M oces mplim te bacit carape u zmazani ves?
Ocu mama, al cu ih prvo naucit slagat onak kak ih ti slozis
Ucim!
Ucim!
Ucim!
cijelo vrijeme pokusava stavit jednu u drugu
Ma, tocu ucit u skoli! baci carape u ves
Sinoć smo otišli na pizzu i MM ponudi AA-u mali paradajz iz svoje salate.
AA, s ustima punim pizze: "Ja ti baš ne rastem od paradajzića. Zapravo, najbolje rastem samo od pizze."
U gostima kod prijatelja, Andrej gleda kaktuse u vrtu i istovremeno se čuju glasovi iz susjednog vrta:
-Mama, jel to kaktusi razgovaraju?
Fiona :lol: :*
i ostali :lol: :lol:
Nije biser, ali želim podijeliti s vama: jučer poslijepodne smo se curke i ja valjale po krevetu i mazile i Fiona mi je odjednom, ničim izazvana, rekla:
- Mama, ti si nam usrećila čitav život. :heart:
Ja, naravno, rastpoljena do neprepoznatljivosti :mrgreen: , pitam kome, a ona mi veli:
- Pa, meni i Flori. :heart:
Sanja :heart:
Ja sam baš jučer mislila gdje da smjestim izjavu svoje starije kćeri:
Jučer idemo u vrtić, mala seka ostaje doma na čuvanju, a L joj viče kroz s ceste:
"Seki, još samo malo pa idemo skupa u vrtić!!!" :heart:
Dečki se kupaju, a Karlo dok ja ne gledam pije vodu iz kade.
Ja: Karlo, rekla sam ti da to nije voda za piće.
Karlo: Ajde, idi mama, idi vidi ima li kakva prognoza vremena na TV-u. Sad će biti čika Vakula.
:shock: :lol:
:) Zbog prirode suprugovog posla pratim sve moguće prognoze.
Sanja :heart:
Karlo :mrgreen:
Spremamo se mi danas iz parkića i ja si pjevušim. Klinac vikne: 'Prestani pjevati, mama!'
'Ali zašto, sine??''
''Budu te čuli oni klinci pa ti se budu rugali!!'' (instant sam se sjetila topica 'Zapjevajmo složno svi :)' ) :mrgreen: :roll:
Evo što zabavlja mog AA u zadnje vrijeme, otkad je mama kupila auto i uči voziti po parkiralištu :roll:
MM: AA, je li ti mama lijepa?
AA: Da.
MM: A je li pametna?
MM: A hrabra?
MM: Da li mama dobro vozi?
AA: :lol: Neeeeeee.
Nakon jedne takve vožnje po parkiralištu, veselo ga pitam: "Jesi vidio kako je mama vozila auto?"
AA (posebno naglašavajući boldani dio): "Mama je pokušavala voziti auto."
:lol:
Moja je rekla (na istu temu): Mama vozi po travi :lol:
(malo sam skrenula s trase :roll: )
Arpi :lol: :lol: :lol:
Dečki gledaju ožiljak na tatinoj nozi iz rata...
Karlo: Tata, od čega ti je to?
Tata: U ratu me je pogodila granata.
Karlo: Pa, tata, zašto si nisi namazao noge?
Tata: Sa čime sam trebao namazati noge?
Karlo: Pa, sa kremom protiv granata i rata!
:love:
Mažem ga kremom za sunčanje, kremom protiv komaraca i krpelja i namažem mu koljena kad ih dobro oguli, pa je dijete mislilo da ima kremica za sve. Dobro bi nam došla i ta kremica.
Moja mama pokušava da natera Matiju na spavanje:'
- Haaaajde, Maki, da spavaš...Hajde, svima nam se spava. I Boki i mami i tati i maci i meni.
- Meni se ne spava
- Kako ti se ne spava? Putovali ste puno sa mora i umorni ste
- Maca nije išla na more
- Pa nije ali je umorna jer vas je čekala. I celog dana se umivala i doterivala da vam bude lepa
- Odakle znaš da joj se spava?
- Pa evo sad mi je pričala i da je umorna i da bi spavala ali neće dok ti ne odeš na spavanje
- Baba, ne lupetaj :roll: . Ništa ona tebi nije pričala. Mogla je da ti kaže samo mijau
:lol: :lol: :lol:
umireeeeeeem
Matija je car
Genijalan je :lol: :lol: :lol:Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
G. jučer kaže mojoj mami
"Bako jesam li ja tvoje pile?"
"Jesi, sine"
"Tvoje pile ima proljev" :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
koji uvod, zaplet, vrhunac i rasplet, sve u tri recenice! :D
Riknut ću :lol:Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
Karlu :heart:
A Matija :lol:
:lol: :lol: Matije nije bilo neko vrijeme, ali vratio se još bolji
Uvijek sam se pitala da li i djeca sanjaju i šta.
Jutros se Karlo budi i još pospan: Mama, znaš što sam sanjao?
Ja: Što, sine?
Karlo: Sanjao sam da sam leteći medvjedić, ali su mi krila bila slomljena. A onda mi je tata popravio krila. Eeej, mama, da samo znaš kako sam onda letio? Kao zmaj!
:heart:
Danas sjedimo Fiona i ja u tramvaju direktno do vrata s, naravno, odličnim pogledom na ljude koji ulaze i izlaze.
Činilo mi se da Fiona nezainteresirano gleda oko sebe, no jedna njezina izjava je dokazala da baš i nije tako. Naime, nakon što je na nekoj stanici u tramvaj ušao jedan jedini čovjek (pa nije bilo zabune o kome priča :P ), iz sveg je glasa primijetila:
- Mama, jesi vidjela kako onaj čovjek ima ooooogromni trbuh!
:lol: :oops: :lol:
Ja - zemljo, otvori se, ostali suputnici su se cerekali i trudili se to ne pokazati :mrgreen: , a spomenuti gospodin ili nije čuo ili se pravio da ne čuje. :mrgreen: Nemam pojma što joj je došlo, zna da nije lijepo komentirati ljude i inače to ne radi.
danas:
F:Mama, jel ja sad idem na njemački.
Ja:Ne, nema više njemačkog do jeseni.
F: Kad je jesen? Hoću li onda ići?
Ja: Jesen je kad završi ljeto, kad malo zahladi i počne padati lišće, ali ti više nećeš ići na njemački, jer si rekao da ne želiš više ići.
F: Da, istina je da sam to rekao (vrti očima), ali sam prespavao i izmislio se (čitaj:predomislio se).
Fiona, Fran :lol:
Pita mene Leona maloprije:
- Mama, mogu se skinuti i biti bosa?
- Možeš, micek.
- Evo, skinula sam se. A kako se kaže kad si bos? Jesi onda - bosanac? :lol:
Molim te, reci joj da jeste :heart:
Hehehe..a ja baš nešto kopam po našem obiteljskom stablu i sve sam uvjerenija da su moji, s tatine strane, doselili u Liku iz Bosne i bit će ona barem frtalj-bosanka imala nešto na nogicama ili ne :lol:
:lol:Citiraj:
kloklo prvotno napisa
Igraju se danas momci sa svojim komšinicama (4 i 7 godina). Ja otišla po kajsije i iznosim im na ulicu a oni me obaveštavaju kako su oni bebe a Mina i Jana su im mame.
Ja: Dobro, a ko je čija beba?
Mina: Boris je moja!
Jana: Nije nego moja!
Mina: Borise, čija si ti beba?
Boris: Pa bolje je da budem Janina pošto je ona zaljubljena u mene :/
P.S. Inače je Jana još pre mesec dana izjavila kako je zaljubljena u Borisa i svud ga vucara za sobom. Jedva preživeše ovih 25-6 dana koliko su proveli odvojeno zbog našeg i njihovog letovanja. Boris je inače upućen u zaljubljenost koliko i fikus ali poštuje Janin izbor :roll:
P.P.S. Matiju zabole ćoše što u njega niko nije zaljubljen. On se sam sasvim dovoljno voli :roll:
Clumsy :lol: