Ma da? :(Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Printable View
Ma da? :(Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Mi smo jučer u Konzumu naletili na nenormalnu rasprodaju igračaka: sve po 20 kuna :shock:
Npr. ogromna kutija sa bebom i opremom, igračka veš-mašina, pegla i daska za peglanje - svaki komad 20 kuna.
http://i40.tinypic.com/2dljhbp.jpg Outlet Ivanec- do 27.06.
Da li itko zna jesu li u Zari (kids)pocela sniženja?
ne znam, ali Prenatal ima 30%, a i Benetton, samo ne znam koliko (nije 50%)
benetton ima oko 40% .
Osječanke, Penić tekstil ima dječje kratke hlačice po 5kn! Za veličine ne znam jer sam vidjela samo dvoje u izlogu, nisam ulazila.
Jel zna netko gdje ima bodija vel.104 (dečko) ili trojka bez rukava ili s kratkim rukavima da su sniženi ili da nisu skupi?
zara još nema sniženja (bila prekjučer u AM), ima Fox i Benetton
da li netko bio u ivancu-frodo? što se nudi?
mi u chiccu(ilica) kupili cipelice jucer snizene 40%,ima brojeva
U Zaprešiću ima sniženih Froddo sandalica i cipelica u Hildi kod RBA, stari su modeli pa su snižene. Osim toga ima i sniženih cicibana i bambia. Raznih modela ima i u Macanu, a i u Super Konzumu u Garfieldu.
probaj u Nami na Kvatriću ili na Trgu. ja kupila za 15 kn novi baš te veličine i kr. i bez rukavaCitiraj:
Kavin prvotno napisa
MTČ tj. Leptirić na vrbanima preko puta McDonaldsa.Citiraj:
Kavin prvotno napisa
Dole je konzum, na prvom katu je ve-mil, a na drugom je Leptirić (još je tintilinić, mana, algoritam....)
Bijeli bodići br.104 su bili oko 25kn.
kad si zadnji put gledala? Ja bio nekoliko puta ove godine i nisu imali bodija tih većih veličina.Citiraj:
iki prvotno napisa
Hvala na info, baš ću pogledati u nami, a ako uspijem skoknem i do Vrbana.
Marka Concept ima sniženje na vijeli asortiman 50% (Dubrava,Lante tj. Momentum).Jaaako dobar izbor !!!
Ja kupila jučer u Intersparu. Sada su na akciji, 14.90 kuna, a 104 je najveći. Oprala sam ih i za sada mi se čine OKCitiraj:
Kavin prvotno napisa
Bodići iz Interspara po 15 kn nama bili loši, promijenio se totalno oblik poslije par nošenja. Bodića u veličini 104 ima u Lampy-u u robnoj kući Vrbani, bila sam tamo prije 10-tak dana. Bijeli su mislim 25 kn kako je spomenuto, ali oni u bojama sa slikicama čini mi se oko 40 kn!
Bodije kupujemo u malom dućanu na Knežiji kod Konzuma, proizvođač je firma iz Kaštela ( zaboravih ime ), sa sitnim slikicama, super se održavaju, po 30kn.
Meni trebaju kada idemo na plažu, da mu drže pelenu. Valjda će izdržati jedno ljeto.Citiraj:
Emma Maria prvotno napisa
Ja sam kupila bodiće u Mark&Spenceru (KingCross,A.Moll) , 5kom za cca 110kn , jako mi je to povoljno.Te imam iz Zare , 2kom oko 60kn.
Beba je još mala pa ih nismo baš puno puta prali , ali za sada sam zadovoljna.
Jel je kakvo sniženje u KL2(kaleidescope)? :/
Jel netko nabasao na OK izbor sniženih jesenskih stvari za dečke (4 g.)?
Osijek - sniženje torbi za plažu (sa cca 70kn na 20kn, ima jako lijepih) u Konzumu preko puta Mercatora na Bosutskom.
kika, zagreb
predobri bodiji, kratkih rukava i bez rukava, odličan pamuk, prelijepi dezeni
po tri u kompletu, 36,90 kn
Nadam se da su drukčiji od onih koje sam kupila prošle godine. Nakon dva pranja drukeri su prohrđavili. :evil:Citiraj:
apricot prvotno napisa
kad god sam bio (3-4 puta), nikad nije bilo većih brojeva, najviše 64 ili 68, tak nekak... al i mi smo se tamo u početku snadbijevali dok ih nismo prerasli.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Bodiji su bili čist ok, među boljima što se tiče rastezanja i kvalitete.
X i nama, s time da su se i rastegli u širinu, a skratili, ma užas živi!Citiraj:
Cathy prvotno napisa
Bili su zgodni za vidjeti, neki njemački proizvođač.
Ali to sigurno nisu ovi aprini :)
benetton u Avenue mallu: majice po 40,50,60 i 70kn!!
Geox u Importaneu - do 50% sniženi dječji modeli (jesenski - tenisice i polutenisice). Nama je trebao br. 30 za dečke i čak smo mogli birat model :)
Zara AM. Kupila u petak predobrih stvari, donji dijelovi trenirke sa podebljanim koljenima, majice sa kapuljačom, vestice na V izrez, na cif, hrpu običnih majica....Citiraj:
buba klara prvotno napisa
Doduše ovaj moj je godinu mlađi, ali sve je na istom dijelu i ponuda je bila odlična.
vjerojatno jesu.Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
s tim da naši nisu otišli u širinu; ja baš imam izrazito dugačko i tanko dijete i sigurno bi me to iživciralo.
drukeri mi nisu pohrđavili, samo se s nekoh (jer su neki plastični) ogulila boja, ali za taj novac - meni to ne smeta.
nosio ih je i cijelu zimu.
Isto tak. Ali kupljeni prije dvije godine.Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
mene je kod tih bodića izluđivalo što su jako "puhali" oko vrata.
li
i ne znam što je ovaj " li "
:?
XCitiraj:
Lapis prvotno napisa
ako se kupi prevelik broj, onda "puše".Citiraj:
iki prvotno napisa
kako dijete raste, tako se to laprdanje smanjuje.
to se dešava sa svim odjevnim predmetima koji "pokrivaju" dvije veličine.
pa treba vidjeti što je prioritet: ili da stoji "k`o saliveno" ili da se uštedi.
meni to nije smetalo jer je jedan mjesec bilo "labavo", ali su sljedeća četiri bila odlična.
a sve za cca 13 kuna po bodiju.
vjerujem da oshkosh lijepo prijanja, ali 108 kuna... previše za nešto što će se nositi nekoliko mjeseci i to najčešće ispod nečega.
da kupujem Burberry baloner koji će naslijediti moja djeca... onda ima smisla.
ja se raspisala... :lol:
Apricot meni ti bodići nikad nisu sjeli, baš su mi onak za ne preporučit.
H&M recimo ima dobar omjer cijene i kvalitete (pranje na 60, drukeri ne hrđave niti popuštaju, savršeni krojevi).
uz jednu "sitnicu": ne možeš doći do njih u roku od pola sata.
to mi je u rangu Marie Antoanete.
živim ovdje, po ovim standardima i u zagrebačkim uvjetima.
da ja nisam zadovoljna omjerom cijene, kvalitete, održavanja (ja sve perem na 95) i dostupnosti, ne bih napisala.
uostalom, ne bih i prošle i ove godine kupila po 12 komada.
one prošlogodišnje sada nosi već treće dijete i sasvim su dobri (vidjet će se uskoro čak i u Rodinoj brošuri o dojenju).
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Da Marija Antoaneta!
Što se tiče bodića iz Interspara, prije par mjeseci sam kupila par komada s etiketom Pretty baby i zadovoljna sam s njima, deblji su pamuk (možda čak i predebeli za ljeto), konzistentni su, mekani i trajat će bezbroj pranja za razliku od onih iz Turbo limača.
Iste takve bodiće sam vidjela neki dan i u King crossu u Ipercoopu, te mi baš zapalo za oko da ima izrazito velikih brojeva, a cijena je zaista više nego povoljna 14,99 kn.
Koliko sam vidjela svi sad već imaju sniženje barem 30%: Osh kosh, Okaidi, Benetton, Marks&Spencer, Iana, Esprit... ne znam jedino kako je s domaćim proizvođačima, oni obično nešto kasnije stave robu na sniženje od stranih robnih marki. Sniženja 50-70% budu obično znatno kasnije tokom ljeta, ali tada rijetko kad ostane lijepih modela i većina brojeva bude rasprodano.