~~~~~~~~~~ :heart: !
Printable View
~~~~~~~~~~ :heart: !
joj, još malo~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Dakle iva_luca pa ti se valjda šališ :) Sretno cure~~~~~~~
za skori susret i lagan porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ma ne zaboravila je usput i napraviti zimnicu uz sve nabrojano :mrgreen:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za porod :heart:
~~~~~~~~~~ za lijep porod :heart: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:* Luci i mami od Supermana i mame! ;) :heart:
ooo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:joggler: :sing:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:*
juuuuuhuuuuuuuu :heart: :heart:
ako nešto trebaš dok si tamo, javi, nisam daleko od bolnice ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :joggler: :dancingfever: :heart:
puno ~~~ za vas dvije.
još samo malo :heart:...
:heart:
Nek sve prođe što bezbolnije i da zagrliš Lucu čim prije!
Još malo, :D
Sretno i da sve prođe u najboljem mogućem redu :heart:
Sve će to biti super, super porod, već vidim kao da gledam :lol: . :heart:
Bice to porod iz snova:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Draga iva_luca, tako sam sretna zbog tebe, baš ovih dana razmišljam kad je tvoj termin i sad vidim topic.
Nek ti je sa srećom želim ti točno onakav porod kakav si sama priželjkuješ, a najbitnije je da Luca i ti budete dobro! Sretno!!!!
iva_luca, ajme, došlo je vrijeme... Sretno, želim ti da uskoro držiš malu Lucu u svom naručju. :heart:
:)
ajde Luce, ne moras bas cekati 1001 post...i ovih 861 je dovoljno za izlazak :*
I ja sam uzbudjena zbog vas susret :D :D :D
Puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za porod iz snova
ovo moram potpisati :)Citiraj:
jadro prvotno napisa
iva luca ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepi porod
Ja sam baš razmišljala - je l' to iva_luce htjela imati na ovoj svojoj temi 1001 post ili je post kojim je otvorila ovu temu bio njen 1001. post?Citiraj:
jadro prvotno napisa
I ~~~~~~~~~~~ za dobar porod.
ma nema veze (isto me "mucilo"), neka cura dodje pa cemo ponovno 1001.post s njom :)Citiraj:
jurisnik prvotno napisa
Ovu temu je otvorila s 1001. postom ;)Citiraj:
jurisnik prvotno napisa
...a onda možeš i do mene navratit... :mrgreen:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
u posljednje vrijeme nešto ne rađam pa sam izgubila onaj poriv za sređivanjem gnjezdašca.
sada više nalikuje zamku...
sretno vam bilo, cure!
od srca ti zelim porod kakav si ti zelis :love:
:lol: :lol: fegusti
Danas sam oprala staklovinje - kad počne nazdravljanje, čaše ipak moraju biti savršeno čiste! :mrgreen:
ja ti želim od sveg srca brz i lagan porod :love:
Ja sam izribala i dušu svom stanu. Kad se rodila Laura skužila sam da zbilja puno toga nije imalo veze s njenim rođenjem :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:zaljubljen:
Danas sam totalno bluuuuuz... po prvi put od kad sam trudna. Zašto?
Pa, bili smo na kontroli u Varaždinu: cerviks i dalje zatvoren... tlak i dalje na rubu.... a ono što me najviše zabrinulo je blago odstupanje u protocima....
Budući da kod ivf T nema zabune oko trajanja trudnoće a samim time i TP, te kako se zbog zatvorenosti ne može napraviti amnioskopija da se provjeri stanje plodove vode, dr. Š. mi preporuča hospitalizaciju. Kaže, iako stanje nije ozbiljno, uskoro bi moglo postati pa bi rado napravila neke pretrage... Također mi predlaže da do slijedećg puta ozbiljno razmislim o CR jer, ako trudovi ne krenu do petka..... :(
Sutra idem na još jednu kontrolu u Vinogradskoj ... tamo mi je hospitalizacija spomenuta još prošli tjedan... pa ću sutra definitivno znati jel zaista moram na CR.
Grrrrrrrrrrrr a tako sam se bila uljuljala u svoj mali svijet želja - prirodni porod uz poznatu i dragu glazbicu i na stolčiću, bez požurivanja, s ljubljenim za leđima i spremnim da mi pomogne....
No, izgleda da je došlo vrijeme da se probudim .... sve što treba za moju Lucu i njezinu sigurnost :heart:
Draga moja, žao mi je ako ne bude baš onako kako si sanjala. Ne sumnjam u tvoju snagu, kako god bude, kod tebe mi je osobno fascinantno isprepletena dubina i jakost emocija, a unatoč tome izražen razbor i munjevita fleksibilnost (tu si mi, iskreno, uzor) tako da sam sigurna da će ono što ti odlučiš, nakon više mišljenja, biti baš ono što će za lucu bit najbolje :heart:! Kako god bude, neka vam bude predivan prvi susret :heart: !
ajde draga nemoj se sad uzrujavati kako bilo Luca ce uskoro upoznati svoju mamu
:love: Najvažnije je da sve u konačnici bude OK - a tako će bez sumnje i biti 8)
Još malo i grlit ćeš svoju savršenu malu :heart: Lucu, a to je li na svijet došla na način kako si zamišljala i priželjkivala ili pak CR bit će u usporedbi s tim beznačajno... vjeruj mi...
:*