Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Citiraj:
icyoh prvotno napisa
a eto, svatko gleda svoju stranu priče. Iako sam u pravu oko tog kako je topic započeo i kako se kretao u početku.
hm..tema je bila o majci koja se vratila na posao nakon par dana.
pa nek se i je vratila. Jel ju poznaješ? Znaš njenu stranu priče? Znaš njene argumente? Uvijek je najlakše postaviti se pokroviteljski i žaliti nekoga. Ne, ispravljam samu sebe - još je lakše napasti nekoga.
Ja o jednom, ti o drugom. Ako smo rekli da smo svi isti (znači svi imamo pravo na svoj izbor), zašto opet priča o ja žalim ovog, ti žališ onog.
da si procitala moj post u kojem se "zaljenje" spominje na prvoj stranici ovog topica, procitala bi da u njemu nema krivnje i osude.
u ovom pak postu nisam spomenula zenu, majku, oca...spomenula sam dijete.
i kad vidim dijete da place u parku i vice mama, zao mi je djeteta. to ne znaci da osudjujem ili uopce ulazim razloge zbog kojeg place. samo mi ga je zao. kao i vlastitog.
ili jos gluplji primjer. kad vidim dijete u bolnici, ne gledam razloge zasto je tamo. mozda mu spasavaju zivot. al mi ga je zao.
kao sto mi je zao sad sebe sto sam se upustila u ovo razglabanje.
ti ces uvijek vidjeti nebo drukcije nego ga ja vidim. ;)
(a mogla sam napisati da ti smatras da djetetu nije mjesto uz majku, da beba stara 5 dana ne zasluzuje majku, ali ne zelim te gledat kroz tu prizmu...)