joj cure tek sam sad skužila da sam u potpisu napisala trudnoća sa tvrdim č, koma. kako to mogu promjeniti :oops:
Printable View
joj cure tek sam sad skužila da sam u potpisu napisala trudnoća sa tvrdim č, koma. kako to mogu promjeniti :oops:
odeš na profil gore, otvoriš ga ispraviš i na dnu stranice klikneš pošalji.
samo da ti napisem sta je kod mene ......u 12 h sam također narucena ..i ja i mm za spermiogram....meni rekla da ponesem uputnicu za ultrazvuk i za pregled i mm za spermiogram...ja sam rekla da dolazim iz daleka pa me narucila u 12h i tada i spermiogram ...tako je kod mene ja idem 24.11..pozzzz....bolje ponesi za svaki slucaj uputnicu za ultrazvuk....Citiraj:
modesty4 prvotno napisa
annemary sad si me zamislila.....do 11h rade spermiogram?
cure koje ovih dana idete gore pitajte plz ili da ponovo zovem sestru i pitam je....hm...
centaurea.in.spe, modesty4 dobrodošle i što prije postale trudnice!
Marta26 sretno 15.12! Na SD se sve brzo događa. Prve sam konzultacije imala sredinom rujna, a transfer 19.10. Istina, ciklus mi se dobro posložio. Mislim da brže nije moglo ni biti. Dr mi je kod propisivanja terapije naglasio da će biti prilagođena novom zakonu. Primila sam 14 decapeptyla i 14 gonala. Sretno i hrabro!!!
Bokić svim curkama!! centaurea.in.spe, modesty4 dobro došle nam i što prije postale majke!!!! :love:
Puno~~~~~~~~~~~~~~~ za sve !!!!!!!!! :*
marchie, thx! kad gledam kako si ti to brzo sve i jos odmah ostala t,prvi pa bingo ma savrseno!!viva la sv duh! a da ne kazem da sam se tam rodila, koja bi bila slucajnost da tamo ostanem t! :) daj mi reci samo koliko je tm los nalaz, jel teska oligoasteno?ak znas brojkice
joj marchie, sorkac, krivo sam vidjela, nema takav nalaz
konačno ja stavila sve detalje :oops: ( ipak neke stvari teže kužim :lol: )
Imama pitanje ako mi može netko reći, naime kad se kreče u prirodnjak ( IVF ) dolazi se 8dc na folikulometriju ili 21dc kao kod stim.. :?
sivka, ak i mene stavi u 1 mj u postupak nadam se da cemo se upoznati gore koji dan! mislim da ti se uvijek naruci 21 dc prije ciklusa u kojem se planira postupak, pa te onda naruci 2 ili 3 dc i pikne te ili ti prpise klomice, ovisi u kaj ides
Kod prirodnog ideš na prvi uzv 8 dc.
Hvala cure nadam se da cemo se vidjeti gore, znači to je uzv a ne folikulometrija ( ili je to isto )
To ti je isto jer ultrazvukom promatraju ili mjere (metrija) rast folikula. Folikul - o - metrija. A unutar folikula se nalazi tekućina kojom se hrani js. Kada dođe do određene veličine puca - ispušta js.
8. dan je folikulometrija, i po novome trebaš imat uputnicu za folikulometriju.Citiraj:
sivka prvotno napisa
(Prije smo nosili uputnicu za folikulometriju tek kad je bila punkcija)
A sad se na punkciju nosi uputnica za bolničko liječenje.
A muž uputnicu za spermiogram ( koju mi ovaj put nismo ni iskoristili jer nije bila dobra jajna stanica).
A uputnica za uzv i pregled, idu kad se ide prvi put na konzultacije.
sretno! :*
Hvala curke!!! :heart: :heart: :heart: :heart:
vinalina vidjela sam jedan od tvojih postova da ideš na laps, reci jesi li je obavila i kako si?
mmaslacak hvala!! :)
Cure hvala na informacijama! Nastojat ćemo biti gore prije 11, za svaki slučaj, a crvenkapice pitat cu hoće li primiti i poslije 11! Danas sam ih zvala i pitala treba li mi uputnica za uzv i sestra me je pitala da li prvi puta dolazim i rekla mi da ne treba da donesem samo za pregled.
a meni je čak i na papir napisala za prvi put da trebam uputnicu za pregled i uzv. :?Citiraj:
modesty4 prvotno napisa
ma tko će to više znat!
Ma briga me, samo da se nešto kreće napokon! Nadam se da ću brzo u bilo kakav postupak, jer sve nalaze imam i to iz 5 i 6 mjeseca ove godine, osim briseva koji su godinu dana stari. Mislim da će me sigurno tražiti nove! Mogu li to možda kod njih odmah obaviti ili moram kod moje dr?
modesty ides 16.11 ?
aj bas vidi za taj spermiogram poslije 11h pa nam javi
ja sam gore 24.11.pozzz
modesty4 moji su nalazi, kad sam došla kod dr. bili stari pola godine i nije bilo nikakvih problema. Briseve ćeš vjerojatno morati ponoviti. Uostalom, tebi je u interesu da nemaš neke beštije koje bi poslije mogle praviti probleme. Uputnice za pretrage sam sve dobila od svoje gin. Bitno je krenuti, a kad kreneš, vjeruj, sve se brzo događa!
šniki sretno sutra! Da beta bude ogromna! :heart:
Za sutrašnju betu ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨
Hvala na pitanju, ali ništa od ovog mjeseca i moje lpsc. Nje mi M došla na vrijeme, valjda radi pritiska da treba doći. Bila sam upisana u bolnicu jučer, danas već trebala biti na stolu, ali došla je, vrag jedan, tek u srijedu, jučer.
Drugi tjedan mi dr nema ide nekam na put, a mjeseci idu i idu, prolaze i tak godina po godinu... :(
Ali zato sam s vama. Samo naprijed!
Citiraj:
vinalina prvotno napisa
ma sve će doči na svoje! :*
šniki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju tetu betu!!!!!!
Odoh na posao :*
Crvenkapice ne brini pitat ću i da idem 16.11.!
Šniki~~~~~~~~~~~ :heart:
Marchie hvala ti. :love: tebi i bebi!
Nemrem spavati.... :shock: :shock: :shock: jooooj, kaj bu sutra.......
šniki mislim na tebe. bit će beta do neba. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo malo vibrica i ovdje. pusa
sniki sretno danas :heart:
cure evo po jedna za vas :coffee:
šniki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Joooooj, joooooj beta je 232..........pa šta za reći, šta za pomisliti.......ja ne vjerujem............Marchie draga......ma sve će to biti dobro,jel tak!!!!!!
Draga šniki pa naravno da je dobro! To je predobro!!! Neka beta samo raste!!! :joggler: :preskaceuze:
šniki još uvijek se smijem i plaćem istovremeno...........
sve znaš.............
sin će mi se raspametitkad čuje...... :* :love:
znala sam! :D :D
čestitam šniki!
od početka sam osjećala da će tvoja beta biti pozitivna!
:*
sad samo da i dalje sve bude u redu!
od srca ti želim školsku trudnoću! :love:
:D :D :D
cestitaaaaaam!!!!!!!!!
:D :D :D
ma bravo..ma super....juuupiiiiiiii :D :D :D :heart: :heart:
:klap: :klap: :sing: :dancingfever: :joggler: :bouncing: :preskaceuze: :dancingfever: :dancingfever: :sing: :joggler: .....sniki :heart:
super je krenulo na SD...samo neka se nastavi tako.... :D :D :D :D
Kako je ovo lijepo, a ja tak cmoljava i sentimentalna......nemrem si pomoći kad ja ni sama tome ne vjerujem, ovo je moja prva beta...
Sad samo da se sve nastavi kako treba......
i naravno da smijem sad bi popila jednu za SD
Šniki i ovdje :D :D i bravo za SD :D
šniki ma braaaaaaaaaaavvvvoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
Ma to te ja pitam!!!!!!!!!
Još jedna SD trudnica :D :D :D :D :D :D :D :* :heart: :* :heart: Čeeeeeeesttttttiiiiiiiiiittttttttammmmmmm!!!!!!!!