a72 čekamo ponedjeljak večer da nam javiš kako ta tvoja mrvica napreduje, več te vidim kako češ se rasplakat kad čuješ srčeko i vidiš bublicu!!! :*
Printable View
a72 čekamo ponedjeljak večer da nam javiš kako ta tvoja mrvica napreduje, več te vidim kako češ se rasplakat kad čuješ srčeko i vidiš bublicu!!! :*
draga visnja08 od srca ti želim da ti se zdravstveno stanje stabilizira i da nam ti što prije ostaneš trudna :heart:
draga Roza jadnom Špiri nedaš ni da malo duže odspava ;) . Tvoj Špiro je pravi dečko i bit će sve ok. Jedva čekam da ga vidim :zaljubljen: , a i tebe naravno draga :*
draga a72 vibram da sve prođe super u ponedjeljak~~~~~. Obavezno nam javi kako je mrvica :heart:
draga bambus i bzara vibram da vam kućna radinost što prije upali ;) ~~~~~~
draga Mandy mislim na tebe :love: . Toliko mi je žao da to ne mogu niti riječima iskazati.
drage moje crtice, andjelak, choco, lexy i sve drage cure sa ovog pdf-a koje nisam poimence navela sve vas ljubim :*
Roza draga presretna sam kako tjedni odmiču i da je sve u redu!
Još malo pa 30 tjedana i onda češ se osjećati puno lakše.
Tako je i meni bilo.
Tebi i malenom Špiri puno, puno pusica! :* :love:
Cure moje :*
Kako ruzan dan,magla se spustila,hladno...
Sve krenem da napisem nesto,ali mi fale rijeci.Tako mi je tesko palo ovo sa mandy...A ovih dana sam bila nikakva jer me sve podsjeca na bebu.Naime,jos ranije sam citala o kcerki poznatog golmana iz Njemacke koja je imala urodjenu srcanu manu(slicna dijagnoza kao kod nase bebe),o tome kako je zivjela 2 godine,prezivjela 3 operacije i umrla.Kada sada javlljaju da se otac ubio...I onda se pitam(po milioniti put)da li smo ispravno odlucili,sta da radim ako se opet ponovi isto....uzas!
Kako vrijeme prolazi meni je sve teze,tek sada realizujem sta se desilo...
Ljubim vas sve
Draga Choco,sada si me bas vratila par dana unazad,meni je tako zao te obitelji,neznam dali si imala prilike gledati presicu i ispracaj toga nogometasa,nesto prestrasno,nakon gubitka svoje prekrasne curice usvojili su malu djevojcicu,zeni je to vratilo snagu i zelju za zivotom,njega jos vise bacilo u strah da i nju neizgube.Ispracaj je bio toliko bolan,pun stadion ljudi,boli pitanja jesmo li mu mogli pomoci,a nitko od suigraca u klubu nije primjetio koliko je on nesretan,a ona divna jedna krhka vanjski zena,a jaka iz nutra.Mislim svaki dan na nju,koliku snagu ona sada mora imati da nastavi dalje.
I sve ti dogadaji oko nas namecu mi pitanja,koliko je covjeku malo potrebno da nade srecu,a isto tako da ga zadesi nesreca,znamo li uopce koliku bol ljudi oko nas nose u sebi.Valjda se mi na ovom pdf tako dobro i razumijemo jer znamo sta znaci bol,svakoga od nas je obiljezila.
I zato se ja u ovakva jutra prvo se sjetim Spire,nekako me on vrati u normalu i pomislim kako ce ljepo biti spremati se doci ga vidjeti,uzivati sa svima vama u tom susretu,sjesti u vlak i nositi nestrpljenje 1000kilometara daleko,a ono raste li raste,zamisljati ga,sjecati se Rozinih rijeci,sta je ono rekla kakav je,imali kosicu,koje su mu boje okice,jel place,kako place,kako je ljep :heart: ,srce malo,pa vas sve upoznati,vidjeti vas po prvi puta,vec osjecam neku toplinu oko srca,i te mi misli brisu maglu iz misli,iz dana.
Sve vas ljubim,nosim vas u mislima,i jedva cekam dan kada cemo se sve probuditi sretne,imat cemo mi uvjek briga,samo da nisu ovako teske.
Poseban :love: nasoj dragoj Mendy,sve sto kazem je glupo,samo se nadam da ti to mozes.
Bzara,Bambus,Tibi,Visnja,A72,Ole,Andjelak,sirius,i sve drage nespomenute svima saljem puno vibrica i pozdrava za snagu za jedno nase novo sutra :*
Ajme crtice rasplakala si me :love: kako ti uvijek napišeš stvari tako prekrasno...i ja jedva čekam cure da dođete kod nas, organizirat ču vas ja, sve ču vas dovuči :mrgreen:
Prestrašno je to što je zadesilo tu obitelj nogometaša, baš smo mm i ja nekidan pričali o tome...ja se samo stavljam u ulogu te žene, i mislim se koliko li sad njoj snage i hrabrosti treba za sve to preživit!
Naša nedjelja prolazi relativno mirno, Špirek se jutros probudio samnom i odmah sam bila mirnija, sad se javlja svako malo, mirna sam.
Maksi :* Baš kako kažeš 30 tjedan je tu i malo sam mirnija, kad prođe 32 mislim da ču se skroz skulirati (a-ha moš mislit, neču se skulirat dok ne napuni 50 :mrgreen: )
Šaljem vam svima ogromne poljupce i poseban zagrljaj našoj Mandy :love:
Najdraze moje, ja totalno kasnim za vama, ne mogu vas pratiti i druziti se kao prije... Moja mala princeza zahtjeva citavo moje vrijeme, tako da sam njena, s njom, pored nje 24/7. Predivne ste i hrabre do neba sve do jedne, drago mi je da smo dobile svoj "pravi" pdf, ali zao mi jesto nas toliko ima :(. Htjedoh reci kako mi je drago sto je baby monitor otisao mojoj Rozici, drago mi je bilo upoznati Antu (imas vrlo simpaticnog, dragog i zgodjusnog muza, a jos kako znam koliko je predivan s tobom, kako je bio i je uz tebe... Ma bas je dragi!). Vidim i da ti koji puta pomogne taj monitor, super, ali mi je zao sto ga i prije nismo poslali. Molim te cmokni i pomazi Spireka od mene i Nole! Jos malo i ljepotan nam je tu! Moja Nola :heart: je super, predivna, velika papalica, smije se stalno, odlicno spava, vesela je i prekrasna! Hvala Bogu zdrava je i sretna, i to je nase najvece blago :D! Svi od reda smo :zaljubljen: u nju! Ogromnu :* saljem svima, posebno mojoj Bzarici!
Rozice nemaš pojma koliko mi je drago. Stalno sam mislila na tebe. Kad sam navratila ovdje i vidjela tvoj potpis bilo je :D :D I svako malo dođem da vidim kako gurate.
Meni je ovo jako bolna tema kao i svima i nekako izbjegavam ovdje pisati.
Hrabra si jako, jako i skidam ti kapu! :*
Isabel drago mi je da te vidim, puse šaljem za tebe i Nolu :* :*
Roza, tvoj Špiro će biti posebno blagoslovljen jer je uspio, tako mali, uvući se u srca svima nama :heart:
Nije to lako, znaš ;)
Imat će Špirek više (virtualnih) kuma nego trnoružica.
:*
Rijetko tu svratim jer uvijek, bas uvijek kad dodem procitam lose vijesti.
Mandy :cry: :cry: placem s tobom...
I bas me ljuti sto ima toliko tuznih prica i sto tome nikako da dode kraj.
I strah me jer bi ja jos jednu bebicu i stalno se pitam da li izazivam sudbinu tj. da li je moguce da cu imat toliku srecu pa da jos jednom dobijem ovakvo savrsentvo kakvo imam sad.
[b]Roza, draga moja, tvoj Spiro je nadahnuce svima, i vec vidim da ce bit pravi mali borac na mamu :heart:
Cure moje, sve vas pozdravljam (previse vas je, nazalost, da vas sve nabrajam) i zelim vam puno srece u ponovnim pousajima. Nedajte se obeshrabrit, evo ja sam svoje maleno docekala, sad blazeno spava a ja se idem ususkat kraj njega i sjetit se koliko sam sretna sto postoji. :heart:
I vi cete ubrzo, znam to!
Višnja ..kako ti opisuješ...gubitak težine sve su to znakovi depresije kada bi ti možda dobro došao koji stručni razgovor,čisto da ti ojača libido::::..pročitaj FAZE TUGOVANJA.Citiraj:
jel to moguće da nakon 6 miseci može bit gore?Što ne bi s vremenom tribalo biti lakše? ..totalno sam blokirala..evo samo ovo što sam napisla,meni se već ruke tresu i steže me oko srca,tako boli da ne mogu virovati da sam na ovo spala..drugi tjedan moram na procjenu ptsp-a,gori strah od života nisam imala,i ne prepoznajem sebe ovakvu,ovo ne liči na mene nikako ..
Drži se daga :love:
Roza ,Snješka je dobro rekla...imat će Špiro više kuma nego Trnoružica ;)
drage moje samo sam vam se došla zahvaliti na toplim riječima i zagrljajima, ne mogu vam opisati koliko ste mi pomogle da se u ovim danima ne osjećam još gore nego što bih trebala i koliko ste me utješile svojom pažnjom ; javit ću vam se kad mi se malo smiri kaos u glavi;
sve vas puno volim i čuvam u mislima i da imam sestru sigurno bih poželjela da je jedna od vas :*
čuvajte se
drage moje! :*
mandy, najdraža naša, ja znam da si ti jedna divna, hrabra žena! život je nekada tako nepravedan. sad nam da - sad nam uzme (ima nešto u onome - najgore je imati pa nemati )... ali je vjerujem u tebe, i sigurna sam da ćeš ti dići glavu iznad svega, i uz svoje dvije ljepotice vrlo brzo krenuti u nove pobjede, a svog malenog anđela, svoju malenu zvjezdicu na nebu čuvati u svom srcu zauvijek... dok se ponovno ne sretnete! :heart:
koksy , lijepo mi je vidjeti te ovdje! svrati nam povremeno! :*
Isabel tako mi je lijepo bilo pročitati te tu! kad uhvatiš vremena javi nam se bar malo, samo da znamo da ste ti i Nola dobro! divna mala curica, jedva čekam jedan dan da ju upoznam i uživo! :love:
Rozica, Špireku i tebi šaljem puuuuuuno pusica. danas je neki ružan dan vani, barem kod nas, pa vam šaljem pusice da vam bude ljepše i toplije! :*
kako nam je mali frajer danas!
šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu a72, da na pregledu bude sve super!
crtice, uvijek znaš tako lijepe riječi napisati! :love:
Tibi, choco, bambus, andjelak, visnja svima vam šaljem veeeeeeliku :* i želim vam lijepi dan!
čuvajte mi se!
Hej cure :*
Mandy :love:
Kako sam se slatko nasmijala kad sam pročitala od Snješke za virtualne kume :mrgreen: Špirek oduševljeno šalje par udaraca iz trbuha za sve svoje virtualne kume :heart: Mi smo danas dobro, smješno zapravo. Ante priča s njim, i mali ne reagira 5 % ono uopče ga ne ferma! I govori Ante svakakve riječi, dere se mama, tata, sisa, dinamo, špinat...ono sve što mu padne na pamet i Špiro ništa. I počme govorit Konjsko gnojivo a Špiro poludi, i svaki put kad reče konjsko gnojivo ovaj naš mali počme lupkat :lol: :oops: sigurna sam da če mu ždrijebe bit izvrstan poklon za neki 4-5 rođendan!
Vidjela sam slike Nolice na fajesbuku od Isabel. Ajme ljudi, koja ljepotica, stvarno zvjezdica, a oči koje prekrasne ima! Rastopila sam se, i naravno odma u mene suze dolaze i cijela ta hormonska dramaqueen...ali stvarno je dar s neba! A Isabel prekrasna i tako mlada mama! Mene če prosto bit sramota pokazat se kakva sam. Ante danas gleda neke slike od prije 4 godine, govori: Uuuuu ljubavi pa ti si stvarno bila mlada i bar 3-4 broja manja :evil: :x Glupan!!!
I tako, dan prolazi, ja samo čekam stisnutih zuba da prođu ova 2 tjedna pa da odahnem.
Jedva čekam da nam a72 javi dobre vijesti s pregleda :*
Volim vas sve i Špiro i ja šaljemo veliku pusu
:*
ajme ja Vas pokušavam pratiti ali stvarno se gubim.. Toliko novih postova... i stvarno puno optimizma i dobrih vibracija. Kako stvarno ne stižem popratiti sve postove jel ima negdje neki rezime, nas kao takvih, samo da vidim stanje, ono npr. ko šta ima na pdf potpomognute - odbrojavanje...
Jel tražim malo previše :mrgreen: ?
Želim statistiku i želim da smo svi u plusu!!!!!!!!!!!!!!!
I ja!!! :mrgreen:Citiraj:
Kaća prvotno napisa
A nije lako pratit, ja čitam svaki dan pa opet mi štošta pobjegne.
Samo kratko da vas obavijestim da je sve super 5,1 cm smo veliki, skacemo, vrtimo se i dobili smo puno slika :D
NN je 1,5-1,8 mm,i eto veliki kamen mi je pao sa srca.
Hvala vam sto ste se i nas sjetile, i javicu vam se sutra, kad mi se malo slegnu utisci ,
:* vas sve !
:D :D Divne vijesti!
a72 PREKRASNO!!! :D
Ajde uživaj u slikicama i pomiluški bušicu od nas :*
Ajme, prekrasne vijesti :D
Uživaj u bebici, sličicama i dojmovima! :)
a72 ma super za malu mrvicu :D :D :D
bebica lijepo napreduje, NN je super, ma bravo. Baš sam sretna zbog tebe. Uživaj i kako Rozi kaže pomazi bebicu od nas teta sa pdf-a.
Sve vas ljubim i šaljem veliki zagrljaj :love:
mandy :heart:
a72 drago mi je da napredujete odlicno, uzivaj u svojim slikicama. :*
roza ja mislim da ces ti biti jedna prekrasna mama malog djecaka, a to sta tvoj muz malko zeza, ma vidili bi mi njega koliki bi on bio. a kad dode špiro i mama stesa liniju,hmm vidit cemo ko ce se kopunit da je to njegova zena i bebac! :P :*
koksy hrabro u nove pobjede, zelim ti da nam uskoro prijavis plusic i da ti to bude skolska trudnoca. :heart:
visnja08, bzara,tibi,lexy, kača,andjelak,crtica.... i svima koje nisam spomenila, saljem puno pojubaca iz suncane dalmacije! :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
A72 :D :D :heart:
Svima koje planirate trudnoću,radite na tome ili ste trudne a imate dileme preporučam knjigu "Pregnancy after loss",trenutno mi je kod jedne forumašice ali njoj više ne treba ,uspjela je ponovo zgrabiti svoj komadić sreće :heart: ,pa ako netko bude htio javite se .
Knjiga je na engleskom,može se naručiti preko weba amazone
A72 :D :D :heart:
Svima koje planirate trudnoću,radite na tome ili ste trudne a imate dileme preporučam knjigu "Pregnancy after loss",trenutno mi je kod jedne forumašice ali njoj više ne treba ,uspjela je ponovo zgrabiti svoj komadić sreće :heart: ,pa ako netko bude htio javite se .
Knjiga je na engleskom,može se naručiti preko weba amazone
a72 :D :D
a72 neizmjerno mi je drago zbog tebe, čuvaj se ti i dalje :*
andjelak ako je knjiga još slobodna toplo se preporučam, sad mi je potrebno sve što me može izvući na površinu
svima, a najviše pusica Špiri :*
Cure moje drage a posebno naša hrabra Mandy :love: Špiro šalje poljubac :heart:
Mi smo danas dobro, samo što sam ja nervozna kao pas, od 06 več kvočem Anti kako je grozan, oko 07 sam probudila cijelu kuču polu-histeričnim ispadom...hormoni su me dotukli...čak je i svekrva danas tiho ušla u sobu sjela na krevet i milim glasom me pitala jesam malo bolje sad, ajde potkupila me štrudelom pa sam se nasmijala, al inače, baš sam sama sebi užasna danas, mogu zamisliti kakva sam tek drugima. Tješim se da si imam pravo tu i tamo dopustiti jedan dan nervoze! A vrijeme prolazi spoooooro zadnjih dana...UH!
Nadam se da ste vi sve bolje volje od mene :*
Drage moje, saljem vam puno :* i :love:
Mandy posebno :heart: kao i Rozici i Spireku :heart:
Roza draga, sigurna sam da ti nitko ne zamjera nervozu, nije lako biti u tvojoj kozi sada :love: cuvaj se :*
draga Rozić budu oni tebe već pretrpili ;)
Ma to je razumljivo da si nervozna, što od hormona što od straha hoće li sve proći ok. Ma sigurno će sve biti ok. Špiro je naš heroj i borac i svima nama tužnicama ulijeva nadu da ćemo i mi jednog dana dobiti svog Špiru.
Veliki poljubac tebi i Špiri :*
Mene isto uhvatila nervoza. Sutra idem kod svog MPO doktora i strah me da me ne odbije, da me ne krene razvlačiti, ma sto scenarija vrtim....
Uf, treba sve to preživjeti.
drage moje sve vas ljubim :*
Drage moje,želim vam svima puno optimizma ovih dana...
Roza pisala sam ti već nekoliko postova, ali pobjegoše nekud, nemam pojma kuda :?
Htjedoh ti reći da si na cilju, još malo,a sjeti se da sam i ja rodila s 33 tj, pa nas evo, žive, beba se normalno razvija i sustiže kronološku dob.
:heart: svima
Drage moje, ja sam nova na ovom forumu...ali vec dugo vas citam, placem s vama i nadam se opet...Ja sam 06.09. izgubila svoju djevojcicu u 9. mj. trudnoce....nakon ,,skolske" trudnoce kako ljekari kazu....Porodila sam se kuci ako mozete vjerovati....moji dr. su prognozirali da ce porod nastupiti tek za 2-3 dana, i to nakon indukcije gela, ili nekih injekcija...medjutim pogrijesili su u proracunu, pa sam se ja nakon par bolova, malo jacih od onih kad zena dobije...porodila u svom stanu...nisam znala da je to to...nije me boljelo kako sam ocekivala, sve je bilo tako brzo...na svu srecu...u takvoj situaciji....
Ne znam sta da vam kazem....proslo je evo vec skoro 3. mj. a ja jos uvijek placem, nedostaje mi svaki dan sve vise, nocu nekada se probudim i imam osjecaj da mi je na grudima...moja balerina....tako sam joj tepala....Zelim novu trudnocu, zelim da budem mama....ali znam da nikada vise nijedno dijete nece biti moja balerina....nazalost njenu kosicu necu milovati....nikada necu vidjeti otvorene njene oci....I znate ono kad kazu da su novorodjencad lijepa samo svojim mamama....ja sam svoju djevojcicu vidjela....bila je stvarno lijepa....i ucinilo mi se da je ista njen tata....voljecu je uvijek....vise od svega....da sam bar mogla birati....pa da je dragi Bog mogao uzeti mene....a njoj pruziti sansu...MM se ljuti kada tako kazem....on me jako voli....to sam shvatila tek kad sam se poradjala...drzao me za ruku svo vrijeme i uvijek cu mu biti zahvalna zbog toga....njegov pogled....bol....
Nalaz obdukcije je pokazao da je smrt moje bebice nastupila usljed akutnog infarkta posteljice (cak 75% povrsine posteljice zahvaceno) a mjesto tromboze nije pronadjeno....moja balerina je bila savrsena, bez urodjenih anomalija, cak krupnija nego sto se ocekivalo, svaki organ uredan i funkcionalan, cak i moja posteljica je bila sasvim u redu i ljekari kazu da je infarkt nastupio iznenada....zbog cega cak ni oni ne znaju!?
Nije bilo upale, ni infekcije nikakve, pritisak i nalazi svi ok cijelu trudnocu, ja rh+, svi nalazi nakon poroda uredni....eto sta jos da vam kazem....trazila sam po netu....kazu ovaj infarkt dodje usljed teskog udarca u stomak ili nekog stresa velikog!? Ma nista od toga nije moj slucaj...jedan lljekar mi je rekao da je mozda u pitanju trombofilija ili antifosfolipidni sindrom, a opet moja dr. iskljucuje takvu mogucnost zbog mojih nalaza koji su sasvim uredni....
Molim vas, recite mi sta mislite....recite mi bilo sta, imate li vi iskustva slicna....Rekli su mi da vec nakon prve menstruacije mogu raditi na novoj bebi i evo ja sam sada krenula u akciju....Znam da moju balerinu nista ne moze vratiti....ona ce uvijek zivjeti u mom srcu...a tjesi me da je na boljem mjestu od ovoga....ipak malo se bojim naredne trudnoce....sta ako opet bude isto....kako pobijediti strah....
p.s.oprostite na ovom eseju....ljubim vas sve....
draga fatimica09 jako mi je žao :cry: :cry: :cry: Ne mogu nikako zaustaviti suze....
Naravno draga da ti nitko ne može zamijeniti tvoju malu balerinicu, ali od srca ti želim da jedno malo čudo uskoro unese veselje u tvoj život i život tvoga muža, a tvoja balerinica će zauvijek biti tu s vama, čuvati svoju mamu i tatu :heart:
draga, a zašto ne bi ipak napravila pretrage. zaista nikad ne znaš što možeš otkriti. nisu to nikakve rizične pretrage, iako skupe jesu. ne znači da ćete naći nešto, ali ipak, za svaku sigurnost ...Citiraj:
fatimica09 prvotno napisa
jako mi je žao zbog toga što ti se dogodilo, nadam se da će ti bog brzo brzo poslati bebicu :love:
fatimica :love2: jako mi je zao. Sve sto se moze napravi prije nove trudnoce, da budes mirnija ako nadjete problem. Jesi ti vec ranije radila te pretrage trombofilije sto ti dr savjetuje da ih uradis, tj. na osnovu cega tvoja dr zna da je to sve u redu?
Tibi, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Rozi, ma samo se ti ispusi kad god treba, i neka su sretni ostali oko tebe sto ne ujedas ;)
Mandy, cure :*
curke evo ja sam vam sva jadna i tužna :cry: :cry: :cry:
doktor predlaže da se sa novim pokušajem krene tek na ljeto :? mada su mi prije toga tri doktora rekla da za mjesec dana se može već krenuti u akciju. Tako sam se jadno osjećala kad mi je to rekao... Pokušao me utješiti, ali ništa nije dopiralo do mene osim tog 6. mjeseca koji je spominjao :( :( :cry: :cry:
sve vas ljubim i odoh sad isplakati dušu.....
Tibi , draga moja, oni uvijek preporučavaju dulji period za čekanje ako je trudnoća bila u poodmaklom stadiju, ja sam mislila da je to zbog maternice, međutim mislim da je više zbog psihe; meni su preporučili 6 mj nakon prošle kiretaže, koja je bila sa skoro 16 tj; ali ako si napravila sve pretrage i ako je sve u redu, a posebno zato što si dugo čekala trudnoću, ne vidim razloga da čekaš dulje od 3-4 mj. ; sve to ovisi od jednog do drugog, jesu li konzervativniji ili moderniji i mlađi ; lipo ti odi kod onog ginekologa koji, osim što je stručnjak u svom polju, razumije i kako se ti osjećaš :*
fatimice srce mi se kidalo dok sam čitala tvoju priču i kad vidim što se tebi desilo pomislim kako sam još i "dobro" prošla u cijeloj svojoj nesreći ; moj ti je savjet da svakako napraviš neke pretrage vezane uz trombofiliju, to su samo krvne pretrage, pa ako i jesi trudna neće ti smetati, a ako se nešto, ne daj Bože otkrije, možeš pravovremeno reagirati; ne znam da li je to vezano uz trombofiliju, ali čitala sam po forumu da su cure to otkrivale nakon više uzastopnih pobačaja i da se kasnije sve reguliralo sa terapijom ( mislim heparin i andol); s druge strane, ne mora biti ništa, to bi bilo najbolje, samo zla sreća ; nema načina da pobijediš strah osim vjere da ćeš na kraju držati svoju bebu u rukama :* drži se draga i nadam se da ćeš nam već slijedeći mjesec prijaviti jedan veliki plus ; pusa tvojoj maloj balerini :heart:
Rozić draga, samo se ti ispuši, sad ti je sve oproštene, ljubni Špireka u moje ime
kod mene lagana apatija, sutra idem raditi, nitko nije znao da sam trudna, pa neće biti tlake s te strane, hvala Bogu; sad vidim koliko sam tuge tim činom uštedjela svojoj djeci i majci ; MM i ja se samo gledamo i obično plačemo navečer kad dica odu leći; kako se snovi u tren oka sruše, ovaj smo im Božić planirali uz poklon staviti svakoj po jednu sličicu sa uzv-a i tako im objaviti da ćemo dobiti bebicu, mogu samo zamisliti koliko bi bile sretne;
ali onda se opet sitin vas koje još niste mame i koje nemate malih ručica i toplih obrašćića da se stisnu uz vas i pomislim koliko sam sretna i blagoslovljena sa svoje dvije cure i pomolim se za sve, da više završe sve nesreće i da nas sve skupa obasja sunce :love:
draga fatimica, žao mi je što ti moram poželiti dobrodošlicu u naš mali krug... :love:
strašno je što ti se dogodilo, i iz svega vidim da si ti jedna divna, hrabra žena, koja zaslužuje biti mama! trudnoća nakon gubitka je strašno naporna za ženu, i iako je tvoje tijelo spremno za novu bebicu, možda ipak još malo da daš svom srcu, i svojoj duši da se odmori!
ja sam svakako uvijek za to da treba napraviti sve pretrage jer ipak treba vidjeti da li se neke stvari možda mogu spriječiti, ali na kraju ostaje samo vjera u sebe, svoje tijelo i da mala balerina :heart: gore sa neba neće dozvoliti da se njenoj mami išta dogodi a mali bebač da nađe put do tvog zagrljaja...
hrabro dalje draga, i tu smo za tebe, piši nam kada god osjetiš potrebu, mi te ovdje sve razumijemo! :love:
mandy, ti jedna divna hrabra ženo, uvijek se iznova divim tvojoj hrabrosti! zagrli svoju dječicu za Božić, ja nekako molim Boga da mi dođu u snovima da ih mogu zagrliti!
već par noći sanjam jedan te isti san, da se ponovno udajem za MM, iz razloga što od kad smo u braku toliko ružnih stvari nam se dogodilo da smo odlučili obnoviti zavjete, i okrenuti novu stranicu...
Tibi, draga, mislim da žena sama zna najbolje kada je spremna na novu trudnoću! nemoj biti tužna, ima i drugih doktora! :love:
Rozice, samo ti draga vrišti, neka se samo netko usudi ti prigovoriti! neka budu sretni što ne grizeš! ;)
velika pusa našem Špireku! stvarno je divno, netko je već to napisao, kako se to malo djetešce razvija uz ljubav toliko nepoznatih ljudi! :heart: to je stvarno nešto posebno!
a72 :zaljubljen: ljubi i mazi bušeka!
sve cure ljubim!
toliko sam napisala da više se ni ne sjećam što sam još htjela reći!
ma samo da vas sve volim! :*