ili javiš kakav ti je nalaz ili dođeš gore s nalazom, ja sam uvijek dolazila gore s nalazonCitiraj:
Citiraj:
molu prvotno napisa
Printable View
ili javiš kakav ti je nalaz ili dođeš gore s nalazom, ja sam uvijek dolazila gore s nalazonCitiraj:
Citiraj:
molu prvotno napisa
Javiš dr telefonom ili odeš gore pa mu kažeš i odmah dogovoriš šta i kako dalje...
Onda ga možete obavijestiti i telefonom, zapravo je svejedno (ja sam išla k njemu iako sam znala da je beta negativna, čisto zbog dogovora za sljedeći postupak).
Fala cure. Mislim da cu onda ipak doci gore s nalazom. Nadam se lijepim nalazom :mrgreen:
drzim fige, molu!
a sto ako ne mogu taj dan izmedju 12 i 13? je l mogu doci oko pol 4? jesu li tamo?
Ja sam na kontracepciji od svibnja-to mi je stvarno bed, znam da su nam oboma nalazi koma, i da nema šanse za začetak prirodnim putem, al tko zna, možda se moglo slučajno nekaj dogoditi u nekom opuštenom trenutku da nam se zvijezde poklope...ovak s kontracepcijom ni za to nema nema šanse :/Citiraj:
mimimuc prvotno napisa
molu vibram za lijep nalaz tj. nalaz s velikom brojčicomCitiraj:
molu prvotno napisa
zašto tako dugo? zbog čega? šta ti kaže dr? ideš na VV?Citiraj:
Strumpfica prvotno napisa
prvo smo čekali da se donese zakon, onda smo čekali da dobiju upute ministarstva, onda smo još malo čekali (to je bilo najkraće čekanje) da se riješim ureaplazme i eto sad čekamo siječanj jer bu tad tek slijedeći ciklus kada će me možda primiti. no kak mi se čini onda ćemo opet ići ponavljati brisove (koji su trenutno OK) ili ćemo već naći neke druge nalaze koje treba napraviti i za koje se čeka pa će tako proći godina dana na kontracepciji.
No, uopće ne očajavam, jučer kad sam pročitala postove s VV i da sve odgađaju do siječnja sam poslala mail dr. Rešu u Ljubljanu koji će me već sutra primiti i ako bu sve OK idemo krajem tjedna u postupak. Bez ikakvog čekanja. Nadam se da ću nakon tolikog čekanja dobiti lijep božićni poklon i da vam iduće godine više neću morati raditi gužvu na VV
Strumfica plan ti je super, sretno u Ljubljani
Meni mirisi na dobro ovaj tvoj dogovor s Resom.Zelim ti od srca najljepsi poklon za Bozic. :love:Citiraj:
Biene prvotno napisa
Strumfica, super si ti to izorganizirala ;) . Sretno, ~~~~~~~~ :heart:
Gabi u kojoj si ti fazi ?
Jel te dr. ipak primio u postupak ?
Šiškice draga nisam u postupku. I ja sam izvisila :cry: . Idem u srijedu gore na vađenje krvi i šaljem nalaze u Mb, a i Reš mi je jedna od opcija...ne znam.Citiraj:
Šiškica prvotno napisa
Cure, čitam i mogu jedino reći da mi je žao. Mogu misliti kako li je tek doktorima koji su uvijek nalazili neki put za sve nas, ovo je kao u slijepoj ulici ... :(
Zašto mi se čini da im baš hoće srezati uspješnost, još uz odredbe novog zakona :roll:
drage moje imam jedno pitanjce. Da li na kraju smrzavaju JS na VV-u ili ne? Moja prijateljica neki dan bila na punkciji, imala brdo JS, ali joj nisu zamrznuli pa mi sada ništa nije jasno....
Znam da uspješnost odmrzavanja JS je jako mala, ali sad se držimo i za slamku kad nemamo izbora zbog ovog usr... zakona.
Svim curkama šaljem veliki poljubac :*
Koliko ja znam ne zamrzavaju...
Beta 0.86, u sijecnju idemo dalje.
:love:Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
:love2: :heart:
ružicaSB :love:
O neee, :love2:Citiraj:
RuzicaSB prvotno napisa
A joj :( vidimo se onda u sijecnju draga :love:
RuzicaSB žao mi je draga! :cry:
Ružice SB žao mi je :love: , ali brzo će siječanj
RužiceSB :love: doći ćemo i mi do tog plusa kad tad
Hy curke, trebam informaciju. Ako netko zna od kad do kad je dr Lucinger na godisnjem ovo oko Bozica / Nove Godine. Rekao mi je da dođem iza Nove Godine, pa da znam napraviti plan. Thanks unaprijed.
ajme sorry taj post di je odgovor mi je promaknuo, dakle od 18.12 - 12.01. je GO. Mislim i da zaslužuju...
Curke stigla ja doma,dobra vijest je da više nemam cistu,loša da je i moj postupak odgođen do iz 11.01.2010.
Ruzice :love:
Ružice :love:
Neću se onda sad niti javljati na VV treći dan ciklusa kad kažete da su sve otkazali do siječnja. Osim toga, dr. Reš me danas primio, idemo u postupak u petak .
Pa sam, da budem fer, nazvala sam svog soc ginekologa da otkažem tih 10 gonala -kad ono ljutnja i srdžba kako sad ja to otkazujem a on je to već samo za mene naručio?!?! Ne bih ja ništa otkazivala da ovi na VV nisu otkazali sve postupke do sredine siječnja i da mi na pamet nije pala ova alternativa (da li i vama soc ginekolozi prave probleme?)
Ovako tih 10 gonala možda dobro dođe nekom drugom pacijentu (rekle ste da to treba posebno čuvati na hladnome...ne vidim smisla da ih sad podignem a ne trebaju mi)
Ružice, tako mi je žao, nadala sam se zajedno s tobom... da ćemo svi zajedno biti uspješna ekipa s transfera :love:
Ruzice SB baš mi je žao.
Strumpfice, to što si nazvala gin i otkazala gonale je baš fer od tebe i nisi ti kriva kaj na VV ne rade više postupke ove godine. Dobro da nisi ipak podigla gonale kao za postupak na VV sljedeće godine jer ti neće trebati kad ćeš već ove postati trudnica :*
cure, podigla sam topic s hormonima, al ovo je ipak frekventnije mjesto, pa samo kratko: htjela bih ponoviti neke nalaze, izmedju ostalog i spolne hormone, pa me zanima dal to mogu vec ovaj ciklus, nakon kaj procurim od utrica, ili bi ipak bilo pametnije da pricekam moj slijedeci "normalni" ciklus?
Ja se bacila odmah u planiranje, bilo cega - tako mi lakse - zato zurim :mrgreen:
ja bih pričekala bar jedan mjesec, iako si ti uzimala čini mi se samo klomifene, jel tako? Onda :/Citiraj:
molu prvotno napisa
Tocno, samo sam na klomifenima bila. I meni pamet govori da bi bilo bolje da pricekam, al reko nije na odmet pitati nekog iskusnijeg, pa da vidim. Trenutno sam u fazi da me planiranje drzi na povrsini, pa kad vec postupak nemrem planirati, a ono krenula ja po pretragama :lol:
Je li tko sutra na punkciji? :mrgreen:
Nikad nemam redovitu M tak da brojim fiktivne dane od M za hormone. znači pričekaj slijedeću M, ako je ne bude za nekih 30-32 dana (ili ovisno koliki ti je ciklus) broji ko da je bila i onda koji ono dan ciklusa se ide vaditi te hormone.(3-5?)..a sve sam zaboravila, no uglavnom nisam dobila M a opet mi je dr A rekao da tak izvadim hormone tj da tak brojim ko da je bila iako je nije bilo.
a nadam se da kužiš kaj je pisac htio reći....