Mimek i buša zvirnu jednom dnevno :oops:
tikica_69 poslala sam ti pp. Sretno i šaljem ti trudničkog praha
mare41 putuj i vrati se puuuna :zaljubljen:
Printable View
Mimek, hvala :*
Evo, ja baš našla doma kontakte i htjedoh javit tikici, ali vidim da je Mimek ipak aktvna :). Tikice, sretno!
Mare, sretno!
Svima ~~~~~~~~~~~ :heart:
mare41 :heart: ~~~~~~za petak
cure moje jer bolela neku od vas glava dan za danom posle transfera,mene vec 4 dana a danas mi je 10dnt ?!
Trudnički prah? :zaljubljen: Posipaj Mimek, posipaj... I Gričanka i ti isto! I sve ostale trudnice! :) Po svima, po svima, trenutno malo više po Mari!
Pa kak mislite da budemo trku održale? ;-)
(Istina, malo previše Harry Pottera sam čitala...)
:) :) :)
Kokice, evo i od mene malo praha********************* za sve vas, a dodatno za dragu Mare *********************** koja je po svoj rođendanski poklon otišla u Prag ... dakle nek joj je sretan! :kiss:
Goga69 ...... i ja sam imala silne glavobolje, ono.... migrenskog tipa: nisam mogla gledati, bilo mi je mučno i sl. i to svaki treći dan, a trajalo je jedno 2 tjedna. Nikad me u životu nije boljela glava do tada i mislila sam da ću poludjeti. Izdrži i vibrrrrr da prođe što prije!
Svima :love2:
danas forum šteka naveliko, nikako da se "ubacim".
moji su se folikuli danas na 10dc postrojili kao u vojsci, redom 9,10,11,12 i 13 veličine, ovi od 11 do 13 su na desnom jajniku.
Pitala sam jel vade estradiol, kod mene izgleda neće a kaže dr K u Vg da ga vade kako-kome, ovisi...
e da, od prije dva dana rastu po 2 dnevno, bar ovi veći, tako da mi se čini da je to Ok?
andream 2 mm dnevno je dobra mjera.
Mimek, sretan ti rođendannnnn!!!:sing:
Ohoho! Sljavljenica! E pa sretan rođendan Mimek!
Gricanka ti bas uvek umes da mi povratis optimizam i ohrabris u daljnjem iscekivanju...glava je prestala a sad se pojavilo kao i kod mnogih cura na forumu ono braonkasto,bezkasto ispiranje,sasvim malo,pa vise se ne secam sta sam citala po tom pitanju jer je bese pozitivno ili ne....ali mozda je i to individualno...u ponedeljak ce mi biti dve nedelje od transfera!!!
Mimek srecan rodjendan i ja ti zelim!!
Glacova kako se ti osecas,ima li kod tebe nekih simptoma ili??
pozz
Mimek ... sretan rođendan! :sing: I mnogo ljeta sretna bila,... itd
Andream :klap: za tvoje folikule ! Neka samo dalje lijepo napreduju!
Goga69 draga, probaj se opustiti i ne osluškivati simptome, beta je jedini pokazatelj situacije (ovo smeđkasto brljavljenje se može tumačiti na raznorazne načune; može biti M ili spoting ili implantacijsko...)
Koke ... :love2:
Mimek, sretan rođendan!
adream, super za folikule, nek samo nastave tako!:klap:
goga69, kako gričanka kaže, opusti se!
glacova :heart:
pozdrav svima kokama!:-)
hvala drage cure svima i želim vam za moj rođendan sljedeće godine da sve budete u ovom stanju u kakvom sam sad ja (pa može čak i one koje su i sad. gričanka ;-) da se dugo ne čeka i da ne bude velika razlika)
goga samo vadi betu i *******
svima puno pusa i praha *****************
Mimek, sretan rođendan...........
al nisi jedina koja je imala rođendan ovih dana, i ja sam vaga (prošlo već dva tjedna) ali i naša je MAre41 vagica i ovaj joj je tjedan bio rođendan, pa Mare, SREEEEEEEEEETAAAAAAAAAN rođeeeeeeeeeeeeendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Ima li kakvih novosti od naše Mare41 iz Praga?
Šaljem milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Mimek, mare41 :joggler::tele::joggler:
Mimek, draga susjedo sretan rođendan ti želim!!!!!!!!!!!
mare javlja da je sve prošlo u najboljem redu! Embrići ko slika!:-D
goga ja za sada konkuriram Pameli Anderson u veličini grudnjaka, a osim povremenih laganih,ne mogu reći bolova,već nešto dole,(to se maternica širi!:-)) za sada nemam drugih simptoma. Spavam puno,ali to pripisujem utrićima i dosadnom programu na tv!:lol:
Nastojim razmišljati pozitivno,ne trzam 8-) na to jel me sad zabolio mali prst na ljevoj nozi ili mi je pala dlaka s glave jer bih onda brzo prolupala!
Svim kokama :love2:
Mimek, sretan rodjendan draga :kiss:
hvaaaala drage moje i juhu za trudnu glacovu i mare :-D
tiki_a ajmo pakiraj i put Praga
mare41, super! :-D:-D:-D
mare41, super, bravo :klap: :-D
glacova, sretno :yes:
Bravo za mare41 :-D~~~~~za smrzliće
glacova, dobro zvuči :klap:~~~~~~~~
Hvala svima na lijepim željama. Vidjela sam slikice, baš su lijepi, embriolog im je već počeo davati imena:-). Dobila sam Prednison (te male doze tumačim kao psihološku podršku) i andol 100, pa dok popijem sve ostalo-stvarno ko neka baba s torbicom sa lijekovima:-). Jako nam je bio lijepi izlet, a put podnosimo ko da nam je 18:-), baš je sve bilo dobro.
Goga, evo i ovdje, žao mi je za neg. test, puno sreće za dalje, nema odustajanja!
mare41 :-D sad te čeka još ulazak u klub B&B - (big bubies!:lol:)
mare41, baš mi je drago da je izlet bio lijep! :klap: :-D
mare41 :heart:
mare41 :heart: sad si najbliže ulasku u klub B&B :-D
Mare, koliko vas je? 3 u 1 ili 4 u 1? :-)