ja još čekam m da dobijem da počnem s pikanjem oko 2.12 tako da ću u postupku biti malo prije božića ;-) kiara nema odustajanja prije cilja :-) koji ti je danas dan cikl.
Printable View
ja još čekam m da dobijem da počnem s pikanjem oko 2.12 tako da ću u postupku biti malo prije božića ;-) kiara nema odustajanja prije cilja :-) koji ti je danas dan cikl.
kiara pročitaj zadnji post..http://www.ringeraja.hr/forum/vitami..._596401/tm.htm
jutro curke, svima velka pusa , zagrljaj i vibrica
A ja nam svima želim da nam ovo godišnje doba donese pregršt veselja kako bi sljedeće dočekali s još jednim poklonom pod borom (OK dobro ne jednim al tak se kaže). Usput moje ime je Katarina, pa ko ona baba rat, tak ja zavještavam snijeg. Al da ne smeta na putu do bolnica već da samo uveseljava pogled kroz prozor
kerolajn ,hvala...
linalena,pa ima danas slavljenika ovdje....sretan ti imendan...
ja nisam Katica ali mi je rođendan...i baš se ne veselim,danas 14 dc..
Kiara sretan ti rođendan i velika želja :D da sljedeći rođendan proslaviš sa bebačem/bebačicom/bebačima
linalena sretan imendan
kiara79 sretan rođendan
objema vam želim pozitivne bete
kerolajn5 ja bi trebala kao i ti početi s pikanjem, pa se možda i vidimo gore :)
sad se čeka m, pms je prisutan
Ajmeeeeeeeeeeee danas imamo slavljenice
Linalena sretan ti imendan!!!!!
CURKE ŽIVE I ZDRAVE BILE, TE DA SLJEDEĆE GODINE PRVI ČESTITARI BUDU VAŠI BEBEČI :-)
Kiara sretan ti rođoš!!!!!
sa malim zakašnjenjem pridružujem se čestitkama kiari i linaleni da sljedeće godine vas bude bar za jedan član više :-) palcica da mi što prije krenemo u akciju :-) .... evo slučajno na radiu pjesma ...bog će uvijek svakom dati samo treba vjerovati ...
dobro jutro suborke!
ja sam nova na vašoj temi, ali imam već nekoliko postupaka iza sebe.
imam pitanjce...koliko se čeka na lijekove na SD-u, stavljena sam na listu u 10 mj. i da li se zna kada je dr. B. na go
hvala
ja sam bila sad zadnji put stavljena na listu krajem 9mj pa su mi rekli da nazovem 15.10 kad sam tad zvala rekli su da lijekovi kasne da nazovem 15.11 i tad su i stigli ..tako da mogu ti doći za mjesec, mjesec i pol.. najbolje da ih nazoveš pa će ti oni reći :-) ps dobro nam došla :-)
A i eto mene sa izvještajem s SD:
11dc, endometrij 10mm, kaže dok lijep
lijevo folikuli 14mm i desno 14 mm, nije rekao broj ali je govorio u množini
kaže sve je uredu i još kontrola u ponedjeljak pa punkcija u srijedu
Nastavljam sa po 2 gonala i 1 decepeptylom, u nedelju 14dc ću primiti zadnji od 19 dec i 27 gonala
Danas gore bila jedna punkcija
Upoznala Kiaru i muža joj, popili kavu i ja joj nisam čestitala rođendan, pa ja opet ispala blentava, uglavnom SRETAN ROĐENDAN
kiara kakvi su folikuli jel ima pomaka ?
evo i mene...
ja sam vam drage moje na ovo već otupjela...folikuli isti kao i u ponedjeljak...već 5 dana oni ne gibaju...pa sad mi je stvarno dosta:-x..u ponedjeljak moram opet gore,veli doc..bitno je da ih ima,oni se moraju nakam pokrenuti...:roll:
nemam pojma,al sad mi je postalo stvarno svejedno...
linalena,bilo super na kavici,moramo to ponoviti..;-)
kerolajn u kojoj si ti fazi..
Draga Kiara 79 želim ti sretan rođendan i da ti se ispune sve želje koje si sama poželiš (sa mlalim zakašnjenjem, sorry).
Linalena sretan imendan.
Cure moje ja sam malo zabrinuta i imam pitance ako bi mi netko htio odgovorit.
Danas mi je treći dan na decapept. po 1 na dan. Ja već tjedan dana imam nekakvo smeđe krvarenje koje nije obilno. To je počelo prije decap, ali ni sada nije stalo. Dr B. me gledao uzv i rekao da je sve ok. Cijelo vrijeme mislim da će proći samo od sebe ali nikako. Danas me je počelo malo i žarit u području d jajnika i već me lagano izluđuje to žarenje. Pošto sam malo žešći paničar sad me strah da nije neka upala (nal brisa cerviksa je B.O. i sve ostalo je uredu). Što da radim??? Ima li netko nekakav savjet??? Dali je netko od vas imao taj smeđi iscjedak na Decapeptilu???
Linalena dobri su ti folikuli još će oni narasti :yes::yes::yes:
Kiara čekamo tvoju punkciju...sigurna sam da će biti barem jedna kvalitetna j.s. :-P
Sonječka nemam ti baš neki pametan odgovor :-o..... ja nisam imala do sada takvih problema ..... daj probaj "kopati" po netu ... ili najbolje zvrcni njih gore
da objavim danas 1.uzv 5+4 dvije gv sa žv :-D
simona, bravo...cestitam! :-D:heart::heart:
evo i nas nama je to već drugi potvrđeni UZV (jedan su radili u bolnici dok sam bila) a od dr.B samo još dodatna potvrda da je vidljiva 1GV!:-Dpa mi smo zaista trudni!
Simona jeeeeeee, bravo, jupijeeeeee :-D:-D:-D
juppi, cure svima vama želim da se na ultrazvuku i vama pokaže ovo što smo sivka i ja danas vidjele znamo da je tek početak ali..:-)
kiara žao mi je što se nismo vidjele:-(
Sivka jeeeeeee, bravo, jupijeeeeee :-D:-D:-D
Čestitam trudnicama naveliko i naširoko
Pitanja: da li odmah poslije punkcije kažu koliko smo imali jajnih stanica? Da li oni ili mi zovemo da provjerimo dijeljenje i vrijeme transfera? I da, kada dolazite na punkciju, što kažu u koje vrijeme i što treba ponjeti sa sobom???
Drage moje,
meni danas transferirali tri mrvice, dr. kaže da je jedan od njih čista petica:)
Kiara, nema predaje, čim dr. ne odustaje od tebe to je dobar znak...
Linalena, tvoj razvoj folikula je savršen, a što se tiče punkcije sve ti je Kiara objasnila - dr. će ti reći kad da točno dođeš, obično oko osam....ja nisam dobila anesteziju, ali sam već u osam popila jedan nalgesin i jedan normabel i bila sam baš ono fijuuuu:) Dosta je bolno, ali da se izdržati, ja sam tijekom punkcije razmišljala da je to samo jedan mali korak prema bebici i odmah je manje bolilo:)
Zaboravih još napisati - bravoooooo sivka, bravoooooo simona...daj bože da je prelazno pa da prijeđe i na nas koje čekamo:)
Fiona bravo..kakvih lijepih vijesti danas...
sad uživaj i čuvaj svoje mrve ~~~~~~~~~~~~~da je to to..
Iva Mia kad ti startaš?
Simona i Sivka :preskaceuze::preskaceuze:
Kiara ja sam još na decapept. čekam onu vješticu :oops: da mi dođe...a u ponedjeljak sam na kontroli....danas mi je 5 decapept......
Sivka,simona bravo za vaše mrvice!!!
čestitam od :heart:!:zaljubljen:
FionaM puno puno lijepih želja i vibrica za tvoje već lijepo ugnježđene mališane i DA ovo je zarazno a ovaj studeni jako pogoduje širenju
Ja opet sutra gore, 14dc da vidimo koliki su balončeki i da dogovorimo dalje. Ima koga sutra gore za kavicu, tak da znam muža poslat na posao nakon kaj me dopelja
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
ima li kakvih novosti????
moji folikulići stoje i dalje na 13 mm...danas 18 dc..
Eto i mene, folikula oko 10kom, 17-18mm, endo 10mm
Danas dobila još 1 decapeptyl i 1 gonal i navečer u 22 Ovitrelle, pa u srijedu PUNKCIJA
Dok je rekao da je sve uredu i čak se izrazio da je baš lijepo, hmm kaj je njemu u onom đumbusu lijepo, a svako ima svoje, kak su meni logaritmi baš lijepi
E i da CRKO im UZV, pa smo se mi svih 20 ženica za njim šetale po bolnici i tražile UZV koji radi. Ma šalim se, otišle dole u prizemlje i sve je bilo OK i bez vremenskih zatezanja. Svaka čast doktoru i sestrama.
Pitanje: kaj s utrogestanom, nisam ga pitala , on nije niš stigao reći