S-gram je 300,00 kn, ultrazvuk je također 300,00 kn, ja idem na ICSI i cijena je 9250,00 kn, inseminacija je 2000,00 kn ....ako netko zna više, neka doda ili me ispravi ako sam što krivo napisala...
Pozz
Printable View
S-gram je 300,00 kn, ultrazvuk je također 300,00 kn, ja idem na ICSI i cijena je 9250,00 kn, inseminacija je 2000,00 kn ....ako netko zna više, neka doda ili me ispravi ako sam što krivo napisala...
Pozz
mislim da je FET 3500
Dal u tom novom privatnom IVF centru ima kakva normalna soba za davanje spermiograma ili wc????
Krulceva kako je prošlo?
Ja sam narucena kod dr Lučingera 16.11. za ISCI. Posto nisam iz Zagreba treba mi smjestaj. Dr je rekao da ce mi dati broj neke gospodje na Britanskom trgu. Gledajuci kartu to je oko 3 km do Metalčeve ulice pa me interesira da li mozda znate da li netko blize iznajmljuje sobu, jer nepoznam ZG osim dijela na VV. I jos jedno pitanjce: Gdje se kupuju stimulacije i ostali lijekovi? Dr je rekao da ce znati sto ce mi dati kad mi pregleda jajnike, a meni je to sve nesto nabrziu pa bih se ranije pripremila da znam gdje sto trebam. Sretno cure!!!
Hvala ti na svim informacijama.Nikako da uspijem odgovoriti,stalno mi nešto šteka....Uglavnom,ja idem u srijedu pa ćemo vidjeti što će biti:)U prvom postupku sam koristila istu terapiju kao i ti pa me zanima jel sama kupujem Gonale i gdje? Jel odmah nakon prvog pregleda plaćam ili kad sve završi?Pozdrav
dali je netko išao kupovati inekcije u Mađarsku...meni je dr. L rekao da su tamo 5 eura...i da će mi trebati nekih 25 kom..ja se pripremam kod njega sljedeći mjesec..
snow, jesi li odustala od Vinogradske?
razočarana sam...kad sam došla kod dr K.pokazala sam mu svu dokumentaciju pa me poslao na inseminaciju samo zato što nisam to probala...kad mi je bio postupka imala sam malu upalicu ili tako nešto i nije mi ništa propisao da stavljam ili pijem za to...kad je dr otišao razgovarala sam sa biologom i kad sam mu rekla što sam prošla rekao je da nisam trebala pristati na inseminaciju...pa odakle da ja to znam da mogu odbiti nešto što mi dr. predlaže, nisam ja doktor da si određujem što ću si raditi...to je jako razljutilo MM a i mene da ne idem više gore...po cijenu da nikad više ne idemo u postupak...
a i naučili smo na rad dr L tako pa se njemu vraćamo...zvala sam ga da vidim koliko su inekcije , da znam računati, pa me obradovao sa cijenom lijekova
meni nije rekao naziv, ali onda mislim da su to te...a ni ta cijena mi nije strašna za razliku od drugih...Tinkica jesi i ti kod dr. L...soriy na pitanju, nisam u toku...možda si negdje napisala
snow ja sam iz broda bila u petak u mađ. po ljekove ,za 15 merionala,suprefackt i cijela kutija choragon znaći u kutiji ti je tri komada ,platila 180 eur ilil oko 45 000 forinti,bila sam u siklosu,kontaktiraj me na pp poslat ču ti br.tel,ja sam od danas krenula ušmrkavati u srijedu idem na prvu folikolumetriju..
hvala vam:angel::angel::angel:
Cure nemojte se ljutiti, ali zar ne bi bilo bolje da o IVF centru i dr. L. pričate na PDF Privatne klinke? Malo je zbunjujuće za one koji idu ili planiraju ići baš na VV
slažem se
nisam ovih dana stigla detaljno pratiti, ali zuato ću vas sada zamoliti
rekla bih da je prijelazni rok prošao
dr.L. je započeo privatno s radom.
Molim da se sve dalje informacije o radu dr.L. i njegove nove klinike pišu na topicu o privatnim klinikama!
ovdje - http://forum.roda.hr/threads/58128-P...02#post1726402
Hvala:-)
Inna28 Neznam ni sama više kako sam prošla. Dosta dobro sam ih podnosila promjene raspoloženja i pred kraj lagani grčevi u jajnicima. Sada na gonalima već osjetim lagano jajnike odnosno doljnji dio stomaka me napinje. Ne znam koja je razlika između njih. I sama sam ga pitala da li su oni drugačiji dr. kaze mala razlika dalje nisam pitala. Kako si ti prošla sa gonalima.
Oprosti što ovako upadam,smijem li znati gdje u Mađi tj.u kojoj ljekarni si bila.Hvala...pozzz Maja iz Osijeka spremam se kod dr.Lučingera privatno
Bok cure,
mi smo bili na postupku u 6mj i sada je opet stiglo vrijeme...sutra mi je treći dan, sada kako vidim po vašim iskustvima - prvo će krenuti kontracepcije, onda pikice...a ja sam se ponadala kako ću već sutra početi sa pikanjem...ništa, sve koje se već pikate želim vam što manje nuspojava i što više "rezultata", vi koje ste već u horizontali...nek vam je sa srećom ;-)...držite figice sutra da sve prođe o.k.
Cure koje ste u postupcima, da li se zamrzavaju js na VV?
generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).
Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.
Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.
Joj sorry Gala :-( nisam shvatila iz tvog pitanja ali sam i zaboravila da si upavo ti imala trudnoću iz postupka s odmrznutom j.s.
u proslom postupku, imala sam 8 dobrih, dr.a me pitao koliko hocu da mi oplode pa mi je sam objasnio da ak hocu da mi oplode tri, onda te tri moraju vratiti, ja sam isla na dvije. po tome mislim, da "moraju " vratiti onoliko koliko oplode jer oplođene ne zamrzavaju, zamrzavaju samo ne oplođene. meni je sam dr. preporučio da se oplode 2 i da se one vrate, jer sam tek prvi put u postupku,pa ima vremena jos. dvije su oplodili, obje vracene al se nijedna nije primila, sad cu opet ici na 2, naravno ako ih bude.
Eh tulipan, ali ti možeš reći da hoćeš oploditi 3 i da ćeš ih sve vratiti, a kad dođe transfer i kažu ti koliko ih zaista ima i kakve su kvalitete, ako su predobre kvalitete reći da ne želiš 3 nego 2 jer se bojiš trojki a da nisi znala da će tako ispasti. I to je sve po zakonu, a u biti ti povećava šanse za trudnoću, i objektivno govoreći, bolji je izbor za pacijenta (ako ne postoje moralne prepreke kod pacijenta zbog mogućeg bacanja jednog zametka). Jer nigdje u zakonu ne piše da se svaki zametak mora ženi vratiti. Dapače, piše da se ne smije kultivirati poslije 14. dana. Tak da ak se ostave u kulturi 7 dana (što je dozvoljeno), to je kao da ga bace, jer se tada više ne može vratiti ženi (odnosno može se vratiti ali slabe vajde od toga kad više nema šanse za implantaciju).
Pino, ako sam dobro popamtila, na VV-u se to nije dozvoljavalo, tj. onoliko koliko se oplodi, toliko se mora i vratiti (bez obzira što je zakon tu nedorečen i u zakonu to izrijekom ne piše, pa se ulazi u onu rubriku "tumačenje zakona") - traži se od žene da potpiše takav nekakav papir u tom smislu, jesam dobro skužila, VV-ovke?
Dakle, papir se potpisuje prije oplodnje, prije nego što se zna kvaliteta embrija, a pacijentice ionako info o kvaliteti dobivaju od dr-a, ako se ne varam.
Cure,kakvo je stanje gore, ima li gužvi...ja sam naručena za četvrtak...ima li se smisla nadati da uđem u postupak sljedeći mjesec
molim vas lijepo da se sve dalje informacije o radu dr.L. i njegove nove klinike pišu na topicu o privatnim klinikama!
Dosta dobro sam ih podnosila,nisam imala nikakve nuspojave osim što sam samo jedan dan imala mučnine ( e sad jel to od Gonala ,ne znam).Uglavnom,imala sam samo punkciju i dobila nekvalitetne jajne stanice pa nisam išla dalje:(.....sad ćemo vidjet.želim ti puno sreće u postupku,drži se