Iva sretno sutra!
Printable View
Iva sretno sutra!
domacica ne znam. Znam da ne reagira svatko jednako na stimulaciju. Sto znaci da ne reagiras? Ne vidi puno folikula ili sto?
Iva moje menge jos nema. Inace mi se otkad smo krenuli u postupke skratili ciklusi pa sam ocekivala za vikend. Vjerojatno ce kroz koji dan.
Domacica, slicno je bilo kod mene, na prvoj folikulometriji doktorica mi je rekla da je jako slaba reakcija, a nakon 2 dana na drugoj folikulometriji - čudo od folikula, znaci moguće je .u tom postupku sam imala 12 js, koristila sam puregon.
Nadam se da će i kod tebe biti tako. Sretno!
Hoce tako kasniti kad je čekaš, tako i meni ovaj put 5 dana je kasnila .
Da, nakon 5 dana terapije nema folikula. Sutra idem opet, pa se nadam boljem rezultatu. Sad su me sa bemfole 225 stavili na 150 što mi isto nije jasno. Ova od 150 bi trebala biti slabija doza i bilo bi mi jasno da mi smanje zbog ne znam hiperstimulacije.. ovako ne razumijem... ali puštam se u njihove ruke.
Iva777, nadam se tvojem rezultatu :-)
Iva kak je bilo? Kako se to odvija? Najprije folikulo pa te posalju vadit krv ili? Meni stigla m. Za tjedan dana sam gore.
Samo da se i ja javim, danas na folikulometriji stanje nepromijenjeno... 1 js, u petak punkcija te jedne.... šanse gotovo nula.
MalaMa nisam uspjela otici na sv.duh morala sam raditi ali sam otisla privatno .jedan vodeci folikul 11mm endo 5.8.
pokusala sam dobiti dr.ali nikako ju uhvatiti.ujutro sam gore .to mi je 12dc , pa ti javim kako ide sa vadjem krvi.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Domacica zao mi je sto je tako i sto ti stimulirani tako prodje. Ali jos ima nade. I ta jedna ako je zrela moze biti dobitna. Moja curka je iz prirodno IVF,znaci jedna st.je bila. Sretno!
Iva sretno!
Domacica , samo budi pozitivna! drzim fige za tu jednu. Iako moram priznati jako slaba reakcija.sta kaze dr? kako su ti to objasnili?
Danas folikulometrija , end 7mm i folikul 15mm.sutra sam opet gore ali cu nakon toga i privatno otici.koja razlika od jucer, bas sam iznenadjena.
nije me trazila da vadim krv, vjerujem da cu sutra
Oprostite, moji odgovori malo kasne zato što sam nova na forumu pa sve poruke prolaze odobrenje admina, a kako mi je objašnjeno, to malo traje.
Uglavnom, svi doktori se čude mojoj ne-reakciji na stimulaciju. Jučer mi je rekla dr. da ćemo sad obaviti tu punkciju a nakon toga da ćemo napraviti još neke pretrage da se vidi što se događa sa jajnicima.
Nije mi jasno zašto pretrage jajnika nisu radili prije uključivanja u postupak, ali eto... vjerujem u njihovu stručnost i neka rade što misle da treba.
Punkcija sutra, prva u životu. Nervoza raste i strah je prisutan. Nema anestezije, rekli samo popiti brufen ujutro...
Iva777 zašto ti vadiš krv?
Iva super!
Da meni je odmah na prvu bilo.cudno d je samo 1 js. slazem da bi prije postupka trebalo napraviti sve pretrage pa stimulaciju prilagoditi malo individualnije.ali to je nazalost tako u drzavnim.klinikama i vecinom smo prepusteni sami sebi.
Domacica, nadam.se da ce sutra punkcija proci u najboljem redu bez boli.i straha i da ce ta jedna biti vrijedna!
Ja sam u fetu, krv se vadi da se vidi hormon lh , kako bi znali kad je ovulacija tocno te se sukladno tome planira transfer.
ja sam gore ponovno u 7 30 , zelim ti puno srece!
Domacica,slazem se s Ivom da je potrebno,malo detaljnije nalaze napraviti ali cini mi se da u drz.bolnicama idu na varijantu neke prosjecne reakcije,a uvijek postoje iznimke. Nisu svi organizmi isti. Tesko im je za prvi put uz opce pretrage pretpostavit da ce se ovako nesto dogoditi.
Sto se punkcije tice nemoj strahovati. Imas jednu i to kratko traje i nije strasno.
Sretno!
domacica kako je prosla punkcija?
evo kod mene danas endo 8mm i folikul 16mm.u nedjelju sam u 10 gore, iznenadila be dr.da se koze doci nedjeljom.kaze da inace ne ali ako pada ovulacija za vikend da uvijek netko ima dezuran pa se moze napraviti folikulometrija.po mojoj procjeni ovulacija ce biti sutra ili prekosutra znaci cetvrtak ili petak transfer.
Koja je razlika biti u stimulaciji i fetu , apsolutno sam opustena :)
Iva super! Samo tako pozitivno. To puno znaci. I mene je brinulo sto ako ovulacija bude u nedjelju. A moglo bi. Super da je tako.
Draga Iva, nisam se jucer mogla javiti jer sam jednostavno bila u soku. Punkcija nula bodova, nista. Folikul prazan. Medutim, nije me to izbacilo iz takta nego nesto drugo. Naime nakon mjeseci pregleda, nebrojenih uzv oni meni jucer na punkciji kazu da imam vjerojatno dermoid na jajniku i da cu morati to operirati! Kako to do sad nitko nije vidio?
Draga Iva, sretno tebi na transferu. Drzim sve palceve za uspjeh!
domacica ajoj. Pa kako su to tek sad vidjeli? Jel to mozda uzrok lose reakcije? Jako mi je zao. Znam kolike su nade,a onda te ovako nesto zbilja pogodi. Ja ti predlazem da odes po drugo misljenje pa onda vidjeti kako to rijesiti. Drzi se!
Domacica , pa ja ne mogu vjerovati kako su to mogli " ne vidjeti" .Mislim to je strasno ! Folikul prazan? ma definitivno lose odradjen tajming punkcije.
Slazem se sa MalaMa, odi po drugo misljenje. Uzasno mi je zao sto su ti to priustili!
Danas sam bila u 10h na folikulometriji, i tako dodjem na humanu, a tamo potpuni mrak, nema nikoga , sva vrata sam kucala nista! i vec kad sam skoro izgubila zivce i krenula nazad na posao ( jer radim dvokratno zbog danasnje folikulometrije)prodjem kroz hitni ginekoloski odjel a cekaona puna, pitam cure za folikulometriju , kaze tu se odrzava. Nisam uopce znala i naravno nitko mi nije rekao .Uh! eto dobra informacija za cure koje su narucene na folikulometriju nedjeljom - znaci na hitnom ginekoloskom odjelu je.
Jao jao jao. Kad sam citala iskustva cura iz petrove, mislila sam kako sam ja super prosla na sv duhu. Sad vidim da je i ovdje sve zbrda zdola. Za mjesec dana su mi rekli da dodem. Idem ovaj tjedan napraviti CA 125, cisto da smirim zivce. A onda cu za dalje vidjeti. Kako god, pasat ce mi mjesec dana odmora od bolnice.
I kad opet krenem, nadam se da vas vise nece biti tamo
Iva ja sam u 11.mj isla na folikulometriju u subotu rano ujutro i rekli su mi da dodjem dolje na hitnu. Nisam lutala. I tocno u 7 kako smo dogovorili tako je dr dosla s odjela i pogledala me. Da sam bar znala da ti nisu rekli ja bih te uputila.
domacice samo se sad smiri i polako dalje u rjesavanje korak po korak. Ja sam u 11.imala isto u stimulaciji samo jednu stanicu i nije se oplodila,znaci prvi su i meni profulali stimulaciju. Znam kako se osjecas. Probaj se smiriti pa polako dalje. Sretno!
Iva kako je prosla folikulo? Jesi ti uopce vadila krv za lh?
MalaMa , nisam ni jednom vadila krv , uglavnom folikul je tu jucer bio.sad sam trenutno gore cekam na folikulo.
Vidjela sam da jucer da sve cure koje su cekale su znale gdje trebaju doci osim mene. A stalno si govorim da sve moram pitati al eto.
Domacica, uzmi si malo odmora od postupka, odi po drugo misljenje , bit ces puno mirnija, a onda strategija za dalje! nema predaje!
I ja se nadam da ce ovaj moj biti dobitni .
Hvala vam svima na podrsci! Jos mi je sve to novo i nepoznato pa me malo na emocije udara. S vremenom cu vjerojatno oguglati... Javim se kada cu imati nove informacije a vama svima od srca zelim srecu i jedno malo srce u busi...puse.
Domacica , nadam se da neces biti u ovim vodama dugo da oguglas! sretno!
Danas je jos folikul tu nema ovulacije .poslali su me vadit lh , sutra su nalazi i ujutro sam opet gore.
Sretno iva!
Domacica baš mi je žao sad lijepo napravi sve pretrage pa nazad u borbu nema druge.Iva777 i MalaMa sretnooo obadvijema i da se mrvice prime meni nažalost opet beta 0. Idemo dalje držite mi se pusa svima
Mala1111 jako mi je zao! Doci ce vrijeme samo je najgore sto covjek to mora cekati i strepiti iz pokusaja u pokusaj. Drzi se!
Mala111 , slazem se s tobom, napravi dodatne pretrage.ja sam obavljala jeden dio preko privatnika, odnosno vise njih te sam trazila dodatno misljenje.
Jutros na folikulometriji, kaze dr.da je jos folikul tu i da jos nije ovulacija.A ja sam uvjerena da mi je ovulacija bila jucer, jer je osjetim svaki mjesec .
Ponovo me poslal vaditi lh. Kaze da nije dovoljno visok lh .
zbunjena sam jer sam 100 % sigurna da je nastupila ovulacija.
Otici cu danas privatno da me pogleda drugi doktor. Kod njega idem svaki dan tokom cijelog ovog feta, jer nista vise ne prepustam slucaju.
Sent from my iPad using Tapatalk
O Iva,to se bas produzilo. Ja planiram u cetvrtak gore. Javljaj vijesti. Kako to funkcionira? Poslije folikulometrije te jos posalju vadit krv? A sto s nalazom? Koliko cekas gore da sve zavrsi? Da si znam s poslom organizirati sve.
MalaMa, da oduzilo se bas.u medjuvremenu sam zvala sestru na humanoj da vidim jel gotov nalaz, ali nije pa sam zvala labaratorij i ipqk je gotov nalaz.poslala sam supruga da pogleda i slika nalaz i vrati pa da mogu javiti drugom doktoru.
Uglavnom dodjes na folikulometriju , obavis pa te doktorica posalje u labaratorij vaditi krv. nalaz ne cekas vec ga predaju gore doktorici. Ako ti se zuri zbog posla reci doktorici ona napise da je hitni pa na salteru jos jednom zamolis da te uvede prije reda .Tako sam ja.
O Iva,bogme su to peripetije. Nadam se da ce do sutra puknuti taj folikul.
Ma puknuo je znam , osjecam i najbolje poznam svoje tijelo
.Sretno u cetvrtak!
Iva,kakvo je stanje?