s_iva :love2:
Printable View
s_iva :love2:
Hvala. Ma pijem i malu dozu (1/2 tbl ujutro, 1/2 tbl navecer = 50 mg).
A ne znam sto, ali imam tako neki strah od ovih tableta, valjda citajuci sve moguce nuspojave.
Imam redovne ovulacije, ali prirodno nam ne ide vec 2 godine. Nadam se da ce ovaj pretprljeni strah uroditi plodom.
Jo i Pea cestitke!!!!
S_iva drzi se!!!
Bila sam jucer na drugom uzv,bebica je super..sad smo 8 tjedana...otvorilo mi trudnicku,pa sam se raspala od srece...ali jajnici su i dalje jako povecani,dr savjetuje mirovanje,imate li kakav savjet?
funky,mirovanje što više možeš i čestitam !
Super čestitam i vibram za dalje,,,,
Jo 1974 cestitke :-D:-D:-D:-D
HelloKitty ja isto mislim da uz tako minimalnu dozu Klomifena na mozes razviti hiper...meni su rekli da imam hiper tek nakon punkcije iako ja mislim da se to vidjelo i prije jer su mi jajnici bili krcati folikulima,a i osjecala sam mucnine,povracala sam i imala glavobolje te dobila par kila i sve to prije punkcije...
Pošto već dugo nisam vadila hormone stoga sam zaboravila, da li se mora biti natašte? Trebam LH,AMH,FSH,PRL,E2,TPO,DHEAS,SHGB,testoteron
Ej cure moje..evo mene danas bila na brdu,nije bilo doktorice pa sam upoznala doktora i on je takoder super zadovoljna sam! :)
Napokon je sve uredu i krenuli smo u postupak,od sutra pijem klomifene 2 na dan i tako 5 dana i onda kontrola u srijedu..jedva cekam :)
Takoder cestitam svima da nekog neizostavim a vidim ima puno pozitivnih i divnih beta..bravo cureeee :*
Jo čestitam od srca, ~~~~~~~~~~ za duplanje sutra!
Žužy & Iva žao mi je cure, držite se!
Funky čuvaj se, miruj i čuvaj bebicu. Bravo za trudničku, moj je daje tek sa 12.-13. tt.
HelloKitty & Tina sretno u postupku!
Svim tužnicama veeeeliki zagrljaj, a čekalicama koječega puno sriće :-*
Ne mora, sretno!
s_iva jako mi je žao:love2:
Prijavljujem službenu betu 410,10,uponedeljak još jedno vađenje.
odlična beta :-D:-D:-D
podsjeća me na moju betu 15 dnt dva četverostanična mišeka koja je bila 433. (koja mi je danas u potpisu:zaljubljen:)
želim ti prekrasnu školsku trudnoću!!
JO, super :-D
Danas 17dnt ß=2243
čestitam aprilili one grčeve koje smo imale ipak su se pokazale kao dobar znak,obje smo ih imale 2dnt.
jo, aprilili :-D
jo,aprilili super...čestitam :-D
stena jeli ti isto danas ponavljaš betu,žužy ~~~~~~~~~~
jeli ima još netko ko danas vadi betu.
iza kiše ipak grane sunce :)
jo1974,aprilili , :klap::-D
Moja beta neg.,prestala sam sinoć s terapijom i sad čekam mengicu..
Ah žužy :love2:
...čekam
Zuzi svi cemo navijati za tebe za sljedeci postupak da bude dobitni..ti si nas sve bodrila od pocetka :love2:
Ja mislim da Stena vadi betu u ponedjeljak...
Jo hvala Bogu na tim grcevima :dancingfever:
Moja beta 9, ništa ovaj put.u 7 mj idemo ponovno.
Jo i ostale cure čestitam!!!
Tulupan83 I zuzy vise srece sljedeci puta,ti si tulipàn vadila betu na vv jeli s tobom bila I ona zenskica iz varazdina sto je lezala kraj mene sto smo se zajedno smijale bas me zanima jeli njoj uspjelo.
Zuzy :*
Cestitam svima na lijepim betama :D
Tulipan jel ponavljas betu?
Tko je ono nedavno imao spororastucu betu? Sto je na kraju bilo? (Na mobu sam pa ne mogu pretrazivat)