Aaaaa.... radim ja slicno, jedino dodam i proteine. Radim ih u raznim kombinacijama.
Printable View
Aaaaa.... radim ja slicno, jedino dodam i proteine. Radim ih u raznim kombinacijama.
Za tu tortu čekam recept od frendice - jela sam je za vikend. Znam da ide tostirani badem, orah, tamna čokolada i puno višanja. Izgleda rustikalno, prefino i presočno.
zhang, meni je ovo definitivno najbolja kombinacija kuglica. Doduše, prvi put ću ih raditi sa suhim datuljama - do sada sam imala zalihe svježih.
pa i ja sam samo dvije vrste i to jednostavne ali ja si i najjednostavniji recept mogu zakomplicirat....:škartoc:
a i nije pomoglo sto sam pocela u 22h00...
imam 10 ljudi za Bozic na objedu, doduse svima sam rekla sto da donesu sa sobom od hrane,mene dopalo predjelo....:mrgreen:
dosada bi se uvijek nekom pristekala pa onda doma dosla u praznu kucu,ovako ce bit veselije....
a nema smisla cistit dok to sve ne prodje...
ja sam odradila 4x 100 raznih vjezbi sa KB-om....8icom doduse...
Mislila sam da sam fulala topic :unsure:
ništa nisam vježbala, samo sam trpala u sebe ovih dana, svakako ću probati otići na trening danas :uteg:
kao i inace i sad je bitna organizacija vremena. znam zvuci kao floskula ali je.
ja volim bozic, poklone sam imala vec zapakirane prije 10-tak dana.
bor kite klinci, s tim sam se pomirila nakon sto je BC imao godinu i par mjeseci. imam slike na kojima ja tulim jer bor izgleda katastrofa. kako su oni stariji tako i bor postaje sve normalniji.
kolace pecem, jer ih puno i dijelim. kolicine koje pecem su skoro kao manifaktura. imam ih trenutno 7 vrsta, ali racunajte da niti jedni nisu napravljeni samo jedna mjera. ove godine sam ispekla kore za samo 2 medjarice i imala sam oko 200 krancli :lool: njih radim prve, jer dok ih oblikujem, pa ispecem, pa namazem pekmezom, polijepim. ne valjam u staub. i u sve kolace stavi cca 1/2 secera.
evo stavila sam u album fotke. pass saljem ko zeli. skulirana vidjet ces kako upregnuti sve snage oko sebe :alexis: ti napravis sve za kuglice, oni ih rade, racunaj da dosta i nestane dok ih rade, a da nisu ni savrsene. no kazem prevladas to s vremenom. a ti odvjezbas pola sata dok oni oblikuju kuglice, dakle ne gledas i ne nerviras se.
Daj pass
Ja volim bozic i bozicno vrijeme. Kolace inace ne volim peci pa tako ni sad. Ali volim malo radi ugodjaja pa nam napravim medenjake i neku tortu da imamo za poslije rucka. No imajte na umu da smo mm i ja slavonci i da cemo tijekom blagdana dva puta do slavonije, a moja mama sto se tice kolicina fakat nije normalna! :lool:
Ducane sam rijesila i sve je popakirano. Imam jos jednu stvar za kupiti u ducanu u kojem nema guzve i to cu danas. Stres inace ne volim i nisam ni osoba koja sve radi u zurbi i onako u strci. Ne ide mi to, slabo to podnosim pa izbjegavam sebe dovoditi u te situacije :D
Budim se puno prije izlaska iz stana svako jutro bas zato da ne moram zuriti. Takva su mi i djeca. Nama je 15 min malo za spremiti se. Nama treba sat i pol :lool:
I meni treba sat ipo :lool:
Spajka daj pass
Ja cekam za dat krv, nadam se da je zeljezo u redu. Dosla sam 20min nakon pocetka a vec ih je bilo 18 prije mene :drama:
Jucer BC#4 onaj sta ce u sub bit na rasporedu
Spajka :lool:
Koja kolicina, odvalila sam! Super izgleda :)
Te moja mama isto pravi na vagone.
Malo me strese kad vidim djecu s rukama u brasnu, ali ziva si :D
A on topic... :lool:
Jutros zwow 59, 17 min.
Nisam in d mud za pregledavanje zuzi pa sam isla na poznato. Tesko je s girjom od 8 kg. na zadnjoj rundi sam se bas mucila.
ja sam tako planirala veliki pocetak jucer
umjesto vjezbanja sam pojela sladoled i smoki (!) - kvragu i kese junka koje su djeca dobila za nikole, luce, ...
ali trebala bih valjda dobiti, ledja me bole, ne znam hoce li zahvat ista utjecati na ciklus, i bas mi se nista nije dalo
veceras je nova sansa :)
ja isto ne radim puno kolaca
rade oko mene dovoljno, mama, sveki, baka
napravim nesto sto mi je gust, a suhe kolacice ionako ne volim, ni moji
tako cu napravit ovaj od bijele cokolade za ponijet sveki na bozicni rucak
http://damijenestoslatko.dobrahrana....koladna-kolaca
spajka :naklon: reci da si pospremila kuhinju prije nego si slikala one zvijezdice. ja kad nesto radim kuzina mi bude u kaosu, brasna svugdi :lool:
zadnja slika je najsladja :)
summer super izgledaju oba ova kolaca na linku!
dala sam krv, zeljezo odlicno jeeej! tlak na granici, skoro me odbilo opet (105/70) - a popila sam i kavu i 5-6 casa soka (rigalo mi se od soka).
majo, super za zeljezo
i tlak nam je slican :)
ja ne mogu s posla vidit spajkine slike :(
e da, upravo mi vertex :heart: poslala recept za kolacice koje sam kod nje probala :mljac:
e te cu napravit, ili za bozic ili za novu, ooodlicni su
njeni su savrseni bili, i izgledom i okusom
http://www.coolinarika.com/recept/milijun-komada/
Milijun komada ti je tradicionalni recept na forumu, i stvarno su kolačići super. Ja ih isto radim i odmah moram duplu dozu, jer ih pojedemo u roku keks.
Spajka, i ja bih pass!
mene strah za milijun komada jer bi kod mene bilo bar 3 milijuna :lool:
mb nije nista cisceno. ocistila sam nakon snowballsa. zvijezdice su isle prve.
i je zadnja je najsladja, jer su tako slatko jeli i uzivali i radili kuglice.
ja bi pass za kolače. napravila sam napredni kb od prošlog tjedna i težak je. i neki mini.
spajka "slasricari" su još slađi od kolačića, koji su divni. svaka čast!
nego, tko je još vježbao danas?
betty gdje si?
kako ide tvoje nejedenje slatkog?
Samo ja :saint: :mrgreen:
e moja anci, spala knjiga na dva slova. javljajte se:storma:!
ti si sjedila u 1.klupi, jelda anci?:mrgreen:
(skupa sa mnom)
:lool: :lool:
Ali ja imam samo medenjake, miljama sam daleko od milijun komada i snovidjenja :)
Vidi ih. Ostavila.auto kod mehanicara za promjenu ulja. Do doma s punom vrecicom za 20 min. Inesici treba 17 hodom na granici trcanja. Po auto opet trebam ici. Jel se to broji? Ja sam odlucila da mi je to cardio. Po auto idem u trnirci i primjernoj jakni.
spajka sve se broji :mrgreen:
:
ja pravim kolace ali idem na grupno u 18:30. nesto me grlo pocelo grebat :/ nije mi to drago.
ja moram danas vodit trening jer nam nema glavnog, odo nac neki laksi s obzirom na grlo i davanje krvi. neka drugi pate sta cu im ja :mrgreen:
i da, napravila prefine keksice sa kikirikijem i cokoladom, moram sakrit od dice, sve ce mi pojist do bozica :lool:
Mb, smijes skakati nakon vadjenja krvi? :neuka:
I spricni si propolisa ak imas, meni to jako pomaze.
Moze se neki laksi trening napravit.
Al odustala sam, necu da se preforsiram. Muci me sta me to grlo pocelo grebat a jutros sam bila "zdrava" i dala krv :/
i ja radila samo medenjake, ispali su mi mrak baš kako se i zovu :-), a sad idem na nordijsko hodanje :-D
Spajka, može pass! Da im se divim bar na slici :D
I molim sasu recept za naan pogače, još mi nisu uspjele s ovim receptima s interneta (jedva sam i tortilje svladala).
Sinoć trčanje 6 km, večeras zwow 75. Bole me i ruke, i kvadovi, i gluteusi od preksinoćnjeg zwow-a.
Larmama, vikki :klap: sta ste vrijedne!
Mene sad vec toliko boli grlo da uopce ne mogu gutat :(
MB, suosjećam :(, mene grlo boli skroz otkad je mali krenuo u jaslice (ili je upala sinusa), možda je bilo dva-tri tjedna da sam bila potpuno zdrava. Srećom pa trčanje po svježem zraku pročisti dišne puteve, ali za grlo nema pomoći dok ne prođe.
Vikki sutra ti napisem recept! Jako je fino!
Osjecam se ko super nindza jer sam ispekla 3 vrste kolaca i nisam NISTA probala! Brusim se na sutra! Mljac!
Ja sam probala medenjake i preslatki su mi, uopce me ne privlace :(
Majko moja, sto si uradih?!
Vikki, koji zwow si to radila da te boli sve?
Sad sam tek skuzila da su zwow iznad 60 i kojeg, a koji su prije bili u zgym, dostupni na youtube!
Sve je dostupno na you tubu!
Imas koji favourite? Bez ninji, molim! :D
Nisam to ni skužila, da prije nisu bili dostupni. Radila sam 82. MC i jumping lunges, 25 ponavljanja u deset serija svaki, između skokovi preko klupice (skakala sam preko dječje igračke). Preteško, MC su mi OK, to sam čak radila brže od nje pa sam je čekala :D, ali jumping l. nakon treće serije više nisam mogla skakati nego sam radila obične iskorake.
I da sam se navrijeme sjetila da je to sve na youtubeu, ne bih se pretplaćivala na zuzku, uopće ni ne stignem pogledati nove treninge (a i malo su mi preteški na prvi pogled), a među ovim starima na yt je ionako masu njih koje još nisam radila.
Strasna grlobolja i temperatura. A kuca bez i jednog antipiretika :( Mislim da cu umrijeti do jutra :/
Pa kakve sad opet bolestine??
Drzite se, cure...
spajka, salji pass da se divim. Ja kraju ostala bez kolaca, ovi ne mogu toliko proizvesti. A nista, napravit cu im po zelji ako budu htjeli, imam doma svega za kolace.