čestitke!!!!!!!!!!
Printable View
čestitke!!!!!!!!!!
Jeeeeeeee
:-D:-D:-D darmar bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo čestitam od srca još jednom. Ma beta je mrakkkkkkkkkkkkk, superrrrr.:-D:-D
kada staviti 1.utrogestan?
Darmar cestitam od srca!
Bogme je postena brojka :-)
Suncokret, ja obicno stavim popodne 2 i navecer 2 na dan punkcije, a dan kasnije svakih 8 sati. Nama kazu da odmah kad dodjemo doma izvadimo gazu (na vv stavljaju gazu u rodnicu) i onda da ubacimo utrice.
super darmar :-D:-D
čestitam!
Cure hvala vam na vibrama i cestitkam :-)
S nekima cu i nazdraviti uzivo ako Bog da mury, rozalija,mostarka86.
Ja sam jos i nevjerici :-)
Suncokret bravo za punkciju, neka bude lijepi tulum u labu :-)
Meni su u Mb rekli navecer jednu Estimu Ge koja ima 200mg progesterona ili 2 utrogestana od po 100 mg.
Sretnooo
Darmar, sve sam ti rekla :heart:...ja već danas nazdravljam, a kad dođem tebi je sok piti dok ću ja po žesti tući :mrgreen:
Cestitke Darmar,bravo,bas mi je drago zbog tebe!!! :)
Darmar cestitke od :heart:
Darmar čestitam !!!,bravo !bas mi je drago :-D:-D
darmar,ajme brooojke! Čestitam!:-D
Darmar cestitke!!!!!!!
Darmar koja lijepa vijest, čestitam ti! Neka je školski do kraja. Super beta :-D
Suncokret ja bi nakon punkcije to popdne popila utriće x2, a navečer bi stavljala vaginalno i nadalje samo vaginalno 3x2 dnevno, tj. svako 8h po 2 utrića.
Darmar čestitam...sretno do kraja, super :heart:
Darmar mila čestitam od srca.....ja sam znala da ćeš nam javiti radosnu vijest....:-D:-D:heart:
:-D:-D:zaljubljen:Darmar čestitam , prekrasna beta!!!:-D
Darmar- cestitke od srca na ovako prekrasnoj brojcici, nek ti je sretno i dalje, zelim ti sve najbolje i skolsku trudnocu do samog kraja! :)
Ne mogu vjerovati da ovaj forum poskakuje toliko radi moje bete,mislila sam da to nikada necu docekati. Hvala vam svima od srca i hvala dragom Bogu :-)
hvala na odfovorima!!!
darmar još jednom čestitke od sveg srca!!!!!!!!
Čestitam.
Čovjeće, 11 godina čekanja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Darmar cestitke od srca!!!!
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Darmar :-D :-D :-D. cestitam
Čestitam, darmar!!!:kiss::kiss:
Hvala jos jedamput svima, za 14 dana idemo na ultrazvuk :-)
Svim čekalicama koje čega sretnoooooo
darmar <3 čestitammmm, nek je dosadno školski do kraja ~~~~~~~~~~~~
zvala sam lab.. od 3 jajne atanice 1 se pravilno i uspješno oplodila, dok su 2 oplodila po 2 spermija što značibda imaju višak kromosoma i kao takve se nesmiju vraćati.. doktor je odlučio da će u srijedu biti transfer...
Hoće li ta 1 do onda opstati?? :-(
suncokret19 držim :fige:
Suncokret19 sretno da ostane
Suncokret, sretno!
Ne mogu se oteti dojmu da ti je gadno sfusan postupak. Ako se dobro sjecam, mlada si, imas pcos, a rezultat je 1 oplodjena jajna stanica... Tko ti vodi postupak?
Bok svima....eto da se i ja pridruzim :)
Jucer bio Fet a sada slijedi cekanje :)
Suncokret sretno, da se mrvica nastavi lijepo dijeliti ~~~~~~~~
slazem se bubekicom, ljuta sam na dr :-(