Ma nervozno jako ubija me ovo čekanje i neizvjesnost!
:fige: da se beta lipo podupla!
Printable View
Curke na Euthyroxu, jeste pile tabletu ujutro prije punkcije u anesteziji? Ja sam totalno smetnula s uma nazvati i pitati, a sad mi je kasno. :-/
Ja jesam sa vrlo malo vode.
hvala željkica :)
Cure cestitam od :heart: svima na plusicima i pozitivnim betama:ghug:.
Sybila nemoj biti razocarana ako nebude transfera. Moj transfer je isto bio odgođen i bas sam bila tuzna, ali eto isli smo u FET, vratili dva smrzlica i oba su se primila i sad zivahno masu rucicama i nozicama. Samo pozitivno i sretno! Puse svima!
Latice jesi ponovila betu?
Nikako uhvatiti vremena,beta danas 15dpt 980 :-D UZV za dva tjedna
Hvala svima, čekalicama sretno :-*
Predobro! Bravo!
Cure oprostite kaj upadam ali:
Latice cestitaaaaam!
Nek si nas ostavila na onom odbrojavanju ak je ovo ishod! Vidim fino se dupla! Ma ludilo!
Vec je stigla vijest do nas "starih" odbrojavalica hahaha!
Curke sretno svima!
jeeeej latice, čestitam! :-D
Hvala cvijetić, čestitam na srčekima!
željkica, laine, držite se, brzo će dan D!
Ja sam danas obavila punkciju, dobila sam 6 js od na kraju ipak 8 folikula, sutra ujutro zovem da vidim kako se drži tih 6. A onda ću saznati ima li transfera ili ne. S jedne strane bi htjela odraditi sve odjednom, jer mi iskreno ideja vraćanja na posao sad pa opet bo kad bude transfer izrazito stresna, jer mi je i posao izrazito stresan. Ali onda opet, znam da ako ga bude, to znači da mi nisu zametci baš nešto kad ih ne žele riskirati zamrzavanjem. kak bude, bit će, nema smisla sada se zamarati time.
Moram vam priznati da mi je ta punkcija još uvijek tako nadnaravan doživljaj. Dođeš tamo, legneš, rašire ti noge, 5 ljudi razvlači cjevčice oko tebe, doktor sjedi tamo u kutu i čeka, ti onako otkrivaš da si sramežljivija nego što si mislila :oops: i onda se budiš na krevetu i sve se već izdogađalo...sve to super i radije anestezija nego bez nje, samo ne mogu prestat misliti o tome :oops: :lol: ali to je jednim dijelom zato kaj sam ja kontrol frik i izluđuje me pomisao da je netko nešto samnom radio dok sam ja spavala, a drugim dijelom zato što me još pere anestezija :lol:
Cure čestitam svima sa pozitivnim betama...a nama koji smo startali po jesenske bebice želim puno sreće... Sybila potpuno te kužim za sve ovo dolje napisano...i potpisujem da sam apsolutno za anesteziju...da nema anestezije neznam kako bi odradila punkciju...ja eto još brojim isto sitno, nalazi prikupljeni i čekamo mengu u 10.mj i krečemo :)
Latice čestitam i neka sve bude lipo uredno do kraja!!!!
Jolica, dobro došla i nadam će biti lijepih stanica i blastica, pa onda i beta :)
Od mojih 8+, preko 6, pa 4 ok js, ostali smo na 2 oplođene :-/ ja sam se stvarno nekako nadala većem uspjehu i smrzlićima s obzirom da bi po svim nekim pravilima trebala imati zapravo ok js i očekivan je bio jači odaziv :-/ krećem s lijekovima pa ćemo u nedjelju vidjeti što će biti s transferom, ovisno o uzv. Ubit će me ovo hoće-neće. Idem gledati Harry Pottera.
željkica drži se, navijamo, sve bude ok :fige:
Sybila to ti je nekako normalno, ja sada kad sam bila, bile su cure sa 7 i 8 js, ja 5 i svi smo ostali na 2 koje su vratili. Nemoj se sekirat, bitno da imaš makar i jednu, to ti je dovoljno :-)
A nadam se :) Ja se stalno nadam da će ih biti više jer nam je dogovor da iznad 4 zakonska postupka ne idemo. Kod mene prirodni nisu opcija ako mogu dobiti više od jednog transfera po postupku, to bi bilo super. Hope for the best :fige:
Cure, drzte se
I jedna dobra je dovoljna
Sybila ne trči pred rudo, možda ti uopće neće trebat novi postupak.
Vibram da ET bude odmah i da nam i ti prijaviš visoku betu :-)
Jolica sretno u postupku, nek menga požuri ako treba ;-)
Željkice kako si danas?
Hvala još jednom svima :ghug:
Latice,guram nekako, bas sam sad bila do Cita da primim choragon al je dr rekao bolje ne jer me jajnici jos bole i imam tekućine.
Onda bolje da je nisi primila, samo pazi koliko piškiš, odmaraj još malo.
Kad nema drugog boostera, može i testić ranije pasti :mrgreen:
nije da nagovaram :-*
željkice drži se! :) čitala sam i ovdje negdje i drugdje, a i iz vlastitog iskustva - bolje piti one odurne sportske sokove od obične vode kad krenu nuspojave hormona, hiper ili ne. Mene je stvarno spasilo kad sam se krenula rušiti prošli tjedan. Mrzim ih jako, ali pomažu jer nadoknađuju hrpu toga kaj se ne rješava dok smo napuhane i pune tekućine.
latice i curke - hvala na ohrabrenju. nije mi baš nešto dan danas, ali puno mi znači čitati vas
Sad sam malo guglala, nisam zapravo ranije istraživala. Užasno sam ljuta na naš MPO zakon, sulud je (dobro jutro, sybil! :roll:), mislim u SAD-u se manje od 10 js smatra lošim ishodom, prosječno žene imaju po 15-20 js i zametaka često i po 10. Ono što mi dobijemo u 4 postupka, one dobiju u 1, bez dodatnih pikanja, bez nekoliko tura hormona. Ali stvarno, ova zemlja.... :cupakosu::facepalm:
Piskim normalno i pijem Bromergon, ovako mi je bilo i u dobitnom postupku mozda se proslost ponovi ha ha!
Onda neka je tako do piškenja na štapić :mrgreen:
Sybila ne dao Bog da ostaneš u mpo vodama (da ti ovo bude dobitni) svašta češ pročitat i shvatit da je dosta toga kod nas "loše" al ne zamaraj se time. Dovoljan je 1 dobar embrij i to je sve što ti treba, može ih biti i 1000 ali ako se ne primaju što ti vrijedi? Neka tvoje dvije oplođene rastu i razvijaju se!
Bila u MPO vodama ili ne, kako i ranije, tako i dalje, u svakoj sam akciji i na svakoj peticiji - jer 'rvacki moral i znanost jednostavno ne idu ruku pod ruku :nope:
hehe, baš si razmišljam kak ću djeci govoriti "Nemoj mi se bahatiti, sjećam te se dok si dvostaničan bio!" :mrgreen:
Današ išla na UZV da vidimo jel idem na transfer. Uglavnom, moji trodnevni zametci se zamrzavaju, ja čekam sljedeći ciklus kad idem na UZV i najvjerojatnije histeroskopiju. Heh, polako ali sigurno.
Željkice, laine kako ste cure? Hoće pasti test prije bete?
D&D sretno, nek te sutra iznenadi visoka beta!
Sybila, šta se mora, nije teško.. Idući ciklus odradi histero, pa možeš mirna po smrzliće.
Držim vam fige :-*
Ja bezveze od simptoma nistaaaaaa!jedva cekam vikend da mogu prestat sa svim ljekovima!
Cure trebala bi hitno savjet, ne znam na koju temu da pitam... Dobila sam duphastone 2*7 dana kako bi potakla menstruaciju i nakon što dođe išla na svoj prvi ivf.
Danas mi je 6. dan uzimanja jutros sam uzela tabletu i sada mi je već došla mensturacija, ne znam da li da popijem još ove 3 što sam trebala ili pošto je došla trebam prestati?
Sljokica mislim da ne treba uzimati više Duphastone kad ti je došla menga. Možda se javi cura koja je imala iskustva, ja pišem onako, laički.
Da i ja mislim pošto mu je svrha bila da dođe do menstruacije. Hvala na odgovoru.
Eto onda kreće moj prvi ivf ciklus.
dobro nam došla šljokice i kratko se zadržala :)
Sljokice sretno :-)
94,5 je beta!mislim da je mala.
Prijavljujem punkciju za danas. Svecano se radtajem od svoje 3 js s zeljom da bar jedna bude polovica naseg buduceg djeteta
Evo cekam nalaz....da znam tvoj slucaj.
Ginger jesi li ti to opet trudna?:-D
Nije me dugo bilo na forumu ali evo jedna lijepa vijest i od mene nakon našeg 3 godišnjeg djeteta dobivenog nakon puno MPO postupaka, ostala trudna prirodno, sad ulazim u 7 tt.:yes:
Aaaaa pa kakve su ovo vijesti?!?!
Mali Mimi cestitam od srca! Tako mi je drago za svaku od vas :kiss:
hvala bubekice, vi ste dobro?
Mala Mimi čestitam od srca!!!