To je zadnja osoba koju bih citirala. Sorry na offu
Printable View
To je zadnja osoba koju bih citirala. Sorry na offu
Zguglala sam ga, u pravu si.
Privatno potpuno nesredjen, al on "pomaže" drugima.:/
Meni se citat svidio tj i dalje mi se svidja samo da mogu izbrisat ime autora :-)
Nisam ga guglala, pročitala jučerašnji članak u jutarnjem i gledala ga kod Stankovića. Bio mi je ok. Što nije u redu s njim?
Ja bih radije izdvojila ovaj citat, iako možda i ne odgovara naslovu ove teme. A možda čak i odgovara:
Velika je zabluda da moram biti stalno opušten. A ako nisam opušten, nešto ne valja, jer ja moram biti sretan čovjek! Povremeno, u potrazi za dobrim, pojavit će se osjećaj uznemirenosti, radosti, sreće, i to je život. Ali ideja vječite sreće i opuštenosti zabluda je koja vodi do razočaranja, pa i poremećaja. Ideja izbjegavanja neugode po svaku cijenu čini težim i posljedice korona-straha u kojem živimo. I dovodi do nevjerojatnih količina anksiolitika, alkohola, cigareta, droge...
Zaboravio je spomenuto šećer i junk food :mrgreen:.
I tvoj clanak je dobar BB
Ne možeš Massive Attack spominjati u istoj rečenici sa šećerom i junkom!
Kontekst. Izbjegavanje neugode pod svaku cijenu dovodi do velike količine Massive Attacka. :)
Mislim da se i ova tema može proširiti.
Kako si pomoći, kako se riješiti straha od prirodnih nepogoda?
Mnogi su bili direktno pogođeni ratom, ja sam.bila mlada i u ZG-u pa nemam posljedice u vidu PTSP-a, ali ovi potresi me totalno izbacuju iz cipela...
Vjerojatno je razlog što imam i djecu pa se brinem i ubstrahu sam zbog njih.
Ja sam trenutno u većem strahu od potresa nego od korone. Za koronu imam osjećaj da mogu nešto učiniti - maska, socijalno diatanciranje, higijena itd. Potres je izvan svake kontrole.
OK podnosim koronu i sve mere koje dolaze uz to, iako su u SLO još dosta strožije mere nego u HR.
Na dnevnoj bazi vežbam i radim stvari koje me vesele. I paše mi u neku ruku to da nema obiteljskih rodjendana i okupljanja, jer me ta velika slavlja nikad nisu izpunjavala, nego bi mi bilo zlo od mirisa većine hrane tamo (meso, ćevapi, luk, itd...). Ovo je odlično vreme za introspekciju, da si posložimo prioritete, ciljeve, smisao života, ...
Fale mi jedino putovanja tu i tamo - par puta godišnje, ali se i na to privikavam.
Cure moje cuvajte se :heart:
Tinki, ne znam jesi li upucena sto se dogadja u Zg,Petrinji,Sisku...tako da je ljudima tamo zadnja stvar na pameti nedostatak putovanja :/
Ma i korona im je u drugom planu.