Nedavno smo u Intersparu na akciji u King Crossu kupili neke kolače/keksiće koji izgledaju kao šubarice po 10 kn/pakiranje (prije cca 2 tjedna), danas ih vidim na akciji u Intersparu u CCO po 15 kn/pakiranje.
Btw. nisu ni fini!
Printable View
Nedavno smo u Intersparu na akciji u King Crossu kupili neke kolače/keksiće koji izgledaju kao šubarice po 10 kn/pakiranje (prije cca 2 tjedna), danas ih vidim na akciji u Intersparu u CCO po 15 kn/pakiranje.
Btw. nisu ni fini!
Znam koji su, kavofob, i mene su prevarili izgledom :mrgreen:. Ali i ono onda (po 10 kn) je bila akcija.
I ovdje je bio popust, ali nije onaj od 20 %. neki drugi. Na računu se ne vidi iznos popusta nego samo nova cijena koja nije ona od 20%. dam se kladiti da ju neće promijeniti. Ja sam kupila samo dva artikla, na jednom je popust bio točan na drugom ne. Artikala ima dosta i tko zna što su još stavili. Činjenica je da nas svugdje po sitno varaju,u to je sitno nama na računu ali kada se zna da nije jedan kupac nego njih puno - dobra zarada
Evo i mog iskustva s proizvodom na "akciji". DM- Mostar, maskara na sniženju, na akciji, sve sam si nekako mislila- pa ipak je to L`oreal. Fino platila, došla kući i poludila. Grudica, na grudici, sve su se slijepile trepavice jedna za drugu.
Lijepo našla stranicu na facebook-u od L`oreal Paris, uslikala oči GRO PLAN, poslala s engleskim komentarom- "Da li ovo smije ovako izgledati?"
Naravno da su rekli da ne smije i da je najvjerovatnije da je prošao rok ili slično. Predložili 4d maskaru. E onda sam nazvala predstavništvo DM-a na Ilidži i objasnila koja trgovina i da želim drugu maskaru, da li mi mogu pomoći. Žena je bila ljubazna, kontaktirala me da me obavijesti da će mi rado napraviti zamjenu uz poklon isprike od poslovođe te poslovnice DM-a.
Međutim, druga priča kad sam došla, trgovci neće dati drugu nego isti tip maskare-samo drugi komad. Ja poblesavila. Kao nisu oni to mislili, oni ne rade zamjene za drugi proizvod.
Rekla sam im da ne želim isti proizvod i neka sebi sloodno ostave poklon sjajilo i maskaru (isti tip kao i ova na akciji, samo nije extra black!) ako je o tome riječ. Ja sam došla po maskaru. Objasnila sam da želim isto maskaru L`oreal, da ću nadoplatiti za skuplju i da neću otići bez rješenja.
I jedva nekako su otkucali novi račun i ipak inzistirali da uzmem poklone.
A tko je lud neka šuti.
Stolac za relaksaciju, odnosno za dojenje u Kiki se prodaje po akcijskoj cijeni od 1590 kn. Stara cijena je 1990, kažu na plakatu.
Gledam naš račun s početka godine 1290 kn!
Lopovi!!!!
znate li ima li i u Mulleru nekad akcija 5 paketa Pampersica za cijenu 4? Tu sam akciju jednom iskoristila u Mercatoru, jednom u DM-u, ali sada kada sam vidjela da je isti paket u Mulleru za 25 kn jeftiniji (90 kn) nego u Mercatoru (115 kn), a za 20 nego u DM-u (110), odlučila sam ignorirati tekuću akciju u DM-u, jer vidim da bih "profitirala" samo 10 kn (a zatrpala se s pet paketa) i to za one proizvedene u Poljskoj (mada, iskreno ja ne vidim neku razliku u odnosu na ove proizvedene u Njemačkoj).
zanima me, je li do sada i Muller imao nešto slično, pa da "vrebam" tu akciju.
Ne znam, ali ponekad imaju akciju -10% na cjelokupan asortiman
hvala, kod nas je Muller tek nedavno stigao, pa nisam još "na ti" s njihovim akcijama, ni cijenama. ugodno su me iznenadili s navedenim pelenama, u svakom slučaju nije DM-ova prevara, ali je smiješno da se pozivaju na uštedu od 110 kn, kad je 5 paketa kod njih skuplje za 100 kn nego u Mulleru.
PROVJERAVAJTE RAČUNE IZ LIDLA!!!!
sveki prekjučer bila u Lidlu, kupila par stvari i račun nikako ne štima (uvijek zbraja dok kupuje)
kad je došla doma, provjeravala stavku po stavku i sve štima, ali NE ŠTIMA ZBROJ!!! ukupan iznos računa je bio za 6kn veći od zbroja svih stavaka!?!?!?!?
vratila se u dućan i vratili su joj razliku, nisu baš bili nešto iznenađeni
Po meni je to NAMJERNA I SMIŠLJENA PLJAČKA! pa kako blagajna može krivo zbrajati?!?! nažalost, kad su joj vratili lovu zadržali su račun, inače bih ga već bila poslala financijskoj inspekciji
dakle, kalukulator u ruke i zbrajat, stavku po stavku :evil:
Ajme, koji gadovi.
To ne može biti slučajno, blagajna je ziher
programirana da izbaci veću cifru
:-o
Meni je ovo da dizu cijene prije popusta i da te roba sa popustom dode skuplje nego prije popusta postalo normalno.
Vec par puta sam se uvjerila u to ( uglavnom Konzum i Muller),a svako malo i cujem od nekoga da je takoder imao takvo iskustvo.
Tako da se vise uopce ne palim na akcije, kupim samo ono u sto sam sigurna da je snizeno.
Imala sam slučajno jedan doma njihov račun i uf, dobar je, moja je blagajna je bila dobra. :klap:
Ali možda je to zaista samo greška u toj konkretnoj blagajni/softveru, možda ne treba tražiti u svemu zavjeru širih razmjera.
Ja sam isto pregledala sve naše račune koje sam uspjela naći, i to ne samo iz Lidla. Svi su bili dobri.
Sad ćemo morati ići u trgovinu i sve zbrajati na kalkulator, strašno.
uvijek kad kupujes maskaru ili sjaj ili tak nesta sto je tecno uzimaj one sto stoje iza jer su ove sprijeda otvarane i naravno da vise to nije to,u nekim su radnjama zabranili otvaranje artikala bas zbog toga
a sto se datuma tice,znaju oni i prekucati datum da ne bi bili na gubitku pa ako prodje prodje,isto tako jako malo se pazi na datume jer bi stalno morali preslagati police i novije datume stavljati iza a koliko je polica,pa kad se sjete i to uraditi bude tu svasta...ja uglavnom pretresem cijelu policu dok ne nadjem najduzi datum,vjerovatno me gledaju kao ludjakinju ali mi je i to draze nego bacati hranu ili se otrovati zbog njihovog nemara....
Ako slučajno namjeravate u Intersparu kupiti nešto od Natur Pur proizvoda, koji su u letku naznačeni da na njih ide 20% popusta, možda je dobro znati da su im 1.1. digli cijene baš za, čudna li čuda, tih 20%. :)
Baumax Jankomir. Dućan pun kineskog smeća i neljubaznih djelatnika, šef im je priča za sebe.
Kupila sam tamo pipu za umivaonik i prilikom montaže vodoinstalater pokuša skinuti mrežicu i ne ide ni ključem, ni kliještima, a inače to ide rukom jer je na navoj. U dućanu su mi rekli neka je donesem i vratit će mi novac. I tako ja donesem pipu, ali ne mogu dobiti novac iako je proizvod imao skrivenu manu već me ucjenjuju da moram kupiti nešto drugo. Novu pipu neću jer sam ju već kupila drugdje i montirala. Hoću svoje novce, a nedaju mi. Nakon prepucavanja s jednom djelatnicom na reklamacijama pa s djelatnikom sa odjela sanitarija naposljetku dolazi šef. Bahat i arogantan. Ne da novce jer je prošlo 7 dana i jer je pipa montirana. Pa naravno da je mntirana, kako bi drukčije otkrili da ne valja? Ajde tu se povukao, ali i dalje se drži za 7 dana. Nakon što sam mu rekla da ću ih prijaviti Državnom inspektoratu rekao mi je -samo dajte, a djelatniku naredio da istrgne perlator s pipe i s time meni dokaže da nisam u pravu da se ipak to da skinuti. Naravno da je navoj oštećen jer je na silu odvijačem istrgnuo perlator i da se to vidi. Pošto zaista nemam vremena odustala sam od natezanja i rekla im da sad ja tu pipu mijenjam za nešto drugo i onda ko budala lutala dućanom i na silu kupila neke stvari koje mi uopće nisu nužne.
S druge strane u Bauhaus sam vratila neka led rasvjetna tijela, te sifon od kade koji je bio kompletan i ne korišten, ali bez originalne ambalaže (majstor nehotice potrgao) i ostatke keramičkih pločica pa čak i komadno 4 komada bordure koji su mi ostali nakon preuređenja kupaone i djelatnica na informacijama i reklamacijama mi je bez rasprave to sve uzela natrag i još me pitala želim li nešto drugo ili novce. Tražila sam novce i dobila ih bez rasprave u roku minute.
Moram napomenuti da Bauhaus ima i puno kvalitetniju robu i djelatnike.
U Baumaxu mi djelatnik na keramičkim pločicama nije znao objasniti razliku između podnih i zidnih pločica već mi je odgovorio da su podne za pod, a zidne za na zid. Na to sam ga zaprepašteno pogledala i dok sam pokušala ponovno nešto pitati on je već nestao među policama i nikako ga više nisam mogla uloviti.
U Bauhausu sam dobila odgovore na sva moja pitanja i zaista korektnu uslugu i ne znam ni sam što mi bi da sam išla tu nesretnu pipu kupiti u Baumax, a čak me i vodoinstalater upozorio da oni imaju jako lošu, kinesku robu.
Sigurna sam da nikad više ni kune neću potrošiti u Baumaxu. Samo u Bauhaus ubuduće idem pa makar i skuplje platila.
mislim baš na spar/interspar
vidim što rade jer znam skoro sve cijene pošto tamo često kupujem, najbliže kući mi je
Čuvajte se SUPER PILI od Lijanovića- često budu zapakirane dvoje, kao druga gratis, a svakom drugom pakiranju je jedna od te dvije vrećice probušena, zrak ušao i pokvarene su! E sad o stadiju pokvarenosti bolje da vam ne pričam, pošizila sam kad sam otvorila i umalo povratila od smrada.
Prekjučer sam ponovo naletila na veliko pakiranje od 800 g, isto Lijanović hrenovke, probušena ambalaža, lijepo sam upozorila prodavačicu da to ne smije biti na polici, a ona ih je uzela-pogledala-vratila nazad na policu. Svi oni smeće pokušavaju prodati dok se netko ne otruje. Poslala sam im bila i mail, ali nikome ništa. Možemo valjda vjerovati samo svojim očima i ne žuriti, dooooobro pratiti datume i kopati po policama...
:-x A o restoranima da ne pričam... Prije nekoliko godina moja sestrična je radila u kuhinji Plavi devet restoranččića/kafane prema Borongaju (ZG), tjerali su ih da pozelenjelo meso peru i takvog ga poslužuju. Na to su još neke tete iz susjedstva koje su prisustvovale razgovoru i našem (mladalačkom i naivnom) čuđenju komentirale u smijehu da SVI TO RADE! I poznati, veliki restorani, kao i oni maleni. A zamisliš si kako si lijepo priuštiš ručak u restoranu dok ti drugi svjesno na rizik stavlja opasnu zarazu. Oni se kockaju, a ti im još fino platiš...
zna li tko (sorci javi se :mrgreen: ) ako se neka trgovina reklamira da ima sniženje od 30-50% smije li prodavati artikle sa sniženjem 20%?
smije, naravno, ali krši li to koji zakon o zaštiti potrošača?
znači nije reklama da je sniženje do 50% pa da stave, ko većina, 3 artikla 50% ostalo manje
nego baš piše OD 30%
pisalo je neki dan da odredjeni broj proizvoda treba biti na tom snizenju, ne svi
ali ne ni manje od tog zakonom propisanog minimuma
što to znači u ovom mom primjeru?
ne znam, trazim po povijesti svojih pretrazivanja ali ne nalazim taj clanak
http://www.korana.org/index.php?opti...jesti&Itemid=2
vidi ovaj dio o sniženjima koja su navedena u rasponu od - do.
iako mislim da taj tvoj dućan debelo krši zakon ako je naveo da je sniženje na sve proizvode od 30-50%, a ako je napisao da je dio asortimana na tom sniženju onda imaju pravo i na sniženje od 20%
:evil: Spar!
kupila sam danas sendvič na njihovom Spar to Go pultu - i otkrila da valjda jedino oni na ovom svijetu pune sendviče samo do polovice!
slikala sam tu divotu, moram je uploadati. Pritužbu sam im već poslala kao i obavijest da ću slike njihovog krasnog sendviča podijeliti sa svima znanima i neznanima :evil:
baš sam se osjećala kao magarac
evo i slika...
ovako izgleda zatvoren, kad mami gladne magarice kao što sam ja:
https://lh3.googleusercontent.com/-Z...0/CAM00331.jpg
a ovo se dobije:
https://lh5.googleusercontent.com/-D...0/CAM00332.jpg
vidi se i moj zagriz :mrgreen:
a ovako sam gledala u sendvič kad sam ga otvorila :-o
unutra je ravno: 2 tanke šnite pršuta, šnita sira (prepolovljena da izgleda da su dvije), pola (!) šnitice paradajza, list salate i jedan manji kiseli krastavac (prepolovljen).
a kolko to para dođe'
Meni su njihovi sendviči od šunke bili uvijek ok, i popunjeni i fini. Jedino ja sam ih kupovala unutar supermarketa, nikada na pultu.
Ovo tvoje, neznaš da li bi plakao ili se smijao.
14 kuna i to je izvješeno gore na velikim kartonima- kao neka akcija
da nije akcija u "pola" cijene :lol: