super, to je stvarno za svaku pohvalu.Citiraj:
paws prvotno napisa
Printable View
super, to je stvarno za svaku pohvalu.Citiraj:
paws prvotno napisa
moj moto je " tko ne traži, i ne dobije!", i već sam par puta bila ugodno iznenađena, a da nisam tražila ostala bi razočarana i isfrustrirana neuspjehom.
zato samo naprijed ne treba se nikog bojat!
Jeste vidjele OVO
Nikad nisam voljela slovenske h&m-ove,sad jos manje...
strašno!Citiraj:
Christy prvotno napisa
a baš je slatka vestica
Nema to veze sa slovenskim H&M-om. Ista je vestica prodavana i drugdje - na jednom drugom topicu postoji, ili je postojao, link na stranicu na njemackom. Bila je rijec o istoj vesti.Citiraj:
Christy prvotno napisa
Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
x
Bravo :D
Ma bila sam koma u petak navečer, ali taj šoping je bio zamišljen kao druženje i zajednički šoping u Ikei, uglavnom stvarćica za R-a i nikako se nisam vidjela da idem sama ili sa nekim drugim nego sa mm-om i bila sam spremna riskirati propast karata, ali eto ipak se na kraju sve super završilo. :D
Putovnica je u izradi, šoping za 4 tjedna. :D
Hvala Vam cure na svim savjetima i pomoći, bila je grozna ta večer u petak.
:* :love:
šteta što više u HM nema ništa na sniženju..tek pokoji komadić za malce je bio tipa 68 i tak što sam uzela za babinje ali drugoga nema i pola od onoga što sam na netu vidjela pod SALE nema ništa :mrgreen: kad idem prekasno ! ići ću sada možda u 2 mj ali neznam kada dobivaju malo proljetne stvari?
bila sam prije desetak dana u Mariboru, dalo se još naći stvari na sniženju.
jel došla u dućane u Austriju proljetno/ljetna roba?
Kaj to znači da je stigla nova kolekcija!?
Kakve su stvari?
na UK site piše da je proljetna kolekcija u dućanima, a na ostalima ništa ne piše pa ne znam
spremam se sutra u graz, primarno u ikeu, pa ako nešto uspijem ubosti od proljetne robe u h&m bilo bi super, zimska mi ne treba
vidi na njihovom site-u kakva je roba za proljeće-ljeto
Isto pitanje za Maribor, ako je netko bio, :heart: .Citiraj:
meri78 prvotno napisa
Bila kolegica prošli vikend u Grazu. Trebala mi upiti bodije kratkih rukava, našla 1 u broju 86. Kaže da su još zimske krpice.
je, koma je izbor.
mi u subotu bili u Lienzu, našla jedan jedini bodi veličine 86.
sniženje je veliko, ali sve probrano.
vjerujem da je ovaj tjedan došla i nova sezonska roba.
ali je zato za veće dečke bilo svega predivnoga.
za cure ništa.
boje, koma!
sve samo kitty koja mi ide na uši van.
osim proljetno-ljetnih krpica, zanima me je li netko vidio liniju za kuću ???
to se kao trebalo pojaviti u dučanima u veljači.
Idem na net vidjet, možda tam ima za kuću, ja sam isto znatiželjna.
i? jel ima šta? :)Citiraj:
meri78 prvotno napisa
ima ima :D
stigla je proljetno/ljetna roba za sve, i male i velike, nije još skroz, ali ima dosta stvari tako da sam obavila i shoping robe :D
eeee da sam bar malo sačekala :/ al dobro ići ću ja opet skoro :lol:
Je lli ponuda u Grazu imalo slična onome što se može kupiti online?
je, ja svega par stvari što nisam vidila u dućanu, a da sam vidjela na netu. ali uglavno kolekcija je stigla pa možda nisu stigli sve još složitiCitiraj:
Mrvna prvotno napisa
Mi smo u subotu bili u Grazu,i izbor je odlican,gledala sam samo za decke i ima svega,proljetna kolekcija je zaista predivna,i ima sve kao na internetu,a i vise,a bilo je i dosta stvari na snizenju,primjer strample dvoje u pakiranju 2,90eura i tako...
Jel bio ko u Mariboru možda?!
ja sam bila u Mariboru, kupovala za curicu odjeću..ima svega iako mislim da je u Grazu bolji izborCitiraj:
tinaka prvotno napisa
Hvala, Marcella. :)
Nekako sam lijena potezati do Graza, a kad si već u autu... :mrgreen:
ja bila jučer i za dečke je sve bezveze. a ljetnog nije biloosim par majčica kratkih rukava. za cure ne znamCitiraj:
tinaka prvotno napisa
Meni treba za veeeelike cure, al hvala :mrgreen: :)Citiraj:
willow_tree prvotno napisa
Mi bili u subotu u Grazu(prošli Slo. bez vinjete :D :D ).Izbor je veliki i za djecu i za odrasle mada još uvijek nije sva roba ista ko na netu.
Šoseki po 9,90, 2 majice u paketu(kratki rukav)-9,90, hlačice po 7,90€....
Body-e kratkih rukava još nisu dobili.
C&A isto ima jako veliki izbor i dosta toga se još može naći na sniženju.
Ikea je dobra ko i uvijek. :)
i mi idemo bez vinjete :D ako nekome trebaju uputstva kako proći do graza bez vinjete, javite pa vam pošaljem. super je napisano, možda zvuči malo komplicirano, al kad jednom prođeš drugi put bi mogao žmirečke :)Citiraj:
mimoza prvotno napisa
i produži cijelu priču na nekih 15-ak minuta, što se meni čini ne tako puno s obzirom na to koliko vinjeta košta ( i za koliki dio ceste treba :evil: )
:)
a možda smijem tu pejstat? :oops:
Kako nisu?Citiraj:
mimoza prvotno napisa
Mi bili proslu subotu(Graz) i kupila klincima i one u paketu i na komade,bilo ih hrpa,svih velicina.
pejstaj. nije ilegalno, a trebat će :)Citiraj:
ivy prvotno napisa
pejst ivy
ne vidim zašto ne, pa to kao da ja tebi objašnjavam kako doći do karlovca, a da ne ideš po karlovačkoj :mrgreen:
ako nećeš, molim te na pp, tnx :*
Ja sam podebljala put kojim smo mi išli i koji preporučam
Dobro je imati suvozača koji će ove upute isčitavati
Tekstualni opis varijante kroz centar Maribora
ZAGREB - GRAZ u sedam točaka: ulaz u Maribor - semafor kod Baumaxa - most kod Europarka - pošta kod željezničkog kolodvora - izlaz iz Maribora - ulaz u Pesnicu - odvojak Spielfeld.
- Od ulaska u Maribor putujete ravno. Poslije 3.4 km ne skrećete desno za brzu cestu za Austriju, nego produžite ravno, prođete ispod željezničkog nadvožnjaka i nakon 600 m na prvom semaforu poslije toga (blizu Baumaxa) skrenete desno.
Nakon tri semafora i 2 km vožnje, Titovim mostom kod Europarka prelazite rijeku Dravu. Nakon toga imate dvije mogućnosti:
A - jednostavniji put: na prvom semaforu poslije mosta skrećete desno, a poslije toga na drugom semaforu lijevo. Nakon dva semafora dolazite do pošte kod željezničkog kolodvora.
B - brži put u slučaju gužvi: na prvom semaforu poslije mosta produžite ravno i dolazite na jednosmjernu cestu. Nakon toga na drugom semaforu skrenete desno. Jednosmjernom i dvosmjernom cestom vozite ravno do prvog sljedećeg semafora, gdje skrenete lijevo. Nalazite se kod pošte kod željezničkog kolodvora.
-Od pošte vozite bez skretanja te nakon 4 km vožnje dolazite do kraja Maribora (paziti da ne promakne tabla sa prekriženim Mariborom). Nakon toga imate dvije mogućnosti:
A - put koji izbjegava veliki kružni tok kod Pesnice: Na prvom semaforu, 300 m nakon izlaska iz Maribora, skrenete lijevo prema Šentilju. Odmah zatim na sljedećem križanju skrećete ponovo lijevo prema Juriju i vozite 2 km bez skretanja i kroz Dolnju Počehovu. Na prvom križanju nakon ulaska u Spodnju Kungotu skrećete desno prema Pesnici, prelazite uzak most (ovo je najsmješniji dio puta, praktički čovjeku kroz dvorište)i nastavite ravno (to je u biti desni ogranak). Kad Spodnja Kungota završi nadvožnjakom prelazite autocestu i poslije dolazite do malog kružnog toka. Na kružnom toku skrenete za Pesnicu i nakon 300 m dolazite u Pesnicu. (zvuči komplicirano, al kad se jednom prođe onda je mačji kašalj 8) )
B - put preko velikog kružnog toka kod Pesnice: Na prvom semaforu, 300 m nakon izlaska iz Maribora, skrenete lijevo prema Šentilju. Prolazite ispod brze ceste i autoceste i nakon 900 m dođete do kraja ceste. Skrećete lijevo prema Pesnici i nakon 300 m dolazite do velikog kružnog toka s dvije autoceste i brzom cestom. Na velikom kružnom toku skrenete prema Pesnici te nakon 1 km dolazite do Pesnice.
-Nastavite bez skretanja kroz Pesnicu i Šentilj te nakon 12 km dolazite na staru granicu Slovenije i Austrije. Produžite ravno, te nakon 2 km na ulazu Spielfeld skrenete na autocestu. (Vinjeta austrijska se kupuje u špediciji čim se pređe stara granica)
GRAZ - ZAGREB u sedam točaka: Odvojak Spielfeld - izlaz iz Pesnice - ulaz u Maribor - pošta kod željezničkog kolodvora - most kod Europarka - semafor kod Baumaxa - izlaz iz Maribora.
U Austriji se na zadnjem izlazu Spielfeld skidate s autoceste. Skrećete lijevo na staru cestu prema Mariboru, kojom nakon 2 km dođete do starog graničnog prijelaza. Nastavljate bez skretanja kroz Šentilj i Pesnicu.
Nakon 12 km dolazite do izlaza iz Pesnice. Nakon toga imate dvije mogućnosti:
A - put koji izbjegava veliki kružni tok kod Pesnice: Na malom kružnom toku nakon izlaska iz Pesnice skrenete desno za Spodnje Dobrenje . Vozite ravno nadvožnjakom preko autoceste, ulazite u Spodnju Kungotu i konačno prelazite preko uskog mosta (pazite, nemate prednost). Skrenete lijevo prema Mariboru, napuštate Spodnju Kungotu i sljedeća 2 km vozite bez skretanja i kroz Dolnju Počehovu. Na kraju ceste skrenete desno za Maribor i odmah nakon toga na semaforu desno za Maribor-center. Nakon 300 m dolazite do ulaska u Maribor
B - put preko velikog kružnog toka kod Pesnice: Nakon 1 km dolazite do velikog kružnog toka s dvije autoceste i brzom cestom. Skrenete na običnu cestu prema Pernici i Lenartu. Na prvom križanju nakon 300 m vožnje skrenete desno prema Kungoti, prolazite ispod autoceste i brze ceste te na prvom semaforu nakon 1 km vožnje skrenete desno za Maribor-center.
-Nakon 4 km vožnje bez skretanja dolazite do pošte kod željezničkog kolodvora u Mariboru. Nakon toga imate dvije mogućnosti:
A - jednostavniji put: na trećem semaforu nakon pošte skrećete desno, a poslije toga na drugom semaforu lijevo. 500 m od zadnjeg semafora Titovim mostom kod Europarka prelazite Dravu.
B - brži put u slučaju gužvi: na prvom semaforu skrenete desno, onda na prvom križanju lijevo i opet na prvom križanju desno. Potom na slijedeća tri semafora skrećete redom: lijevo, desno, lijevo. 500 m od zadnjeg semafora Titovim mostom kod Europarka prelazite Dravu.
-Nakon 2 km vožnje bez skretanja na četvrtom semaforu odmah iza Baumaxa skrećete lijevo za Zagreb. Nakon toga vozite bez skretanja 3 km do izlaska iz Maribora.
Sretno :)
dostavljaju u HR, kolika je poštarina, ima li carine? daj molim te link, ja sam predaleko za taj izletCitiraj:
Mrvna prvotno napisa
da li u trstu ima roba i za trudnice?
Nije bilo onih koji na ramenu imaju 2 drukera. Oni su mi najbolji.Citiraj:
Christy prvotno napisa
Bilo je i tih,mimoza,i meni su oni naj.
mandy,ne dostavljaju u HR
Ili najjednostavniji put bez vinjete.
Idete istim putem od hrvatske granice kroz Sloveniju kao i za autoput.
Na jednom jedinom rotoru pratite ŽUTI putokaz za Austriju, odnosno izlaz s rotora prije izlaska za autoput.
Odnosno, kak dolazite od Maribora i gledate preko rotora, to vam izgleda kao da idete samo ravno.
Žuti znakovi kao i kod nas označavaju 'normalnu cestu', a zeleni autoput.