i kod mene kao znak prepoznavanja crvena torba, skoro pa putna, dolazim od doma, gore sam oko 8
Printable View
i kod mene kao znak prepoznavanja crvena torba, skoro pa putna, dolazim od doma, gore sam oko 8
ja neću doći tako rano ako i dođem u čet, dolazim iza 10 sati.
ja u biti zaboravila sestre pitat kad trebam doći. idem kod dr vjerojatno na folikometriju, a i na pikanje! ne reče mi ni koliko gonala da donesem... :? a vjerojatno trebam doći ranije, oko pol 8, jel?
ksena, da, dolaziš ranije kad su pikice i folikulometrije. Dr će te vjerojatno odmah tada i prozvati jer ima listu svih cura koje su taj dan na folikulometriji. A poneseš do 5 gonala, sumnjam da će ti ih davati više (po danu obično bude 3-4 pikice).
Ja ću biti u crnim balerinkama, mrežastim čarapama i crnim hlačama ispod koljena, torba tamno siva s oliver, plava kosa skoro pa do ramena i naočale s crvenim okvirom, crveni kratki nokti.
ksena, dođi ti i prije pola osam, u zadnje vrijeme dr zove već u 7:15.
ja ću sutra vjerovatno napokon biti za štopericu pa ću se duže muvati po katu jer ću na vađenje krvi i naručiti dragog za njegov doprinos...
i prosila bi da se obrišu suvišni postovi od jučer, nešto mi je štekala stranica pa je tri puta postano.
Cure drage, javljam da nismo uspjeli doći do ET-a :cry: :cry: :cry:
Nijedna (od 3) stanica se nije oplodila :cry: :cry: :evil:
Idem se zabit negdje i crknut od jada.
Vama svima želim puno uspjeha u borbi.
:*
meni danas bio zadnji posjet VV-u na duuuuže vrijeme, barem tamo do pred kraj 2010....smrc....a tako mi bilo ljepo gore sa svima njima....al sad je vrijeme krenuti dalje....pusa svim curama i puuuno puuuno sreće i uspjeha....i nemojte nikada sumnjati u naše doktore.....
kata.klik :bye: :bye: :bye: sretno do kraja :*
Bab draga :cry: :cry: :cry: zajedno s tobom. Jooj, fakat mi je zao, jako sam sad tuzna. Nemoj se molim te obeshrabriti. Na samom si pocetku, mlada si, think positive, ma kolko ti se sad to cini tesko izvedivo.
saljem ti velku :* i puno :love:
drz se draga, odtuguj, pa glavu gore i u nove pobjede
Hvala draga Molu, znam i ja da nije kraj svijeta i bit ću ja dobro; sad mi samo treba koji dan da mi to sve sjedne na svoje mjesto i bit ću ja opet ona stara.
A na jesen ćemo bit puni elana, dogovorili smo MM i ja da ćemo stalno "pričati" s njegovim plivačima i lijepo ih zamoliti da se malo mrdnu...možda nas i poslušaju :mrgreen:
Nema predaje, samo mali predah koji mi sam iskreno i paše.
Nadam se da će mala Lulu uskoro dobit brata ili sekicu i da ćete biti najsretnija obitelj na svijetu.
svima velika :*
CURKE !!!
Da li je neka od vas imala iskustvo s negativnom testom za trudnoću a pozitivnu betu ???
10.06. idem vaditi betu, a test (kućni) pokazao da nisam trudna ?!?
Utriće stavljam svaki dan 3x2 već drugu kutiju.
POMAGAJTE JER SAM LUDA i ZBUNJENA :? :? :?
slavonka2, ako 10. ides vaditi ß, cini mi se da si puno prerano napravila kucni test. Nemam slicna iskustva, ali koliko znam, ima puno cura koje su imale negativan test i pozitivnu ß, i vjerujem da ce ti se javiti.
Do tada, mislim da bi se trebala opustiti ( mada znam da je to iscekivanje jako napeto i stresno) i ~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu tetu ß 10. 6.
:heart:
Osjećam da sam iznošenjem svog mišljenja pokrenula nešto loše :cry: …drago mi je da su se strasti slegle, a žao mi je :( ako sam nekog povrijedila, uzrujala ili ….što već… nije mi bila namjera…
Ono dobro što ja mogu zaključiti iz svega ovoga je da se neke cure boje punkcije, neke ne, neke boli punkcija, neke od punkcije više boli neuspjeh, neke su razgovarale s biologom, a neke nisu, neke su potpisale papire, neke ne, neke razmišljaju o promjeni klinike dok su neke toliko emocionalno povezale da im je teško otići negdje drugdje, nekima je uspjelo od prve nekima i nakon brojnih pokušaja još uvijek nije, neki misle da kvaliteta opada s kvantitetom, neki misle da to nema veze jedno s drugim, nekom je transfer 2 dan čist ok, nekog ljuti…puno različitih priča, različitih iskustava, mišljenja…ono što nam je svima zajedničko osim iste ne/ispunjene želje je da svi volimo svoje doktore i imamo puno povjerenje u njih jer inače ne bi bili tamo, reputacija bolnice i kvaliteta rada su neupitne. :heart:
Što ja mislim i apsolutno nitko se ne mora složiti s tim niti ikog to tražim je da i kod najsavršenijeg sustava kada dođe do preopterećenja na nekim mjestima dolazi do pucanja sustava. Kolika je razina opterećenja koji neki sustav može izdržat, gdje će doći do pucanja, kakve će biti posljedice i na koga će se i kako odraziti… ne znam…na mene se odrazilo tako da me je sada strašno strah da mi se takve stvari opet ne ponove …
Čemu žurba? Niti jedan test ti neće pokazati "+" tjedan dana prije bete. Nekima je bio negativan i nakon pozitivne bete. Opusti se i pričekaj još tih 7 dana.
meni je test 13 dan bio negativan a beta mi je bila 14 dan 100Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
naravno da je moguće
nastavi dalje s utricima
beta ti mora biti peko 300 da bi se malo vidjelo na testu
a mislim da je tako bilo i sa mnom
nadam se da je kod tebe :saint:
Draga Natalina,
potpisujem sve ovo
strasti su se smirile, hvala Bogu i ja sam prva za iznošenje mišljenja... stvarno jesam. Nego sam htjela malčice ukazati i u našu nestrpljivost, naše ogromne želje i vjerujem da ponekad osjećamo recimo nepravdu možda tamo gdje je nema.....Citiraj:
Osjećam da sam iznošenjem svog mišljenja pokrenula nešto loše …drago mi je da su se strasti slegle, a žao mi je ako sam nekog povrijedila, uzrujala ili ….što već… nije mi bila namjera…
Ono dobro što ja mogu zaključiti iz svega ovoga je da se neke cure boje punkcije, neke ne, neke boli punkcija, neke od punkcije više boli neuspjeh, neke su razgovarale s biologom, a neke nisu, neke su potpisale papire, neke ne, neke razmišljaju o promjeni klinike dok su neke toliko emocionalno povezale da im je teško otići negdje drugdje, nekima je uspjelo od prve nekima i nakon brojnih pokušaja još uvijek nije, neki misle da kvaliteta opada s kvantitetom, neki misle da to nema veze jedno s drugim, nekom je transfer 2 dan čist ok, nekog ljuti…puno različitih priča, različitih iskustava, mišljenja…ono što nam je svima zajedničko osim iste ne/ispunjene želje je da svi volimo svoje doktore i imamo puno povjerenje u njih jer inače ne bi bili tamo, reputacija bolnice i kvaliteta rada su neupitne.
Što ja mislim i apsolutno nitko se ne mora složiti s tim niti ikog to tražim je da i kod najsavršenijeg sustava kada dođe do preopterećenja na nekim mjestima dolazi do pucanja sustava. Kolika je razina opterećenja koji neki sustav može izdržat, gdje će doći do pucanja, kakve će biti posljedice i na koga će se i kako odraziti… ne znam…na mene se odrazilo tako da me je sada strašno strah da mi se takve stvari opet ne ponove …
Svi smo mi na VV-u ili u Petrovoj ili u pol. IVF ili u CITO Split radi iste stvari i daj Bože da nam se čim prije i dogodi.
Strah je normalan, budi sigurna....... I mene je strah svaki put prije postupka, do sad sam ih imala tri, a 2x nije ni došlo do ET-a i to na VV-u. Kažu da nije bilo j.s. drugi put u prirodnom također punktiran 1 folikul, ali nema jajne stanice. Koga da okrivljujemi? Njih? Sebe? Bad luck?
Šaljem ti virtualni zagrljaj :love: otjerat ćemo mi taj strah i doći do svojih bebica, a kad, kako i na kojoj klinici, to valjda sam Bog dragi zna.......
Na testu za trudnoću piše da reagira na betu od 20, tako a mi nije jasno kako je moguće da nakon bete od 300 bude negativan (jedino ako je neispravan). Naravno, vađenje bete je jedino važno, testić je predigra.
kato.klik jesu li vidjeli šta je????????????????????
meni je beta bila 100 a test negativan :?
a moguće i da test nije dobar a znam da nisam bila jedini slućaj
daj Bože da ima više negativnih testova sa pozitivnom betom... :)
i ja sam se danas "oprostila" s VV-om i već mi jako nedostaje... sljedeće preglede obavljam negdje drugdje, moj me dr danas "otpustio".
andream a gdje ćeš nastaviti dalje
ja još ne znam gdje ću... dr. L. mi je rekao da imam još vremena za to i da će mi reći kamo da idem. A najvjerovatnije ce mi reći za Merkur... :?
andream sad sam vidjela tvoj potpis :zaljubljen:
dorica, imaš pp da ne offtopicharimo.
sretna35 da imamo i tu informaciju hihihihi...mali pišulinac
dorica meni nije doktor sam ništa sugerirao, samo me pitao šta sam ja mislila, a onda mi preporučio doktore sa te klinike....definitivno fer i pošteno i korektno....
natalina sad čitam i mislim da si ovo baš lijepo napisala..ja se pronalazim u ovom :love:Citiraj:
Natalina prvotno napisa
ne piše u potpisu u kojem si postupku bila !!!Citiraj:
slavonka2 prvotno napisa
I ja vadim betu 10.6. (možda) i moram ti reći da mi ne pada napamet igrat se s testom do 9.6. ak bude negativan ponovit ću ga 10.6. ak opet bude negativan betu neću ni raditi..
opusti se i uživaj..
sad se pravih pametna :mrgreen: zato što sam još uvjek 8) a već sam MM upozorila da za koji dan kreće totalno ludilo .. :mrgreen:
Također smatram da je prerano raditi test tjedan dana prije bete. Dapače puno prerano..
Strpi se još malo, koliko kod znam da je teško i vjeruj u +! :)
Bok curke!
I ja idem 10.06 na betu. Meni je ovo prva beta pa me interesira kolika mora biti da ima nade?Da li se uputnica predaje na šalteru? Koliko se čekaju rezultati? :?
u kojem si postupku bila??? sve što je troznamenkasto je superCitiraj:
Citiraj:
jasna09 prvotno napisa
Predaš uputnicu oko 8 na onom šalteru u lijevom hodniku i čekaš da te prozovu iz labosa.Nalazi su gotovi oko 11-12, a saznaš ih na način da te doktor prozove i obznani ti ih!
Pa šanse su ti jednake u svakom postupku, bio on prvi ili peti ako je sam postupak dobro prošao i tijelo dobro reagiralo na terapiju.
Nama je za prvi put dala šanse 60% i eto, uhvatilo se...
Držim fige za visoku betu!!!!!
Sad tek vidim da sam krivo pročitala tvoje pitanje!
Pa si i automatski dobila krivi odgovor! :oops:
Ali troznamenkasti broj bi bio odličan!!
kata.klik meni je to rekao vjerovatno zbog lošeg iskustva na Sv.Duhu. ovaj put bih išla radije po njegovoj preporuci jer jedino njemu vjerujem
Evo vratila sam se sa VV. I ne bi vjerovali ali nije bila neka gužva.
Dakle mi na FET ipak idemo na jesen. Kaže dr da hoće da mi se sve to full smiri. Lijevi jajnik je ok a desni je još malo u komi od puuuno folikula i HS.
Imamo 4 super smrzlića koji nas čekaju do jeseni, I potpisala sam onaj misteriozni plavi papir o smrzavanju.
Rekao mi je još dr A da dobro iskoristim ljeto,citiram "sunce,more,vino,sol,uhvatite muža i dobro ga iskoristite ovo ljeto bilo kad i bilo gdje" :mrgreen: :P
jedva čekam :P :lol:
tko bi rekao da nam dr može biti tako direktan, ja ga takvog ne poznajem :mrgreen: očito su godišnjaci svima blizu :)
Da,da i ja sam se malo iznenadila.Još mi je rekao da moramo sad nadoknaditi sve što smo propustili zbog HS :mrgreen:
kad ti je doktor tako naredio, nema tko da mu proturječi! :lol: lijepo na more, sunce (kad izađe, ako izađe), uz vino i sol i :D pa po mužu :mrgreen:
(baš mi je drago da sam te upoznala!)
I meni je drago da smo se konačno upoznale
Sada svima :bye: :bye: :bye: do jeseni kad se opet družimo. Naravno da ću biti prisutna na forumu uvijek, a sad se odoh baciti na muža. Moram slušati doktora :P :oops: :P
lol: :lol: :lol: jaoj Amyx - kako sam se nasmijala........
A ja stvarno mislim da je Alebić itekako opušten kad može biti. Mislim da si ti Amyx potakla upravo tu opuštenu atmosferu..... Ako se ne varam, tebi je nakon punkcije i onih 17 izvađenih j.s. ali uglavnom zbog preostalih koje nije punktirao rekao da se sad malo skulirate zbog mogućnosti xxxxxx-struke trudnoće....... mislim i to zna vjerujem reći drugim pacijenticama ali drugačije.....
Ma da nakon punkcije mi je rekao sex ni pod razno, a sad kaže da moram sve nadoknaditi :lol: . danas je stvarno bio dobre volje i cijelo vrijeme je nekaj pričao. Čak mi je rekao i da sam mu se pozgodnila nekako u zadnje vrijeme i da ne bi čovjek rekao da sam bila bolesna :oops: :oops: :oops: :lol: . Lud čovjek nema šta. Ma presuper mi je taj naš dr
Ma dr A je genijalan. Ja se zabušila u njega dana u ordinaciji, kak se samo od srca nasmijao :lol:
amyx, ksena jeste vi kojim slučajem one dvije kaj su pričale pred vratima sestre dok je iza vas bila jedna u crnome?