i ne upitah na kraju je li to na križinama ili firulama?
Printable View
i ne upitah na kraju je li to na križinama ili firulama?
hvala meden8 - pa orijentir je od MM GPRS pa on ukuca ulicu i slijedimo upute ako mu ta ul. nije poznata
Malo sam to loše poslozila ;),ali bitno da ste uspile razgonetnut .
S obzirom na našu dijagnozu dr je naglasio da ako se punkcijom ne nađe ništa ide se na biopsiju .
Nadam se da će kao i dosad nešto naći ;)
Večer curke najdraže! :kiss:
Evo mene - sa rendgena! :lol: Nemojte zamjerit, to me drži ovih dana, baš me panika bila uhvatila oko tih "zraćenja i radijacije"...
Uglavnom, barba sa rendgena kaže da su ovi novi uređaji koje imaju na Firulama gotovo bezopasni, i da u biti nije ni potrebna nikakva zaštita prilikom snimanja, ali svaki pacijent koji je zatraži je dobije. Tako sam ja dobila čak dvije zaštitne kecelje (procijenio čovik da sam neki freak :mrgreen:) i ja sretna i zadovoljna otišla kući. Inaće, potajno sam se nadala nekoj gripi ili prehladi ovih dana tako da odgode operaciju, ali ništa od toga, zdrava ko dren, svi nalazi uredni... :-)
Jedino su našli neku upalu u genitalnom traktu, ati to ni najmanje ne smeta operaciji. A zato bi moglo smetat IVF-u. Eto mi sad kad tražim vraga. :-P
vesnare gdje ste na kraju vadili markere? Kako je bilo na savjetovanjima?
ketyy, goa bockalice naše drage, samo hrabro naprid, vaše bebice vas čekaju! P.S. Kako ide?
issa11 nadam se da si dobro i da maziš mrvice. Navijam za veeeliku betu!
LEA.st, medena8, gargamelice sretno na kbc-u i javite nam novosti! Vjerujem da ćemo uskoro vibrat i za vas, samo da KONAČNO sve više krene!!!
Blekonja je li stigla vještica? Možda su se malo pobrkali hormoni. Ili je šta drugo... hehe... A šta se depresije tiće i ja sam malo "out", ali čim izađe sunce bit će bolje, vidit ćeš. A u postupak ćemo skupa, naravno!
Natice nadam se da si bolje i da ćeš nam ipak brzo u postupak. Šta kaže dr. Budimir? Nadam se da ti ipak neće puno otezat postupak radi zračenja.
Pinky, bublice, matto, IRENA, Ti, crvenkapice, Ordep....................
SVIMA SKUPA :heart::heart::heart::heart::heart:
potpisujem denny i dodajem za nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da operacija bude uspješna i da šta prije draga dođeš do svoga:angel:
svima cmooook od nas dvoje
Denny draga sretno i sta brzi oporavak od operacije ti zelim.
Ja sam danas bila na AIH , poslje toga na posao do veceras, tako da nije bilo odmora. ne ocekujem previse.
puse
curke smo da vas pozdravim i potpišem našu vrijednicu denny :naklon:
.....nemam ništa pametno napisati osim da je došla vještica :-D napokon i mislim da bi u ožujku bilo vrijeme za femaru pa kud puklo da puklo, mislila sam se i premišljala, ali nekako mi se ne da propuštat bilo kakve prilike ako ih mogu iskoristiti, zar ne??? grizla bi se poslije, a i nastavim li ovako papati opet će me dr. Š dočekati sa onom famoznom rečenicom "smršavite pa dođite", a i da vam pravo kažem fali mi onaj lipi osjećaj gušta kroz postupak, osjećaj "da pravim bebu" i osjećaj da možda u tebi raste bebica, pa makar i ne bilo ništa, točnije fali mi osjećaj da sam u tom filmu :mrgreen: ajme malo me:oops: ne znam je li tko to još osjećao osim mene??? oprostite na ovom OT
:love2:svima
PUUUUUno vas volim sve, ali kao što već napisah nema šta pametnog za reć pa vas samo čitam i mislim na sve one koje sada maze svoje mrvice, koje će uskoro maziti
Denny stvarno si legenda kako si sve pohvatala.
Tebi puno sreće prilikom operacije, a nam što prije uđeš u pogon:yes:
Uspjela sam jučer sve riješiti - dakle markeri i hiv, sve na higijenskom, vukovarska 46 - vadi se do 13 sati, a briseve uzimaju do 17 sati. Dakle briseve predala i izvadila krv. Nema gužve. Dobila br. telefona na koji mogu provjeriti, uglavnom i jedni i drugi nalazi kroz 7-10 dana. Taman na knap.
Obavili smo i oba savjetovanja, gdje nas nisu previše davili, jer je A. išao s nama. Psihijatrica nam zaželjela seku:klap:
Sad samo da dođe vještica (negdje oko 26.02.) i onda femara i ostale radosti.
A sad kako ću očito ipak uspjeti upasti u ovaj žrvanj, može li netko sa CITO malo detaljnije o ovom s femarom i možda još koji gonal itd.
Hoće li mi trebati utrići nakon (ako dođemo do toga) ili se možda koristi nešto drugo?
Eh, i čujem da je ET sa UZV sa punim mjehurom, a na VV je bilo bez toga, pa mi je to sad malo:mrgreen:
Ah, o čemu ja razmišljam, a nisam još ni blizu.
Blekonja potpisujem - osjećaj je isti, a vidi se iz mog gornjeg teksta.
Svim curama u postupku držim fige, a čekalicama bete još više.
pozdrav svima,
i ja se lagano uključujem, čekam nalaze hormona.Sljedeći tjedan brisevi i nadam se uputnica za KBC (zadnji put me otpilio socijalac).
U biti, već sam načelno dogovorila postupak u Cilta i na SD, sad ću pokušat zakazat i jedan na Firulama,pa ćemo u hodu odlučit di ić.
~~~~~~~~~~~~~~ za bete, postupke, operaciju, papicu,papirologiju....
Denny,:naklon::naklon:,nakon tvoga posta osjećam se kao da te poznajem!
Blekonja,everything will be all right:sing:, ima ona jedna pisma, raduje me
da te drži optimizam, tako i triba!Još da stanu ove kiše i krene pravo proljeće! Baš mi je drago da si odlučila uskoro u akciju, za papanje se ne brini, bit će sad voća i povrća u izobilju,lipih dana za šetanje i kretanje,a ti si već pokazala da imaš snagu volje :klap:!
Svim curama :bye:
ja sam sam malo zbunjena.....ja sam mislila da se te krvne pretrage rade na krizinama :roll:
hmm ...ali dobro...
TI odkud sad odjednom AIH?? ma drago mi je jako, ali si me iznenadila....i to ugodno...za + ovaj put ~~~~~~~~~~~~~~~~
Issa,ovdje se nestrpljivo čeka tvoja beta, zato osluškuj i dalje, grizi nokte i izdrži! I javi nam što prije pa da :-D:-Dproslavimo!
stvarno Issa red bi bio da se i ovdje poskoči nije odavno, a da ne govorim Ti ovaj AIH mora biti dobitan, mora!!!!
potpisujem tebe draga goa i hvala ti na lipim ričima, malo sam u krizi ali valjda većina nas to prolazi, nisam ja jedina :mrgreen:,a i šta kažeš dolazi lipo vrime pa...
pozz svim mojim curkama
Draga naša Blekonjice, ne znam za druge cure ali ja prolazim sve te filmove i u potpunosti te razumim. Ja imam jednu priju koja me svaki put hrabri pokazujući mi svoje poznanice( a ima ih puno) koje su nakon borbe postale mame, bas smo veceras vidile jednu takvu sa dvoje prekrasne dječice, curica i momak. Tako da samo pozitivno, beba ce nam doći samo moramo malo čekati..
Želim ti malo čudo sad u trečem!! pusa velika
I hvala ti na lipim zeljama. Meni su se neke stvari na poslovnom planu promjenile pa cu morat pričekat sa daljnjim postupcima ako ih budem trebala i zato sam jako jako tuzna....trebala bih biti sretna a duša mi plače..
hvala našoj dragoj Denny koja misli na nas...i sretno Denny
i sretno svim curama u postupcima, jos nije otvorena ova sezona, zato cure go, go....
Svim curama veliki pozdrav. Ja sam u cetvrtak bila kod dr. Budimira i donijela mu cijelu dokumentaciju (sve slike, nalaze...) o crijevima. Kaze da postoji mogucnost da se endometrioza prosirila na crijeva ili da su priraslice, ali da ne postoji mogucnost da se to provjeri... uh, uh. Sta se tice zracenja, kaze da bi pricekao mjesec-dva prije nego krenemo dalje. Meni se to cini malo prekratko vrijeme, ali svakako ce proci i koji mjesec vise dok uskladimo termine isl. Cim mi zavrsi menzis moram ici na uzv, jer su mi na CT-u vidjeli i cistu na jajniku, pa treba provjeriti i sta je s tim.
Netko me pitao koliko mi je godina - imam 38. Cula sam da kod starijih "cura" i ne prave velike pauze nakon zracenja ili bilo kakvih postupaka. Odredi se minimalno vrijeme koje je potrebno da se organizam oporavi i onda se opet krece s postupkom. Kod mladjih cura, navodno, ostave vise vremena da se organizam dobro oporavi...
Ako netko od vas ima volje samo da mi u kratkim crtama napise gdje sve treba ici i koliko traje cijela setancija vezano za novi zakon o MPO (pravnik, psihijatar.....). Dok cekam, mogla bi mozda bar to obavit?!
Denny, ne brini, obavi svoju operaciju, a onda mirno dalje po bebu. Jednostavno je nemoguce sve isplanirati...
Cure:love2:
Natice, sve te tvoje zadnje komplikacije su mi zvučale povezane sa endometriozom, ali ne znam jesi li je od prije imala. Zna se ona proširiti i na crijeva, i bolje da ne mislim di sve ne... Moja je bila nezgodan primjer, evo 2 g. se nije vratila, hvala Bogu!
Kad ti Budimir da papire za MPO, piše ti sve šta triba:
- pod a) i b) : moja gin. je napravila sve te briseve pa sam nosila na higijenski, a
prije toga sam kod njih uzela bočice
- hormone sam vadila na nuklearnoj (najbolje doć iza 8, gužva je svakako, ali brzo
ide)
- hepatitis i HIV sam vadila na higijenskom
- psihološko savjetovanje: odeš bilo koji dan sa mužem na psihijatriju (a šta ćeš!),
javiš se doktoru i on to potpiše uz kratak razgovor (ništa posebno), moraš imat
uputnicu (meni dala dr opće prakse, ne znam treba li i TM, onda ni psihijatar nije
zna)
- pravno savjetovanje - utorkom i četvrtkom u upravnoj zgradi bolnice (kod patologije),
mislim od 12 - 13 sati, bez naručivanja, isto kratki razgovor, gđa Bolanča
Svi nalazi se čekaju 2 - 3 tjedna, meni su uletili i blagdani pa ne znam točno koliko.
Eto, toliko. Ako sam šta preskočila - pitaj...
Potpisujem danny i stvarno si super to sve pohvatala;)
I da napokon dođe to proljeće i svima želim puuuuuno uspijeha :)
Lea.st, hvala na odgovoru. Sve sam skuzila. Ja sam nedavno radila nalaze krvi, briseve isl, pa moram dogovorit s dr. Budimirom trebam li opet.
Endometriozu sam imala i operirala je pocetkom 6-og mjeseca 2009.
cure,malo ste mi tihe ima li šta novog na tužnom jugu?
evo moja beta danas 0,više sreće drugi put
znate li koja je sad procedura,trebam li se javit u Cito i šta najčešće rade dalje,kolika je pauza između dva IVF-a?
:heart:
Draga Issa, tako mi je žao, a nemam ti što pametno reći osim da ne odustaješ, obvezno se javi u Cito mislim da je to čak i pravilo, javiti ishod postupka, a što se tiše pauze ovisi o vrsti stimulacije no to će doc. bolje znati, ti njima javi pa će ti sve objasniti za dalje, :love2::love2:
issa 11 zao mi je za tvoju betu:heart:
:-(issa jako mi je zao :-(
ja sam danas odradila svoju 2.inseminaciju....
issa11 baš mi je žao:love2:
odmah ajde u pogon i dogovori novi postupak, a mi držimo fige
crvenkapica 77 držim fige za pozitivnu betu.
Jedno pitanje: trebam dobiti m. sutra, a što ako dobijem u subotu, a trebam piti femaru od 2. dc. Hoću li ikoga uspjeti dobiti u subotu? Naime dr. P. mi je rekao da mu se javim 1. dc.
I trebam li do javljanja imati sve nalaze gotove?
Prije svega, Issa, :love2:, vjerovala sam u pozitivnu betu i zbog blastica i svega, ali, eto, ovo je čista lutrija, glavno da možeš dalje, i psihički i financijski.
Vesnare, kod njih ti je uvijek netko dežuran vikendom, bar ranije izjutra oko 8, a dr. Poljaka ćeš sigurno naći tamo. Nalazi više- manje, možeš ih i naknadno donijeti.Sretno!
Crvenkapice, da ti se ostvare tvoji snovi i nadanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Punoooo je cura u postupku u Cita, samo ne pišu, moguće da samo čitaju, sve u svemu, nismo same u ovoj borbi, samo hrabro naprijed!
vesnare uvijek je netko i subotom i nedeljom tamo,,naravno ako imaju postupke a imaju.skoro pa uvijek..... ja sam bila i subotom ., i nedeljom radila AIH
.ali zovi ujutro iili dođi ujutro rano oko 8h ...da ti ne bi otisli....sretno :heart:
:-(issa žao mi je do neba ali samo hrabro naprid malo odtuguj i kreni dalje želim ti svu sreću i što skoriji novi postupak :kiss:
a vesnare pouzdano znam da će ovu subotu ujutro rano dr. P biti dole jer moja poznata ima punkciju pa sretno nadam se da ćeš ga uhvatiti!!
pozdrav svim ostalim mojim curkama nisam ovih dana redovita pa vas sad ćirkam i odoh malo odmarati :love2: vas sve
e i da denny draga sretan put i čujemo se drži se hrabrice naša!!!
cure hvala na odgovoru. Sad mi je lakše...
Hvala Blekonja, baš si srce.
Mi smo blizu Zagreba, operacija oka je u ponedjeljak. Jako me strah, puno više nego lani za operaciju mioma. Vjerojatno zato što i sam doktor kaže da će biti rizično. Eto, ja sam izgleda neka komplicirana biljka. Da bar i ovdje postoji neki dr. Šparac, da me uhvati za ruku i kaže da će šve biti u redu.
Issa, jako, jako, jako mi je žao, skupi snage i idemo dalje. Dug je ovaj put, ne vidim mu kraj, ali samo znam da moramo gurat dalje i nadat se da je cilj blizu, možda baš iza sljedeće okuke...
Eto toliko za sada, javit ću se kad budem mogla. Ljubim vas sve, držite mi fige, trebat će mi!
danny draga moja želim ti od srca da operacija bude uspiješna i što lakša.A onda da ubrzo bude i mali bebač. Pusica ogromna za tebe