MD jutros u 9.30 kupio zadnju vreću duljine 110 :-D. sad čekam da dođe doma pa da vidim kakva je. Zimskih jakni je bilo samo broj 122. zaboravila sam mu reći da pogleda i dolčevitice 2 za 40kn. ali možda bude i sutra
Printable View
MD jutros u 9.30 kupio zadnju vreću duljine 110 :-D. sad čekam da dođe doma pa da vidim kakva je. Zimskih jakni je bilo samo broj 122. zaboravila sam mu reći da pogleda i dolčevitice 2 za 40kn. ali možda bude i sutra
Mi smo kupili danas 110 vreću i eno suši se na štriku, sutra navečer ćemo je isprobati!
I kupili smo još preeeeeslatki roza kompletić od flisa!
kod nas su se vreće razgrabile brzinom munje pa sam zvala mamu koja živi u drugom gradu da mi kupi za malenog :-D
a i lazanje su stigle :mrgreen:
hmmm te lazanje nisam probala, al vidim da su popularne :) morat ću probati!
Probaj! Ja upravo rijesila ostatak od rucka, ne znam dal su mi bolje vruce ili hladne....
Kad samo pomislim koliko mi vremena treba da ih sama napravim... Ovo je super, gotove za 20 minuta, porcija je za dvije odrasle osobe da se bas najedu i jos k tome uopce nije skupo.
Je li netko probao detergent za rublje? Možda bi onaj talijanski Formil bio dobar? U one poljske ili češke nekako sumnjam!
i naša vreća je već u pranju :)
hmmmm sutra mi se već unaprijed neda kuhati tako da ću ih kupiti! :mrgreen: Javim kakve su.
A cure moje što mislite o onim extra jeftinim tjesteninama?? Ja bome više ne kupujem nijedne druge nego te :)
ljiljan@ ja perem samo s Formilom i genijalan mi je i jaaako fino miriši!
Meni taj Formil pere zbilja odlično a taj miris limete me oduševljava :) A i naravno jeftin je!
Samo šta imaju caku da ih se treba kuhati na jako laganoj vatri (odnosi se na svu Gardis tjesteninu) jer se inače totalno raspadnu :)
Koji je to Formil s limetom? Ja sam kupila onaj tekući zeleni za bijelu robu i crveni za šarenu, ali bome mi smrde oba (mislim, smrdi mi roba nakon pranja, baš onako vonj veš mašine).
Nije tekući draga, prašak je :)
Ajde probat ću. Nekako uvijek zazirem od praška, ponekad se ne otopi, ponekad mi mala saspe pola kilograma u posudicu...
boo, nikad nisam imala problema s time da se nije otopio...
btw evo ti link na taj prašak... doduše slovenski ali to je to!
Čak je i cijena ista - 80kn 8,5 kg
http://www.najcena.si/index.php?opti....5kg&x=27&y=10
:-o 8,5 kg? gdje ću ga držati? ja i patate kupujem po kilo :mrgreen:
lol :mrgreen:
mislim da ima i manji... mislim!!
Jel netko kupio mušku piđamu; http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_16116.htm ?!
moram ti se nasmijati na ovo... oprosti....
kod nas u lidlu ne da nebude sutra nego se sve rasprodalo u 8.05.
nakon što sam par tjedana spušila oblekicu jer sam nadobudno došla oko 9 sati, bome se i ja sad gužvam u 7.45 ispred lidla i da, naučila sam se laktarit i bit bezobrazna i gurat se,trčat i panično grabiti veličinu koja meni treba bez razmišljanja dal bi uzela il ne...jel ako sekundu zastaneš već ti netko grabi iz ruke...
bar je kod nas u d.selu tako
inače mi je super njihova robica- za novčanik pogotovo, i gurat ću se i dalje na svakoj akciji
jer jedino tako mogu nešto dohvatiti.
bila sam par puta ljubazna pa se nisam gurala i čekala da se netko malo pomakne da mogu i ja uzet nešto da bi taj netko zgrabio 10 komada istog artikla bez srama wtf?
inače u lidlu kupujem prašak za veš, papirnate ručnike, maramice za cvikse, nessicu, one njihove dickmanse, čokoladu, smokiće,čipseke i sladolede
Ja sebi jučer kupila onaj grudnjak i potkušulju iz jednog dijela.
Već imam jedan kaj sam kupila za probu na prošloj akciji i jako sam zadovoljna.
Inače u Lidlu kupujemo slatkiše, 4-slojne papirnate maramice, papirnate ručnike i onaj papir u velikoj roli.Njega koristim za pranje prozora.
Ovo ljeto sam na moru prala ruke sa Cien-tekućim sapunom (svjetlozeleni) i savršeno miriši tako da sam i kupila za doma.
maxitrat je dobar
Po te hlače za snijeg smo Ana i ja nadobudno došetale oko tri popodne, sad mi je jasno zašto me prodavačica u čudu gledala kad sam pitala za njih.
Ja sam pred 2 dana nasla onaj paket 3 djecije majce za 45kn u lidlu u vukovarskoj?! I to bas broj koji mi treba :) Mozda im ponekad stigne jos nakon dan-dva?
Tamo sam i jedno popodne prvi dan akcije nasla majce, traperice i trenirkice u skoro svim brojevima pocetkom devetog mjeseca kad je bila navala zbog pocetka vrtica (i prigodno se opskrbila).
Mozda da probate tamo ponekad, valjda dostupnost robe ovisi i od ducana.
Ima u Lidlu mascarpone sir? Ima svakakvih znam da sam kupovala friški i gaudu i gaudino od Zdenke - oba su mi predobri, al ne znam za ovaj..a treba mi :-)
Sunčice ako želiš sutra ja malo pronjuškam pa ti javim :)
Kupila sam komplet pokrivača i jastuka za 149 kn. Sada mi se gosti više ne budu zimi smrzavali :) (često nam netko dođe prespavat)...
Imate novi proizvod :skutu od Milbone http://potrosnik.info/products/542/m...b-v-suhi-snovi nisam našla na hrvatskom link , pa stavljam slovenski.
Odličan je sir i može zamjeniti macarpone (kremast, neutralan , ali manje mastan), oko 8-9 kn pakiranje .
Ja sam radila tortu od sira sa njim i ispala je odlična.
zarolano lisnato tijesto.....
ja inace ono zamrznuto ledovo nikako razvuc.
Ovo je vec razvuceno, pa zarolano u masni papir.... mljac... za savijace, piroške...sve mmmm
ne znam jeste primijetile novi proizvod - krautschupfnudeln, nešto predobro.
do sada sam si dovlačila iz njemačke. tjestenina sa kiselim zeljem :mljac:
samo se preprži na maslacu ili ulju, a može se prije toga zdinstat malo luka i onda ovo ubaciti.