opet nista od moje bete,jucer popodne prokrvarila!!!
Printable View
opet nista od moje bete,jucer popodne prokrvarila!!!
mery0908 žao mi je, teško je ali skupi snagu za dalje i glavu gore, ne daj se!
mery0809 žao mi je ali kao što sam već rekla neka nam nova godina donese nove pobjede i puno malih zdravih bebica :-)
mery0809 :( žao mi je, drži se draga!!!!
Curke sutra nam je kavica, dođite sve!
Kod mene pao dogovor za konzultacije kod dr. V...nadam se skorom postupku u ovoj novoj godini punoj nade....
Znate li možda koliko se pauzira između dva stimulirana postupka? Dobro sam reagirala na ovu stimulaciju, pa se nadam već na proljeće krenut iznova...
Sumskovoce kod mlađih žena bi pauza između 2 stimulirana trebala biti 6 mjeseci.
:-o ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... to znači samo 2 pokušaja godišnje.... čula sam negdje da je 3-4 mjeseca OK pauza....
Neki dr. preporučuju 4 mj. neki 6 mj. ja sam uvijek nekako na oprezu i poslije stimuliranog ne bih baš tako brzo u novu stimulaciju, i obavezno se kontrolirajte svakih 6 mj. papu i UZV dojki na to doktori premalo upozoravaju a nažalost sr... se događaju!
Bok cure, nakon nedavnog lošeg perioda ili kako da nazovem neuspjeh, javljam se iako vas stalno čitam. za koji dan krećem ponovo u postupak. dosta sam tražila mišljenja drugih cura ali nisam vidjela da se o tome puno raspravljalo. naime moj muž i ja bi uz postupak paralelno krenuli na akupunkturu. da ne pišem o nečemu o čemu se raspravlja na nekom drugom mjestu evo pitala bi dali znate gdje je u ri najbolje ići? a i molim vas da me uputite na mjesto di se o tome raspravlja jer ja nisam našla a voljela bi čuti iskustva drugih parova. tnx
Malalena imaš pp!
Mi smo bili na akupunkturi u Rijeci. Detalje ti šaljem na pp.
Budući da za lijepe želje nije nikada kasno, svima vam želim uspješnu i sretnu novu godinu te da vam se ostvari ono što si same najviše želite:yes:
bebach, čestitam!!!
Pozdrav svim starim i novim forumašicama;-)
Curke, može meni u PP isto informacija za akupunkturu u ZG. Pliz.
Evo curke i mene nakon dugo vremena. Napokon smo krenuli i čekamo 2. mj. za postupak. Ja sam htjela stimulirani ali dr. kaže da idemo na prirodni :(
Sva sam zbunjena, totalno van sebe. Imam kočnicu u sebi koja mi ne da da se veselim, a euforija je jaka.
Da li još netko od vas ide u 2. mj. na postupak?
Sali, može i meni detalje na pp? na koji način akupunktura može pomoći?
Vidi, vidi, u Rijeci svi idu na akupunkturu...zato nikoga nema u postupku...
Uf voljela bi da idem samo na akupunkturu i da sam sigurna da će mi pomoći. Nažalost neizbježno mi je pikanje i ona užasna punkcija koje se bojim ko samog vraga...Nego imam još jedno pitanje...kada sam bila na dogovoru sestra mi je rekla da neka ne uzimam uputnicu prije nego krene ovaj novi sistem elektronske uputnice. međutim kako u petak moram bit na kbc danas sam išla kod gin po uputnicu i dobila onu papirnatu, da bi sad vidjela da se u rijeci od danas primjenjuje elektronska. Nadam se da će mi prihvatit ovu uputnicu jer mi gin. nije niti spomenula ništa o tome. e sad više ne znam šta ću...a lako da nemam užasna iskustva sa tim uputnicama...
malalena na novoj su rekli da se primjenjuju elektronski recepti, a uputnice nisu spominjali.
dobro, imam recept papirnati za utrogestane...sutra ih odmah idem pokušat dignut u ljekarni pa ću vidjet...hm...valjda se neću morat vraćat u onaj kilometarski red kod moje gin.
Nema frke u primjeni su i papirnati još uvijek
http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Ri...epata-u-Rijeci
Dobar info za te uputnice i recepte...danas zovnem svoju gin da mi ukuca jednu digitalnu za naše konzultacije.
Zanima me, danas su nam prve konzultacije nakon postupka, ja bih najradije da nam dr odredi novi termin i novu terapiju, pa da samo dođemo s uputnicom po lijekove na 1dc određenog ciklusa...
Ša mislite, hoće li proć taj moj plan? Ili sam suvišno optimistična?
Hrabrice nemoj se bedirat zbog prirodnog postupka...sad prirodnjak meni zvuči super, jer smo u 11. mj imali stimulirani, pa je još rano za novi stimulirani, ali priorodnjak bi možda mogao...
sumskovoce, dobar ti je plan, i tako bi to i trebalo bit osim ako ne dogovorite dugi protokol. Sretno i javi šta ste se dogovorili!
cure, svima pozdrav i sretno, u kojoj god fazi bile!
Sumskovoce jel ti uspjela ta digitalna uputnica??? Jer, koliko sam ja skužila, to se za sad odnosi samo ne recepte.
A i ako dobro vidim u članku, za sad su samo primarci uključeni u to.
cranky nisam ni pokušala s uputnicom (digitalnom) jer sam našla jednu staru od lani i bila je OK.
BTW moj plan je u cijelosti uspio :-D imamo zakazan novi postupak u 4. mjesecu, znamo već protokol (bit će dugi ovaj put) i dolazimo 21dc po špuntice ;) Super! Naš novi doktor me apsolutno oduševio, jako mi se sviđa njegov pristup i način komunikacije...svaka pohvala... Sad radosni čekamo proljeće
Šumskovoće navijam za tebe!! I meni je drugi postupak bio dobitni !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D
bok cure,
bila sam do sada kod dr Vlastelića, sada me on prebacio do Vlašića, išla bi se danas naručiti za dogovor za IVF, koliko se čeka da me uopće primi
maza975 ja sam čekala 10 dana, od kad sam se naručila, pa do konzultacije. Probaj nazvati pa se dogovori...
Ja sam bas zvala Humanu i receno mi je da su termini za ovaj mjesec popunjeni, a raspored za slijedeci da jos nemaju, te neka dodjem s uputnicom 31.1, 1.2. (ili da je posaljem faxom) pa ce me naruciti. Na pitanje koliko dugo se ceka na konzultacije, receno mi je da cu u roku mjesec dana biti primljena.
maza957 javi sta si ti danas obavila.
poslala sam muža da to obavi, čekam da mi se javi
Skandy inbox !!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
Cure uvijek je bolje otići osobno naručiti se , naravno ako živite u krugu Rijeke !!
Aurora*, Dani82 cure sretno!!!!!!
Hvala Lucija!
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~ ajde nek se ostvari što si na odbrojavanju napisala, budi nam nova trudnica od smrzlićkih jajaca :mrgreen:
Sumskovoce super da si sve to tako lijepo uspjela i posložila :klap:
Aurora* jel ti to krećeš? :-D
Drage moje, svima šaljem tonu pozitivnih vibracija i mislim na vas :heart:
cranky :*
sumskovoce, kod kojeg si to novog doktora i kod koga si bila prije?
Jel zna netko što je s BarbyRi...nema je neko vrijeme----je možda rodila?
Dani neka ti ovdje zavibram od :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Ranga bila sam kod dr. V a sad sam kod drugog dr. V ;)