kiki grozna vijest :cry:
drzi se :love2:
Printable View
kiki grozna vijest :cry:
drzi se :love2:
kiki jako mi je žao :love2: drži se... šaljem ti veliki zagrljaj :love:
kiki :love2:
Kiki, jako mi je žao.. :love2:
kiki moja draga, ne znam sto bih rekla.....:cry::cry:
zao mi je, jako, jako.:-(
draga kiki tek sam sad vidjela sta se desilo.jako jako mi je zao,cuvaj se pusa.
kiki,jako mi zao... ja nnisam imala par dana kom . i prvo sto sam htjela da vidim kako je prosao tvoj ultrazvuk ,kad citam tuznu vijest...
joj,moram vam se javit i zahvalit vam-
cure,hvala vam,baš ste drage :-) a evo kiretaža prošla -ok ,samo još srce boli :-(
ali spremna sam za dalje,ja bi već sutra išla ali ću za 2-3 mjeseca ,pa se nadam da se onda opet čujemo na ovoj temi
a do tada ću vas pratit ;-)
puno pozdrava:bye:
kiki30 drago mi je da razmišljaš o novom pokušaju :love2:
Imate li još smrzlića?
Ja imam dobre vijesti. Beba (curica je :) ) lijepo napreduje, cerviks i šav od serklaže drže. Moram mirovati ali ne trebam baš stalno ležati.
Polako razmišljamo o imenima, pripremam pelene i robicu... postaje sve stvarnije
Klara :zaljubljen: divno! drago mi je da je sve ok sa cerviksom...
mi smo isto počeli s pripremama, poklonjena robica je počela kapati, uskoro započinju veliki radovi po stanu kako bi bebana doškla u lijepo i pofriškano :-)
danas novi uzv, strepim ali manje jer bebana voli igru "kick mummy hard" :-D
ksena javi kako je bilo na utz
evo me, sve je ok :)
cerviks je, hvala svemiru, nepromijenjen unatoč činjenici da sam putovala i u slavoniju i u istru... uglavnom, do daljnjeg ne putujemo. beba ima 1140 grama, velika je na mene. na uzv-u je zijevala i bila potpuno nezainteresirana za mamu i tatu koji je sa divljenjem gledaju... eto! :)
Ksena, super vijesti. Zamisli kad se tek težina udvostruči, pa utrostruči ... slatke mukice :-)
Ksena :klap:
pozdrav svima,trudnice kako ste,kako bebice napreduju,nesto ste se usutile.
drage moje, ja sam se usutila jer je jos 9 dana do novog uzv, i ne mogu docekati, ne mogu. zadnji uzv mi bio 22.04., kucala dva srceka, i sad mi puno mjesec dana cekati. jako se bojim, ali valjda je sve ok.....
Makica i sama sam ti takva,meni dr.kaze kontrola za 4sedmice a ja nakon 3 odem i fino mu kazem nemogu docekati da vidim jel sve ok,ma ja sam luda he he.Nebrini se bit ce sve ok,jedino sto ce tvoje bebice bit malo vece!Pozdrav i cuvaj se,i dobro cuvaj te male bebice!.
znas da sam i ja razmisljala da odem ranije...he,he, valjda cu izdrzati...iako pucam po savovima!!!!!!!
pozdravi i puse svima!!!!!!!!
Makica, odi ranije. :)
Ja sam jedva izdržala vrijeme između dva UZV od 12 i 16 tjedna. Jedva! Zadnjih par dana nisam spavala, šetala sam svaku noć od 4 do 6, brijala sve i svašta...
A kad sam došla na pregled pita me doktorica kako sam, ja kažem prva dva tjedna nakon uzv ok, a onda me hvata panika, pa je rekla da slobodno dođem ako me uhvati panika, nervoza i sl. Da je to skroz normalno dok se ne osjete pokreti bebe.
Bolje jedan uzv više nego neprospavane noći i nervoza. :)
uh, rado bih, jer tko ce docekati slijedeci petak??? aaaaaa,za poluditi. za sada spavam kao top, ali cure moje koji su to snovi, pa tako u zivotu nisam sanjala. pokusat cu izdrzati, ali ako me bas ulovi panika, odmah cu je zvati. taaaako se nadam da su oboje dobro i da rastu...
Makice razumijem te dobro...
Mi smo naručeni tek za 4 tjedna od zadnjeg UTZ, ali ako se na pregledu nacrtam tjedan ranije neće mi biti prvi put :P
klara, tek sada vidim tvoju lokaciju, pa u tvom kraju sam toliko godina ljetovala kao cura, he,he. ma, obozavam vas , cure, najjace ste!!!
ja sam mislila da sam samo ja paničarka tolika da ne mogu dočekat pregled, nisam vam od sramote to htjela ni pisat... :) najteže mi je bilo čekat UZV između 12. i 18. tjedna, to mi bilo nekako previše... tad sam otišla u 16. tjednu...
i zadnji put mi doktorica nije mislila radit UZV samo pregled (3 tjedna bilo prošlo od zadnjeg), ali sam ja ipak inzistirala...
eto takve smo mi MPO trudnice.....
A snovi... to neću ni spominjati. :) Da ih Almodovar ili Tarantino uzmu za predložak, koji bi to sjajan film bio! :lol:
sto se tice snova ja nikad nisam u svom zivotu vise nisam sanjala,a samo kakvi snovi ... Nema noci da ja nesto ne sanjam . evo sinoc sanjam da sam na nekom brodu i da me uhvatilo nevrijeme i brod hoce da potone ,a ja sama na brodu i kao odjednom se sve smirilo i ja odem po muza da doveze brod da se ne bi prevrnuo... katastrofa sta sve ne sanjam!
ja imam samo erotske snove... apstinencijska kriza... :oops:
o daaaaaaaaaaaa i jaaaaaaaa!!!!
apstinencija vec 6 mj!!!!!!!!
Sex?! Jel' to nešto što se maže na kruh?:lol:
I ja :oops:
Zapravo, kad malo bolje pomislim... :ups:
Makica ja danas bila na vanrednom uzv,stomak me malo bolio.Sve je hvala bogu ok,saznala sam da nosim djecaka i djevojcicu ggledao me i na 3D.Sad mi je dusa na mjestu kad znam da sve moje bebice ok,sta psiha radi pa to je cudo.Pozdrav
joj, blizanac, blago tebi! mene boli stomak svaki dan, jos od transfera, nisu to nikakvi strasni bolovi, ali onako, osjetim ga svaki dan. koliko si sada tocno trudna? ja se nadam u iduci petak vidjeti stopala, rukice....aaaaa. u petak mi je punih 11 tjedana.
a sto se snova tice, sanjam jucer da mi susjed nosi bebu, malu curicu, na usvajanje. kao, muz i ja se predbiljezili prije nego sam ostala trudna. i ja mu kazem da cekam blizance, a on kao -eto, ako hocu, njemu stizu sada jos dvije bebe. i ja uzmem tu bebu, odem doma i ona se pretvori u tinejdžerku, 13-14 godina, nemam ni kreveta, ni sobe za nju, ali kao bit ce to sve ok. i da, beba se zove rebeka-(????), a ja ju nagovaram da promijeni ime u samanta (?????????????????????????????????????????). eto.
makice , ne brini za stomak i moju prijateljicu je non stop bolio u pocetku ,a poslije imala skolsku trudnocu.
ja sam juce bila na ultrazvuku i bebic asuper napreduje ,teska je 133 gr. i duga 16 cm. dimenzije sve odgovara nedjeljam ...sad sam u 16 nedjelji i vec osjecam svoju dragu bebicu
mene su moje sinoć toliko izudarale da sam se prepala da će puknit vodenjak i da će beba izletiti vani. mjehur mi je žešće stradao lol
ko mali alieni su se vidjeli na površini stomaka.
tulum im je trajao sat vremena pred moje spavanje, pa sam se malo prošetala da se smire i uspilo mi je...
jutros su nastavile u istom revijalnom tonu...srećom malo blaže :heart::heart:
seka35, prekrasnoooooo! joj, mora da je divno kada je pocnes osjecati... 16cm, o boze, pa ja sam vec velika, he, he....
pinky, puse tvojim curkama purkama :) i frendica im je jučer bila živahna, bit će im se ne sviđa ova promjena vremena... udarala je ko luda da sam zvijezde vidjela...
u usporedbi s vama ja imam nježno dijete :)
Makica ja sam u 17nedelja sutra 18-ta.Mene je bolio stomak od transfera,al sam 12nede.mirovala,ma i sad me boli,al kazu da je to normalno.I ja svasta sanjam nekoliko puta sam sanjala da dojim musko i zensko,a 100puta sam sanjala da krvarim.he he he