Nije isto kao prvi put
A za karantenu vec imam pripremljen popis
Printable View
Nije isto kao prvi put
A za karantenu vec imam pripremljen popis
Sad Lodge 49 :mrgreen:
Ja u zadnje vrijeme samo Picarda gledam
Do prijateljice ne mogu, mislim ovaj tjedan da bi se mogla pojavit
I mislim nesto da bih sad mogla trecu sezonu casa del papel, jer uskoro dolazi 4.
Nemam baš živaca za serije, i to sad kad imam vremena, ali, evo, jučer sam na HBO pogledala prve dve epizode serije The Plot Against America, po romanu Philipa Rotha.
Radi se o alternativnoj povijesti, za vrijeme WW2. Serija je lijepo, starinski snimljena.
Rotha sam obožavala kad sam bila mlada, ali ovo je novija knjiga, tako da ju nisam čitala. Serija mi je za sada jako zanimljiva.
Ja sam počela gledati Breeders na HBO, prevedeno kao Roditeljske muke.
Zabavna je, nasmijala sam se par puta do suza..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iako plaćamo djeci Netflix, tek me ostanak doma natjerao da ga i ja počnem koristito. Sin me nagovario da pičnem gkedati La casa de papel. Ne znam jel ju već netko preporučio al odlična je.
Jedini problem mi he kaj pokušavam i slušati španjolski i čitati engleski titl, pa mi ponekad popusti koncentracija pa zgubim dio radnje. Tek sam na početku prve sezone.
A gledamo i drugu sezonu Manifesta. Malo je otišla u burek, ali svejedno me baš baš zanima kraj. Čini se da treće sezone ipak neće biti
mi nikad nemamo vremena za serije, ali evo sad smo se uhvatili gledanja The Mandalorian, klinci oduševljeni :)
Casa del papel, 4 sezona. Ostale su nam jos 2 epizode do kraja i totalno smo sokirani da sad ne spojlam.
8 epizoda
u zaljevu :)
Slomljenog srca cekam 5. sezonu Casa del Papel :(
Ma daj. Ja to polako. Epizodu dnevno. Još nisam ni ba pola druge sezone
Imate ideju što gledati s djetetom od 11?
Pretresle smo sve filmove kojih sam se sjetila. Imamo i netflix i torrent.
The Middle
Mladi Sheldon, možda i The Big Bang Theory
His Dark Materials ako voli fantasy, premda je možda malo mračno
Mandaloriana smo pogledale, super joj je jer Baby Yoda je najslađiiiii. Voli te Star Wars teme. Gledala je sve filmove. S jedne strane je kao odraslija, s druge strane gleda Lego Friends već danima.
Moj sin se navukao na Castlea, jedno vrijeme ga je stalno gledao.
Nisam gledala Lego friends, ali Lego ninjago su meni bili super, hocu reci i za klince su i za .. vjecne klince
Doctor who mozda? Ako voli taj SF đir, moj njega isto voli. I ima neka luda serija Future man, meni urnebesno smijesna, neki dan smo pogledali 3. Sezonu
Sto se tice casa del papel, navukla sam se bila jesenas, sad upalila trecu sezonu i pomislila samo "jao ne ovo opet"
Gledam drugu sezonu Genijalne prijateljice, epizodu po epizodu, kako uplovi u zaljev. 4 sam pogledala. Odlicna je i dalje.
Stize sutra The good fight pa cu i to pratit kako izadje.
Odgledala 6. sezonu Domovine i bila mi je baš dobra.
Gledam i 3. sezonu Novina, ali mi je stvarno malo previše boleštine i nasilja u njoj. Šteta, 1. sezona je bila tako obećavajuća....
jao, castle :heart:
oporavak nakon jedne operacije pamtim po lezanju u sinovoj sobi, castleu i sladoledu :mrgreen:
ja danas pocinjem money heist, prvu sezonu
pogledala sam par netflixovih kracih, safe i the stranger, te the five koje vise nema (isti autor pa su vrlo slicne - puno zapleta, obrata, malo ponekad i previse, ali zabavno)
za zabavu pogledam himym, uvijek imam jedan sitcom koji vrtim (prosla frasiera, friends, tbbt, sad ova, pa cu modern family i tako...)
Ja sam odgledala prvih par epizoda da vidim sto je to on gledao i sad smo mu zabranili (mladjem).
Starijeg ne zanima, ne znam bi li mu dala, mozda neku koju sam pogledala pa da znam sto mogu ocekivati, ovako mi je malo nepredvidivo
Doduse moji oboji gledaju simpsone, stariji negdje od 5. Godine, oni su puuuno blazi ali bilo je par treehouse of horror epizoda kojih se naknadno bojao
Iako ja bas nisam poznata po parental guidanceu, ja sam pored klinca gledala adelin zivot, mali je citao knjigu i nije ni glavu digao ali mi je mm rekao da nisam normalna i nek gasim to :škartoc:
ja sam pogledala sve Rick and Mortye, tako da znam što gleda
meni je to blizu neprihvatljivog za starijeg (on je kao tvoj stariji), al još uvijek prihvatljivo
ja se trudim ne gledati pred njima ništa neprihvatljivo ali se zna dogoditi da uleti neka (meni neočekivana) scena seksa
npr dok sam gledala Rocketmana
mislim, to je sve kamilica od scene, malo ljubakanja i valjanja, bacila sam oko na njih, uopće nisu reagirali, bavili su se svojim stvarima
Jos jedan super crtic za gledanje s djecom mi je Gravity falls
A ja je tek planiram početi gledati, sad ste me zabrinule... Da uopće počinjem? Ako ću se poslije osjećati tako :lool:
Jučer krenula sa fantastičnom serijom Exit. Ima na pickboxu tko ga koristi.
Betty, em cliffhanger em ode jedan od najdrazih likova. Kaze Mm da je netko bolestan smisljao scenarij kad je ubio tog lika.
Pogledali The Spy (Sacha Baron Cohen glumi). Jako dobro!
Je li itko osim mene toliko lud da gleda Tiger kinga? :mrgreen:
i još važnije, trebam li čekati da djeca odu spavati?
meni su isto preporucili tog Tiger Kinga. MM je poceo gledati i zakljucio je da moja frendica se skroz amerikanizirala.
s obzirom da sam upravo odgledala Mladog papu i da me nije bas odusevio, nekako mi se ne gleda jos jedna serija koja mi je tako tako. tang daj malo detaljnije pliiiz.
To nije igrana vec dokumentarna serija
O ljudima u SAD koji drze divlje zivotinje
Svi su onako tipicni americki rednecks, pa je osjecaj malo ko da gledas Jerry Springer show
Ali je zanimljivo, ne bih sad rekla da je superfantasticna, ali svakako drugacija, pogledajte jednu epizodu pa prosudite same.
Sto se tice djece, ne znam sta bih rekla. Nisam naisla na eksplicitne problematicne scene u prve tri epizode, iako sadrzaj nekad bude, pa sad nije problem ako su u sobi ali je problem ako postavljaju puno pitanja
Muž je upravo na netfkixu odgledao Gotham. Ja sam uspjela par epizoda odgledat na preskoke. Čini mi se o.k.tko voli taj đir ( ja da). Ne mogu sudit o 5 sezona na temelju par epizoda, al je vizualno odlična, baš po mom ukusu. Radnja je poznata, ali isto zanimljiva. Preporuka za ekipu koja voli superhero filmove i slično. I da, imaju hr titlove.