odakle ti ova info? mnogim curama se upravo kontracepcijske pilule daju za rijesavanje cisti.
Printable View
Sirena,edina,legal od srca cestitam na trudnoci:-)
Samo sada uzivajte u mrvicama!
wtf??? nesto smedjkasto pomjesano s utrogestanom na ulosku. panicking. ne mogu opet reprize.
ujutro zovem doktora. sad horizontala i nema posla vise.
jel' ima netko sa slicnim iskustvom a da je sretno zavrsilo?
Sanda u krivu si. S cistama ne puste u postupak i daju kontracepciju da rjesi ciste. Zato je meni odgadan postupak, zbog ciste, i dobila jasmine, i nakon njih ostala T spontano jeeeeeej.
Arianm baš mi je žao zbog ovoga, mogu misliti kako ti je.. Nadam se da ćeš što prije riješiti sve te nedoumice i napokon krenuti s postupkom :-)
Legal čestitam na beti, a za ovo brljavljenje nemam iskustva, ali koliko znam puno cura ga je imalo i sve je bilo u redu, samo miruj i javi se svom dr.
Čestitam i našim novim trudnicama :-)
Jutroooo !
Kavica je kuhana, poslužite se !
Ja odoh na uzv , nadam se dobrim vjestima.
legal, sad si sluzbenó u klubu, ja kad sam vidla smedje nisam ni trepnula jer sam se o tome nacitala na forumu, meni je curkao hematomcic jedno dva tjedna
mami, hvala na kavi i sretno na uzv
aha, hvala na kavi
Evo da zakljucim od jucer. AMH u Steli je 350 kn, ceka se do mjesec dana,ovisno kako upadnete i kad salju uzorke.
U Breyeru je 450 kn, ceka se desetak dana
Evo me, folikuli na desnom jajniku 11,12,12, i ljevom 12,13,13,14, i nekoliko manjih cca 10 mm, na desnom je i cista koja nije narasla od prije dva dana, povećao mi dozu na 4 ampule menopura i u četvrtak ponovo uzv.
miruj, miruj i miruj...ima svega a moje iskustvo je takvo da sam u 7 tt prokrvarila al baš u pravom smislu te riječi. u glavi mi je nastala panika, ludilo, a prva i najgora pomisao koja nam se u tom trenutku javila bila je da je došao krajjj našim malim mrvama. istu večer uzv i sve u redu (kasnije se jedan prestao razvijat al to nije imalo veze sa ovim), hematom poludio i napravio svoje, a nakon 8,5 mj rodila živog i zdravog mišića. zato hrabro, ima svega, a i ako je tvoj slučaj jedinstven ko kaže da ne možeš biti prva. želim ti svu sreću i najljepši mogući ishod!
legal alien ovaj moj zadnji post bio je namijenjen tebi!
vrci labor je 260 kn i cekas dva tjedna!
samo miruj i sve bude ok!
jbg tako mi dr rekao......kada sam trebala prije postupka prvo na kontrac...pa sam imala cistu.....pa mi odgodio i tako mi baš piše na amb listu.....
hvala cure. iscackala sam cijeli forum. ima stvarno toga dosta sa sretnim ishodima. moja prijasnja iskustva nisu bila dobra pa sam mozda malo istraumatizirana i dramim. ginger nadjoh i tvoje stare postove. tvoje me iskustvo tjesi.
vjerujem da ce sve biti dobro ovaj put.
sad lezim. uzela slobodne dane kad ih vec imam. sutra ponavljam betu.
sretno svim cekalicama. ~~~~~~~~~~~~
Legal alien, kakvo je danas stanje, nadam se da se smirilo, miruj i mazi svoju bebicu
Eto i mene cure... ovako bila danas u Petrovoj....
napravili uzv, na lijevom cistica, desni super, uterus super... Kaže da nema smisla čekati da se riješimo ciste, idemo u postupak... dobila odn. piše dugi protokol... Prvo sad pijem Yaz kontracepcijske 24 dana (kako bi se probali riješiti ciste), onda decapeptyl od tog 24 dana i onda gonali, od 2-4 DC po 3 gonala, od 5-7DC po 2 gonala i 8 DC uzv... pa ćemo vidjeti dalje. Lijekove nisam uzela jel mi glupo tak rano, kaj ću s njima doma, pa sam se dogovorila sa sestrom Irenom da dođem iza 25.02. po lijekove. To je to cure.. krećemoooooo ... mm nije uopće svejstan, ono kao ok, ali nema baš neke reakcije, baš mi je smiješan
Da li neka od vas zna da li bi mogla dobit Yaz ovak samo s papirima iz bolnice, jel mi kao treba privatni recept za njih (i da plaća se oko 120kn, grrrrr) a meni se sad neda kod gin. po taj recept....
poslala bi ti ja femodene ali sam ih poklonila jer imas sličan protokl kakav sam ja imala u Mbu!
Legal samo ti miruj i sve će biti super :-)
Sanda jučer sam bila na uzv i oba jajnika su čista ko suza,veli dr. savršeno sve.
Legal,lezi i to je jedino sto mozes napraviti..
Ja sam se donedavno mucila sa izlhevima krvi i evo bebica je tu,raste ko prava..
Cuvaj se..
Legal, lezi, odmaraj i čuvaj mrvicu, a drugi neka te maze i paze!!!!!!!!!! Sretno!!!!!!!!!!!!!
u horizontali sam cijeli dan. smirilo se bez povecavanja doze utrica ili uvodjenja duphastona. danas nista.
hvala svima na potpori.
Legal bit će to sve ok ! Samo horizontala ! evo malo čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure na kojoj veličini folikula se ide na aspiraciju, odnosno kad se daje štoperica ?
cure - pliz help
danas mi je 11dc, od proslog ponedjeljka pijem estrofem u sklopu pripreme za fet. danima imam sluzi, a sad sam primijetila malo sukrvice. ima netko ideju? panicarim li bezveze?
Ja mislim da ako pijes estrofem ne mozes dobiti menstruaciju . Neznam od cega bi mogla biti ta sukrvica:-o....Mozda ipak da pitas dr?
Jutro rode, evo pridruzite se jutarnjoj kavici, caju ili kome sta odgovara.. :coffe:
Bubek - ~~~~~~~ da je ta sukrvica samo bezazlena nuspojava!
Hvala svima!
Jutros nema nista, a buduci da sam sutra kod doktora, necu ga danas gnjavit.
Hvala na kavici!
Svima saljem altGr+1 :-)
Jutro :-) uspjela dobiti Yaz samo s poviejsti bolesti bez problema... i time su započele naše pripreme :-) već odbrojavam danas još 22 :-)