hvala cure svima!
Printable View
hvala cure svima!
Bubekice - 7 JS pa to ti je skroz super!
Navijam za to da za koji dan ugledaš plusić!!!!! :-D
bubek, super :-D navijam za transfer :fige:
Bubekice, pridružujem se dobrim željama za tebe.
Ja sam u uto imala transfer, za 10-ak dana beta. Ovaj put nisam bila na bolovanju ni dana, pa što bude-bude!
srce mi se para dok ovo pisem. svi spermiji su bili nepokretni, sutra idemo na transfer u nadi da ce ga biti, zasad mi ne znaju reci dal se ijedna oplodila...
Bubekica za transfer...jejja cestitam na trudnoci...bas sam sretna zbog tebe...
ostalim curama puno srece i vibrica od mene..
Ja idem ovaj mjesec u postupak...nakon onog odgodenog u 7 mjesecu..pa da vas i ovdje pitam ako koja zna za neki smjestaj kraj petrove da mi javi.hvala
A *****u misa bubek...ipak vibramo za tebe da se oplodilo...ljubim
Bubek vibre da bude transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubek,evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~da bude transfera
s-iva~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te za 10 dana dočeka lijepa beta
mary 123~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitni postupak
o Bubekica :fige: ~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba.. pa da to ne vide pa odmah jave da se da jos jedan uzorak ili nesto da naprave... iz sveg srca vibram da bude transfera..
Da,ne kužim ni ja..ako nije bilo niti jednog spermija s čim su onda oplodili kad se još čeka dali se oplodilo :?:
Uf...draga bubek,:fige: na rukama i nogama da sve bude dobro!
Svi su spermiji bili nepokretni, nije da ih nije bilo. A s nepokretnima je mala sansa da icsi uspije. Trebali su zvati da ponovo da uzorak ili napraviti punkciju.
K jarcu....da,trebali su.A vjerojatno znaju kaj rade.
Ajme, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da bude transfer!!!
Ali nije mi jasno, zar je pokretljivost bitna kada rade ICSI??? Jer ionako ga "ubrizgaju" u j.s., pa g-din spermić uopće ne mora biti pokretan u tom slučaju, zar ne??? Bojim se da nisu radili ICSI, nego IVF, a za obični IVF je koliko znam pokretljivost bitna. Iskreno, malo mi je to sve bezveze!!! Ali ja ti od sveg srca želim da sutra ti vrate tvoje mrvice, i doooobro ih ispitaj o tom slučaju, tu mi neto "smrdi" :-(
I ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!!!
ma nemoguce da su radili IVF, nikad nismo bili kandidati za nista drugo osim ICSI. koliko znam, ako su svi nepokretni, tesko je razlikovati zive i mrtve, a samo zivi mogu oploditi. kakogod, vidjet cemo sutra, do onda zen. vec sam oplakala i otpisala postupak, mogu se samo ugodno iznenadit.
sigurno je negdje greska laba, to si u pravu.
bubekica...u totalnom sam šoku... pa nije valjda da sad i na tome štede?!
nemam ništa pametno ti za reći :( ovo je za sjest i plakat :cry: :cry: :cry:
iz sveg se srca nadam da će se neka mrvica ipak oploditi i da će nakraju završiti plusićem.
drž se draga :love2:
Joj - Bubekica - navijam za happy end. Vjerujem da su barem jednog živog spermića ulovili - imala si 7 JS - premala je vjerojatnost da su baš 7 mrtvih izabrali - a jedan je dovoljan. Budi pozitivna!!!!
Ako ništa drugo - tvoje JS se mogu zamrznuti? Ili ne?
nakon provedenog ICSI-a se ne mogu js smrzavati.
Kakav propust...kakve greške...još mi nije jasno...neću uopće dalje da ne dobijem po nosu...bubek sve znaš :love2:
Ajme bubekica pa sta je ovo! Vibram za ipak happy end!
Očajno...
Ništa nije gotovo, dok nije gotovo. :fige:
Muma - tebi sretan rođendan!!!!
Bubekice ~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
Sretno do neba:-)
Ajme Bubek :-x
Prvo se nije znalo da li će biti transfera zbog krvarenja, a sada zbog lijenih spermića!
Evo bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za rescue ISCI
bubekica sve smo uz tebe i nadamo se čudu i lijepim vijestima...:love2:
bubekica evo saljem ovo malo pozitive koje sam skupila za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja vjerujem da ce transfera biti!!! uz tebe smo..
Pa dobro,kaj to rade u labu?
Jel neko od biologa otišao pa radi neko tko se stručno osposobljava?!
Drugog objašnjenja nema...
Toliki propusti i tužne priče u tako malo vremena;
Ili je štrajk tome razlog pa ne paze kaj rade?
Strašno..ja sam izvan sebe
bubekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak bude transfera!!!!!!
al tu nešto ne štima,koliko ja znam ako uzorak od muža nije dobar oni moraju zvat da da novi uzorak,tako je nama dr reka da muž mora bit dostupan sljedećih sat-dva!
Bubekica, strašno mi je zao.... ~~~~~~~~~~~~ da ipak nekako bar nesto bude... Nemam rijeci.... Eto, u zadnjem postupku sam na oprostaju gore rekla da bi im biolozi trebali primati placu po učinku...
Bubekice nadam se da bude transfera!:fige:
bubek, :fige: za lijepu vijest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige:
Imamo jednu mrvu!!!!!!
Bravo Bubekice! To je borac ~~~~~~~~~~~ da se druzis s njim sljedećih 9 mjeseci!!!!! :)
super bubek, ~~~~~~~~~~~~~~~~za malog borca :)
Bravo, Bubekica!!!!!!!! Navijam za borca!!!!!!!!
Jupiiiiii!!!!! Ajde mali borce budi u mamici svih 9 mj!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~