Zuzy kraljice :lol: od sad ti saljem mm na promatranje kad mi nesto bude sumnjivo :lol:
Ma sigurno mozes i meni pomoci ak zatreba
Printable View
Zuzy kraljice :lol: od sad ti saljem mm na promatranje kad mi nesto bude sumnjivo :lol:
Ma sigurno mozes i meni pomoci ak zatreba
Hvala na odgovoru ljubilica i sandra! Nadam se da ce mi testovi pomoc da sto prije zatrudnm. Ova moja mala princeza kaze da hoce bracu. Bas je medenica ;)
Dame, dobro jutro!
Izvolite kavicu1
Dat ću sam jedan svoj kratki doprinos temi cerv. sluzi. Ovo što je tu napisano moram još provjeriti na mejrodavnim web stranicama :mrgreen: Ono što u što sam ja sigurna, a nitko nije spomenuo, a pročitala sam u provjerenim izvorima: cerv. sluz je bez boje, dakle obvezno prozirna, i bez mirisa. "Ostaci" MM imaju "miris". Upravo po tome rješavam dilemu. Barem mislim.:drama:
Darija je piškalica danas? Pa čekamo... Javi prije stručnog ispita... :raspa:
Ma jeste vidjele Taylin graf?! Više ni temp. ne mjeri! Što li je, gdje li je?
Jutreko svima,
Sreco hvala na kavici :)
Daria_os sretno danas, javljaj novosti :)
danas ne radim pa cu cijeli dan laganini, nekak sam sama sebi teska, skidam kapu MM jer je sjajan bas u ovo vrijeme dok cekamo dan testica i makar bi ja svaaaki dan ujutro trcala u kupaonu samo mirno kaze, jos nije vrijeme, pricekaj :-D
Ja bi ga sutra radila, kaj mislite o tome curke ?
bas sam izasla iz stosa sa svim tim, prosle su godine i ja nekako sve pospremila u neku ladicu u glavi koju nemrem naci :-D
Kupila Clearblue plus mislim, pise moze i 4 dana prije, sutra je 3 dana, mogla bi, jel'da ?
O mi je bila 12 DC.
Slusam prijedloge, nadam se da ima budnih, uz nasu Srecicu naravno :-)
aspen-naravno da mozes suta piskiti,sutra ti je 26 dc
Daria_os-sretno na ispitu i veselimo se tvojem plusicu cekamo te javljaj nam novosti
kod mene ovaj ciklus totalno neki cudni ja inace imam menstrualne bolove od 19-20dc
a sada nista samo neko lagano grcenje maternice mada osjeti da ce menga doci (znate onaj glupi osjecaj dole)
ali bolova nema:yes:
Jutreko!
Asper danas ti je 13. dpo i ja bih na tvom mjestu popustila iskušenju :mrgreen: , već može biti vjerodostojan rezultat!
Darija :fige:
Stavila sam grafić u potpis pa ak se kome da virnuti i dati stručno mišljenje...
lista za 20.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mislim da bum sutra ujutro pisnula pa kaj bu bu :-D
Jutrooo!
Šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Asper ,ma nek je sretno u ljubičicama,pišni ti to,danas ti je 13dpo tak da se bude vidjelo pravo stanje...kaj buš žmikala doma:-D:fige: (kak valungi?)
KrisZg,aha,ipak nije bila O onda...možda će ko i prošli mj.
Viki88,:fige: da si uspjela dogovorit HSG!
Yummy,ako upisuješ temperaturu u FF,ajd stavi link na grafić u potpis,ko stork,da virkamo ujutro uz kavu8-) ima nas kaj ne čitamo novine,hahaha
stork,O je bila izgleda kaj ne...sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do kraja!
žužy jucer bolovi, desna strana, pa sredina...kao da cu dobiti, jedino me bol u desnoj podsjetilo na OB ali ovo u sredini mi novo i povremene mucnine ovih dana su mi skroz nove.Smjesno, kad sam zadnji put ostala trudna, ista bol, samo jaca, puno jaca i onako samouvjereno kazem doc da sam imala OB s desne a ona meni kaze da je dosao iz lijeve:lol: Zaista sam ocekivala rast temp danas:-o nema veze tak i tak je sve pokriveno:gumi:
[QUOTE=žužy;2556375]Asper ,ma nek je sretno u ljubičicama,pišni ti to,danas ti je 13dpo tak da se bude vidjelo pravo stanje...kaj buš žmikala doma:-D:fige: (kak valungi?)
zuzy prosla me faza toplo hladno, sad samo nek osjecaj laganog pritiska u donjem trbuhu, pis non stop kao da ce mi mjehur prasnuti a ono prakticki malo i apetit nula bodova, tjeram se da jedem redovito, bar malo.
Sutra definitivno pada pis ujutro :-D
i cicke laganini osjetljive, manje nego kao pred M
Vec 3 dana nisam mjerila. Ne mogu izdrzati noc bez pisanja a to bude tocno u 4h. A temp u 7h. I sta cu onda.
Ali imam jedan pms simptom, (.)(.) me bole sa strane. Pa toga nije bilo duuuuugo. Kao da ce se tijelo vratiti u normalu od prije. Budmo vidjeli
Zuzy otvaraj butigu na crno :lol:
ljubek,bravo za cice :rock:! Znam da si rekla da su te nekad bolele pred M a sad več dugo ne...to je pozitivno!
A butiga...neznam,porez je veliki...jedino ak očeš na crno :alexis:
pozz...dugo vas pratim i danas sam se napokon odlucila registrirati i podijeliti s nekim svoje slatke muke.nadam se da sam pogodila temu pa ću odmah preći na stvar.inace imam redovite cikluse,27 dana.simprome pms-a dobijem max 2 dana prije OM ali ovaj puta je drugacije.trebam dobiti za 6 dana i već me 4 dana u trbuhu frce kao da cu svaki dan dobiti,cice me peku kao lude(nisu nikada),dolje mi je sve tamno ljubičasto,i pocela sam se zadnja 2 dana znojiti kao luda.trbuh mi je nabrekao...prvo sam mislila da umisljam jer silno zeelim jos jednu bebu(imam 2 sina,5 i 4god)ali bolovi i peckanje sve su jaci...dali je moguće da je to rani pms ili pak mala mogućnost za trudnoću.nestrpljiva sam...nemogu docekati nedjelju.samo jos da napomenem...prosli mj mi je M tz
rajala 3 dana (inace7)pa 2 dana prekida i onda jedan mlaz i nista vise(bili su mi decki u bolnici pa to pripisujem soku)...oprostite na duzem postu...sretno svima od srca
cure, jel vas boli trbuh pred ovulaciju? meni ovulacija ne bi trebala biti ni blizu, a trbuh dolje boli kao pred M. onako, baš kao da trebam dobiti
Kudri ja sam pred O 3-4 dana napuhana kao žaba i stalno pomalo pika lijevo-desno i onda na dan O baš jako probada onaj jajnik na kojem je O pa drugi dan svi simptomi u trbuhu prestanu. E onda od O počnu cicke žariti i prestanu 2 dana pred M. Sad pod Utrićima ima toga još... :lol:
ma da, mene isto obično boli 2-3 dana pred O. danas je tek 8dc, do ovulacije još cca tjedan dana, pa se zato čudim. možda će onda biti ranije...hm hm hm
kudri,ja sam uglavnom uvijek osjetila svoju O,baš taj dan...ali pošto ništa više nije kao prije:roll:,sve mi se zmrd... i evo sad zadnjih 3-4 dana mi dolje struji "menga bol",totalno neobičan filing za ove dane ciklusa.Razlikujem pms od ovul. boli.
A cice me prestanu boleti dan dva prije M a sad sam ih nastavila osječati(al puno manje) i nakon M,cijelo vrijeme..i malo me to zbunjuje.Danas me ništa ne bolucka,povuklo se.
Hej evo da narucili su me u srijedu ujutro samo sto moram ostati do cetvrtka do vizite :-( neznam zasto ali eto i to cemo rijesiti !
POzdrav cure! Eto, prijavila sam se na fertulity friend. Tetka mi polako prolazi... Kako ste vi danas?
Ljubilica kad sam ostala T, a i prije bete, pa do 12 tt svaku noc sam se budila u 4 piskiti a jos te i cicke bole pa od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to...
I jos nesto..ako nekom treba zivini toplomjeri slobodno se javite na pp, imam ih dosta jer smo na poslu primorani koristiti digitalne.. Ili posaljem Bubekici pa nek dijeli na kavicama.. :-)
Vikki88 radi HSG u Karlovcu...
Da Karlovac ! Kikici 0719 gospodicna ljubicasta je jedan od znakova T ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to :-D :-D :-D
cureeeee imam + velik ko kuca :-D :-D :-D
Omg jesam ga napisala :lol:
asper cestitam!
hvala, nisam izdrzala do jutra, dosla doma, obavila testic i odmah nakon par sekundi + nemrem vjerovati
MM je van sebe, place, smije se, place...
:-D:-D:-D:-D:-D
Asper-ČESTITAM DRAGA:-D:-D
Asper čestitammmmmmm!
ASPER cestitam :-D :-D :-D :-D
Asper čestitam od :heart: !!!!!
Asper cestitam ti od :heart: i meni si uljepsala dan tom divnom viješću...ima nade...uživaj
Asper cestitke!!!