Kameleon grlim te :-*
Boogie to jos nisam probala,jesi ti isla? Jesam jednom davno bila ali zbog kicme,na to nisam tad ni mislila!
Mona kako si ti?
Printable View
Kameleon grlim te :-*
Boogie to jos nisam probala,jesi ti isla? Jesam jednom davno bila ali zbog kicme,na to nisam tad ni mislila!
Mona kako si ti?
Drage moje znam da sam rekla da neću radit test,ali naravno da je to teško ispoštovat pa sam jutros jedan napravila i on je naravno opet negativan :-(....mislim da je to to još samo da izvadim betu pa da bude potvrđeno...svim curama ~~~~~~~~~~~~~~za šta god im treba
mona, kameleon ~~~~~~~~~~~~ da beta ipak donese sreću!
Mi danas obavili 2. uzv,doktor dodao još jedan gonal,sutra kontrola,vjerojatno štoperica i u subotu punkcija.
mona,grlim...vadiš betu u petak?
hvala vam cure svima na podršci :love2:
nažalost, moja beta je 0 :gaah:
....a baš sam imala dobar feeling :facepalm:
svima želim više sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za js, punkcije,transfere i bete!!!!!!!!!!!! :-*
A neeeeee!!! Kameleon.. :-( bas mi je zao jako jako!
Žužy da betu vadim u petak
Kameleon draga žao mi je...grlim
E sad ću si tek pucati u glavu :evil:
Dobila sam novi nalaz AMH <1.0 pmol/L
prije 8mjeseci mi je bio 6,6 kako to???????????????????????????????????
kameleon jako mi je zao....
U iščekivanju sam bete u petak. 12 dana nakon inseminacije. razlog zašto je vadim prije je što mi 14 dan pada u nedjelju a u petak će se vidjeti ionako ako se nešto uhvatilo. Imam doma i test i ne znam dali bi radila ujutro :unsure:
Simptoma baš i nemam...tako da se ne nadam ničemu...
geronimo radije pricekaj ponedjeljak, 12-i dan od inseminacije je zbilja rano za testiranje. naravno, beta ce pokazat dal se nesto uhvatilo, ali ako bude pozitivna, bit ce jako mala i donijet ce ti puno neizvjesnosti. na tvom mjestu bih uradila test u nedjelju, a betu vadila u ponedjeljak.
Dazler... Nema potrebe za pucanjem;-) iako tocno znam kako se osjecas, moj amh je 1,14 pmol i evo danas nam je 20+3 . U stimuliranom postupku sam dobila 1 zrelu js i hvala bogu uhvatilo se! Tako da sam ti ja zivi primjer da je sve moguce i nisam jedina!
Draga drzim fige:-)
Svima saljem puno pozitivnih vibri i trudnicke prasine.....
kameleon :love2: glavu gore draga,isplaci se,odmori se...
Joj Saan riječi ti se pozlatile!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne znam kako je moglo sve tako brzo pasti???????????
Ovo su dani pada AMH....moj prije dvije godine bio 12, sada 5 :-(....isto sam se šokirala kojom brzinom pada, nema mi islaska iz banane :-(....vrijeme je odbrojano....
Cure s negativnim testovima, betama...šaljem vam veliki hug...ovi dani su baš bezveze :-(.
Pikalicama, čekalicama punkcija, ET, beta...puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
kameleon, baš mi je žao..znam kako si puno nade polagala u promjenu klinike, i ja sam bila uvjerena da će vam tamo iz prve uspjeti :( Jeste napravili već neki plan za dalje?
kameleon žao mi je :love2:
mona, draga glavu gore i da ponovim tvoje riječi - nadam se da će nam Valentinovo donesti najljepši dar :-)
svim ostalima šaljem malo ~~~~~~~~~~
kameleon, žao mi je :love2:
kameleon,žao mi je jako.
Kameleon, bas mi je zao!!!!! :love2:
Što se tiče AMH, nemojte ga baš u bilo kojem labu vaditi. VV i Vinogradska to već dugo rade i pouzdani su. Kod malih privatnih poliklinika zna biti svašta, govorim iz vlastitog iskustva.
Joooj! Kameleon, baš mi je žao!:-(
Mona još držim :fige:
Kameleon, jako jako mi je žao :love2: drži se, draga!
Ja sam bila nestrpljiva s obzirom da su me u ponedjeljak naglo sasvim prestale bolit cice, da su mi nekakvi grčevi u trbuhu nestali kao čarolijom izbrisani... I test je jutros veliki - :( u petak vadim betu, ali ne nadam se previše
Edit: MM radio s-gram nakon operacije varikokele krajem 10 mjeseca - Normozoospermija ! Jeeeee!
Kameleon tako sam vjerovala u ovaj postupak....:love2:....nadam se da već imaš planove za dalje...
Cure trebam mali savjet....što mislite da li je bolje ići u FET sa dijagnozom PCOS čekajući prirodnu ovulaciju ili sa estrogenom i progesteronom......ciklusi su mi duži 30-45 zbog PCOS...hvala
Kameleon draga jako mi je žao, isplači se izludiraj ako ti paše i plan za dalje
Tikki super za spermiogram, sada čekamo betu
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikki :fige: da te iznenadi beta i bravo za nalaz s-grama
Pozdrav svima..evo ja sam u iscekivanju prve inseminacije, hsg obavljen jajovodi prohodni..jeeeee..e sad doktorica mi je rekla da uzmem muzu vitamine pa dajte savjet koje tablete preporucate,jesu pili sta vasi muzevi? Znaci da sadrze cink i selen a i da nisu ove sto se narucuju preko neta nego da ih mogu kupit u ljekarni? :)
jooooooj - Kameleon - ne mogu ti opisati koliko mi je žao što vam nije uspjelo... Drži se, draga! Nemoj očajavati - budi pozitivna!
Tikki - nije ništa gotovo dok nije gotovo!!! Navijam da te beta iznenadi! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I wow za spermiogram!!!!!!!! Pošto se i mi borimo s varikokelom - ovo je uistinu super vijest - i to što je tako brzo došlo do oporavka!!!!
TinaH - MM je uzimao Selen, Cink, Biastin, L-carnitin, Omega 3. Nešto od toga sam kupovala u DM-u, a nešta u ljekarni.
Kameleon draga...žao mi je....
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi....
Kameleon :love2:
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu !
Kameleon, žao mi :(
Tikki, ~~~~~~~~~~~~~~~~vibram za betu :)
Mury, moj AMH je u 25.godini bio 2,58, sada je vjerovatno i manji, i ne mislim da mi je još vrijeme odbrojano. I neće biti dok postoji i jedna jedina js u meni. Glavu gore. Ljubim jakooo :*
Drage cure,
Evo ja sam nova.
Iza sebe imam 3 inseminacije neuspješne, jedan ivf iz kojeg je proizašla biokemijska trudnoća i sada sam u očekivanju rezultata drugog ivf. Betu moram vadit u utorak. Ja i MM smo idiopate sa tim da ja ne reagiram na stimulaciju, odnosno u svakom ivf-u sam imala samo jedan folikul iz kojeg je proizašla jedna jajna stanica. Ovaj zadnji embrij je ocjenjen kao vrlo dobar.
hvala vam još jednom svima :love:
dobila sam termin za konzultacije krajem 3.mj pa ćemo vidjeti šta dalje...možda jedan u prirodnom ciklusu ako se dr složi..nada ipak umire posljednja..
mona,mg,tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete
ajvi,vaki,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfere
pikalice,čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za js i dobitne postupke!!!
crvenkapice,clematis, piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirne i uredne trudnoće!!
:-* svima!!!
Pozdrav svima! Ja čekam betu nakon 4.inseminacije uz klomifen. Vesli me činjenica da je ovo zadnja i da ćemo uskoro u ivf.
Blue, zao mi je sta nisu narasli, al sam odvalila na ovo dva sugava, tako je i meni u ponediljak reka., hahahahaha
Ja ipak imam jednu js, zapravo embrijic, vracaju mi ga u subotu, juhuhuh. Od danas na fragminu i utricima.
Splicanka, draga, drzim fige od srca.
Sara, sretno