:-(
i još brže sišla...sutra piši 2 dc...
Printable View
:cry:
točna u dan.ben joj miša.....grrrrrrrrrrrrr
...jaja pofarbana,šunka skuhana,kolači spremni.....sad se mogu pokrit dekicom po glavi i spavat!!!!!!!!!
želim vam svima drage moje žene sretan Uskrs,i da onaj sljedeći bude s jednim članom viška!!!!!!!!!!!
Cure moje, strka zadnjih dana, pripreme za Uskrs :)
Zelim svima sretan Uskrs, javim se kad prodje, malo uzivancije s family na okupu, napokon :-D:-D
Vatra :kiss: Šteta za vješticu..
Bubicazubica hvala ti, polozen je samo dio..slijedi br. 2..;-)
:evil:
Vucice ma nije jos dosla, niti je na vidiku jos nema, ali znam da ce doci...
Bubice ne biti nervoza, znam da je tesko... I meni je tako bilo, ali eto nakon godinu i po u mpo +ab, sam bas smirena, znam da ce M doci i uopce se ne opterecujem, i isto tako znam da ce i beba doci... A i tebi ce i to prije nego meni... :-*
Pozdrav cure! Eto, sva sam u uskrsnjim pripremama, pa se nisam stigla javiti. O me ipak danas iznenadila. Onaj cudan iscijedak me zbunio, pa sam mislila da je to bilo to. Bila sam tako u jos jednoj akciji. Sad mogu samo cekati i brojiti dane. Zelim vam blagoslovljen Uskrs svima i da ne vidite mjesecnicu barem 18 mjeseci :)
Konačno vam se opet javljam, bila sam na putu 10 dana i vidim bile ste vrijedne s postovima, nisam stigla sve ni pročitati...Želim vam svima Sretan Uskrs i javljam vam radosnu vijest da sam maloprije popiškila dugoočekivane DVIJE CRTICE :-D testna crtica je svjetlija (uradila sam odmah i drugi i isti rezulatat) ali je vidljiva, muž je izvan sebe od dragosti, ja sam još u nevjerici i strahu...uspjeli smo nakon točno 1,5godina...osjećaj neopisiv :angel:
Espi ma jel ja to dobro vidimmmm :)
Cestitke od srca, nek bude uredna i skolskaa!!!
SRETAN USKRS svima i da iduci bude barem sa jednim clanom vise! ljepo se provedite danas i fino se napapajte :)
Ljubicice sretnooo ~~~~~~~~ da bude jos ovako lijepih vjesti kao kod Esperanse
Jutro, cure!
Blagoslovljen Uskrs! :-) Neka nam svima Uskrs unese svjetlo u naše živote i nadu u to da ćemo ostvariti zečeće, donijeti na svijet novi život....
Esperansa, čestitam ti! Javi da li da ti pored imena stavi znak +? Ipak te moram prvo pitati... Pusa...
Crna ovčice i Srećo hvala vam...danas ću raditi još jedan pa onda možete staviti + za svaki slučaj :fige:
Sretan Uskrs svima! Da sve krenete kao Esperansa kojoj od srca čestitam!
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!
Esperansa cestitam na +!
Sretan vam Uskrs drage moje !
Esperansa,ma prekrasne vijesti!
Čestitam od srca! :-D
Sretan vam Uskrs :*
Esperansa cestitam :love2:
Cure vama zelim sretan i blagoslovljen Uskrs :mama:
Za mene nista od bogatog blagdanskog stola, vucem se od kreveta do frizidera pa do wc-a, spodoba od mucnine je odlucila ne birati vrijeme za pocetak :drek:
Objavit ću listu za danas jer poslije neću moći. Esperansa, kad mi potvrdiš, + stiže!:-)
lista za 20.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Sretan Uskrs svima :-D
Esperansa cestitam, prekrasno :-D
Sretan Uskrs cure!
Esperansa čestitkeeeee, nikad bolji Uskrs!
Ljubi I proud to know you too! Ma super si..a bit ćeš mama za 10..:-*
Vatra skontala sam da nije došla još..a bilo bi super da ne dođe..al ako i dođe, u nove pobjede, naravno!
Bubicazubica novi ciklus, nova nada.
vucice,čestitam ti na položenom ispitu!Ma i na usmenom ih buš rasturila :fige:
Drage moje Sretan Uskrs vama i vašim obiteljima.
Esperansa čestitam!
Vučice čestitke na položenom ispitu.
Sretan vam Uskrs curke moje,još jednom..nadam se da ste se dobro i fino napapale...i da ste večeras u akciji!!!!!!!!!
Esperanza-super,super vijesti.čestitam!!!!!!!!!!
Ja sam odlučila -od danas nema više mjerenja temp...nema živciranja...znam da su mi ciklusi jako kratki,i da već uskoro čim mi m prođe,imam plodne dane.:)..pa ću se ravnati za tim...kupit ću femisan a kapi...ciklu i ananas za debljanje endića........i bez folikulometrije ovaj mjesec jer sam odlučila malo stat na loptu i bit onakva kakva sam bila do pred par mj...a i iskreno,moram se prihvatit učenja za taj ispit,na kraju mjeseca...a gubit vrijeme čekajući na red u bolnici...hm..ne..ovaj mjesec laganini!!!!!
:-D
uživajte u lijepoj uskršnjoj večeri..i u sutrašnjem danu!!!!!!!!!!!
Esperansa čestitam !!!:-D:-D:klap::zaljubljen:
Mami hvala ti...:-)
Bubicazubica svidja mi se sto stajes na loptu i sto ces se malo opustiti..treba tako..i p.s. ja sam vecer odradila akciju, ajme osjecam se preporedjeno (vjerojatno jer nismo dugo kak sam isla na ispit u Zg i stalno ucim)
Taman je novoj film sto ocekujete kad iscekujete..o paru kak se trudi zarrudnit, a druge iznenadi trudnoca itd..
Esperansa, cestitam!