Pa i ti bi mogla haha
Pa i ti bi mogla haha
Cim sam vidla tcoju poruku nivesa, mislila sam da se javljas s rezultatima, a ti zapravo cekas da se ekipa skupi i pisa s tobom :lol:
Pisnula. Nista se nije dogodilo
Tek kad sam malo promuckala su poceli kao sitni mjehurici. Al kad sam prelila nista. Valjda je to znak da je cura. Iako je meni svejedno
Cure ode i ja piskit sodu, imam je bas doma.. a i zanima me
Pisnula, i stali mi se stvarati mjehurici, koje ludilo :)
Meni je bio tocan soda test, ali se izvodi mislim iza 9tt.
ja sam 10 tt tako da je vjerojatno onda valjan, a neka, ako je istina ovo je samo potvrdilo ono sto sam ja osjecala da je
Žužy mila, nikako da ti čestitam!Jako sam sretna zbog tebe!! Mislim da sam uz bubekicu i Mami ostala zadnji starosjedioc koji još uvijek čeka svoj trenutak...:( ali uskoro ću se prebaciti na potpomognutu, tako da ovdje ostaju samo pupoljici :) po stažu odbrojavanja mislim! Cure, česitam i vama ostalima - nivesa, zadarmamica (crtica je crtiva), plodnoj Ym :DBravo, dočekale ste svoj trenutak i sad uživajte!ja sam idući mjesec na hsg, a onda inseminacija...baš sam nekako žalosna što je moje tijelo, nakon 1. uspješne trudnoće od prve, iznjevirlo...Ne razumijem što se promijenilo i koje su sad prepreke za trudnoću...ali dobro, sreća je da imamo našu pahuljicu, pa je nekako sve to lakšepuse svima!
cure,
koliko trudnica, ne mogu više niti pratiti :-D
predivno!!!!
žužy, molim se da ovaj puta bude sve ok :heart:
nivesa ja imam 2 mala bogatstva, a opet si želim još barem jedno
i budem tužna svaki puta kad dobijem m, a kad čujem da netko čeka 3-će
pomješaju mi se osjećaji u čisti čušpajz.
i mrzim se u tom trenutku, ali nema pomoći.
hvala bogu da ta zavist/ljubomora/samosažaljenje brzo prođe pa se onda
nastavim veseliti svakoj 3. bebici, iskreno i bez zadrške
Znam techna. Ja bi bila presretna i sa jednim. Nisam mislila nista lose. Samo sam joj htjela malo odvratit misli. A mislim si da je nekak lakse kad covjek ima djete bar jedno.
folnu uopće ne pijem... nema ona veze s mogućnošću začeća, već s pravilnim razvojem embrija/fetusa...u 1. trudnoći sam je počella piti odmah čim sam saznala da sam trudna, ali naravno da je još bolje i prije...ovih dana sam počela sa maca prahom.
Evo moja betica je 535,4..ako sam dobro čula preko telefona hahahaha! :pivo:
Drage moje, evo da se i ja javim nakon skoro 6 mjeseci odsudstva. Pa koliko lijepih vijesti, pa to je divnooo!!! Zuzi kad sam za tebe procitala, rasplakala sam se jer mi je toliko drago da ti nemogu ni reci.
Mi smo bili mirni 4 mjeseca jer sam ja dobila novi posao, pa nisam htjel odmah riskirati. Uglavnom sada redimo opet, zadnja 2 mjeseca, smireno i polako. Rekla mi je ginicka da do nove godine radimo i ako se nista ne primi idemo dublje kopati. Prvo muza poslati na pretrage, pa onda mene.
Pusa svima i cestitam jos jednom svim novopecenim-buducim mamicama!!! :)
Žužy to je divno!!!!!! Nazdravit ću u tvoje ime :) posto ti više ne smiješ!
Kudri ja sam prosli mj pila folnu
ma da? pa onda ću i to uzeti! tnx cure
Probaj mozda upali! A skodit ne moze!
I ja folnu pijem oko 3mj.
Nije bas tako.
http://pcosdiva.com/?p=5854
Žuži čestitam na beti! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje.
Zadarmamice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!
I normalno je da se ponekad osjećaš tako, nismo od kamena.
Kudri bogme baš sam starosjedioc, i što dalje ide vrijeme sve manje vjeujem da ću se ikad maknut odavdje negdje drugdje.
Uh bubekica previse za citat ;)
bubi, niti ja ne stignem čitati! možeš pliz ukratko što piše!
hvala!!!!
Da bi trebalo unositi folate iz zelenig povrca, a ne umjetnu folnu kiselinu koju neki ne mogu metabolIzirati, a zauzima mjesto folatima.
Za vecinu je ok, iako su uvijek bolji folati, al kod nekih onemogucava metaboliziranje folata.
Hm, zanimljivo. Jel se mogu folati naruciti u kapsulama?
Eto,, sad sam ih nasla! JOs jedna glupost koju cu naruciti online :)
cure čestitam svima na ++++++ i sretno vam!
da li je koja imala sličnu situaciju - imala sam punkciju 4.10 (nisam radila ET) stavljam utrice, danas vidim da imam krvi na dnevnom ulosku i kada sam si stavljala utrice, e sad mene to brine da li je to poslije punkcije u redu ili će mi menga uraniti (ZM 23.10.)? sljedeći ciklus bi trebala na FET.
http://www.roditelji.hr/trudnoca/105...na-u-trudnoci/ evo tu pise da folacin preporucuju uzimati i 8 tj prije t. Jer se kroz namirnice ne moze unjeti dovoljnu koliconu potrebnu za t.
Napokon normalan komentar. :)
Glupo mi je bilo...ispala sam nezahvalna jer imam vec dijete.a samo sinu zelim podariti bracu ili seku i povecat obitelj.nevidim nista lose u tome.pa mislim da se bar jednom tako osjecala svaka zena koja je cula da je neka druga trudna a ona nemoze.
Ma nisam ja to tak mislila. Nego da se ne osjecas lose posto se ne prima odma. Pa ima mpo ako nece ic ovak. Mozda ti dobijes dvojceke pa dostignes frendicu! Nikad ne znas!