:heart:
Printable View
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Lovro mislimo na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Muma draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno snage, snage i jos snage ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ za bolje sutra...
Draga muma, osjeća lovro vas sigurno. A vaši poljupci i maženja ga, dokazano, lagano anesteziraju.
Kad ti je užasno teško i kad plačeš i pitaš se zašto baš vama, zašto baš njemu kojeg ste toliko željeli, mislim da možeš i ti osjetiti sve nas koje plačemo s tobom. Možda ne možemo s tobom podijeliti bol, ali tu smo da uz tebe psujemo ovaj prokleti svemir i život koji nam može istovremeno donijeti toliko sreće i toliko tuge.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ste nam danas?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima li kojih novosti?
i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Situacija je nepromijenjena ali kažu doktori da bi ga početkom tjedna pokušali skinuti s respiratora... Kad bi barem maleni uspio sam disati :(
:heart::heart::heart::heart::heart: Držite se Muma!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
muma :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bila si pisala da ceš pričat s doktorima o smrzlićama,šta kažu?
Lovro puno mislimo na tebe.... ~~~~~~~~~ za samostalno disanje.... muma ~~~~~~ za snagu.
Hajde Lovro, misu maleni.
Bori se!
<3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za iduči tjedan da zlato može samo disati! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ diši sunce malo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart::heart::heart:
Danas nas je dočekalo iznenađenje - moj lav sam diše! Još je uvijek intubiran, za svaki slučaj da moraju uključiti respirator, ali za sad mu super ide <3 Živahniji je, tj nemirniji, puls mu skače do 200, ali dok on sam diše i gleda me...nitko sretniji od mene :) Baš je prava zvjerka, ne da se on! <3
A smrzlići... mogu biti zdravi i bolesni... nažalost. Kao i svako naše iduće dijete :(
Brvo laviću, samo tako dalje!!!!!! :-D
Bravo dečko mali. Pravi si heroj. Muma držite se ti i tm. I dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaaaaaaaa bravo laviću :-D ma pobjedit će on tu bolest!!!!!!!!!:kiss:
jel ta bolest nasljedna?jel imao netko u vašoj obitelji?
ja tuka tek sad vidim ovu temu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag i onda još milion puta toliko za Lovru :heart:
Muma draga moja sve znaš, grlim te puuuuno!
Svaki dan molim za vas! Držite se :heart:
~~~~~~~~~~~:heart:
nitko nikada nije natukao toliko dobre vibre kao vaš mali lav........
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~