Pozz cure, redovno vas pratim al nisam bila bas za javljanje. Evo mene opet vama, danas 21dc, nista ne pratim. Sretno svima, a posebna pusa Ives, nadam se da je sve ok.
Printable View
Pozz cure, redovno vas pratim al nisam bila bas za javljanje. Evo mene opet vama, danas 21dc, nista ne pratim. Sretno svima, a posebna pusa Ives, nadam se da je sve ok.
Dobar dan!
Kako ste cure? Nitko ne piški, nitko ništa...Morat ću ja uskoro neki jeftinjak kupiti čisto da unesem malo nemira :D
Ma neću neću, čekat ću M, joj samo da mi nema spotinga, kako ću biti sretna!
Noćas sam išla 4 puta na wc, al nije ni čudo s obzirom da sam jučer popila hektolitre čaja i vode, a bome sam se i lubenice napucala prije spavanja :)
Nikakve akcije nema,nemam želje. Negdje 7 ili 8 dan sam baš bila za akciju, ali sad ne(nadam se da je to samo zatišje pred buru). November, znam kak ti je...meni je baš jučer stao spoting. zadnja 3 ciklusa sam i krvarila prije M.
tocekica jel znaš zašto ti se to događa?
ja pitala gin, kaže da je moguće da je snižen progesteron i ako bude tako još 2-3 ciklusa da joj se opet javim pa će mi to sredit. al kao da je normalno svako toliko da to žene imaju.
ali ja ću ga nadam se sama srediti na prirodan način prije nego zatrebam njenu pomoć!
Da i meni je to rečeno.
Uzimaš li ti kakvu terapiju za to? Pošto je to svakako prepreka začeću..
ej curke, da vas pozdravim, prijavim da cekam pregled popodne (29tt), sve je u redu i jos bitnije, da vas Ives sve pozdravlja, da je operirana, sve je dobro proslo i da se dobro osjeca, da je u bolnici i da ce izaci vjerojatno nakon vikenda - kaze da se iz nekog razloga preko moba ne moze tu ulogirati i sama vam se javiti pa da se ne brinete, cita vas, ali ne moze tipkati. puse vam saljem i trcim dalje, jer imam hekticni dan, a kak sam se cula s njom, htjela sam vam odmah prenijeti da je sve ok.
Ne. ja cu za jedno 4 mj skoknut do ginica. Spoting koji sam do sada imala bio je povezan s ovulacijama i ginić kaže da je to normalno. Nije da sam svaki ciklus imala spoting. Imala sam ga i u 20-tima i za vrijeme o i prije m-a., čim bi bila u stresu evo ga (a zadnja 3 mjeseca užasno stresna).
Ninci & Ives :ghug: baš te mi s lijepim vijestima uljepšale dan (bez pretjerivanja).
♥Lista za: 13.9.2016 ♥:ghug:
(Ne)čekalice: :coffee::štrika:
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 54.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 37.dc
Odbrojavalice: :storma::shykiss:
angiebanangie~~~~~~~~~~ 22.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Kod mene nekaj se čudno događa, jučer popodne vlažna skroz i sinoć na wc kad ono nekaj visi, rano mi za O, a ne sjećam se jel od akcije u nedjelju popodne iscurilo, pa.nika mi nije bilo da iscuri nakon dan i po. Nisam piškila trakice jer sam mislila da je rano. Totalno sam zbunjena.
Drago mi je da je ives ok.
Narančice a da ti piškiš?
Moja sluz je danas bijela, gusta, mutna i nekako mrvičasta. Dakle O je prema tome trebala proći. Nisam nešto baš proučavala, ali ostao mi je trag na gaćicama pa sam vidjela.
Meni se dešava da nekad iscuri brzo, nekad nakon nekog vremena a nekad uopće ne primjetim da iscuri (tipa ako zaspem odmah, al moguće da se onda osuši valjda).
Jutro iz Ri! :)
Ives, drago mi je da si dobro! Javi nam se kad budes mogla.
Evo ja piskila jutros, 10dpo, nema nis. Ponedjeljak je M dan pa je jos rano, al cisto da vam javim. Malo pis-pis akcije na pdf-u, slabo piskimo u zadnje vrijeme pa da podignem prasinu :D
Kako ste sve danas?
Narancice - hvala na učitavanje liste, bile su divne, evo od danas mogu ja preuzeti opet ako se nisi previše vezala? Hehe
Jos sam na GO ali doma pa mi nije problem :)
Ives - drago mi je da si dobro, zelim ti brz oporavak :*
Angie - rano je rano, držim fige... :)
Ja sam bas bila kod svoje soc gin, dala mi je duphaston za mengu opet i uputnicu za humanu da odradim HSG pa ce mi dati opet uputnicu za Petrovu kada to završim... Eto polako se vraćam u borbu :)
Mona vracaam stafetu. Od sutra sam ja u nekom poslu pa necu imati puno vremena za forum. Ako ikada zatrebas opet zamjenu, tu sam :mrgreen:
Update: Piskila sam jutros, Mami hvala na vjeri u moje cudo, ali nista ni ovaj ciklus. Jednostavno je produzio. Nista neobicno za mene!
Dobar dan ljepotice!
Piški se, dobro, još da je koji + uskoro bilo bi predivno! Ja neću još, mada sve više razmišljam o tome. Jedan dan mislim ovako drugi onako, sva sam zbrčkana. Vidjet ću. Čekam M svakako!
Pijem zeleni čaj, a u zadnja 2 dana mi je baš muka od njega, blj, mijenjat ću ga. Čime bi mogla? Kadulja? Od matičnjaka budem umorna, on mi je nekako za prije spavanja. Htjela bi spojit ugodno s korisnim pa pit neki dobar za sve dolje. Možda neven?
Mona i ja bi na listu, 23.dc danas :)
♥Lista za: 14.9.2016 ♥
(Ne)čekalice: :ghug:
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 55.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 38.dc
Odbrojavalice: :klap:
angiebanangie~~~~~~~~~~~23.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
xavii - sretno na listi :)
Narancice - ukrala sam ti srca, baš lijepo izgledaju na listi :mrgreen: i thanks :*
Juhu Xavii nam na listi!! Sad ce to srecu donjeti!!
Piskalice moje drzim fige da se minusi pretvore u plusice!!
Mami mozda je uranila O? Ja sam pred par ciklusa isto uocila rastezljivu sluz odma nakon M dan dva! A i citala sam da ak se unosi vise vode u organizam da utjece...
Monice jel tebe to opet M zeza! Pa *****u misa kaj glumi?
Ninciiiii kako si? Javi kak je prosao pregled!
Moram vam se povjeriti. Danas pricam sa sogorom koji je mladi od mene i tak doso kod mene da mu dam neke savjete na ljubavnom polju...I pita me "...jeste vi jucer navecer kaj radili :lool: ". Ja se pravim glupa a kaze mi. "Joj daj nemoras meni sad tu..." Hahahah. Inace zivimo jedni iznad drugih a ja i dragi smo bili u dnevnoj sobi koja nije vratima odjeljena nego samo prolazom. Aj bar sam prozore zatvorila :lol:
Jagodice - da da opet me zeza ali svejedno sam dobre volje, godišnji baš dobro dođe :D
Joj tak i mi, živimo iznad šogorice i šogora i jednom su prokomentirali da se tješe da su to neki drugi zvukovi :-o
Ali i oni su trenutno u istim radovima pa potpuno razumiju :D
A bolje i sogor nego svekrva :lol:
Jedino si kontam ak nas je on cuo kad je iso po haustoru onda tak moze svako hahah. Sreca da me bas briga :lol:
Jagodice kaj te briga uživaj.
Ma nisam sigurna da je o, danas sam uhvatila najtamniju trakicu od kad piškam po njima skoro pa pozitivna i nekak sam si mokra,, morat ću to iskoristit.
Xavii dobro dolšla nazad.
Mona drago mi je da si ok. Godišnji baš dobro dođe još da je češće.
Narančice pa baš sam se nadala.
Mami onda sve znas!! Akcija danas, sutra, preksutra pod mus!!
Bas mi zvuci ko O.
Kao što možete vidjeti, novi sam član.
za početak želim vam svu sreću i da uskoro ugledate dvije crtice za kojima tako jako čeznemo..
Jagodice čin popijem kavu, napadam.
Jutro!
Bajbiblue dobrodošla! Reci nešto o sebi...I naravno, kako cure kažu, čim prije otišla!
Jagodice hahahahha, mene je tako mama pozvala na red dok sam još hodala s MM i živjela s njima pa je dolazio k nama...Jedno jutro mi je samo rekla "može li to malo tiše?" a ja njoj "isto vrijedi i za tebe" ahahahha, smijale smo se na kraju ko luđakinje :D
A svekrva (DA) nas je jednom prilikom ulovila u hmmm, činu gdje sam ja na koljenima :D
Mene bode malo jajnik, noćas sam ga baš osjetila, a i jutros..21.dc je..I ponovo sluzi ko u priči. Ništa mi više nije jasno.
Jutro ekipica!
Bajbiblue, dobro dosla! ;) Nadam se da se neces dugo zadrzati.
Ajme keksic i family u blizini, i mi smo svasta izvadjali. :D Nije nas nitko jos ulovio (November kako ste prezivjeli taj horor kad vas je sveki ulovila??) :D, ali sigurna sam da nas se culo par puta, ako nista zbog skripanja kreveta.
Pisnula ja i jutros, big fat nothing. Sad necu biti u prilici piskit prije nedjelje, ako se M ne pojavi do onda budem. Mozda je i bolje da necu moc piskit dva dana, ovo gledanje vanisha na stapicima postaje dosadno.
Nikako, još se oporavljamo od toga i mi i ona hahahha, sad je već smiješno ali u tom trenu ne znam koga je više bilo sram, mene, njega ili nju, samo je brzo zatvorila vrata i pobjegla, pravili smo se i pravimo se dosad da se to nije dogodilo :D bilo je u njenoj kući, al tko joj kriv kad nije kucala!!!
Angie nasmijes me! Ma pusti testice, kak Narancica kaze, on njoj minus a ona njemu "kaj ti znas!"
Vidis da si pozitiva i nemoj da te bediraju ti testici!
Bajbi dobro nam dosla! Koja rijec o tebi? Ili si pisala vec na upoznavanju?
November hahahahh jesi joj rekla da se molis prije spavanja? :lol:
Joooj skripavi krevet! Strasno! I to bas dok smo zivili s njegovima!
A jednom je buduca sveki uletila u sobu, al posto smo ju culi, i bili goli samo od strula nadole, samo smo se "odspojili" i pokrili. I sve super. Ona usla, rekla nam kaj imala. Malo cudno gleda mog decka al to sigurno radi ko zna cega! Ona izade, ja pogledam decka i imam kaj vidjeti. On cijelo vrijeme (nesvijesno) vitla u ruci boxerice koje nije stigo navuci na sebe!!
:lool:
ej curke, evo izvjestaja s pregleda - curka mi je poprilicno napredna, po ZM smo u 29tt, ona je po mjerama na 32tt, ali meni je secer uredan, imam pravilan prirast tezine (taman po sredini krivulje po onim nekim tablicama), jako sam aktivna cijelu trudnocu, bebacica ne pokazuje nikakve simptome velikih beba cije mame imaju gestacijski dijabetes, tako da se dr. uopce ne brine, nego misli da nas je uhvatio u fazi intenzivnog rasta pa da ce se do sljedeceg pregleda za 4tj to unormaliti. ako ne, imat cu veliku bebu, a i to nije cudno jer smo mi oboje visoki. inace, imamo 1750g :) sve ide super, ja nikako da usporim, za mjesec dana picim na porodiljni (iss, kud vec?!??!), a do tada tempo ubitacan :) mozda se mala pozurila narasti da se sto prije rijesi hiperaktivnog inkubatora. curke, zelim vam sto prije plusice koji nece pobjeci s odbrojavanja, nadam se da je s bebolinicom sve ok, kada se vec tako dugo nije javila, a vi ostale, puno prasine da sto pirje ukrasite listu novim stupicima :ghug:
Vidiš to mi nije palo na pamet kao izgovor hahahha
Ja sam čvrsto odlučila da neću piškiti ipak ovaj ciklus, jer sam nekako uvjerena da neće biti ništa, i to mi je ok, a mislim da će kroz 2-3-4 ciklusa se pokazati +, ne znam, imam tako neki osjećaj...
November, hvala na tako toplim riječima.
ukratko, 21 godina, MM 26 , odlučili se na dvije crtice koje ne dolaze već 6 mjeseci, medicinski sve uredu, čak mi je ginić rekla da nema ni upale, da nemam potrebe ni za čajem..
a vidi, puf!
MM sve okej. I eto nas tu gdje smo.
Navodno sam krivac ja, i moje razmišljanje. Tako da... still go on :)
Pusa curke
Evo nama teče 9.mjesec pokušavanja. Relano gledajući to je sve još uvijek vrlo kratko. Ali nemaju oni pojma koliko mjesec može biti dug!!!
TM je već išao na spermiogram?
Koliki su ti ciklusi?
Kupi si čaj od vrkute, on je dobar za sve ženske tegobe, može ti biti samo od pomoći, čak i kad je sve ok kao što i je, može ti doći kao neki "klik" - ono, nešto sam poduzela...A i ok je za piti, meni baš fino paše navečer, čak i nezaslađen!
Bajbiblue dobrodosla i da sto prije ugledas 2 crtice. :)
Ostale curke kako ste?
Mona vidim da ti je lijepo i da uzivas. Odmori jos malo.
Bila sam na utz stitnjace i u redu je. Hormoni su mi odlicni. TSH je 0.5, napokon nesto dobro. Od iduceg mjeseca ce nadam se krenuti sve na bolje...
Anka kako je na novom poslu?
♥Lista za: 15.9.2016 ♥
(Ne)čekalice: 8-)
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 56.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 39.dc
Odbrojavalice: :preskaceuze:
angiebanangie~~~~~~~~~~~24.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
November: Da, jeste.. A mjesec k'o godina..
Kod mene ciklusi 28-30 dana.. A ja sam odlučila da odustanem, ako bude sudjeno, valjda ce biti.. Ne znam sta da radim vise.
Kakva je situacija kod tebe?
Bejbi - dobro došla :) samo polako 6mj je ok vrijeme još... nekad treba biti strpljiv :mrgreen: Ali zamisli koje će veselje biti kada ugledate plusek :D
Ako želiš biti s nama na listi javi koji ti je dan ciklusa ;)
Chiara - super za dobre nalaze, to je jako bitna stavka :) Kakav je plan za dalje?
Ninci - sretno dalje, drago mi je da sve ide školski... i meni bi baš dobro došao sad jedan porodiljni :mrgreen: