Kjb super za koljeno a za greske...ko ih sisa! Drugi put ces bolje!
Uzivajte u Slavoniji!
Summer zvuci odlicno!!
Ja se jako veselim cross fitu danas!
Sad moram na posao al nema veze, bas sam puna enegrije!
Lili javi kako je proslo!
Printable View
Kjb super za koljeno a za greske...ko ih sisa! Drugi put ces bolje!
Uzivajte u Slavoniji!
Summer zvuci odlicno!!
Ja se jako veselim cross fitu danas!
Sad moram na posao al nema veze, bas sam puna enegrije!
Lili javi kako je proslo!
Kjb,
Ti znaš da si spremna da su to izazovi pred tobom a i sigurna sam da baš zbog tih greškica iste izbjeći u Ljubljani a i nećeš svakako imat priliku otić doma na okrepu :lool: lude ste skroz. Bit ce to dobro i super za stav.
Mi smo ovu najveću dužinu od 39km istrčali fanfareeee najbrže od svih dužina na 5:32 :-D
Prvi put sam izgubila više od 2.000 kcal odmah sam se nakrcala wheyom poslije treninga. Ovaj pejs će nam vjerojatno bit i za Ljubljanu jer tamo nema stajanja na okrepi 2x a i bit će duže za 3,2km.
Pred kraj smo malo odrvenili i bili ko olovni vojnici :lool: uglavnom trio fantastico.
Nema šanse da bi sama trčala tim pejsom iako u Lju će vjerojatno biti puno solo kilometara kad se raspršimo ko rakova djeca.
MB pitala si za prehladu, šta sam bila bolesna ha ha i zaboravila ja.
Al ću ovaj put sigurno više dana osjetit tu dužinu, but who cares :-)
"Maratonke" moj naklon. Svaka čast.
Nakon lijenog tjedna prijavljujem jutarnje rolanje i popodnevnu šetnju do Kraljičinog
kjb i Lili bravo. meni je sve preko ccca 7 km puno. i previse. nikad od mene nista.
morala bih se poceti druziti s nekim. medo mi je jako drag. nisam dugoooooooooooooooo. a vidim da je i summer s njim. summer reci mi da propustam svasta.
j-la sorry ne mogu JM. nekako njen smrznuti osmijeh mi ne pase trenutno. iako vjerujem da je dobra.
ja volim skakutanje. medo mi to bas da.
Nano bravo. treba uzeti i pauzu. moje pauze su duuuuuuge tako da ta tvoja od tjedan dana je nista.
nano super :klap:
spajka a onaj black fire? meni je bio odlican! ima skakutanja. ni ja nisam fan JM bas :unsure: neman neki razlog, nije mi bas sjela.
probni treningic odradjen :klap: jako mi se svidja! i cimavici isto! veselim se pravom treningu u ponedjeljak :klap: :klap:
wow, svaka cast za duzine :naklon:
mb, suuuper za cross fit!
spajka, medo je super, uvijek bio i bit ce :D
i black fire je meni bio odlican, njega cu ponoviti
a vjerno volim i tonyja
uglavnom, ja danas odradila sat badmintona, drhturila mi je desna ruka duuugo nakon :aparatic:
kako samo skacem, malo utezi, malo jazz balet, malo badminton :D
pa malo setnje i shoppinga (pale cipele, donje rublje, tajice i majica :angel:)
sutra cu opet shauna, rip't up
Summer lajkam shoping :) koje cipele?
Super mi je ovo tvoje raznoliko vjezbanje!
Bole me ruke jutros, jel od treninga ili sta sam jucer kauc nosila ne znam. Veceras trcanje :klap:
Prijavak: 8,5 km, pace 5:57. Cinilo mi se da sam brža al nema veze :)
Zaboravila s spomenit da smo se sinoc vagali na onim vagama sta svasta mjere. Nije da bas virujem u preciznost al nadam se da cu i prehranu napokon dovesti u red jer ce me bit sram da nema napretka :škartoc: :lool:
I ja lajkam summer-ino vjezbanje i jedva cekam vidjet cipele.
mb, bravo za vjezbanje i za trk, nije to sporo na tu kilometrazu. A za vagu, znam osjecaj
prijavak slavonskog cenera, pejs 5:56. Uzivancija
Bravo kjb :klap:
Ma nisam mislila da je sporo nego se menu cinilo da sam brža dok sam trcala :mrgreen: dok je ispod 6 ja zadovoljna!
Odlične ste cure i MB i kjb i summerina raznolikost :klap:
Sad kad me prošla ekstaza od dužine mogu potvrdit da sam ozdravila, neki turbo brzi oporavak od prehlade al sam mirovala ona 2 dana, strusila kilu meda u čajevima, neka propolis čuda i ino. Ne bole me ni noge , čist sam ok, a ne raštana što mi je bilo za očekivatnakon prehlade i dužine.
Želim vam ugodan tjedan cure moje i da nam ovo sunce potraje (btw dobila u sub na trku pigmentac.mrlje, nisam očekivala takvo vrijeme).
raštimana
Cure bravo na odvježbanom i istrčanom :-D!
MB, razumijem za vagu. Budem super preko radne sedmice i onda odem mami. Uništim se da valja! Pa opet ispočetka.
Posustala sam i sa myfitnesspall, morat ću se više s njim družit.
Nisam vježbala od prošlog utorka. Al sam zato juče, dva sata šetnje s mm i malom po našoj lokalnoj planini. Lagan uspon, više šetnjica. Tek kad se maknemo u planinu, osjeti se zagađenost u kojoj živimo.
Virozi sam odoljevala do juče poslijepodne, jutros sam jedva ustala, i otišla na posao. Imala sam nešto neodložno za obavit, i tek sad vidim da sam se zeznula.
MB pa to je super brzina na tu duzinu, bravo curo!
Trkacice bravo za duzine, kjb to neka prolazna kriza, ne brigaj...
Tamo ce te adrenalin povuci i bit ces super!
j-la, tebe sam se jutros sjetila, u 7 sam BS odradivala, krenula od wo 1, za vikend nista od planiranog, pretegnule neke druge obaveze, oko kuce.
summer lajkama shoping
I ja sam se pocastila cipelama, prvi put da u necem s visokom petom uzivam :London fly;
O kartici i stanju necu da mislim sad: scarlet:
za maratonke clanak
http://www.atlasobscura.com/articles...arathon-record
je samo kaj taj ima cijeli odred odjeće u uredu i tuš
jelena bit ce da ja nisam shvatila clanak, jer ne kuzim kakve veze ima broj odjela koje covijek ima.
Članak je fora, šta sve neće smislit ljudi za Guinessov rekord :lool: nema šanse da bi trčala ni 5 km u odijelu a kamoli maraton, da me se pita bila bi u gaćama i čvrstom grudnjaku, sve mi smeta, sva sreća pa postoje određena pravila :lool:
Vidim da ste lijepe vikende provele curke, baš krasno :heart:
Nama u ovom tjednu samo 3x trener stavio treninge, čitam i ne vjerujem, neki skroz lagani tjedan nam isplanirao, al kako ja imam okp ko j-la sve me svrbi da odradim neki lagani trening kao zamjenu za onaj četvrtak koji sam propustila zbog prehlade kad ionako vodim dijete na Mladost.da mi ne strši taj 1 propušteni od njih 34 dosad :mrgreen:
spajka, samo sam preletila clanak jer sam u guzvi ali odma sam se sitila onog sta je trca dubrovacki polumaraton u odijelu. ja sam prvo mislila da se neko zeza s trkacima a ono on stvarno cijeli pretrcao u odijelu :lool:
ja imam veceras prvi pravi trening :klap: bas se jako veselim!! :klap: jos vise me zanima kako ce cimavici bit :lool:
ček MB idete zajedno na Cross Fit ti i cimavica? tim bolje, super. Mislim da će vam se svidjeti.
ja ću nadam se početkom studenog. javi nam kako je bilo.
a mi u ZG imamo onu Pandu, on trči razne utrke u ono mvelikom i teškom kostimu od pande, čak i ljeti je tako obučen trčao Grawe :-o
a baš me zanima tko je ispod kostima :-)
Nano ha ha
Čudi me da novinari nisu već intervjuirali trkača Pandu :-)
Ptice trkačice evo malo o taperingu:
http://3sporta.com/savladaj-umjetnost-taperinga/
Naš je počeo dosta rano u ovim pripremama čak 4 tjedna ranije.
Zaboravila sam komentarisati onaj dio o trenerima.
Mislim da ovdje svi znaju da volim Tonya :lool:
Jill mi je antipatična, i ne volim njen glas. Pogotovo kad galami. Ali mi je Bodyshred super. Zanemarim sve što mi se kod nje ne sviđa, i odradim super trening.
Kad smo već kod treninga, ne znam da li ću danas. Na redu je cardio, a ja osjećam da imam neku temp., i krevet me zove sebi.
J-la jbmu, ozdravi brzo ~~~~~~~
Lili, idemo zajedno, da :)
U pokaznom treningu je dobila laksu girju a sve drugo je isto. Bilo je mahanja onim konopima teskim, trx trake, trbusnjaci s medicinkom, skakanje na kutiju... svasta nesto :klap:
Cross Fit je brutalka, ja to obožavam!!! uživat ćete!!! poslije slobodno uzmite andol :-)
Nema sanse :lool: ni jedna ni druga ne volimo tablete :mrgreen:
Ma e zezam se al morat,ćete istrpit dan dva poslije zatezanja i upale. Javi kak je bilo.
MB i cimavica :heart:
Divne ste :-*
Nisam vježbala, nadam se da ću sutra biti bolje.
Prosla sam svojih 10 treninga s trenerom u cc mjesec dana.
sa kategorije 0 kondicije sad sam na 0+
Za zagrijavanje sam istrcala 2 km za 14 minuta, a nakon toga jos odradila 35 minuta treninga , to ulazi u kategoriju 0+.
Treninzi su svaki put drugaciji, danas je bio naglasak na zdjelicu ( bilo je guma, trix traka, klupice... TEsko za poloviti uopce.)
Na kraju koja serija trbusnjaka i leđnjaka.
Sirius, sa ovakvim postom, izazivas da ti tražimo fotke :mrgreen:
Bravo za kategoriju :-D
Čije fotke?
Trenerove?
:mrgreen:
Salu na stranu.
Velika prednost trenera ( osim sto pametni smislja treninge i tjera te bicem) jest sto jako pazi na ozljede. Npr. kad sam prije par godina radila jedan grupni program sa neta neke su mi vjezbe bile kako neugodne. Ne tolko teske koliko neugodne. Npr. Trbusnjaci koji rade pritisak na donji dio kraljeznice.
Kad ih radim osjecam krckanje, preskakanje i pritisak. Tada trener odmah prekida vjezbe i radim istezanje. Kad to radila samo prateci planirano s neta misila sam da moram raditi vise da bi se ufurala.
Ali vraga! Treba takve verzije potpuno izbjegavati jer mi je taj dio kraljeznice slaba tocka ( nemam nikakvu dijagnozu, ali jednom sam ostala ukocena nakon dizanja nekih kutija).
Nastavljam.
Neki plan za slijedeci mjesec je 2x tjedno trener i kardio na traci ( sama) kad stignem ( probati cu barem 2x tjedno).
To sa pisanjem bih trebala.
ali svaki put je nesto novo , od tih 10 puta nije se nista ponavljalo ( samo razgibavanje je isto, cak je zagrijavanje i trbusnjaci svaki put drugaciji).
Sirius bravo :klap:
Pa to je napredak, bit ces sve bolja :klap:
Lili ja volim kad me boli :mrgreen:
Bilo je odlicno!! Veselim se iducem treningu! I cimavica je zadovoljna, jedino sta oce bit stalno kraj mene :lool:
Bile su jos 3 cure iz srednje skole, nije jedina :)
Sirius,
Odličnoooo! Piši nam češće što radiš i kako ti ide.
MB super :klap: znala sam da će vam se svidjet. Cimavica je zakon!
Ja sam jučer ipak kratku regeneraciju 20 i nesto minuta trka lagano dok je dijete treniralo i malo na sprave u Boćarski.
MB <3
I meni je moja cimavica predlozila da zajedno trcimo, pa cu ubaciti barem 1 tjedno takvo druzenje s njom.
sirius bravo!!!
Prijavak
girja 15 min ( swings, squats, p&c, russian twist) + 5 km jutarnjeg trcanja, bas laganini, za svoju dusu
Stresni mi je period, znate kad naidu takvi periodi pa vam se cini da se sve sjarilo na vasa pleca, e tako se trenutno osjecam i cekam da prode
I trckaram da brze prode ;-)
Odoh sad pod tus pa za obavezama, uzivajte cure!