Nisu sve Hoke jednako debele, ali sve jesu ravne. Ja te ravne, 'zero drop' nosim od kad sam pocela da trcim.
Super za sumu lili, predivno zvuci.
Ja cu danas da spinnam.
Printable View
Nisu sve Hoke jednako debele, ali sve jesu ravne. Ja te ravne, 'zero drop' nosim od kad sam pocela da trcim.
Super za sumu lili, predivno zvuci.
Ja cu danas da spinnam.
Otisla ja kli kli daleko od listopadne zg šume u borovu na moru, ovdje je predivnooo :zaljubljen: sunce prži, kupala se vec i u moru, djeca i muž se drze bazena :mrgreen:
Jutros predivan trk setnjicom do vidikovca 16km, sutra u planu trk do jedne tvrdjave koja je na otocicu spojenom mosticem kroz šumu.
Evo i mene opet. :)
Sinoć sam odradila prvi trening. Uzela neki HIIT od 15 minuta.. Pogledala video, činilo mi se lagano, a i tih 15 min, ma mogu ja to. Ispalo je da ne mogu. :nono:
Baš me negativno iznenadilo koliko nemam snage. Od 15 minuta sam možda 10 vježbala, ostatak vremena sam pokušavala doći sebi. Ali korak po korak, bar imam dobru motivaciju da se opet dovedem u red.
Riri92, prvi koraci su uvijek najtezi, bitno je krenuti. Sretnoo!!!
Ja sam sva upaljenih nogu jer sam u ned trcala vrlo zahtjevan trail 31km sa 1420m visinske. Bila sam ukuono 8.zena, uspjela za okruglo 4h odradit ga. Prezadovoljna.
riri, hiit od 15 minuta je posten zalogaj za prvi trening, ne obeshrabruj se
ajme, lili, svaka cast!
ja ne prijavljujem jer nemam puno za prijaviti, redovita sam na yogi tri puta tjedno koju volim sve vise i vise i vidim napredak :heart:
trudim se vise setati, odradjujem neke izazove, ponekad na biciklu... sad se veselim moru, probat cu vise plivati, a manje se izlezavati i brckati #nadazadnjaumire
pripazila sam na hranu pa sam uspjela smrsaviti skoro pola od nagomilanih korona zaliha, nadam se da cu uspjeti sve
Riri, najbitnije je da sebe vidis kao vezbacicu i da gledano long term ne odustajes. Respect!
Lili sestro, brate, svaka cast :muscle:
Summer, lepo zvuci to tvoje :)
Kod mene ima stresa kojeg samo mogu hendlati jer je izvor eksterni. Sto se mene licno tice, sve super, juce sam imala prvi pravi americki intervju za posao i primili me.
Ja i dalje trcim 5 puta nedeljno, ukupno oko 55km. Dva put od toga barefoot, i time i jogom sam uspela vratiti desnu nogu u simetriju, vise nista ne zateze kad trcim. Spinnam jednom, plivam 1km isto jednom nedeljno.
Jedino sto sad dosta sporije trcim, ali to mi je ok zbog toga sto je dosta duze, i taj barefoot dosta uspori na duze staze.
Bravo za sve vrijedne!
Lili, čestitke, summer, odlično za kile, kli_kli, odlično za posao!
Prijavak prehlade nakon 4 čarobna dana u planini. Bilo je izvrsno, među prvima i vježbanje i trčanje su bili moji aduti da nemam krize ni upale mišića. Kiša, vjetar, sunce su me ipak pokosili pri povratku. Sad lagani treninzi, trčanje i sunčanje do Velebita.
Summer bravo za kilice, ide to tebi odlično a i joga zvuči baš primamljivo!
kli kli iskrene čestitke za posao :rock: kad počinješ? i naravno vrh si s tim svim svojim treninzima.
Palčice, prekrasno zvuče ta 4 dana planine, sad se lijepo odmori i napuni baterije.
Ako shvaćam ideš na Velebit trail, bit će ti predivnooo :heart:
Ja sam trenutno baš nekako umorna i iscrpljena, inače tako to bude u lipnju nama trkačima kad završi baza, a krenu utrke. Ove godine ih nije baš ni bilo, al svejedno treninizi rade svoje, tijelo traži odmor i predah i sad kombiniram kad ću taj aktivni odmor ubaciti u raspored.
Ne idem na trail, plan je Sveto brdo i Premužićeva jedan vikend pa ćemo vidjeti što ćemo najprije.
Palci divno :)))
Palci super, divno mi je citati kako ostvarujes svoju viziju.
Lili, pocinjem krajem juna.
kli_kli a koje tenisice barefoot imaš ?
larmama, xero shoes.
hvala, zadnje vrijeme me desna noga počela štekati, isto neka nesimetrija. Pa mozda da probam s drugim tipom obuće. S time da meni ne treba za trčanje
barefoot hodanje meni isto pomaze. imam i njihove balerinke (tj. mary janes). ne znam, meni je barefoot kao da radim jogu, super se izbalansiram. sin isto trci (i hoda) barefoot, i on je odusevljen iako mlad.
danas sam bas trcala barefoot, predivno mi je bilo :D
planiram kupiti nešto, možda uzmem njihove sandale za ljeto
Meni su isto super barefoot tenisice. Imam Merrell vapor Glove 3 vec 2 godine i stvarno su udobne.
Razmisljala sam o barefoot trcanju, ali buduci da trckaram vecinom po sumskim puteljcima, mi se cini da bi moglo biti neudobno.
Hvala, cure! Evo osim Velebita idemo SLO ferate kad se drugi put cijepim.
Molim savjet za težinu bučica. Odlučila sam si upickati ruke, sada vježbam s bocama vode od 1,5. Je li to dovoljna kilaža za puno ponavljanja?
Bravo za vježbanja! Palčice, baš lijepo!
Kli kli, čestitke za posao. :)
Ja sam nakon ponedjeljka dobila najjaču upalu mišića ikad. U utorak nisam mogla ništa, pa sam u srijedu pomislila da se možda samo moram malo razgibati, pa sam opet odradila HIIT. Pa sam jučer morala popiti tabletu. :lool: Nikad u životu nisam takve bolove zbog vježbanja imala, u šoku sam! :lool: Sad ću pričekati da prođe pa ću nastaviti. Frustrira me to ali ajd, barem će mi biti draži rezultat kasnije kad se sjetim kako mi nije išlo.
Riri92, sad pij tablete a onda nastavi s treninizima :mrgreen: poslije će bit manje upala i manje će boljeti. :-)
Haha prošlo je!
Jučer hiit taj od 15 min, danas isto, svaki dan po minimalno 10 000 koraka u šetnjama.
Spremamo se za Maltu idući tjedan, tamo planiram plivati koliko god uspijem, a koraka će sigurno biti i više. :)
Sretno riri,ali pazi:mrgreen:
:lool: i uzivajte na Malti!
Napokon malo odmora i predaha od svakodnevice :heart:
Prijavak 2. mjesta ukupno žene na Samobor trailu :rock: i sad sam na aktivnom odmoru. Odličnu nagradu dobila (bogat paket).
Počela sam ići na grupne treninge snage, pauzirat ću 10-ak dana od trčanja (redovan godišnji odmor prije ljetne baze). Tako mi je falila prava snaga, konkretan vođeni trening :zaljubljen:
Planiram jednu krasnu planinarsku turu sa svojim curama, veselim se godišnjem odmoru :-)
Kako ste mi vi? Šta ima?
Čestitke, Lili! Bravo!
Pobjegao mi ostatak posta.
Uglavnom, nedavno jako pala na trčanju, ali sam prošla još i dobro. Uništena roba i oguljena koža. Prijavak i svog najvišeg vrha jučer. Planovi za planine i ferate su divni i jedva čekam. Od danas mi počinje ležernije razdoblje. Bit će dosta planina, ali i trčanja, sna. Snage se držim.
Palcice bas mi je zao da si pala :kiss: bitno da prolazi.
Odlicno za planove za planine :klap:
palči hug!
ja malo malo pa ljosnem, pogotovo u prirodi - zapnem za korijen neki ili kamen, ali bitno ad nije ništa polomljeno
mene je 2. doza "vakcinisanja" u kombinaciji sa stresom unazadila poprilično
ali jučer sam ujutro 10 km odradila, preveruće je već tad bilo
sutra na more, ne planiram ništa osim joge i plivanja
sunce mi užasno smeta pa ove godine mirujem u ladovini
Lili odlično, čestitam!
Ima li smisla da idem na bazen ako imam manje posjekotine koje se jasno vide, ali normalno, više ne curi krv?
nepisano pravilo je da se s ranom ne ide u vodu. ne samo zbog sebe, nego i drugih. ako ne mislis na druge, razmisli zelis li da tebi u ranu ulazi svasta
mozda da pricekas dan-dva
Uf Flopice, nije mi to drago čuti, baš mi je žao. Ja se isto malo pribojavam jer danas imam 2. dozu.
Samo se ti lijepo odmori, plivaj, vježbaj jogu. Još ako ideš na otok kao inače :zaljubljen:
Ja sam također na pauzi, znači nema trčanja, samo bajk i snaga.
Jutros sam nakon dugo vremena išla vježbat s curama u parkić, ajme majko mila koja je sparina bila jutros već u 6h...uf..a sunce mi također jakooo smeta, smori me. Kad dođem doma s posla, samo se bacim pod tuš i na kauč, ne znam za sebe.
Morat ću se jako rano dizat za trčanje kad uskoro krenem jer mi je nepodnošljivo po ovom vremenu.
Lili, čestitke!
Palčice, žao mi je zbog pada. Bravo za najviši vrh!
Flopice uživaj na moru! :zaljubljen:
Mi danas idemo. Imala sam neke vježbačke planove i za tamo, ali budna sam od 4:10 danas pa me doslovno boli briga, kako ispadne ispadne. :lool:
Riri ma boli te kuki nego šta...uživaj na Malti i za sve nas :kiss:
Riri uživaj!
jučer sam te se sjetila
muž kupio djeci labuda ogromnog na napuhavanje :lol:
malo manje je smiješno da sam nadobudno išla zajhati istog i toliko se nabila na obližnji kamen
ipak sam jutros odradila deep core yoga
inače ništa ne vježbam trenutno
Lili na otoku sam, da
loše spavam i osjećam da mi je potreban odmor odmor i opet odmor
mislim da imam žešći burn out
sad će to morski zrak i mirisi sve izliječiti :zaljubljen:
Uživaj, flopi i puni baterije!
hvala palči!
punim, evo u 4 dana otkad sam tu jutros prvi put snagu odradih
trčala još nisam
samo jogu redovito
Lili bajk i snaga nisu odmooooor! :P