onda nemoj računati na mene, nisam ni počela gledati
Printable View
onda nemoj računati na mene, nisam ni počela gledati
Betty, ima istezanja, ali nije slično speedu :)
Prvo imaš 3 kruga warm-upa. Nemoj da te zavara naziv, warm up je, ali crkneš. Primjer jednog slijeda, po 30 sec sve; jogging-jumping jacks-heisman-heisman123-butt kicks-high knees-mummy kicks. I tako 3x s 3 pauze za vodu 30 sec, onda slijedi pošteno istezanje cca 12 min i nakon istezanja cca 18 min treninga pa opet istezanje.
U ovih 18 minuta imaš prvo 3 slijeda po 4 vježbe. Primjer hurdle jumps-belt kicks-pa neki skraćeni suicide-V push ups. Nakon svakog slijeda ti je pauza 30 sec za vodu. Na zadnjem nakalemi još koju vježbu i onda ide druga vrsta, isto po 3 slijeda, isto 4 vježbe. Primjer hurdle jumps-globe jumps-moving push ups-mountain climbers na podu.
I onda 4-5 min istezanja.
Sve jako brzo prođe i jako je zabavno kad skidaš Shaunu sunce s neba :lool:
Maruška, ja naručujem sa SD-a, već imam punu košaricu :mrgreen:
Curke, pazite s Lee starkama, obavezno broj manje uzeti... broj 5 odgovara broju 39, broj 6 broju 40, čak mrvicu više (iako na njima piše 39,5).
Kolika ti je poštarina?
kakvi su to brojevi grudnjaka? 30, 32, 34... čemu to odgovara?
kakao ta water break funkcionira? ono, jel se uspiješ malo rekuperat
uspoređujem sa focusom, pa zato pitam, tamo nema tih breakova ali zato valjda kraće traje
a hebate, mislila sam da poznajem terminologiju, a za ove vježbe koje si nabrojala uopće nisam čula
koliko je ins teži od focusa?
cubana, dogovoreno!
kavice, kod ove teminologije mislim na hurdle jumps-belt kicks, V push ups i slično
i mummy kicks, šta je to :unsure:
Mummy kicks :lool:
Sto je to?
I p90 ima water breake od cca pola minutr. Dobro dodje.
Ovak, prvo najbolja vijest u vezi maslaca. Ulovit ćemo popust od 20%!
Kad vidim konverziju izračunam koliko tko ima povrata ;)
U vezi grudnjaka, veličina 34D odgovara 75D, 36C odgovara 80C itd... ali najbolje ti je izmjeriti se i uzeti online kalkulator da vidiš koja si točno veličina.
Ins ne znam jel bih rekla da je teži od focusa, jednostavno je drugačiji, meni bolji <3
Mummy kicks je ono kad nogama radiš low kicks kao iz focusa, a ruke križaš ispred sebe, bradu držiš visoko... podsjeća na mumiju koja je krenula vježbati pa otud naziv :mrgreen: Ima ta ista vježba u c1 od BR-a samo se nekak drugačije zove.
SD poštarina, nemam pojma, ali imam stvari za 500-injak kn sad.
I jel' netko naručiovao Karrimor, po mogućnosti jaknu i Goldigga, hlače? Kakve su veličine?
Pomišljam i ja na neki šuškavac i top za trčanje. Pa možemo skupno, ako se Maruški žuri.
Pozitivno što smo u školici dobili popust za trkači adidas asortiman, a taman sam zapela za neke preskupe im tajice.
karrimor je muz narucivao trenirku hlace, velicine su realne
golddigga hlace ja, floral skinny :heart:, isto super velicina, ja sam M - 12 - 38/40 i uzela sam 12 i odlicne su mi
pogledaj reviews, cesto bude dobrih komentara vezano uz velicine
za lee starke sam se opekla i dala ih sestri, sad znam da lee ima vece kalupe, a karrimor tenisice manje
i oprez, digli su postarinu na 12 funti, tako nesto
mogu ja vidit s muzem pa ti veceras javim hocemo li opet nesto, pa da podijelimo postarinu
stigne za cetiri-pet dana max, tako da ima vremena
Ja bi grudnjak, ok je cijena a ako Kavofobica kaže da je dobar onda uzimam :mrgreen:
Kome da se prikrpam?
Koji ti je obujam bokova? A bedara? :mrgreen:
Od Firetrapa sam bila uzela veličinu S i bile su mi ok.
Karrimor sam vidila neku jaknu 3u1, snižena sa 240 na 60 pa sam mislila uzet mami. Ipak, možda bolje da odustanem: moja mama je taaako komplicirana da mi se možda bolje ne petljat.
Kako bilo, ja ću naručivati za vikend. Primam narudžbe do petka navečer. Svi su pozvani. :mrgreen:
može li link na te grudnjake i ja bi neki
ribki, grudnjak ti je savršen! nećeš požaliti, samo dobro provjeri koja si veličina, ako si neka na pola, obavezno uzmi malo veći, neće ništa nigdje klatiti jer je full potporan :)
Maruška, što kažeš da se pridružiš meni, umjesto ja tebi, jer ti već maslace šaljem idući tjedan pa da ide sve zajedno?
ma i meni sve paše. nema veze, pridružim se ja tebi onda ako je narudžba već u tijeku :)
no, jesmo si mahale jučer :-)
prvi put bila na terminu od 21-22. sutra isprobam jedan jutarnji i skoro sve ispucala. odlično im je to da nema određen termin za grupu nego svaki sat počinje ko dođe. nema isprike, ono, nisam stigla.
i jučerašnji trening je bio ubitačan. snaga malo prošarana sa marincima. ne sjećam se kad sam majcu smočila toliko da su mi naramenice bile mokre. i iako je trener nagazio sa kilažom na nas, danas bez upala :-). teško je ne navuć se na tako nešto nakon nekog vremena redovitih dolazaka
što se karrimora tiče. imam 2 komada njihovih tajica (sad ni ne znam od kud mi). veličina S. skroz mi realna. recimo hm tajice S su mi mrvicu velike ali ok. ove njihove su skroz ok. i jako mi se sviđa materijal. mislim sve su elastična sintetika ali ove su baš fino mekane za kožu, a dovoljno čvrste da budu tajice. ugodnije mi od pamuka
Za frikuše - ovog vikenda je sportska konvencija u Os. Jedan dan pohađanja svih radionica je 150kn. Nije puno, za onog tko ima volje. Treneri su iz svega i svačega, ali najbolji predstavnici. 8-)
i ja bi nesto sa SD :mrgreen:
danas jos nista ali bi veceras rado isprobala tonija :mrgreen:
istekao edit :roll:
ja bi cimavici uzela lee coper starke. e sad, ona nosi 37, jel onda gledam zenski ili djeciji
koji je to onda br, 3 ili 4?
Prijavljujem samoubojstvo u teretani, po običaju. Svaki put ide žešće i jače. Poslije sam skužila da mi je "dolje" sve prošlo i otkad sam se vratila boli me stomak :fuj:. Možda sam ipak malo pretjerala, ali stvarno mi je trebalo, s obzirom na tjedan grozote koji sam prošla :mrgreen:
Odoh leći.
Ja prijavljujem samoubojstvo u bureku! Ne znam sto mi je ovaj tjedan :lool:
aaaaa,zhang dosla samo da ti kazem da sam uvrijedjena kako si me brzo zaboravila....:-( sta ti je forum...nema te koji tjedan i visemjesecni staz potisnu rookiji....:-P
ako ne tipkam ne znaci da ne vjezbam,ne pisem jer ne stizem pratit temu svakodnevno ko prije ali evo vec 2,5god u kontinuitetu (od toga 6mj doma) se hopsa...
trenutno je u djiru TRX (narucila kopiju sa Njuskala ima mjesec dana) i girje...sutra idem u shopping 2 manje/lakse da mogu radit double clean&press...
Danci (ne sjecam se koja jos radi sa Kbellom),imas li kettle-bell guard ili barem znojnice na rukama jer mene boli sve poslje vjezbanja..:(
navodno je taj guard skup pa bi si samo uzela neke deblje znojnice da malo to izoliraju...
komentari okoline su nadam se zlobni jer me se samo kritizira da izgledam premrsavo a vaga stoji na 52kg vec 6mj (otkako sam na LCHF-u)...
nadam se da je salo ustupilo mjesta misicu pa da radi toga u odjeci izgledam mrsavije,bome kad se ovo ljeto skinem vidit ce oni...:mrgreen:
Toliko je puno potrebno da se natjeraš na vježbanje, zdravu prehranu, onaj klik u glavi.. a tako malo je potrebno da se vratiš na stare staze. Baš sam to jučer govorila MM-u. Od Velikog petka nisam prestala. Ne osjećam potrebu, ne osjećam se čak ni dobro, ali što mogu, vjera mi brani da napravim francusku salatu bez da pojedem makar zdjelicu :mrgreen:
Strašno je što taj junk radi čovjeku...
skulirana ko te zaboravio, evo ja jutros te spominjala :P vidi koji post gore
maruska, ako se ne salis za mjere, mogu ti napisat
na pp, naravno :mrgreen:
a ja sam od firetrapa uzimala isto 12 i bile su mi super, tako da bih rekla da se velicine 'prate'
sinoc speed 3.0, veceras stretch, bas mu se radujem
Skulirana :-P
Ja nisam znala da si iz Du... a prije nekih stranica sam pitala za tebe, a ti sutis.
Racunamo na tebe danas :-*
Ja se udebljala otkad vjezbam. Imala sam cca 52 a sad stala na vagu i imam skoro 54. To su misici jel da :lol:
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
i ja mašem s girjama s vremena na vrijeme. e sad ako nešto može zveknut po ruci onda je to valjda snatch. kužim to :mrgreen:
opet, osobno ne spadam u pobornike nekakvih štitnika pa tako nemam ni to (i skupo mi) ni rukavice nit podmećem što pod koljena, dupe, leđa dok vježbam. nekako se naviknem. i kod snatcha mi nekako koncentracija malo bude pojačana. nije da se ne zveknem, jel.
ovdje sam bila naišla na recenziju tih štitnika. možeš si bacit oko
http://breakingmuscle.com/equipment/...ell-arm-guards
ja ti imam znojnike i rukavice. Znojnici su deblji i super mi izoliraju, ne treba mi niš više ;)
samo da nije do girji (ako te onaj rub reže kao što je mene rezao, tad mi niš nije moglo pomoći).
i super ti je ovo "double" :klap: ja sam malo radila ali ja imam 3 girje sve različite težine pa je malčice bed kad s 12-icom radim clean u lijevoj a 8-ica u desnoj....