ahahaha
no worries, budem ja Shauna odrađivala za tebe :mrgreen::lol:, a ti se okupaj koji put za mene jer se moje dupe ove godine neće točat ni u moru ni u lavoru :/
Printable View
dogovoreno :)
Čekam da MM sa curama ode u park i bacam se na Focus. Prvi dan, cardio.
Upravo sam skuzila da imam temperaturu 37,4. Bi li to moglo biti od danasnjeg vjezbanja: 4 km trcanja + 11 km brdskog hodanja? Malo osjecam noge, ali me ne bole (za sada).
škicam vas odavno, ali nikako se uključiti
meni je problem što mi je plivanje jedina aktivnost u kojoj guštam
plivanje u moru
ostalo mi je tlaka
sada sam bila 2 tj na go, plivala sam kako koji dan, ali prosječno je ispalo oko 3 km dnevno
i to sam uživala
tijelo radi, a mozak na pašu, more preuzima svu napetost, nervozu, negativne osjećaje
sad sam u zg i ne mogu se natjerati ni na hodanje
možete vi iskusne vježbačice (storma, anci..) dati neki link na neke lagane vježbice koje bi moglo izdržati moje zakržljalo (u mišićnom, ne masenom smislu) tijelo
i da je kakav, takav gušt
da sad ne pregledavam svih 177 stranica
Aleeeeks! :trči:
Nemas pojma kako mi je drago da si i ti tu svratila, makar informativno :D
Pogledaj na youtube jillian yoga meltdown pa vidi jel ti se to svidja.
Mozes vidjeti i prve workoute body revolution i 30 day shred.
Nesto malo plesno, ali skroz dobro je hip hop abs.
Ako ti jos sto treba, pocinjem raditi sutra :mrgreen: pa mozemo na kofi i malu razmjenu. Iskustava :D
Roza, hebemu misa. Ne znam dal moze od toga, nekako nisam sklona vjerovati u to. Mada, to ja ovako laicki.
hm, a gle, temp nam ziher poskoči kod vježbanja. nemam pojima na kolko. ali sigurno i padne nakon nekog vremena. meni je temp, uobičajena, niža i sa 37,4 bih vjerojatno bila bolesna. ali pravi pokazatelj da jesam bolesna bio bi taj da sam išla mjeriti temp. ja to radim kad se stvarno osjećam loše i sumnjam na nešto. i onda, zapravo, koju god brojku da ugledam, sve jedno je. osjećam se loše.
tako da bi moje pitanje bilo, zašto si sumnjala da ti je povišena temp i išla ju mjerit? ako se osjećaš loše, odmori. može biti i lagana dehidracija. onda isto skokne temp
da, može biti od dehidracije
hvala anci :love:
znaš da bi mogle konačno kafenisati
(i da ti pokažem sliku schleicha na okupu, slikala radi tebe :-))
:lol: moze!
Alex, pogledaj i callanetics.
Odradila. Stala sam dvaput popiti vode, uglavnom ih pratim, osim kad se moram okretati lijevo - desno, gubim ravnotežu lol. I znala sam da će me ovo mirovanje koštati, skakućem i sve lamata, opustili se mišići. E neće više!
I sva sam mokra, znoj kapa s mene.
biljezim se sa stovanjem za sve nove slike :-)
ja sam dodala dvije, jednu poslije vjezbanja i jednu s plaze
ne ocekujte kockice :-)
ne vjezbam redovito, prevruce mi je i imam manje vremena, pa mi je ostalo jos cetiri 6w6p l2, a onda cu ili focus ili rockin body, uglavnom shaun it is
niti ne plivam puno, igram picigin i glupiram se s djecom... al preskacem i sladolede, bar nesto
Danas prvi dan LVL2 30DS.
Mrtva sam.
Sva sreća da sam se u zadnjem setu sjetila da ne moram sve sa 2kg utezima i da ne moram gledati Nathalie.
Previše planckova za moju kondiciju.
Sutra je novi dan.
krug oko jaruna - 5. dan...
imam i one rupice na ledjima o kojima ste pricale ..ali imam i puuuuuuuuno kilica viska ...hm-*hm
Summer, izgledaš genijalno. Vidi se ogroman napredak u odnosu na fotku prije 3 mjeseca. Snažna, skladna i sexy :zaljubljen:
Storma :klap: čekaj tek speed pa ćeš vidjeti kako ćeš se gubiti i s rukama i nogama. Ja uopće više njega ne služam neg mlatim kak u koju stranu stignem :lol:
Cubana, easy does it ;)
aleksandra70vanja :welcome:
pa....imam onoliko puno previše koliko sam si stroga koji dan...ali kad sam se udavala (kak to sad bedasto zvuči) imala sam 66-67... a sad imam 88-89....
sad to racunam kao 20 viska ali da izgubim 4-5 kila u 4-5 tjedana ili nešto dulje....to bi bilo super..
imala sam u najgorem trenutku 92 kile i skinula sam 3 kg u mjesec dana (baš sam zatrudnila) - išla sam na jedan program vježbanja (3x tjedno) i kod nutricioniste i to je funkckioniralo...nikad nisam te tri kile vratila..pa sad opet krećem nešto slično...
svaka čast tebi na postignutom!! koliko ti je vremena trebalo?
@Canaj, ukupno sam izgubila 26 kg u 8 mjeseci... može se :)
Samo se redovno druži s nama i odoše kilice.
potpisujem ovo za redovno druženje :-D motivacija samo takva!
kad smo kod motivacije, summer,šibneš fotke na pp?
ja sam otrčala 5,30 km, 36 i pol minuta...koji dobar osjećaj...
i prehranu sam si značajno izmijenila. Danas ispekla onaj kolač s FitMame, a došla moja mama i nosi svoj kolač, neku bombu sa šlagom,kremom, keksima i tako još nekim radostima i ne može vjerovati da neću uzeti i da sam napravila kolač u kojem nema brašna, a kad sam joj još kasnije napomenula da nema ni šećera, bilo je :-o
Znam da riskiram da u očima bližnjih ispadnem neka frikuša koja sad odjednom ništa neće jesti, ali ne marim. U ovih tjedan dana puno se bolje osjećam, u kombinaciji trčanja i izmijenjene prehrane.
AAAAAAAAAAAAAAA!!! odlično! ajme! svaka čast!
ma nije mweni problem vježbanje - pogotovo sad otkad malo bolje spavam jer ne dojim više noću..ali mogu ja i pojest...najgore mi je kad odemo kod neke bake..a to je često....doma glumim da jedem po lchf....nešto odprilike..pa malo pripazim..tj imam taj svojm jelovnik od prije 2 godine koji mi paše....
bit će mi drago družiti se tu..mene zanima koliko ću postiči do kraja rujna....
hvala kavofob
ja vas cure niš ne kužim
čitam Cubanin post, na kom jeziku ona piše?
kako da se uključim, a da ne moram čitati svih 177 stranica
dajte neki link, nešto
help
Prvo moras dat prisegu Fight Clubu. Inace nis od linka. Il citaj 177 stranica, al dok ti procitas 177. stranicu, mi cemo vec biti na 189. Buahahahahaha!!!!
Prvo reci sto bi ti, odnosno kakve bi vjezbe radila, staticne, jogu, skakutave, vjezbe snage, plasne treninge.... ONDAK ćeš dobit link. Prvo da ti mjeru uzmemo!
Tipkam s moba pa necu stavljati linkove.
Alex istu preporuku dajem kao i Anci. Yoga meltdown od Jillian. Ovdje je zovemo yogilan.
Ono sto je Cubana napisala je od iste te Jillian 30 day shreed.
Imamo od nje i body revolution ili ti ga BR.
Potom imamo nekog zgodnog dececa sa novim programom. Focus T25. Autor yih vjezbica je Shaun a njegov je i Insanity.
Neko nek nastavi molim sa Zuskom.
Ha,ha,ha
evo prijevoda za Alex http://forum.roda.hr/threads/78185-L...ovi+vježbanje
Sad razmišljam kako da ovu temu skratim ( za glavu)...
aries, jel probala mama banana-čoko?
evo, meni i sad sline cure kad ga se sjetim, al nikak da naletim na točkaste banane, a ove zelenjuše prije pojedem nego mi dozriju za kolač :oops:
Canaj, prije polaska bakama najedi se špeka i nema zime
alex, vjeruj, svi se identično osjećaju kad dođu na temu, ali brzo progovore klingonski ;)
Kavofob i ostale koje su rekle da imaju puno viska (vidite kako sam politicki korektna :mrgreen: jer ste to same rekle)... Ovaj veci visak, jeste to nabile u trudnoci?
Nemojte sad da ispadne da se cudim ko pura dreku :mrgreen:, dobre smo si vec :D pa da pitam.
Mogu reci za sebe: u pocetku trudnoce sam imala malo veci apetit, barem prvi put jer nisam imala mucnine, no kasnije i pred kraj...brzo bih bila sita jer mi je trbuh smetao :D
Mada, ne znam kako to mojoj mami nije smetalo jer je natukla triput po 35 kg :mrgreen:
Aleks :lol:
Na onoj temi ces se lakse snaci.
zhang, moj naklon
vretenasta, vitka, definirana... svaka cast!
moje slike su na istom mjestu i s passom ko i prije...
kavofob, :-*, imas ti sta novih? slazem se da smo mozda ja i ti najslicnije gradjom...
Ides, summer!
Predobro izgledas! Vidi se stvarno velik napredak. Ne mogu se odluciti koja mi je bolja slika. Prepredobro!
Ramena su ti super, trbuh se vec lijepo formira. Mamis poglede dok igras picigina :D
ja sam počela jest (večerat i ostlali grijesi) tam negdje kad je prvi navršio godinu dana...
ali ako krenem gledat tam od Adama i Eve:
prvo sam se udebljala 4 -6 kg prije prve trudnoće..onda mi je od te prve ostalo još 4 viška (tu sam znači već na plus 10)...onda sam se još poslije više udebljala....sad sam prije ove druge trudnoće skinula 3 ...a od same trudnoće nemam viška..štoviše, bilo mi je otišlo još i par kila poslije poroda ...onak u minus...ali sve skupa kad se zbroji..ajoj... jedno 6-8 godina sam uglavnom polako išla prema gore,.......
7km večeras. Jučer sam shvatila u kako sam sada dobroj formi , nije bilo vruće što teško podnosim i trčala sam opasnom brzinom, držala tempo, odvalila kilometražu s time da je meni povratnih 3 km uzbrdice.
U 10. mj. planiram na polumaraton, možda mariborski, još ne znam gdje. Probajte neko skupno trčanje - poseban osjećaj, uh koja energija.
Inesica - slažem se, a i mm oko CF i ne educiranih trenera koji ubiju, naprave grozne upale mišića i ozlijede ekipu.
kavofob - da, imam i ja dijasrtazicu, no kako vas na brzinu preletim ovih dana ću pomnije čitati tvoj post na blogu, kad ulovim vremena.
sirius i spojka hvala
marta, ja bih htjela biti vitka, zgodna, čvrsta, lijepa, u kondi....
trenutno se osjećam i izgledam vako:starac:
treba ti još kakav podatak :lool: