Jele otvori link šta je žena stavila i pogledaj, sve lijepo piše.
Printable View
Jele otvori link šta je žena stavila i pogledaj, sve lijepo piše.
A taj se CCC baš pobezobrazio :D
650 kn gležnjače!? Aj v'rit. Nekad si kod njih dobre cipele mogao kupiti do 450 kn. Vid sad ti to...
Procitala gdi ide i sport vision i galileo
A jel na sve jel na ukupni li jedan proizvod
Nikad nisam s story kupovala
Evo i točan popis popusta u Avenue mall-u sa Story kuponima: https://avenuemall.hr/dogadjanja/sto...i-shopping/682
U ccc ima neki popust drugi artikl 5p posto 3 1 lipa
Ima u busevima letak
Ak ti treba posalji mi poruku gdi da prosljedim
Ne pise do kad
U Image Haddad je sve na 50% popusta. I ljetna i zimska. I snižena roba je na 50% .
Žalila sam se tu prošli mjesec na cijenu Persila od 76.90 kn za 2l. Danas sam u DM-u kupila ovaj:
https://secure.ce-tescoassets.com/as...e1_540x540.jpg
od 3.5l za 40 kn. Navodno je snižen 50% jer izlazi iz asortimana (sad imaju manje boce, za 60 pranja umjesto 70).
Pisalo je iznad cijene da je snižen i onaj od lavande, ali njega nije više bilo.
yisk od 26. do 29.9. ima 10% popusta na sve što stane u onu njihovu veliku torbu. torba je 5 LIPA (inače je 10kn).
ja na svakoj akciji pokupim bar jednu, a kupim nešto što košta par kuna. :mrgreen:
Antitalent sam za pronaći sniženja (ne tražim i projurim po dućanu), ali imam mamu koja mi je dojavila pa sam sebi i sinu danas kupila tanju jaknicu, jesensku u Kauflandu za po 63 kune. Sebi sam kupila najveću koja je ostala za djevojčice (148-152). Također imaju i ručničiće za ruke (nosi ih u školu za pranje ruku) u različitim bojama, po nekih 5, 6 kuna. Uglavnom imaju nekih povoljnih debljih kabanica na točkice, samo ja nemam strpljenja kopati i njuškati.
Jel netko zna za neku peglu na parnu postaju na akciji?
Ne treba mi ona od 1000+kn s obzirom koliko je koristim :mrgreen: znaju bit po 500kn, al pobjegle mi Tefal i Rowenta :-)
Bile u Sparu i Kauflandu.
Ja sam gledala prošli vikend u Elipsu parnu postaju Russel Hobbs - https://www.elipso.hr/mali-kucanski/...OBBS-24420_56/
Sad vidim na internetu da ima još jedna, malo skuplja - nisam uspoređivala karakteristike https://www.elipso.hr/mali-kucanski/...OBBS-24440_56/
Nije baš za 500 kn, ali su obje ispod 1000 kn. Zapela mi je za oko zato jer imam njihovu parnu peglu običnu i zadovoljna sam. Odustala sam ipak od ideje da uzmem ovo (za sada) jer baš ne peglam puno, a nemam ni mjesta.
Bilo ih je i u Lidlu, ali nisam zapamtila proizvođača.
Hvala Peterlin,ako jos netko naidje please neka javi.
Hvala svima.
Je l ima sad kakvih sniženja za dječje tenisice i gumene čizme?
Vidjela sam da je u West Gateu ovaj vikend late night shopping i vidim da sportina ima 30% na pbz kartice, tko ima.
Je l ima negdje nešto u Zagrebu, pogubim se u West Gateu :)
I da, od iskusnih me zanima koliko taj late night ima smisla?
Potpis:
Lost in shopping :)
Sport vision ima neki popust preko web shopa, ne znam koji broj vam treba, ima i manjih brojeva (tenisice).
Bilo je neki dan u planet obući za drugi par obuće -40%
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Imas tenisica u Decathlonu u cjenivkovnom rasponu svakojakom. Od povoljnih do skupljih.
Baby centar sam pogledala sto ima snizeno, navlakusa.
Ccc nema kozne tenisice.
Ja bih neke normalne kozne tenisice. Lijepe i kvalitetne. S čičkom. Dosad su mu adidas odgovarale, imao je nekoliko velicina.
Decathlon se fakat isplati pogledati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muller
20% na igračke, filmove i video igrice
Od 17-31.10
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
a kad ima Muller 20 posto na sve?
bilo je prošle godine neki 11 mjesec
Planet obuca -50% na sve danas, sutra i prekosutra. Slave rodendan.
Mi smo kupili tenisice snizene s 309 na 173 kn. U Pitarossu u W. Gateu.
I jos par stvari u froddu, dobili samo 34 kn (10 posto) popusta.
Nije bila nikakva guzva, tako da vjerojatno nisu neka mracna snizenja. Sebi nisam stigla nista pogledat, samo djecju obucu.
Nismo biliu igraonici. Jednom davno smo bili. Vozio se u onom nekom vlakicu, to se valjda placalo nesto. Ne znam ti nista pametno napisati. Ne sjecam se.
Kaj u svezi igraonice?
Moji manji su tam bili par puta
Imas 2 sata badava skakanja napuhanca....