obje plošne dimenzije su cca 6 cm veće od A4 papira. ni ne možeš puno ispod jer ti ne stanu fascikli.
al razumijem da je cijena prevelika za rizike.
Printable View
obje plošne dimenzije su cca 6 cm veće od A4 papira. ni ne možeš puno ispod jer ti ne stanu fascikli.
al razumijem da je cijena prevelika za rizike.
:lol: Jelena.
Predlažeš mi da si pravim kartonsku torbu. Ako se oparim razmotrit ću stranicu, ako ne nađem izrezat ću si kartonsku, smeđu. :)
Probat ću neku najprije u živo naći. Onda u nju potrpati dio papira, dio nositi u cekeru. Ionako uvijek izgledam kao da osobno selim građu iz knjižnica. Imam crnu (koja me jede i prevelika je, ali uvijek se za predstojećih kiša mogu skriti u nju), no ja bih smeđu. I činjenica da po 400 kn koštaju ne kožne torbe. Hrvatske tragedije.
:lol:
Ma mislila sam samo "dvodimenzionalno", ne cijelu torbu.
Možda obrtnici nešto izrađuju pa možeš i želje izražavati, npr. izbor platna za unutrašnjost.
Ja imam jednu relativno novu torbu, super je mekana koža, al mi ostavlja "muce" po stvarima.
Hvala TeFil.
Drzaci za stoljnjak su kupljeni u Offertisimi. 2 komada - 10 kn
Zna li netko mozda gdje ima za kupiti papučice za curicu, 6 godina sa likovima iz Frozen? Ako moze brzi odgovor jer vrtic pocinje ;) hvala!
Vidjela sam da imaju baletanke u h&m ali su likovi samo na potplatu. I nama bi trebale papucice za vrtic a ovo su baletanke za po vani. Ima li mozda i papucica u nekom h&m-u koje sam promašila?
Ima, one kao čarape s potplatom i likovi su izvana. Stoje kraj kase.
Marte za klince manjeg broja ( 31-32 konkretno) a da je u lijepoj nasoj?
Cure, ima gdje u Dubravi ili Maksimirskoj za kupiti mirisne štapiće?
Da, ako ne moram, ne idem skroz u grad po to (a žuč me gnjavi...)
Hvala unaprijed :) !
next, ima raznoraznih likova za podmititi neljubitelje papuča.
Je li netko kod nas po dućanima vidio lunchskins? To su kao torbice za hranu, perive u perilici suđa.
Mislim da sam vidjela Frozen papučice u Deichmannu (u Rijeci prije mjesec dana).
Gdje u Puli kupiti domaće kozje mlijeko? Znam da u Rijeci ima mlijekomat na tržnici, kod nas nema koliko znam.
...svjecice za na tortu one koje se ne mogu ugasiti, tj opet se same upale??
Traper haljinu za 9 god.curicu ali haljinu s rukavima, mogu biti i 3/4?
Cure, što kažete :)?
Jeste vidjeli povoljnih dječjih gumenih čizmica za kišu ovih dana negdje? Bile su nedavno za 90 kn u Lidlu, ali to mi je preskupo, pa ako je tko vidio jeftinije, zahvaljujem za info!
Mislim da bi opet trebale biti u lidlu ali za 60 kn
"otišla" nam kopča na kacigi za malca s kojom vozi bicikl. Je li ima za kupiti tih kopči (jedna "ulazi" u drugu pa kad klikne zakopča se, ispod brade, ne znam kak bi bolje objasnila)? U Nami kao nekom univerzalnom centru kupnje nema.
Name nemaju, kako napisah... u Romi je sigurno da ne potežem bezveze?
Evo što imaju u Ozaljskoj - kopče za torbu (to bi isto moglo biti upotrebljivo): http://www.nana-san.hr/pozamanterija.aspx
Ima toga u svakoj pozamanteriji, samo vidi da li ti odgovara veličina i oblik: obje Name, već spomenuta Roma, Fontana, Naš dom...
Evo i praktičnog savjeta - ako doma imate kakvu staru torbu ili ruksak - vidi da li je gore slična kopča pa skini s nje. Da si me pitala prije ljeta, ja bih imala rezervne, ali riješili smo se starih torbi pa sad nemam.
Gdje u Zagrebu kupiti peglu bez pare, ovako nešto:
http://www.svezakucu.rs/www/32785/pe...w-severin-3211
evo, našla sa,
http://koracell.hr/severin-glacalo-na-suho-ba3211
znači, na Sveticama
Zasto bez pare, ima neka fora? :)
ja ne znam peglati s tom parom - samo sebe udesim. Najraije peglam veš osušen vani. ako mi je baš presušen, uzmem onu plastičnu špricalicu i napunim ju vodom i špricam.
ne znam zašto - tak mi je jednostavnije i ne moram kupovati ni skupu peglu ni destiliranu vodu - škrtica sam, kaj ću
ma ko još pegla!!!!!!!!!!!!!!!!!???
da to sam zaboravila napisati - ono malo što peglam, peglam običnom peglom :)
ja peglam :mrgreen: old_school:
ali odavno sam napustila običnu peglu 8-)
Crtić o Hlapiću - u mišijem obliku?
Ima ga youtubu
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Gdje kupiti naočale za kemiju, treba za vježbe u osnovnoj školi?
Raspitaj se kod njih: http://www.biocoshop.eu/